Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Αντώνης, 34 χρόνων, ενεργοπαθητικός και γκέι. Ψηλός και αρκετά γοητευτικός. Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με ένα συνάδερφο μου το Σωτήρη. Πολύ ωραίο και γυμνασμένο μελαχρινό παιδί, ίδια ηλικία με εμένα και str8.

Είμαι ο Αντώνης, 34 χρόνων, ενεργοπαθητικός και γκέι. Ψηλός και αρκετά γοητευτικός. Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με ένα συνάδερφο μου το Σωτήρη. Πολύ ωραίο και γυμνασμένο μελαχρινό παιδί, ίδια ηλικία με εμένα και str8. Με το Σωτήρη είχαμε πάντα καλή σχέση, με συμπαθούσε και τον συμπαθώ πολύ και γενικότερα έχουμε βρεθεί αρκετές φορές σε κοινή παρέα και έχουμε δουλέψει κάποιες φορές και οι δυο μας μαζί μόνοι μας. Γενικά πάντα ήταν γλυκός απέναντι μου και ενώ πολλές φορές μου είχε μοιραστεί τα προσωπικά του, εγώ αν και θεωρούσα ότι ήξερε ότι ειμαι γκέι δεν του συζήτησα ποτέ κάτι. Γενικά τον θεωρούσα λίγο στον κόσμο του και μουντρούχο μέχρι την απότομη αλλαγή.

Η αλλαγή έγινε όταν βγήκαμε για φαγητό με μεγάλη παρέα όπου ήταν εκεί και ο κολλητός του Σωτήρη ο Άρης με την αρραβωνιαστικιά του. Ο Άρης ψηλός, με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά πολύ αθλητικό σώμα είχε ένα χαρακτήρα μια χαρά και μια εξωστρέφεια που εμένα μου θύμιζε γκέι τύπους που ξέρω. Αλλά χωρίς να δίνει κάποιο δικαίωμα γενικά. Η αλλαγή και η περίεργη συμπεριφορά εκείνη την μέρα ήταν του Σωτήρη, ο οποίος είχε μια μελαγχολία από όταν ήρθε ο φίλος του και άρχισε να γίνεται πιο εκδηλωτικός απέναντι μου λέγοντας μου κοπλιμέντα για το ντύσιμο και νέο κούρεμα μου και κάνοντας μου μασάζ στους ώμους και γενικότερα έχοντας πολλές φορές αγγίγματα πάνω μου. Τελειώνει η βραδιά αποχωριζόμαστε και όλα καλά. Εγώ νοιώθω κάτι περίεργο αλλά δεν το σχολιάζω.

Μια βδομάδα μετά, δουλεύουμε παρέα με το Σωτήρη, ο οποίος είχε ένα αγώνα (καθώς είναι σε μια ημιεπαγγελματική ομάδα) κοντά στο σπίτι μου και μου πρότεινε να περάσει να με πάρει μετά τον αγώνα να πάμε παρέα για δουλειά. Έρχεται ιδρωμένος και κοκκινισμένος από τον αγώνα, με αρκετή ένταση καθώς έχασαν και δεν είχε και ο ίδιος καλή μέρα και μοιράζοντας μου στην πορεία ότι είχε ένα καβγά με ένα παιδί από την ομάδα του γιατί κορόιδευε τον κολλητό του Άρη που είχε πάει στον αγώνα ότι γκεουλίζει. Εκεί με ρωτάει αν ο Άρης δείχνει γκέι κι εγώ υπερασπίζομαι τον Άρη λέγοντας ότι εμφανισιακά φαίνεται πολύ αρρενωπός και απλά είναι ακομπλεξάριστος και έχει και τη μελλοντική σύζυγο που τα πάνε καλά οπότε όλο αυτό δεν έχει κάποιο νόημα σα σενάριο και δε νομίζω ότι αφορά και κανέναν.

