Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 38 χρόνων, 1.83 και γύρω στα 120 κιλά. Εδώ και μια δεκαετία δουλεύω βραδινός σε ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στη Κρήτη. Μια ενδιαφέρουσα δουλειά με πολλές εκπλήξεις. Το ξενοδοχείο αυτό έχει πολλούς Γερμανούς τουρίστες που έρχονται κάθε χρόνο μια με δυο φορές. Αυτός είναι ένας λόγος να αναπτύξεις εύκολα σχέσεις με τους πελάτες και να σε θεωρούν καλό φίλο. Κάθε Μάιο και Σεπτέμβρη ερχόταν ένα ζευγάρι από τη Γερμανία η Κάθριν και ο Κλάους. Η Κάθριν δυστυχώς απεβίωσε και ο Κλάους έρχεται μόνος του γιατί έχει συνδέσει το μέρος με τη γυναίκα του και τον πιάνει μια νοσταλγία.

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ήρθε μες την παράνοια του κορονοϊού για 3 εβδομάδες. Αφού κάθε βράδυ έφευγαν όλοι αυτός καθόταν να μου κάνει παρέα αλλά ουσιαστικά ήθελε κάποιον να λέει τον πόνο του. Έμεινε μπίρες από το πρωί μέχρι τα ξημερώματα. Αυτός είναι ένας κύριος 64 χρονών στο ύψος μου γύρω στα 100 κιλά με αδύνατα πόδια και μεγάλη κοιλιά. Σχετικά όμορφος, άτριχος αλλά με κάποιο τρόπο πολύ σέξι. Ένα βράδυ αφού τα είχε πιει για τα καλά τρελάθηκε, έβγαλε τα ρούχα του και έπεσε μέσα στην πισίνα. Έμεινε εκεί κανένα μισάωρο και έκανε τα δικά του. Μου φωνάζει και με ρωτάει εάν μπορώ να του φέρω μια πετσέτα. Αφού του απαντάω θετικά, πετάχτηκα και έφερα δυο. Σε αυτό το σημείο θα σας πω ότι ήμουν στρέιτ και ότι ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου αυτό που γινόταν.

Αφού πλησίασα την πισίνα του είπα να βγει έξω και του έδωσα την μια πετσέτα και αυτός την τύλιξε στη μέση του. Εγώ ασυναίσθητα, επειδή τον έβλεπα σαν έναν ευάλωτο κύριο που περνούσε δύσκολα και ένιωθα μια λύπηση πήρα την άλλη πετσέτα και άρχισα να τον σκουπίζω. Δεν έδωσα σημασία αλλά αυτός σκάλωσε και γύρισε και με κοίταξε με ένα διαπεραστικό ύφος. Δεν έδωσα σημασία. Μετά πετάει την πετσέτα του ώστε να βάλει τα ρούχα του και διακρίνω μια πούτσα πολύ χοντρή μεσαίου μήκους. Σκαλώνω γιατί μου έκανε εντύπωση το πόσο χοντρή ήταν. Συνέχισα να τον κοιτάω αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα. Ντύθηκε και έκατσε πάλι στη θέση του και παράγγειλε μια μπίρα. Μιλούσαμε μέχρι τις 5 το πρωί περί ανέμων και υδάτων και μου λέει καληνύχτα θα σε δω αύριο. Του απαντάω ότι έχω ρεπό και ότι θα πάω σε μια συγκεκριμένη έρημη παραλία να αράξω και να ξεκουραστώ. Μου λέει καλά να περάσεις.

