Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Αλέξανδρο και η ιστορία μου ξεκίνησε το 1993 όταν πήγα να σπουδάσω στην Αθήνα. Κατάγομαι από ένα μικρό ορεινό χωριό οι γονείς μου ήταν κτηνοτρόφοι. Η μητέρα μου ήθελε πάρα πολύ να σπουδάσω και να φύγω, να βοώ μια καλή δουλειά και να κάνω οικογένεια. Ο πατέρας από την άλλη προτιμούσε να με κάνει κτηνοτρόφο. Με πολύ διάβασμα και προσπάθεια κατάφερα να περάσω σε μια καλή σχολή στην Αθήνα. Και έτσι το Σεπτέμβριο του 92 βρέθηκα με τον πατέρα μου στην Αθήνα. Νοίκιασα μια μικρή γκαρσονιέρα κοντά στη σχολή, αγοράσαμε και τα απαραίτητα δηλαδή ένα κρεβάτι ένα τραπεζάκι με μία καρέκλα και ένα μικρό ψυγείο και ήμουν έτοιμος για την νέα μου ζωή.

Λίγα λόγια για μένα, ήμουν ένα κανονικό στο βάρος παιδί, ξανθό, με ελάχιστες τρίχες στο σώμα. Τα 2 χαρακτηριστικά που είχα πάρει από την μάνα μου ήταν τα φουσκωτά μου χείλη και το μεγάλο πεταχτό κωλαράκι μου.

Δύο πράγματα μου άλλαξαν τη ζωή. Το πρώτο έγινε στα 12 προς 13 μου. Ξαφνικά άρχισε να μεγαλώνει το στήθος μου. Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ για να διαβάσεις για τη γυναικομαστία. Τότε είχα τρομάξει, νόμιζα ότι δε θα σταματούσε να μεγαλώνει ποτέ. Ευτυχώς στα 16 μου σταμάτησε να μεγαλώνει. Το χειμώνα που ήταν και οι γονείς μου στο χωριό το έκρυβα με τα χοντρά ρούχα και την Άνοιξη που οι γονείς μου έφευγαν με τα ζώα για τη στάνη ψηλά στο βουνό είχα κόψει ένα πανί και το έδενα για να μην φαίνεται. Το καλοκαίρι καθόμουν στο χωριό και δούλευα γκαρσόνι στο καφενείο. Το ότι απέκτησα αυτό το μικρό στήθος με έκανε πάρα πολύ ντροπαλό και με τα αγόρια και με τα κορίτσια, γι’ αυτό και όταν βρέθηκα στην Αθήνα δεν είχα καν φιλήσει κορίτσι.

Το δεύτερο πράγμα που άλλαξε την ζωή μου ήταν η γνωριμία μου με τον Κύριο Αντώνη. Τον γνώρισα τις πρώτες μέρες μου στην Αθήνα, είχε φωτογραφείο και μπήκα τυχαία να βγάλω φωτογραφίες για τη σχολή. Ήταν γύρω στα 50, ψηλός, αδύνατος, με γκρίζους κροτάφους, πάρα πολύ ωραίος κύριος. Πιάσαμε την κουβέντα και μέχρι να μου βγάλει τις φωτογραφίες του είχα πει την ιστορία της ζωής μου. Αυτός μου βρήκε και δουλειά σε ένα φίλο του που είχε καφενείο.

Ο κύριος Αντώνης ήταν τακτικός πελάτης στο καφενείο και πάντα πιάναμε κουβέντα. Μου άφηνε πουρμπουάρ και πολλά βράδια επειδή τα σπίτια μας ήταν προς την ίδια μεριά πηγαίναμε μαζί σπίτι περπατώντας. Τον είχα συμπαθήσει πάρα πολύ και είχα και έναν άνθρωπο να μιλάω αλλά και να στραφώ σε μια ώρα ανάγκης.

Κόντευαν Χριστούγεννα και όπως πηγαίναμε σπίτι με τον κύριο Αντώνη του είπα ότι δε θα πάω στο χωριό για τις γιορτές. Τότε αυτός επέμενε να πάω σπίτι του για τα Χριστούγεννα και έτσι την ημέρα τον Χριστουγέννων βρέθηκα σπίτι του.

Είχε μαγειρέψει, κάτσαμε, φάγαμε, ήπια και κάνα δύο ποτήρια κρασί τα οποία με ζάλισαν και μετά περάσαμε στο σαλόνι και κάτσαμε στον καναπέ. Λέγαμε διάφορα και κάποια στιγμή ο κύριος Αντώνης μου είπε ότι ήθελε να μου πει κάτι σοβαρό.