Στην επιστροφή από τη δουλειά κάποιες ώρες μετά, κάνουμε μια μικρή στάση στο σπίτι του Άρη για να πάρει ο Σωτήρης κάτι καρέκλες και ένα τραπέζι για το νέο του σπίτι. Εκεί ο Άρης μας υποδέχεται με ένα κοντό σορτσάκι και μια φανέλα και αφού κουβαλάμε τα έπιπλα προτείνει να κάτσουμε για μια μπύρα μιας και η σύζυγος έλειπε. Ψηνόμαστε εμείς και τότε σχολιάζει ο Άρης στο Σωτήρη ότι παρά μυρίζει μετά από τον αγώνα και τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι ο Σωτήρης ήταν αρκετά ιδρωμένος πια και μύριζε μια πολύ ωραία αντρίλα που σε έκανε να θες να τον γλείψεις παντού. Ρωτάει λοιπόν κι εμένα ο Άρης χιουμοριστικά πως τον άντεχα μέσα στο αυτοκίνητο να μυρίζει τόσο και εγώ εκεί απαντάω κοιτάζοντας τον Άρη στα μάτια ότι δεν έχω τέτοια θέματα και γενικότερα εμένα μ' αρέσουν οι φυσικές μυρωδιές των ανθρώπων. Εκεί ένιωσα τον Άρη να ψιλό κομπλάρει αλλά και να αναστατώνεται, ενώ ο Σωτήρης πλησίασε τα χέρια του στο καβάλο του παντελονιού του ενώ άραζε στον καναπέ πια πίνοντας μπύρα.

Εκεί λοιπόν η κουβέντα αλλάζει κατεύθυνση και ο Σωτήρης απαντάει στον Άρη ότι παλιότερα δεν τα σχολίαζε αυτά, αλλά τώρα που παντρεύεται έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Λίγη ώρα μετά λοιπόν η κουβέντα έχει φτάσει στο σημείο εγώ να έχω μιλήσει ανοικτά ότι μ' αρέσουν οι άντρες και ο Άρης να μοιράζεται μαζί μου ότι ως κολλητοί με το Σωτήρη, όπως όλα τα αγόρια είχαν κάνει διάφορους πειραματισμούς και είχαν και αυτοί την πλάκα τους. Ο Σωτήρης πια φανερά χάιδευε τον πούτσο του πάνω από τη φόρμα και βλέποντας το βλέμμα του εγώ του λέω ότι θα μπορούσε να βρει κάποιον που του αρέσουν οι άντρες να ξανά πειραματιστεί παρέα κάποια φορά μιας και ο κολλητός του παντρεύεται. Το είπα με χιούμορ και μια πονηριά που έδειχνε ότι και εμένα θα με έψηνε κάτι τέτοιο, αν και το πέταξα επειδή ήταν πλέον καθαρό από την όλη κουβέντα ότι ο Σωτήρης γούσταρε να το πω αυτό μπροστά στον Άρη και ξέροντας ότι μετά θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε.

Τότε ο Σωτήρης χωρίς ενδοιασμό με ρωτάει αν θα ψηνόμουν να πειραματιστούμε παρέα. Ναι του λέω. Τι θα ήθελες να κάνουμε;... με ρωτάει αγνοώντας τον Άρη. Τότε εγώ του απαντάω ότι αν δεν ήταν ο Άρης εκεί θα μπορούσα να του έπαιρνα μια πίπα αλλά το βλέπουμε γενικά γιατί δε νοιώθω και πολύ όμορφα με όλη αυτή την κουβέντα. Εκεί ο Σωτήρης κάνει την κίνηση και γδύνεται από τη μέση και κάτω βγάζοντας έξω μια μεγάλη και χοντρή πούτσα μισό καυλωμένη αλλά που και με αυτή τη μέτρια στύση είναι σίγουρα πάνω από 19 εκατοστά και μου λέει ότι δε θα ενοχληθεί ο Άρης. Άλλωστε και ο Σωτήρης τον έχει δει σε τρυφερές στιγμές παρά πολλές φορές και ο Άρης πρόσθεσε ότι έχουμε το ελεύθερο από αυτόν και ίσα ίσα θα έκανε πολύ καλό στο Σωτήρη ένα καλό χύσιμο. Τότε εγώ αφήνω τη μπύρα μου γονατίζω κάτω φέρνοντας το κεφάλι μου στα μπούτια του Σωτήρη και αρχίζω να πιάνω την πούτσα του, να χαϊδεύω τα μεγάλα αρχιδια του και το τριχωτό κωλαράκι του και όταν πια κρατάω σφικτά τον πούτσο του αρχίζω να γλείφω τα αρχιδια του και την περιοχή κάτω από τα αρχιδια.

