Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας είμαι ο Πάνος, θα σας περιγράψω μια πέρα για πέρα αληθινή gay ιστορία που έζησα αυτό φέτος την άνοιξη και θα την θυμάμαι για πάντα.

Γεια σας είμαι ο Πάνος, θα σας περιγράψω μια πέρα για πέρα αληθινή gay ιστορία που έζησα αυτό φέτος την άνοιξη και θα την θυμάμαι για πάντα. Καταρχήν να πω πως είμαι bisexual (γενικώς το κρύβω), στρουμπουλός όπως άλλωστε περιγράφω και στο προφίλ μου και είμαι παντρεμένος. Γενικά έχω λίγες εμπειρίες.
 
Πριν 3 χρόνια, στις αρχές της άνοιξης, κάπου στο Μάρτιο, βρέθηκα λόγω δουλειάς στην Ιθάκη. Έμενα σε ένα συμπαθητικό ενοικιαζόμενο δωμάτιο, δεν έχει σημασία ποιο και που. Δουλειά μου ήταν να προωθήσω συστήματα ψύξης / θέρμανσης σε διάφορα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα της περιοχής, όποτε έλειπα από το πρωί και γυρνούσα στο δωμάτιο αργά το απόγευμα. Θα έμενα 5 ημέρες μέχρι να ολοκληρώσω τα ραντεβού μου.
 
Το απόγευμα της τρίτης μέρας, μόλις είχα επιστρέψει από 3 συνεχόμενα ραντεβού και ήμουν κουρασμένος. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και ήταν ο κ. Τάκης. 55άρης εύσωμος αρκετά αρρενωπός και με βαριά φωνή. Μου ζήτησε να βγάλω τα σεντόνια και τις πετσέτες έξω από το δωμάτιο γιατί θα πέρναγε σε καμιά ώρα πάλι για να τα πάρει και να αφήσει τα καθαρά. Τον ευχαρίστησα και αφού έφυγε μπήκα για μπάνιο. Το παράθυρο του μπάνιου έβλεπε στο διάδρομο έξω από τα δωμάτια. Παρά την ψύχρα που είχε το άφηνα ανοικτό λόγω των υδρατμών.
 
Αφού έκανα το μπανάκι μου, αποφάσισα μιας και ήμουν μόνος μου να περιποιηθώ τον εαυτό μου. Άρχισα λοιπόν να ξυρίζω όλη την περιοχή γύρω από τα αρχίδια και την πούτσα καθώς και τον κώλο μου μέχρι να καθαρίσουν τελείως. Ξύρισα και τα πόδια μου από ψηλά, έβαλα ένα ασημένιο αλυσιδάκι στο αριστερό πόδι που με κάνει να νιώθω τη θηλυκή μου φύση πιο έντονα και ετοιμαζόμουν να τραβήξω μια μαλακία γιατί όπως ήταν φυσικό είχα καυλώσει αρκετά, τόσο που ξέχασα πως έπρεπε να βγάλω τα σεντόνια και τις πετσέτες έξω για να τις πάρει ο κ. Τάκης που θα περνούσε σε λίγο. Ξαφνικά και ενώ ήμουν τελείως γυμνός και καυλωμένος, ακούω την βαριά φωνή του,
 
— Πάνο που είναι τα σεντόνια.
 
Τρόμαξα στην αρχή, βάζω πρόχειρα μια πετσέτα και έτσι όπως είχα ξυρισμένα τα πόδια μου βγήκα για να του τα δώσω. Μόλις με είδε το βλέμμα του έπεσε επάνω στο αλυσιδάκι και στα ξυρισμένα μου πόδια αλλά και την φουσκωμένη φύση μου. Έγινα ρεζίλι σκέφτηκα και αλίμονο αν αυτό το μάθαιναν στην εταιρεία. Γενικά σε μερικά κλάσματα πέρασαν χιλιάδες άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου. Παρόλα αυτά τον είδα ψύχραιμο.
 
— Κοίτα αν δεν τα έχεις έτοιμα περνάω αύριο που θα τα πάω στο πλυντήριο, εντάξει;
 
— Ναι. του απάντησα και έκλεισα την πόρτα απότομα κάπως.
 
