Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο 55χρονος γείτονας που με έφτασε στην ηδονή (6ο μέρος)

Ξαπλώνει δίπλα μου και μπαίνω στην αγκαλιά του. Φιλιόμαστε αλλά εγώ θέλω να γαμηθώ. Θέλω τον πούτσο του στη κωλάρα μου. Θέλω να με ξεσκίσει. Κοιτάζω το ρολόι, η ώρα είναι 01:20. Δε θα προλάβω να γαμηθώ όσο θέλω.

Ανεβαίνω πάνω του, τώρα θα τον γαμήσω εγώ. Ξεκινάω.

Τον φιλάω και με τη γλώσσα μου κατεβαίνω στα βυζιά του. Γλείφω τις ρώγες του και τις ρουφάω σαν να μην υπάρχει αύριο. Γλείφοντας κατεβαίνω στο καυλί του, σκληρό σαν μάρμαρο, γεμάτο φλέβες που μπορείς να τις μετρήσεις μια προς μια. Του τον παίζω ενώ του γλείφω τα αρχίδια. Κάθομαι αρκετά εκεί ρουφώντας τα εναλλάξ, ενώ ακόμα και οι τρίχες τους με καυλώνουν. Πάω προς τα πάνω. Γλείφω και ξαναγλείφω όλο το καυλί. Ανοίγω το στόμα μου και τον παίρνω μέσα. Νιώθω γυναίκα με αυτά που φοράω και είναι η πρώτη φορά. Θέλω να του αποδείξω ότι η γυναίκα που διάλεξε είναι και πουτάνα. Τον βάζω όλο στο στόμα μου χωρίς αυτή τη φορά να πνίγομαι. Νιώθω το στόμα μου τεράστιο και τον πούτσο του ακόμα πιο μεγάλο. Γλείφω, τσιμπουκώνω και τον μαλακίζω για ώρα. Κοιτάζω στραβά το ρολόι και δείχνει 02:50. Θέλω να τον γαμήσω. Θέλω η κωλοτρυπίδα μου να τον γαμάει καρφωμένη πάνω σε αυτό το τεράστιο καυλί.

Ανεβαίνω. Κάθομαι πάνω στον πούτσο του. Σκύβω να τον φιλήσω και αμέσως με αγκαλιάζει με τα μαγικά του χέρια. Όχι αυτή τη φορά θα κάνω ότι θέλω εγώ. Του τραβάω τα χέρια και του τα πετάω στο κρεβάτι.

Θέλω να τον γαμήσω χωρίς λιπαντικά. Πιάνω τον πούτσο του και τον σηκώνω. Σκύβω λίγο μπροστά και βρίσκω τη τρύπα της κιλότας μου. Τον βάζω στην τρύπα και αμέσως νιώθω τη κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει. Κάθομαι πιο κάτω και καταλαβαίνω τον πούτσο να μπαίνει με μία μέχρι τη μέση σχεδόν. Σηκώνομαι πάνω του. Τι όμορφα πουλιά ακούγονται μέσα στη νύχτα στα αυτιά μου; Είναι όλος μέσα μου περνώντας από μια τρύπα της κιλότας. Κοιτάζω τον εαυτό μου βλέποντας το σουτιέν που κρύβει τα βυζιά μου και τα χέρια του που χαϊδεύουν και τσιμπάνε τις ρώγες μου πάνω από αυτό και κάτω την υπέροχη κιλότα. Καυλώνω και νιώθω πουτάνα. Χοροπηδάω πάνω στο καυλί του και τον παίρνω μέχρι τα αρχίδια. Μακάρι να μπορούσα να βάλω και αυτά μέσα μου. Τον γαμάω και τον ξαναγαμάω με τον κώλο μου. Η ώρα είναι 04:10 και θέλω και άλλα. Βιάζομαι γιατί μπορεί να θέλει να τελειώσει και να κοιμηθεί γιατί αύριο δουλεύει. Σηκώνομαι πάνω και βγαίνει. Σκύβω και τον παίρνω στο στόμα μου και μου έρχεται στο μυαλό αυτό που είπε στο συνάδελφο Κώστα, όπως γράφει στην ιστορία του, ότι είναι πιο νόστιμος μετά το χώσιμο στην κωλοτρυπίδα μου και εκείνος το επιβεβαίωσε.