Η γεύση του και η μυρωδιά του μ' αρέσουν πολύ και ευτυχώς αφήνομαι σε αυτό και αρχίζω να χαλαρώνω και να παθιάζομαι. Ταυτόχρονα παίζω τον πούτσο του ο οποίος έχει γίνει κοντάρι με μαλακή υφή αλλά μια πολύ ωραία στύση και τότε τον κοιτάω στα μάτια και του λέω ότι ένα καλό χύσιμο το αξίζει η αλήθεια είναι και σκύβω και γλείφω την ουρήθρα του πούτσου του, ενώ όλο το κεφάλι τρίβεται στο μούσι και μουστάκι μου και ο Σωτήρης αρχίζει να αναστενάζει. Η γεύση της πούτσας του είναι αλμυρή με ελαφριά οξύτητα αλλά χωρίς να νοιώθω βρωμιά η αηδία. Ακριβώς αυτό που πρέπει. Καυλωμένος ο πούτσος του είναι 22 εκατοστά και ευθύς. Αρχίζω να του δίνω φιλιά με τα σαρκώδη και χοντρά χείλη μου σε όλο το πουτσοκέφαλο και να τον πιπιλάω. Στη συνέχεια αργά και σταθερά ανοίγω το στόμα μου και προσπαθώ να καταβροχθίζω όλο τον ψώλαρο του χαλαρώνοντας το λαρύγγι μου. Αρχικά βάζω μέσα μόνο τα 2/3 και νοιώθω να ζορίζομαι όποτε δεν επιμένω για την ώρα. Χαλαρώνω τους ώμους μου και το λαιμό μου, γυρίζω περισσότερο στο πλάι το κεφάλι μου και σιγά σιγά ανεβοκατεβάζω το στόμα μου στον πούτσο του περιμένοντας να χαλαρώσει ο λαιμός μου και να υποδεχτεί ολόκληρο τον πούτσο, ενώ το χέρι μου κρατάει σε διάφορες χρονικές στιγμές τη βάση της πούτσας του, τα αρχιδια, τα κωλομάγουλα και κατά διαστήματα χαϊδεύω και τη σουφρα του.