Όλο το βράδυ περνούσαν πάλι άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου, δεν είχα όρεξη ούτε έστω για μια μαλακία. Κοιμήθηκα τελικά και την άλλη μέρα συνέχισα το πρόγραμμα μου κανονικά. Το απόγευμα ο κ. Τάκης, πιστός στην ώρα του, ήρθε να πάρει τα σεντόνια και τις πετσέτες. Του άνοιξα, τον καλωσόρισα και αφού του ζήτησα συγνώμη για την ταλαιπωρία, του έβγαλα τα πράγματα για να τα πάρει.
 
Εκείνος στάθηκε λίγο χωρίς να μιλάει απλά με κοιτούσε. Έκανε να φύγει αλλά σταματά απότομα και γυρίζοντας το κεφάλι του μου λέει:
 
— Μόνος είσαι εδώ;
 
— Ναι για δουλειά έχω έρθει, απαντώ.
 
Εκείνος γρήγορα συνεχίζει:
 
— Να σου κάνω μια ερώτηση; Κατά λάθος εχθές σε είδα που έκανες μπάνιο.
 
Εγώ προσωρινά τα έχασα αλλά με ψυχραιμία του απαντώ:
 
— Ναι έκανα βεβαίως, κούραση βλέπεις και βοηθάει το ντουζάκι.
 
— Χωρίς να φανώ αδιάκριτος, αλλά έχω την εντύπωση πως άφησες το παράθυρο ανοικτό επίτηδες.
 
— Μα γιατί να το κάνω αυτό;…
 
ρωτάω εγώ που φυσικά κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν ήξερα αν το έκανε για να με κράξει ή για να με γαμήσει. Προσπαθώ να φανώ ήρεμος.
 
— Δεν καταλαβαίνω… λέω.
 
Τότε ο κ. Τάκης έχοντας καταλάβει την αμηχανία μου μου λέει:
 
— Κοίτα, να μη ντρέπεσαι άλλα εμείς εδώ στο νησί το έχουμε συνηθίσει και γουστάρουμε.
 
— Όχι, δεν είναι έτσι, απλά μου ήρθε και το έκανα απαντώ εγώ.
 
— Όπως και να είναι εμένα μου άρεσε αυτό που είδα στρουμπουλό μου…
 
λέει ο κ. Τάκης. Τότε λοιπόν παίρνοντας και εγώ θάρρος του εξηγώ πως νιώθω έτσι μερικές φορές και δε θα ήθελα να μαθευτεί αυτό που είδε. Εκείνος μου υποσχέθηκε πως καθώς δεν τον αφορά η προσωπική ζωή των άλλων, δεν έχει να πει τίποτα σε κανέναν. Προσωρινά ανακουφίστηκα.
 
— Πάντως αν θες, μπορούμε να τη βρούμε οι δυο μας… λέει ο κ. Τάκης.
 
— Χωρίς να χάσω ευκαιρία του απαντώ.
 
— Αύριο μετά τη δουλειά εδώ, θες;
 
— Ναι, τα λέμε αύριο. Πήρε τις πετσέτες και τα σεντόνια άφησε τα καθαρά και έφυγε.
 
Το επόμενο απόγευμα τον συναντώ, στο δρόμο έξω από τα δωμάτια. Υπήρξε εγκάρδιος χαιρετισμός.
 
— Ανέβα για ένα καφέ άμα θέλεις… και του κλείνω το μάτι. Εκείνος πρόθυμος μου απαντά:
 
— Ευχαρίστως… και ανέβηκε μαζί μου.
 
Φτάνοντας στο δωμάτιο του λέω πως μόνο φραπεδάκι έχω κι εκείνος μου απάντησε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Άρχισα να χτυπάω τον καφέ με μανία λες και τράβαγα μαλακία. Του έφτιαξα ένα σκέτο φραπέ με πλούσιο αφρό και του τον έδωσα. Τότε εκείνος γυρνάει ξαφνικά και με τη βαριά φωνή του μου λέει:
— Θες να κάνεις ένα ντουζάκι; Θα είσαι κουρασμένος.
 