Τον παίρνω λυσσασμένα όλον στο στόμα μου και πραγματικά είναι πολύ πιο νόστιμος. Βάζει το χέρι του και με χαϊδεύει στο κεφάλι. Όχι δεν θα τον αφήσω, τον σπρώχνω και τον διώχνω από κει. Ξέρω ότι αν τον αφήσω να με χαϊδέψει θα με κάνει ότι θέλει. Θέλω σήμερα να τον γαμήσω εγώ και θα το κάνω. Απομακρύνω το χέρι του γρήγορα. Σηκώνομαι όρθιος στο κρεββάτι και κατεβάζω την κιλότα. Πάω πάνω στο κεφάλι του και γονατίζω. Βάζω τον πούτσο μου στο στόμα του. Παίρνει όπως μόνο αυτός ξέρει το κεφάλι που έχει τα χύσια μου. Το γλείφει και μου τον παίζει τόσο ωραία! Νιώθω να λιώνω, για αυτό πρέπει να σταματήσω αμέσως. Όχι η νύχτα απόψε είναι δικιά μου.

Τραβιέμαι, σηκώνομαι και γυρίζω, κάθομαι στα γόνατα και σκύβω. Θα κάνω αυτό που είδα σε ταινίες. Αμέσως όμως νιώθω την υγρή γλώσσα του μέσα στη κωλοτρυπίδα που διψάει για πούτσο. Πόσα ξέρει άραγε; Πέφτω κι αρχίζω το τσιμπούκι ενώ η τρύπα μου δέχεται τις γλωσσικές περιποιήσεις του. Είναι πράγματι μεγάλη καύλα ειδικά όταν δεν έχω ούτε μισό πόντο έξω από το στόμα μου. Η γλώσσα του μπαίνει μέσα στην ανοικτή κωλοτρυπίδα μου. Ο πούτσος μου νιώθει μια γλύκα σχεδόν πρωτόγνωρη. Συνεχίζω να του παίρνω τσιμπούκι μέχρι που καταλαβαίνω ότι αυτός με σπρώχνει με τα μαγικά του χέρια για κάτι άλλο. Δεν τον αφήνω και κατεβαίνω. Απόψε είμαι μια πουτάνα και θα γαμηθώ σαν πουτάνα ότι και να θέλει αυτός.

Πάω πάνω του και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα. Παθιασμένα, τρελά , καυλωμένα. Γονατίζω στα τέσσερα και περιμένω με την ορθάνοικτη τρύπα μου καυλωμένη να με ξεσκίσει.

Έρχεται πίσω μου. Παίρνει θέση και αρχίζει να τον χώνει αργά σαν να είναι η πρώτη φορά. Παίζει με το πουτσοκέφαλο μέσα έξω και αυτό με καυλώνει τόσο πολύ που τον θέλω όλον. Τον βάζει μέχρι τη μέση και ξεκινάει το ξέσκισμα. Τον βγάζει όλον και τον χώνει μέσα με τη μία. Παραλίγο να πέσω. Στηρίζομαι καλύτερα και περιμένω. Συνεχίζει να με ξεσκίζει με αυτόν τον τρόπο. Βγαίνοντας και μπαίνοντας με δύναμη όλος μέσα. Το παλούκι του μου ξεσκίζει την τρύπα και την κάνει να είναι σα βαρέλι. Νιώθω τόσο όμορφα όταν ακούω το θόρυβο που κάνει το σώμα του πάνω στα στημένα στα τέσσερα κωλομέρια μου και χώνεται όλος ο πούτσος του μέσα μου.

