Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Όπως σας έχω ξαναπεί είμαι 17 ετών. Είμαι bi και έχω αρκετές εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Έτσι, λοιπόν, θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη στ’ αλήθεια πριν από λίγες ημέρες.

Γεια σας. Όπως σας έχω ξαναπεί είμαι 17 ετών. Είμαι bi και έχω αρκετές εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Έτσι, λοιπόν, θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη στ’ αλήθεια πριν από λίγες ημέρες.

Ήμουν στην πλατεία μαζί με τη γνωστή σε όλο το σχολείο παρέα μου περιμένοντας και τον έβδομο της παρέας να φτάσει, έτσι ώστε να πάμε στο στέκι μας για βότκες.

Καθώς περιμέναμε, πέρασε με την παρέα του ο παλιός μου συμμαθητής και φίλος από το Δημοτικό έως το Γυμνάσιο, ο Ν. Είναι εμφανίσιμο παιδί, γύρω στο 1.65, σχετικά αδύνατος (εγώ είμαι 1.80 γύρω στα 90 κιλά και αρκετά τριχωτός για την ηλικία μου). Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα από μικρά όπως προανέφερα, όταν όμως τα καλοκαίρια πηγαίναμε στο εξοχικό του όπου ξεκινούσαμε να πειραματιζόμαστε. Για παράδειγμα, πηγαίναμε σε ερημικές παραλίες κοντά στο σπίτι του όπου δεν υπήρχε κανένας και είχαμε την ευκαιρία να κολυμπάμε γυμνοί, αλλά και να περιεργαστούμε τα πέη μας, μιας και ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί παρά μόνο το δικό μας. Όταν πηγαίναμε σπίτι κάναμε μαζί μπάνιο χωρίς να ντρεπόμαστε και βαρούσαμε μαλακία στα κρυφά.

Τα επόμενα χρόνια συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα ενθέτοντας μέσα στην καθημερινότητά μας μερικές φιλικές συνευρέσεις στα σπίτια μας για PlayStation ή απλό άραγμα συνοδευόμενο από μαλακίες της στιγμής. Τότε έτυχε και μερικές φορές να κάνουμε και αλληλομαλακία όντας καυλωμένοι έφηβοι που παρακολουθούσαν τσόντες.

Γυρνώ τώρα πίσω στο σήμερα. Είμαστε στην πλατεία περιμένοντας το φίλο μας και ξαφνικά βλέπω το Ν μαζί με την παρέα του. Φυσικά τον χαιρετώ και με χαιρετά με αρκετή χαρά όντας και οι δυο πολύ κοινωνικοί. Για κάποια λεπτά ήταν μόνος, έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω να του πιάσω λίγη κουβέντα. Μιλήσαμε για το πως περάσαμε στις διακοπές μας και καταλήξαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε μιας και έχουμε χρόνια να τα πούμε.

Όντως μετά από δυο μέρες, έρχεται στο σπίτι μου από το οποίο έλειπαν οι γονείς μου σε οικογενειακούς φίλους. Ήταν γύρω στις οκτώ το απόγευμα όταν χτύπησε το κουδούνι. Του άνοιξα και είχα την εντύπωση ότι ήμασταν πιο άνετοι μεταξύ μας από όλα τα προηγούμενα χρόνια της περασμένης φιλίας μας. Καθόμαστε στο μπαλκόνι κοιτώντας εκπληκτική θέα και πίνοντας ένα ουίσκι. Έχουμε καιρό να τα πούμε, οπότε λέμε τα νέα μας, τα του σχολείου και των προσεχών πανελλαδικών και θυμόμαστε τις βλακείες που κάναμε μαζί ως παιδιά. Περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα, αν και δεν το περίμενα.