— Αν δε σε πειράζει να περιμένεις λίγο μόνος σου, ναι, θα το ήθελα… του απαντώ.
 
— Κάνε δουλεία σου… μου λέει.
 
Μπήκα στο μπάνιο και άρχισα να πλένομαι γρήγορα. Αφού τελείωσα το μπάνιο μου, βάζω μια πετσέτα και βγαίνω. Τότε είχα μια έκπληξη χωρίς να το περιμένω. Ο κ. Τάκης είχε βγάλει τα ρούχα του και είχε ξαπλώσει στο ένα από τα 2 κρεβάτια που είχε το δωμάτιο.
 
— Έλα, άσε τις ντροπές χοντρούλα μου και άρχισε να τον ρουφάς. Τι νόμιζες πως τέτοιο στρουμπουλό κωλαράκι θα το άφηνα έτσι; Σήμερα θα γνωρίσεις αληθινό αρσενικό που γαμάει πραγματικά.
 
Οι σκέψεις και οι αναστολές χάθηκαν. Έσκυψα και άρχισα να ρουφάω το καυλωμένο εργαλείο του με μανία. Εκείνος το έσπρωχνε όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου, με μπούκωνε μέχρι να σκάσω, μέσα έξω, μέχρι που δάκρυα έβγαζαν τα μάτια μου.
 
— Γλείψε μου τα αρχίδια μωρή πουτανίτσα τώρα.
 
Είχα σαστίσει αλλά δε σταματούσα, ρούφαγα συνεχώς μια τη σκληρή ψωλάρα του, μια τα τεράστια γεμάτα σπέρμα αρχίδια του. Πέταξα την πετσέτα και ολόγυμνος συνέχισα το έργο μου.
 
— Είσαι ένα στρουμπουλό πουτανάκι τελικά, δε λες όχι σε τίποτα.
 
— Βάλε αυτό το αλυσιδάκι στο πόδι, με καυλώνει αφάνταστα που θέλω να σε γαμήσω.
 
Αφού έβαλα το αλυσιδάκι στο πόδι σαν κοριτσάκι καλό, μου ζήτησε να του γλείψω την κωλοτρυπίδα. πρόθυμα βούτηξα ανάμεσα στα κωλομέρια του και άρχισα να ρουφάω την τρύπα του.
 
— 'Έτσι πουτανάκι γλείφε.
 
Τον ρουφούσα ενώ αυτός έπαιζε το σκληρό εργαλείο του. Η τρύπα μου είχε ανάψει για τα καλά, δεν έβλεπα την ώρα να μου τον καρφώσει. Ήθελα να με γαμήσει δυνατά. Τραβήχτηκα και σηκώθηκα. γυμνός μπροστά του
 
— Μωρή… τι μικρό πουλάκι;… μου φωνάζει.
 
Το πουτσάκι μου είχε μαζευτεί κι άλλο δείχνοντας την υποταγή του στον πούτσο του Τάκη. Μου το χούφτωσε για λίγο και μετά σηκώθηκε για να βάλει προφυλακτικό. Εγώ από την καύλα κόντευα να σκάσω.
 
— Ρε πουτανάκι λιπαντικό έχεις ή θα βογκήξεις από την ψωλάρα του Τάκη;
 
Εκείνη τη στιγμή πραγματικά έχασα τον κόσμο, δεν το περίμενα και δεν είχα τίποτα μαζί μου, ούτε προφυλακτικά ούτε λιπαντικό. Του απαντώ λοιπόν πως δεν είχα μαζί μου λιπαντικό γιατί δεν περίμενα να μου τύχει κάτι τέτοιο.
 
— Ε. τότε πουτανάκι σε προειδοποιώ, θα πονέσεις. Η ψωλή του Τάκη είναι σκληρή και μεγάλη. Κάτσε στα 4 τώρα και παρακάλα να σε γαμήσω.
 
Αμέσως κάθισα στα 4, τούρλωσα τον κώλο μου και υποτακτικά τον παρακάλεσα:
 
— Σε παρακαλώ, γάμησε με με τη χοντρή σκληρή ψωλή σου!
 
— Εντάξει, αλλά μη μου πεις μετά πως δε σε προειδοποίησα.
 