Ξαφνικά σταματάει. Γίνεται γλυκός και τρυφερός. Με γαμάει με ησυχία βάζοντάς τον αργά μέσα μου και αυτό μου αρέσει. Λύνει το σουτιέν και νιώθω το στήθος μου να πέφτει μπροστά. Σκύβει πάνω μου τα χέρια του αρχίζουν να το δουλεύουν. Χαϊδεύει τις γυναικείες ρώγες μου τόσο όμορφα. Τις τσιμπάει κάποιες φορές ενώ άλλες βάζει τα δάκτυλα στο στόμα μου για τα σαλιώσω και να τις χαϊδεύει με το σάλιο μου.

Τον πούτσο μου δεν τον νιώθω καλά. Τι είναι αυτό; Καύλα; Ηδονή; Νιώθω να συσσωρεύονται τα χύσια μου αλλά να μη θέλουν να βγουν. Περιμένουν και αυτά το τελειωτικό ξέσκισμα. Το ξέσκισμα της πουτάνας. Αυτός συνεχίζει αργά βάζοντας μόνο το κεφάλι στην τελείως ανοιγμένη τρύπα μου. Αυτό μου κόβει τα πόδια. Η καύλα είναι τεράστια. Ξαφνικά χώνεται όλος μέσα μου με τη μία. Το παλούκι του χτυπάει τέρμα. Είναι σκληρό σαν πέτρα και τεράστιο. Στέκεται όλος μέσα για λίγο. Βγαίνει και ξαναμπαίνει απότομα. Παρόλο που είμαι τελείως ανοιχτός πονάω αλλά είναι γλυκός ο πόνος. Θέλω να του φωνάξω να συνεχίσει έτσι αλλά δε βγαίνει φωνή από το στόμα μου. Σταματάει, βάζει το πουτσοκέφαλο μόνο και ξαφνικά τον χώνει όλο μέσα μέχρι τέρμα.

Νιώθω τα χύσια μου να ανεβαίνουν από τα αρχίδια μου. Είναι όλος μέσα όταν η κωλοτρυπίδα μου σφίγγει κρατώντας τον εκεί και αρχίσουν να εκτοξεύονται τα χύσια μου πάνω στο σεντόνι. Με μια μαγική κίνηση με ξαπλώνει. Έχοντας όλο τον πούτσο του μέσα μου. Αρχίζει να με γαμάει δυνατά ενώ ο πούτσος μου συνεχίζει να χύνει. Νομίζω δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό. Ο πούτσος μου πλέει σε μια τεράστια λίμνη από τα καυτά χύσια μου. Συνεχίζει δυνατά ενώ τώρα νιώθω ακόμα και τις φλέβες του καυλιού του. Η τρύπα μου έχει μικρύνει και νιώθει όλους τους πόντους, όλη τη διάμετρο και όλες τις φλέβες. Κοιτάω το ρολόι. Έχει πάει 06:10. Σχεδόν δύο ώρες με ξεσκίζει όπως μόνο αυτός ξέρει. Δε λέει να χύσει ακόμα. Χαλαρώνω και απολαμβάνω το γαμήσι. Δεν ξέρω πότε θα με ξαναξεσκίσει πάλι. Με γαμάει δυνατά όπως ξεκίνησε. Είμαι χαλαρός και νιώθω απολαμβάνοντας κάθε του κίνηση. Νιώθω τοΝ πούτσο του να σκληραίνει. Η ώρα είναι 06:55.

Ένας τεράστιος πίδακας από χύσια βγαίνει από το πουτσοκέφαλό του. Βγαίνουν με δύναμη στο τέλος της κωλοτρυπίδας μου και νιώθω πόσο καυτά είναι καθώς και τη πίεση που αυτά βγαίνουν. Είναι σαν πυροσβέστης που ήρθε με τη μάνικα του να σβήσει τη καύλα μου.

Συνεχίζει να χύνει μέσα μου ενώ εγώ δε νιώθω καλά. Κάτι τρέχει αλλά δεν προλαβαίνω να σκεφτώ και αρχίζω και εγώ να χύνω ξανά μεγαλώνοντας τη λίμνη από σπέρμα που πλέει ο πούτσος μου. Αυτός χύνει ασταμάτητα τόσο που νιώθω τα χύσια του και ενώ ακόμα είναι μέσα μου να βγαίνουν από τη κωλοτρυπίδα μου.