Κάποια στιγμή του είπα να έρθει να δει το κολάζ με παλιές παιδικές φωτογραφίες που έχω κάνει στο δωμάτιό μου και περιλαμβάνει και εκείνον, οπότε ανεβαίνουμε πάνω. Χαζεύουμε τις φωτογραφίες και σχολιάζουμε την κάθε μια που είτε είναι από τις διακοπές είτε από το σχολείο. Είμαστε καθισμένοι στο κρεβάτι και τότε μέσα μου θέλησα να εκπληρώσω το ανεκπλήρωτο όνειρο ή φαντασίωση. Πηγαίνω την κουβέντα στο πιο σεξουαλικό και του λέω:

- Τι έγινε ρε Ν; Κανά γκομενάκι παίζει;

- Άστα ρε. Πήγε να κάτσει ένα σ’ ένα πάρτι αλλά την έκανε με ελαφρά...

- Κι εγώ τα ίδια ρε. Γάμησε τα. Εδώ κάτω πώς τα πας;…

και του πιάνω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Δεν ξαφνιάστηκε, όμως κώλωσε λίγο στην αρχή.

- Όπως τα ήξερες. Μόνος, αλλά πάντα έτοιμος...

- Έτσι ε; τότε του ζουλάω τον πούτσο κι εκείνος καυλώνει σιγά-σιγά.

Ξεκούμπωσα αργά το φερμουάρ του και κατέβασα το σορτς του. Χάιδευα και φιλούσα την περιοχή του πάνω από το μποξεράκι όλο και πιο αισθησιακά για να καυλώσει ακόμη περισσότερο. Εντός ολίγου αποκαλύπτω τον πούτσο του κατεβάζοντας και το μποξεράκι του και αρχίζω να του κάνω πίπα. Εκείνος έχει μια τρομερή έκφραση που αποτύπωνε την ηδονή που ένιωθε εκείνη τη στιγμή. Τα αρχίδια του ήταν ξυρισμένα (όπως και τα δικά μου), ενώ πάνω από τον πούτσο του είχε τριχοφυΐα. Δεν ήταν τεράστιος ο πούτσος του, αλλά δε με ένοιαζε. Μόνο και μόνο ότι βρισκόμουν σεξουαλικά με τον παλιό μου φίλο και πραγματοποιούσα την φαντασίωσή μου, μου αρκούσε.

Όπως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα ξεκίνησα να του βάζω δάχτυλο, ενώ εκείνος χάιδευε τα μαλλιά μου. Μετά ακολούθησε το δικό μου ξεγύμνωμα, καθώς και η πίπα και το δάχτυλο προς εμένα. Η αλήθεια είναι πως δε δώσαμε φιλιά γιατί δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Έβγαλα τα προφυλακτικά που προμηθεύτηκα, διότι ήξερα τι πρόκειται να γίνει, μου φόρεσε ένα και ξεκίνησα να τον γαμάω απαλά, αφού ήταν παρθένος. Τρελαινόταν, όμως αυτό που με εξίταρε ήταν το γεγονός ότι δε συμπεριφέρονταν σαν κορίτσι, αλλά σαν ένα απλό αγόρι. Ούτε βογκούσε υπερβολικά, ούτε στηνόταν με τουρλωμένο κώλο. Συμπεριφερόταν έτσι όπως μου αρέσει. Μετά από αισθησιακό τριαντάλεπτο σεξ, ήρθε η ώρα να βάλει εκείνος το προφυλακτικό και να γαμήσει εμένα, το οποίο κάνει επιτυχώς.

Ήταν πολύ προσεκτικός και αισθησιακός. Εγώ, πριν έρθει, είχα δαχτυλωθεί αρκετά για να του είναι πιο εύκολο, αλλά και για να μην πονέσω τόσο. Μόλις πέρασε κάνα εικοσάλεπτο βγήκε από μέσα μου και ξεκινήσαμε την παλιά καλή σχολή. Αλληλομαλακία, μέχρι που χύσαμε και οι δυο. Μετά κάναμε μαζί μπάνιο, όπου ξαναπαίχτηκε παρόμοια φάση χωρίς γαμήσι. Με λίγα λόγια, περάσαμε μια αξέχαστη, αλλά και πανέμορφη βραδιά. Όταν αποχαιρετιστήκαμε σαν παλιοί καλοί φίλοι, είπαμε πως πρέπει να ξαναβρεθούμε να περάσουμε εξίσου ωραία για ακόμη μια βραδιά.
Copyright protected OW ref: 179080Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).