Παρά την μανία που φαινόταν πως θα το έκανε, έδειξε ιδιαίτερη υπομονή θα έλεγα. Σάλιωσε με μαεστρία την τρυπούλα μου, έβαλε πρώτα το ένα δάκτυλο, η καύλα μου είχε εκτοξευθεί στα ουράνια, μετά 2 δάκτυλα και άρχισε να με ανοίγει σιγά σιγά. Σάλιωμα και δάκτυλο. Τα δάκτυλα του που ήταν χοντρά με γαμούσαν αργά με απαλές κινήσεις. Τα ένιωθα τόσο έντονα και βαθιά. Η ψωλή μου συνεχώς έσταζε προσπερματικά υγρά. Μια κίνηση ήθελα και θα έχυνα αμέσως. Αφού με γάμησε με τα δάκτυλα του για μερικά λεπτά, με γυρίζει ανάσκελα και μου ζητάει να του πάρω πίπα με το προφυλακτικό. Τον ρούφαγα μέχρι το λαρύγγι, ξανά και ξανά, ένιωθα την ψωλή του να καίει, ήμουν σίγουρος πως δε θα αργούσε να χύσει. Είχα γεμίσει σάλια παντού. Αφού με άφησε να του κάνω πίπα για μερικά λεπτά, με γύρισε στα 4 για να με γαμήσει.
 
— Τώρα μωρή στρουμπουλή πουτανίτσα θα σε κάνω να βογκήξεις, θα νιώσεις την ψωλάρα του Τάκη.
 
Σάλιωσα όσο μπορούσα την κωλοτρυπίδα μου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βρήκε την τρύπα μου και άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά. Δεδομένου ότι δεν είχαμε λιπαντικό στην αρχή πόνεσα αρκετά.
 
— Αχ τι πούτσα είναι αυτή παιδαρά μου; Αχ… πονάω, πονάω.
 
— Στο είπα μωρή πούστρα, θα πονέσεις.
 
Αλλά μάλλον δεν τον ένοιαζε εκείνη την στιγμή και τόσο, καθώς άρχισε να μπαινοβγαίνει. Ο πόνος άφησε τη θέση του σε μια γλυκιά αίσθηση ολοκλήρωσης. Με γαμούσε όλο και πιο γρήγορα και μου φώναζε:
 
— Στρουμπουλό πουτανάκι, ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς σου; Ο Τάκης;
 
— Φυσικά εγώ απαντούσα συνεχώς ναι.
 
— Σκίσε με, ξεκώλιασε με αντράκλα μου, ναι, ναι, έτσι, ναι…
 
Με γαμούσε με δύναμη πλέον. Ένιωσα τα υπέροχα αρχίδια του να χτυπούν στα καπούλια μου. Το έντερο πάλλονταν στους ρυθμούς την ψωλάρας του Τάκη που έμπαινε όλο και πιο βαθιά. Αφού με χόρτασε στα 4 για αρκετή ώρα, με γύρισε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια και μπήκε με μανία. Η τρύπα μου είχε ανοίξει αρκετά πια για να υποδεχτεί το καυλωμένο χοντρό εργαλείο του Τάκη. Ενώ με γαμούσε μου έγλειφε τη φτέρνα και τα δάκτυλα του ποδιού μου με την αλυσίδα. Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Έπαιζα όσο μπορούσα το πουλάκι μου, γιατί η ένταση από το γαμήσι του Τάκη ήταν έντονη. Με γαμούσε με μανία.
 
— Παίξ' τον να σε βλέπω, θέλω να σε δω χύνεις μωρή.
 
Άρχισα να τον παίζω, δεν χρειάστηκαν πολλές κινήσεις, τον έπαιζα καθώς ο Τάκης έσκιζε την τρυπούλα μου με μεγάλη μανία. Έχυσα αμέσως. Έβγαλα τόσο πολύ σπέρμα που τινάχτηκε στο πρόσωπό μου στην άλλη άκρη του κρεβατιού. Εκείνος συνέχισε να με γαμάει. Νόμιζα πως ήμουν σε ένα κόσμο άλλο, είχα χάσει κάθε αίσθηση και επαφή με τον έξω κόσμο. Κάποια στιγμή τραβήχτηκε απότομα. Ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να έχει ανοίξει σα χωνί.
 