Ξεθαρρεύω και αρχίζω να τον γλείφω παντού. Κώλο, αρχιδια, πούτσα, κυκλικά σαν αφηνιασμένος και κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι ο Άρης έχει πλησιάσει και μου χαϊδεύει το κεφάλι ενώ ακουμπιούνται και με το Σωτήρη. Τότε εγώ ξανά αρχίζω να τσιμπουκώνω το Σωτήρη με πιο ανοικτά χείλη αφήνοντας να δράσει το ζεστό μου στόμα και η γλώσσα μου που χαϊδεύει όσο μπορεί πιο αιχμηρά το κάτω μέρος της πούτσας και το λαρύγγι μου που έχει ανοίξει. Παίρνω όλο τον πούτσο μέσα και μένω με το κεφάλι κολλημένο. Τότε ο Άρης αρχίζει να τρίβει κι αυτός το καυλί του σε οποίο σημείο του προσώπου μου βρίσκει. Εγώ ξέροντας τις δυνατότητες μου και επειδή έχει ανοίξει ο λαιμός μου καλά γιατί γούσταρα πολύ τη γεύση του Σωτήρη τους λέω ότι μπορούν να μου γαμήσουν το στόμα όσο θέλουν. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο που το λαρύγγι μου νοιώθει μια γλυκιά καύλα όταν μπαίνει μέσα ο πούτσος και το ανοίγει και δεν πιέζεται πια. Το μόνο μου θέμα είναι πως να παίρνω ανάσες. Ξαπλώνω στον καναπέ με το κεφάλι προς το σώμα τον παιδιών και ζητάω από τον Άρη να έρθει αυτός. Ο πούτσος του Άρη είναι πιο εύκολος. 18 εκατοστά αλλά το πάχος του είναι πολύ άνετο για το στόμα μου και μετά από το χοντρό πούτσο του Σωτήρη που με ζόριζε στο άνοιγμα, αυτό μου είναι πολύ εύκολο. Τον αφήνω να κάνει ότι θέλει και παίζω απλά με τη γλώσσα μου και προσπαθώ να βρω το ρούφηγμα, την θέση και το άνοιγμα στόματος που τον καυλώνει πιο πολύ.

Ο Άρης είναι ασυγκράτητος και ο Σωτήρης αρχίζει να με γδύνει από τη μέση και κάτω ενώ εγώ γαμιέμαι από το λαρύγγι από τον κολλητό του. Η πούτσα μου είναι κάγκελο, 20 εκατοστά και πολύ χοντρή επίσης. Ευτυχώς έχω κάνει καθαρισμό σπίτι μου, βέβαια έχουν περάσει αρκετές ώρες αλλά αφήνω το Σωτήρη να κάνει ότι θέλει. Ταυτόχρονα και ο Άρης με χαϊδεύει παντού και λέει ότι έχω ψωλάρα κι εγώ. Ο Σωτήρης ανακαλύπτει τη θέα του κώλου μου που είναι αρκετά όμορφος η αλήθεια είναι. Πεταχτό κωλαράκι με φουσκωμένα κωλομάγουλα αλλά πολύ στενή μέση, δακτυλίδι, με σουφρα που υγραίνεται γρήγορα και ενώ δείχνει στενή για έχω αρκετά μεγάλη ελαστικότητα προσαρμόζεται γρήγορα σε όλες τις συνθήκες. Ο Σωτήρης αρχίζει να παίζει με τα δάκτυλα του, ενώ εγώ σταματάω, μετά από 5 λεπτά ασταμάτητου γαμησιού στο στόμα, τον Άρη για να πάρω το σάλιο μου και να υγράνω την κωλότρυπα μου που ξέρω ότι είναι το μόνο που χρειάζεται εκείνη τη στιγμή. Ο Σωτήρης αρχίζει να παίζει με τα δάκτυλα του με το κωλαράκι μου ενώ ο Άρης με ξανά γαμάει στο στόμα. Η καύλα του Σωτήρη πρέπει να είναι στο κόκκινο γιατί ζητάει από τον Άρη να μου σκίσει το στόμα κι αυτός. Ο Άρης υποχωρεί και εγώ βάζω τα δυνατά μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με την ψωλάρα του Σωτήρη γιατί γουστάρω παρά πολύ την όλη φάση και αξίζει να τα δώσω όλα για όλα.