Ξαπλώνει πάνω μου έχοντας το μισό καυλωμένο πούτσο του ακόμα μέσα μου. Τον ένιωσα αμέσως ότι έπεσε, δεν είναι το ίδιο σκληρός όπως πριν. Αισθάνομαι τα χύσια του να βγαίνουν από την κωλοτρυπίδα μου και να γλιστράνε πάνω στα αρχίδια μου και σκέφτομαι ότι πάνε να ενωθούν με τα δικά μου καυτά ακόμα χύσια που μέσα τους επιπλέει ο πούτσος μου.

Βγαίνει και πέφτει δίπλα μου. Πριν πέσω στην αγκαλιά του ανασηκώνωμαι και αρχίζω να του γλείφω το μισοκαυλωμένο καυλί του, ενώ τα χύσια του τρέχουν πάνω στα αρχίδια μου ζεστά βγαίνοντας από την κωλοτρυπίδα μου. Τον γλείφω και τον καθαρίζω όλον και είναι τόσο μα τόσο νόστιμα και γευστικά.

Πέφτω στην αγκαλιά του.

- Θα ήθελα αυτό να το κάνουμε κάθε βράδυ, του λέω. Να ζούσαμε μαζί και να το κάναμε κάθε μέρα.

- Δε θα ήταν τόσο όμορφα, απαντάει. Σε τρώει η καθημερινότητα όταν είσαι με κάποιον μαζί κάθε μέρα. Εσύ με την Αλεξάνδρα είστε όπως ήσασταν στην αρχή;

- Δεν είχαμε πολλές έντονες στιγμές στο κρεβάτι με την Αλεξάνδρα. Σου είπα ότι παντρεύτηκα χωρίς να το θέλω. Όταν άρχισα να το συνηθίζω αυτή ήταν και παραμένει συντηρητική και σε οτιδήποτε ζήταγα παραπάνω, που τα έβλεπα σε τσόντες, ήταν αρνητική λέγοντας πάντα ότι δεν είναι αυτά για εμάς.

- Από τον κώλο της τον έχωσες ποτέ;… ρωτάει.

- Ούτε κατά διάνοια, πολλές φορές τις έγλειφα την κωλοτρυπίδα αλλά μόλις πήγαινα να της βάλω δάκτυλο άκουγα πάντα «δεν είναι αυτά για εμάς». Μόνο λίγο γλειφομούνι έκανα εγώ και λίγο τσιμπούκι αυτή μετά από πολύ πίεση και επιμονή.

Καθίσαμε αρκετή ώρα αγκαλιά λέγοντας για τα γαμήσια με τη γυναίκα μου και μου άρεσε πολύ αυτό. Σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο. Κοιτάζω το ρολόι και η ώρα έχει πάει 08:30. Τον ακούω που κατουράει, πάω κι εγώ.

- Να σε πλύνω άντρα μου;…

ρωτάω από την πόρτα. Βλέπω τον πούτσο του να ανεβαίνει. Μπαίνει στη μπανιέρα και σκύβω να τον βάλω στο στόμα μου. Έχει γεύση από τα κάτουρα και δε με χαλάει καθόλου είναι όξινα αλλά νόστιμα. Μπαίνω και εγώ. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε και όσο του τον παίζω με το χέρι μου τόσο σκληραίνει. Ανοίγει το νερό και αρχίζει να το ρίχνει πάνω μας, ενώ αρχίζω να κατουράω μέσα στη μπανιέρα. Παίρνω το αφρόλουτρο και του ρίχνω πάνω του. Αρχίζω με τα χέρια μου να τον τρίβω παντού. Ξεκινώντας από το λαιμό κατεβαίνοντας στα βυζιά του που χαϊδεύω πολύ ώρα. Φτάνω στην κοιλιά του που την πλένω με προσοχή και κατεβάζω τα χέρια μου στον πούτσο.© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151191121S002
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).