— Στην ξεχείλωσα την κωλοτρυπίδα σου μωρή…
 
φώναζε ο Τάκης που σίγουρα ένιωθε υπερήφανος γι' αυτό. Και πως να μην ήταν άλλωστε… με είχε ανοίξει όσο κανένας άλλος, ένιωθα τον κώλο τόσο ανοικτό που αισθανόμουν τον αέρα. Υγρά και σάλια έτρεχαν από τη ξεχειλωμένη κωλότρυπά μου συνεχώς. Με γυρίζει μπρούμυτα. Νιώθω τα χοντρά του χέρια να ανοίγουν τα κωλομέρια μου με δύναμη.
 
— Αχ καύλα... φώναζα εγώ.
 
Αμέσως σχεδόν νιώθω τη χοντρή του ψωλή να χώνεται μέσα μου, ενώ εκείνος ξάπλωσε από πάνω μου. Άρχισε να με γαμάει με μανία ενώ με τα χοντρά του μπράτσα με έσφιγγε και μου χούφτωνε τα βυζιά.
 
— Α… ναι, ξέσκισε με, ναι, ξεκώλιασε με, ναι, πιο δυνατά, πιο δυνατά.
Φώναζα πολύ δυνατά. Ένιωθα την ψωλή του να φτάνει στον πάτο μου.
 
— Σκάσε μωρή πούστρα, μη φωνάζεις έτσι. Θα μας ακούσουν μωρή πουτάνα…
 
και μου βούλωσε το στόμα. Η καύλα μου μεγάλωνε.
 
— Πουτανάκι δε χορταίνεις με τίποτα…
φώναζε ενώ με ξέσκιζε με μανία ασταμάτητα. Αφού κουράστηκε έριξε το ρυθμό του και με γαμούσε πιο ήρεμα.
 
— Έτσι σου αρέσει μωρή;… σου αρέσει;
 
— Ναι καύλα, ναι…
 
Αφού με ξέσκισε έτσι για λίγο, βγαίνει από τον κώλο μου και έρχεται και μου τη βάζει στο στόμα. Άρχισα να καταπίνω τα προσπερματικά υγρά του που ήταν πλούσια και με ωραία γεύση. Περίμενα να χύσει. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Εκείνος όμως μου ζητά να γυρίσω ανάσκελα και να ανοίξω τα πόδια. Γυρίζει και μπαίνει μέσα μου αμέσως με δύναμη. Έσκουξα!
 
— Έτσι πούστρα, να πονάς και να σου αρέσει.
 
Άρχισε να με γαμάει με πολύ δύναμη. Τα αρχίδια μου και το πουλάκι μου πήγαιναν πάνω κάτω από το σφυροκόπημα. Είχα τόση καύλα.
 
— Μωρή πουτάνα χύνεις σαν κοριτσάκι που γαμιέται πρώτη φορά.
 
— Ναι, ναι, έτσι, μη σταματάς, μη σταματάς…
 
φώναζα εγώ. Βγαίνει από μέσα μου για λίγο.
 
— Πω μωρή πως έγινε η σούφρα σου έτσι; Σα γαρύφαλλο. Σε ξεκώλωσα κανονικά στρουμπουλή πουτανίτσα μου. Έλα τώρα, γλείψε τα αρχίδια μου να γουστάρω.
 
Έσκυψα και άρχισα να γλείφω και να του ρουφάω τα βαριά αρχίδια, ενώ εκείνος έπαιζε την ψωλάρα του. Του έγλειφα τα μπούτια, τα γόνατα και που και που έχωνα τη γλώσσα μου και στην κωλοτρυπίδα του. Σε κάποια στιγμή μου λέει:
 
— Τις πατούσες μου δεν τις περιποιήθηκε η γλωσσίτσα σου.
 