Ο Άρης παίζει τον πούτσο μου ενώ ο Σωτήρης βλέπει ότι το λαρύγγι μου προσαρμόζεται αμέσως και χώνει ολόκληρη τη ψωλάρα του μέσα και εντυπωσιασμένος από την ζεστασιά και την υφή που εισπράττει αρχίζει να μου γαμαει το στόμα, λέγοντας ότι ειμαι το καλύτερο στόμα που τον έχει ρουφήξει ποτέ. Ο Άρης αρχίζει να μου βάζει δάκτυλα καθώς η σουφρα μου έχει υγρανθεί από μόνη της και έχει πάρει φωτιά και μου λέει ότι θέλει να με γαμήσει. Σταματάω το Σωτήρη που με έχει πνίξει στον πούτσο με τα σάλια μου και τα ύγρα να είναι κυριολεκτικά παντού γύρω και πάνω στο κεφάλι μου και λέω στον Άρη να φέρει καλού κακού ένα σεντόνι και φέρνω προφυλακτικά από την τσάντα μου. Στήνομαι στα 4 και ζητάω από το Σωτήρη να καθίσει μπροστά μου για να τον γλείφω ενώ νοιώθω ότι έχει αρχίσει ένα παιχνίδι κόντρας ανάμεσα τους.

Η πούτσα του Σωτήρη έχει χαλαρώσει λίγο αλλά με χάδια και γλείψιμο παντού αρχίζουμε να το ξαναβρίσκουμε και να γίνεται πάλι πέτρα ενώ ο Άρης έχει βάλει καπότα, βάζει σάλιο στην τρύπα μου και μου χώνει το πούτσο του. Επιτέλους έρχεται η στιγμή που απολαμβάνω το γαμήσι από ένα αθλητικό τύπο. Γαμάει σαν κουνέλι... σταθερά και έντονα ενώ εγώ κάνω ότι μπορώ στην πίπα της πούτσας του Σωτήρη, προσπαθώντας να εστιάσω σε αυτόν και να τον κάνω να γουστάρει ενώ αφήνω την τρύπα μου στον Άρη να κάνει ότι θέλει. Στη θέα του φίλου του που πραγματικά μου οργώνει τον κώλο ο Σωτήρης καυλώνει ακόμα πιο πολύ και ας μη μπορώ να τα δώσω όλα στη πίπα όπως πριν αλλά φροντίζω να γλείφω πολύ το κάτω μέρος του κεφαλιού της πούτσας του και να μένω στο τμήμα της πούτσας που δε με ζορίζει ενώ σκύλο γαμιέμαι από πίσω.

Ο Σωτήρης μου λέει ότι θέλει να με γαμήσει κι αυτός. Το θέμα μου είναι ότι έχω μόνο δυο καπότες και τη μια τη φοράει ήδη ο Άρης, ο οποίος δεν έχει χύσει ακόμα και έχει σταματήσει το γαμήσι αυτή τη στιγμή, αλλά ο πούτσος του είναι κάγκελο ακόμα. Όποτε προτείνω να δοκιμάσω να με πάρουν μαζί, κάτι που στο σύμπαν τους μάλλον είναι σοκ και δεν έχουν ξαναδοκιμάσει κάτι παρόμοιο όποτε θεωρώ ότι θα αποτύχει αλλά παρ' όλα αυτά λέω ας το δοκιμάσουμε.

Βάζω τον Άρη να κάτσει με ριγμένο το κορμό πίσω στην άκρη του καναπέ, ανεβαίνω πάνω του και κάθομαι στον πούτσο του. Ο Σωτήρης βάζει καπότα. Παίρνω αγκαλιά το σώμα του Άρη σκύβοντας και προσπαθώντας να μαζέψω τα πόδια μου σε μια θέση που να μην ενοχλούν κανένα και να ανεβάσω την σουφρα μου να πάρει μια θέση που να μπορεί να χωθεί και ο δεύτερος πούτσος. Ο Σωτήρης αν και πρωτάρης στο διπλό και ενώ και εγώ δεν έχω πολλές εμπειρίες με διπλό και έχω να κάνω καιρό, αποδεικνύεται ότι έχει σωστή αντίληψη και γρήγορα βρίσκομαι με τον πούτσο του να σπρώχνει τη σουφρα μου για να τον δεχτεί. Εγώ βαριανασαίνω στο αυτί του Άρη, βογκάω όσο πιο διακριτικά γίνεται και μουρμουράω ότι μου έρθει, ενώ προσπαθώ να αντέξω το άνοιγμα από τη δεύτερη πούτσα γιατί ξέρω ότι το ζήτημα είναι να υποχωρήσει ο πρώτος σφιγκτήρας μου.