Μού είπε ότι με συμπαθεί πολύ και ότι είναι λίγο διαφορετικός από τους άλλους άντρες και ότι προτιμάει τα αγόρια. Δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε, ήμουν και ζαλισμένος από το κρασί και πριν το καταλάβω σκύβει, περνάει το χέρι του από πίσω και κολλάει τα χείλη του στα δικά μου. Τα χείλη του ήταν τόσο απαλά και μύριζε τόσο ωραία που χωρίς να ξέρω γιατί και ενώ θα έπρεπε να νιώσω αηδία ή να τραβηχτώ και να σηκωθώ να φύγω, εγώ αντίθετα άνοιξα τα χείλη μου και ανταποκρίθηκα στο φιλί του. Ξαφνικά ένιωσα την γλώσσα του να περνάει από τα χείλη μου και να μπαίνει στο στόμα μου ενώ το φιλί του έγινε πιο έντονο.

Η γλώσσα του χόρευε μέσα στο στόμα μου και τα χείλη του με φίλαγαν με πάθος. Συνέχισε για αρκετή ώρα να παίζει με τα χείλια μου και η γλώσσα του να κόβει βόλτες στο στόμα μου. Οι γλώσσες μας συναντήθηκαν μέσα στο στόμα μου σε έναν ατελείωτο χορό, ήταν υπέροχο αυτό που ζούσα. Ένιωσα την πούτσα μου να σκληραίνει σιγά σιγά και το δεξί του χέρι χαμηλά στην κοιλιά μου να με χαϊδεύει. Σιγά σιγά το χέρι του κατέβηκε μέσα από το παντελόνι μου προς τα κάτω μέχρι που έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον χαϊδεύει. Μου χούφτωνε τα αρχίδια και μετά πάλι τον πούτσο που τώρα πια είχε γίνει πέτρα. Άρχισε να μου τον παίζει ενώ συνέχισε να με φιλάει και παθιασμένα.

Ξαφνικά το χέρι του έφυγε από τον πούτσο μου, μου έπιασε το πουλόβερ και με μία κίνηση μου το έβγαλε. Μόνο τότε τα χείλη μας χωρίστηκαν. Άνοιξα τα μάτια μου γιατί όλη αυτή την ώρα τα είχα κλειστά και είδα την έκπληξη στα μάτια του βλέποντας το στήθος μου. Πήγα να το καλύψω με τα χέρια μου από ντροπή, αλλά με σταμάτησε.

Τι υπέροχο στήθος που έχεις, μου είπε. Έσκυψε προς το μέρος μου και το στόμα του πήγε στο στήθος μου, φίλησε τη ροζ ρώγα μου και άρχισε να μου τη γλείφει, να μου τη δαγκώνει ελαφρά και να την πιπιλάει. Η ρώγα μου σκλήρυνε και φούσκωσε. Έκλεισα τα μάτια μου και αναστέναξα από την καύλα. Το ίδιο έκανε και στο άλλο μου στήθος. Το χέρι του ξανακατέβηκε προς τα κάτω, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι μου το τράβηξε προς τα κάτω μαζί με το εσώρουχο. Ανασήκωσα τον κώλο μου για να τον βοηθήσω και έμεινα γυμνός. Τα χείλη του επέστρεψαν στα δικά μου και άρχισε πάλι να με φιλάει ενώ το χέρι του χάιδευε και έτριβε τις ρώγες μου.

Μετά από αρκετή ώρα σταμάτησε να με φιλάει και κατέβηκε προς τα κάτω. Πέρασε από τις ρώγες μου και συνέχισε προς τα κάτω. Έτρεμα από την καύλα και έβγαζα μικρούς αναστεναγμούς. Ακουγόμουν σαν κοριτσάκι. Το ταξίδι του σταμάτησε χιλιοστά από την πούτσα μου και τότε το ένιωσα. Σιγά σιγά η πούτσα μου εξαφανίστηκε στο στόμα του. Η αίσθηση ήταν υπέροχη! Τα χείλη του έκλεισαν γύρω από την πούτσα μου και άρχισε να μου κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι. Το κεφάλι του ανεβοκατέβαινε στην πούτσα μου και η γλώσσα του με έγλειφε στέλνοντας μου κύματα ηδονής. Θα χύσω… του είπα για να πάρει το κεφάλι του, αλλά αυτός συνέχισε πιο δυνατά. Τρέμοντας από την καύλα και την ηδονή έχυσα μέσα στο στόμα του.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151190122S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.