Αμέσως κατέβηκα και άρχισα να γλείφω τα πόδια του που περιέργως δε μύριζαν άσχημα. Φαίνεται πως του άρεσε να του περιποιούνται τα πόδια. Έγλειψα με προσοχή πρώτα τα μεγάλα δάκτυλά που ήταν χοντρά και με τέλεια γεύση, μετά τα μικρά και έφτασα μέχρι τις φτέρνες. Τα είχα κάνει μούσκεμα. Ανασηκώθηκα λίγο, ανέβηκα προς τα επάνω και έκατσα με τον κώλο μου επάνω στο πόδι του. Έβαλα μέσα έτσι όπως ήταν σαλιωμένο το μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού του. Εκείνος δεν σταματούσε να την παίζει.
 
— Έτσι. έτσι πουτανάρα μου, γαμήσου, γαμήσου από το πόδι μου αχόρταγη, φώναζε ο Τάκης. Έλα πουτανάκι ήρθε η ώρα να γευτείς το σπέρμα του Τάκη, σήκω.
 
Γύρισα πρόθυμα, έκατσα στα γόνατα, άνοιξα το στόμα μου, εκείνος σηκώθηκε, με άρπαξε από το σαγόνι και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα που έτρεχαν έξω από το στόμα μου.
 
— Κατάπιε τα μωρή δε σου αρέσουν;… φώναζε.
 
Κατάπινα όσα περισσότερα μπορούσα. Μερικά είχαν πέσει στα σεντόνια και επάνω στα δάκτυλα των ποδιών του. Είχαν υπέροχη γεύση.
 
— Σκύψε και γλείψε τα πόδια μου μέχρι να καθαρίσουν και μετά ρούφα τα από τα σεντόνια. πουτανάκι.
 
— Δεν θα καθαρίζω πάλι... αστειεύτηκε.
 
Έγλειψα τα χύσια από τα δάκτυλα των πόδια του μέχρι σταγόνα, ρούφηξα το σπέρμα του από τα σεντόνια ενώ αυτός έτριβε με τα χοντρά του δάκτυλα πάλι την τρυπούλα μου. Καύλωνα πάλι πολύ. Αφού ηρέμησε, μου ζήτησε να κάτσω στα 4 για να δει τι είχε κάνει στην τρύπα μου.
 
— Πω, πω, ανοιχτή είναι ακόμη, τι ψωλάρα έχω… φώναξε.
 
Αφού την έγλειψε και έπαιξε για λίγο με την τρυπούλα μου, φωνάζει επιτακτικά:
 
— Γλείψ' τον μωρή μέχρι να καθαρίσει. Αλλιώς δε θα σε ξαναγαμήσω.
 
Θα έχει και συνέχεια σκέφτηκα. Γυρίζω και αρχίζω να ρουφάω το σχεδόν πεσμένο εργαλείο του πια, να το καθαρίσω από κάθε ίχνος σπέρματος. Αν και πεσμένο ήταν χοντρό και βαρύ. Αφού τον καθάρισα, μπήκε και έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι. Όταν βγήκε από το μπάνιο με ρωτάει με αυτό το επιτακτικό ύφος του:
 
— Μέχρι πότε θα κάτσεις;
 
— Μέχρι αύριο, αλλά μπορώ να ζητήσω από την εταιρεία να με στείλει πάλι σε καμιά βδομάδα θέλεις;
 
— Ναι, και άκου τι θέλω! Την επόμενη φορά θα έχεις λιπαντικό, να έχεις βάψει τα νυχάκια σου και φυσικά να φοράς το αλυσιδάκι, εντάξει; Και ο Τάκης ξέρεις πως θα σου φερθεί.
 
— Ναι, ότι θέλεις ψωλαρά μου.
 
Φυσικά ήμουν πρόθυμος για όλα, αφού τέτοιο γαμήσι δεν είχα φάει ποτέ. Τον καληνύχτισα και κανονίσαμε τις λεπτομέρειες. Την επόμενη μέρα έφυγα για Αθήνα. Η ιστορία έχει και συνέχεια που θα την ανεβάσω σαν 2ο μέρος σύντομα.
 
Ξαναπήγα μετά από 3 μήνες πάλι για συναντήσεις με τους νέους πελάτες μας, όπου φυσικά συνάντησα πάλι τον κ. Τάκη.
 
 
© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151070222S006
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.