Κάποια στιγμή με πόνο γίνεται και πλέον και η δεύτερη πούτσα είναι μέσα. Κουνιέμαι λίγο και ο Σωτήρης αρχίζει να γαμαει έχοντας συντροφιά στην τρύπα την ψωλή του κολλητού του. Η στύση του Σωτήρη είναι απολαυστική αλλά επειδή η πούτσα του είναι από αυτές που έχουν μαλακό και χοντρό δέρμα, πιστεύω ότι δε θα το γουστάρει να ασκείται τόση πίεση πάνω της αλλά μάλλον από την εγκεφαλική ιδέα και την καύλα ο ίδιος δε λογαριάζει τίποτα και πραγματικά αρχίζει να γαμαει με λύσσα πετώντας έξω τον Άρη που συνεχίζει να έχει μια στύση που εγώ λατρεύω. Εγώ δυστυχώς με τον πόνο έχω χάσει τελείως τη στύση μου αλλά έχω χαλαρώσει και απολαμβάνω αυτό που γίνεται φουλ. Ο Σωτήρης βγαίνει, ο Άρης ξαπλώνει, εγώ ξανακάθομαι πάνω του και ο Σωτήρης γίνεται σανίδα πάνω από τα σώματα μας, με ξανά καρφώνει και γαμαει για ένα πεντάλεπτο μέχρι να κουραστεί. Τότε ο Άρης μας λέει ότι δεν αντέχει άλλο, θέλει να χύσει και συνεχίζει να με γαμαει μόνος του. Νοιώθω έντονους σπασμούς και πριν προλάβω να πω τίποτα χύνει για 20 δευτερόλεπτα ασταμάτητα και βογκάει.

Γυρίζω ανάσκελα, κάνω τα πόδια μου σταυροπόδι στην κοιλιά μου υψώνοντας τη σουφρα μου για να με γαμήσει ο Σωτήρης ο οποίος χωρίς σκέψη χώνεται μέσα. Γρήγορα έχω αλλάξει τα πόδια μου και τα έχω τεντώσει προς το ταβάνι για να παίζω και τον πούτσο μου που έχει ξαναβρεί το θάρρος του τώρα ενώ με γαμαει ο Σωτήρης που με κοιτάει στα μάτια. Έτσι όπως τον κοιτάω του δίνω το πρώτο μας φιλί. Γεμάτο και αληθινό. Το γαμήσι του είναι χορταστικό και η τρύπα μου γεμάτη από τα φυσικά υγρά της μετά το τέντωμα και την ένταση νοιώθει πια μια απίστευτη γλυκάδα και ταυτόχρονα τόσο γεμάτη που λέω στο Σωτήρη ότι η πούτσα του είναι απίστευτα χορταστική από μόνη της. Χαμογελάει και μου λέει ότι θέλει να με χύσει.

Θέλω να μου τα ταΐσεις του λέω και το χαμόγελο έχει πια χαθεί. Πλέον το πρόσωπο μου δείχνει μόνο την έξαψη της καύλας. Βγαίνει, βγάζει την καπότα, γυρίζω το σώμα μου και αρχίζω να παίζω τον πούτσο του ενώ πιπιλάω το κεφάλι. Σε ένα λεπτό βγαίνει ένα υπέροχα γευστικό χύσι το οποίο και ρουφάω λαίμαργα με τα μάτια κλειστά ενώ ταυτόχρονα πάλλεται και ο δικός μου πούτσος που αδειάζει.


Copyright Ref Number: 16151100422S012Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).