Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Τάκης (δεν είναι το πραγματικό μού όνομα), 57 χρονών, παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια. Με τη γυναίκα μου που είναι 62 χρονών παντρευτήκαμε περισσότερο για να έχει ο καθένας μας μια συντροφιά και να μην είμαστε μόνοι.

Είμαι ο Τάκης (δεν είναι το πραγματικό μού όνομα), 57 χρονών, παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια. Με τη γυναίκα μου που είναι 62 χρονών παντρευτήκαμε περισσότερο για να έχει ο καθένας μας μια συντροφιά και να μην είμαστε μόνοι. Ευτυχώς δεν έχει κανένα θέμα που δεν κάνουμε έρωτα μιας και δεν ήθελε εξαρχής, πράγμα που με βόλευε κι εμένα μιας και οι προτιμήσεις μου στον ερωτικό τομέα είναι άλλες. Πάντα μου άρεσε να συνευρίσκομαι στο κρεββάτι με άλλους άνδρες και να έχω κυρίως τον παθητικό ρόλο ενώ χαιρόμουν ιδιαίτερα όταν μου ζητούσαν να φοράω γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε τον πρώτο χρόνο του γάμου μας όταν θα έλειπε για 3 μέρες στο εξωτερικό για να δει την κόρη της από τον πρώτο της γάμο που είχε γεννήσει πρόσφατα και θα έπρεπε να πάει μόνη της μιας και λόγω δουλειάς και δε μπορούσα εγώ.

Αφού την πήγα στο αεροδρόμιο για να φύγει, γύρισα στο σπίτι, έκανα μπάνιο για να χαλαρώσω και αμέσως μπήκα στον υπολογιστή προς αναζήτηση ερωτικού συντρόφου που θα μου έκανε παρέα εκείνο το βράδυ. Μετά από αρκετή ώρα αναζήτησης κατέληξα να μιλάω με τον Κώστα, έναν κύριο 60 χρονών, παντρεμένο. Τα είπαμε για αρκετή ώρα και στο τέλος κανονίσαμε να έρθει από το σπίτι να τα πούμε από κοντά. Χωρίς να χάσω χρόνο πήγα να ετοιμαστώ. Φόρεσα ένα μαύρο στρινγκ, κάτι διχτυωτές κάλτσες, ένα μαύρο σουτιέν, μία σατέν ρόμπα, ένα ζευγάρι γούνινα παντοφλάκια με λίγο τακούνι, την ξανθιά περούκα μου και αφού έβαλα λίγο μεικ απ στο πρόσωπο μου ήμουν έτοιμη να τον υποδεχτώ. Χτύπησε το κουδούνι μετά από λίγο και πηγαίνω να ανοίξω.

- Γεια, είμαι η Τζένη του συστήθηκα.

- Κώστας, χάρηκα πολύ μωρό μου... απάντησε.

Ο Κώστας ήταν ένας άνδρας αρκετά γεροδεμένος και πολύ τριχωτός πράγμα που με καύλωσε πολύ. Χωρίς να χάσουμε χρόνο πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Όσο φιλιόμασταν έβγαζε τα ρούχα του ένα ένα. Μετά από λίγη ώρα και αφού φιλιόμασταν με πάθος άρχισα να κατεβαίνω πιο κάτω και να τον φιλάω στο στήθος που ήταν γεμάτο τρίχες, ενώ το χέρι μου το έβαλα στο καυλί του και άρχισα να τον παίζω. Μετά από λίγα λεπτά έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου. Ήταν περίπου 17εκατοστά και χωρίς να χάσω χρόνο άρχισα να τον ρουφάω.

- Έτσι... ρούφα τον καργιόλα. Απόψε θα σε ξεσκίσω μωρή βρωμιάρα!

Όσο με έβριζε τόσο περισσότερο καύλωνα. Όση ώρα τον ρουφούσα τα μάτια μου τον κοιτούσαν. Τον ρουφούσα με δύναμη ενώ παράλληλα του ρουφούσα και τα αρχίδια. Κάποια στιγμή κι ενώ τον είχα βαθιά μέσα στο στόμα μου μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι, πράγμα που με έκανε να καυλώσω ακόμα περισσότερο.

- Πάρ' τα μωρή ξεκωλιάρα!

Αφού περάσαν λίγα λεπτά μου λέει σε έντονο ύφος.

- Γύρνα μωρή καργιόλα να σού ξεσκίσω το κωλαράκι.

Εγώ, σαν καλό πουτανάκι που ήμουν γύρισα αμέσως και αφού κατέβασα το στρινγκ μου στήθηκα στα 4 περιμένοντας τον. Όμως δεν τα είχα υπολογίσει σωστά .Ενώ περίμενα να μπει μέσα μου, ξαφνικά βγάζει τη ζώνη του από το παντελόνι του και αρχίζει να με κοπανά με δύναμη στα κωλομάγουλα.

- Αχ...

- Πονάς μωρή ξεκωλιάρα;

- Χτύπα με καυλιάρη άνδρα... κάνε με το πουτανάκι σου.

Μετά από λίγο αφού φόρεσε προφυλακτικό μπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη ενώ ταυτόχρονα με έβριζε χυδαία. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που έβγαζα κραυγές ηδονής.

- Σκίσε με καργιόλη, κανε με το πουτανάκι σου απόψε, δείξε πόσο άνδρας είσαι μανάρι μου...

- Έτσι ρουφιάνα, θα σε ξεπατώσω απόψε καργιολίτσα παλιοβρώμα.

- Πέρασε αρκετή ώρα που με ξέσκιζε ώσπου βγήκε και αφού έβγαλε το προφυλακτικό μου τον ξανάδωσε στο στόμα. Μετά από λίγα λεπτά άρχισε να χύνει.

- Χύνω μωρή σκρόφα.

- Χύσε μανάρι μου .

Αφού τα κατάπια όλα σαν καλό και υπάκουο τσουλάκι που είμαι, του καθάρισα το καυλί από τα υπολείμματα. Μετά με πήρε στην αγκαλιά του και άρχισε να με φιλάει ξανά. Μόλις σταμάτησε να με φιλάει κάναμε ένα μικρό διάλειμμα για να κάνω τσιγάρο και να πάρω δυνάμεις για την συνέχεια.

Αφού με ξέσκισε για αρκετές φορές, μόλις τελειώσαμε με ρώτησε αν ήθελα να μου τον παίξει για να χύσω κι εγώ. Φυσικά και αρνήθηκα ευγενικά μιας και ήθελα να έχω αποκλειστικά τον παθητικό ρόλο στο κρεβάτι, πράγμα που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Έτσι ντύθηκε, με φίλησε και αφού ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη στιγμή, έφυγε για το σπίτι του. Εγώ εξουθενωμένος όπως ήμουν, έβαλα να πιω ένα ποτάκι και να χαλαρώσω. Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά και ανυπομονούσα για την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε.


Copyright Ref Number: 16151230222S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).