Αφού σχόλασα στις 7, πήγα σπίτι κοιμήθηκα, ξύπνησα στις 2 πήρα καφέ και πήγα καρφί εκεί. Κατά τις 5 αφού άδειαζε η παραλία βλέπω μια γνώριμη φιγούρα να πλησιάζει. Ήτανε ο Κλάους με ένα πλατύ χαμόγελο. Τον ρώτησα τι έκανε εδώ αφού συνήθως δεν έβγαινε από το ξενοδοχείο. Μου απάντησε ότι δεν ήθελε να κάτσει μέσα, θυμήθηκε ότι θα ερχόμουν εδώ και ήρθε. Τότε ευγενέστατα μου απαντάει μπορώ να καθίσω μαζί σου; Του απάντησα καταφατικά. Αφού αράξαμε και τα λέγαμε , κοιτάω και βλέπω ότι ήμασταν πλέον οι δυο μας εκεί. Του λέω πάω για μια τελευταία βουτιά και ότι θα φύγω. Μπαίνω στη θάλασσα και με ακολουθεί. Κολυμπούσα και ερχόταν τριγύρω μου. Για μια φάση το θεώρησα παράξενο αλλά ήμουν κουλ αφού ήξερα ότι είναι καλή ψυχή. Αφού του είπα δυο τρεις μαλακίες γέλασε και ένιωσε καλύτερα. Βγήκαμε έξω κι παρατηρώ ότι για κάποιο περίεργο λόγο έχω καυλώσει. Με παίρνει χαμπάρι και έρχεται κατά πάνω μου και με φιλά.

Εκείνη την ώρα η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που κόντεψε να σπάσει. Δεν ήξερα τι να κάνω και απλά συνέχισα να τον φιλάω. Αφού άρχισε να με πασπατεύει και να με σφίγγει κατεβαίνει στις ρώγες μου και τις φιλά και τις δαγκώνει απαλά. Έχω έρθει σε μια έκσταση πρωτόγνωρη. Συνέχισε και μετά από λίγο με σπρώχνει προς τα κάτω και έρχομαι αντιμέτωπος με μια πολύ χοντρή πούτσα γύρω στα 17 εκατοστά καυλωμένη. Δεν ήξερα τι να κάνω! Αποφάσισα να τα τη βάλω στο στόμα μου. Δύσκολα χωρούσε. Το προσπάθησα και άρχισα να του γλείφω αυτό το υπέροχο κεφαλάκι που έχει. Δεν ήξερα τι κάνω. Όσο περνούσε η ώρα γινόμουν καλύτερος και αυτός το ευχαριστιόταν περισσότερο. Μετά από λίγη ώρα με σηκώνει και αρχίζει να με φιλά. Ακολουθούσα τόσο παθιασμένα που είχα χάσει το μυαλό μου.

Με ρίχνει στα 4 και πάει από πίσω να μου βάλει τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνη την ώρα περάσαν τόσα πολλά από το μυαλό μου που δεν ήξερα τι να σκεφτώ και που να εστιάσω. Νιώθω ένα δάκτυλο να μου τρίβει την κωλοτρυπίδα μου. Σκύβω πιο πολύ. Σπάω τη μέση μου ώστε να ανοίξει περισσότερο ο κώλος μου. Ανοίγω τα κωλομέρια μου και προσπαθεί να μπει μέσα μου. Όντας παρθένος δεν το δεχόμουν. Προσπαθούσε ώρα να έβαλε λίγο το κεφαλάκι του. Δεν άντεξε πολύ, με γύρισε και άρχισε ένα τον παίζει μπρος τα μούτρα μου. Μετά από λίγο τελείωσε και πέταξε ποτάμια από παχύρρευστο σπέρμα και εγώ δεν άφησα σταγόνα να χαθεί. Το κατάπια όλο και συνέχισα να τον γλείφω μέχρι να γυαλίσει και να γίνει καινούργιος. Αφού τραβήχτηκε άρχισε να μου τον παίζει ώστε να χύσω και εγώ. Έτσι και έγινε. Άναβα τσιγάρο μπας και ηρεμήσω και πέσουν οι παλμοί μου. Μου λέει ότι στη ζωή του μόνο με την γυναίκα του είχε πάει. Χαμογέλασα και του έδωσα ένα φιλί. Του ζήτησα να έρθει σπίτι μου και δε μου αρνήθηκε. Έβαλα σκοπό το βράδυ να μου πάρει την παρθενιά του κώλου μου και να χύσει μέσα μου. Μόνο η ιδέα με τρέλανε.

Αφού κάναμε ντους μαζί, φάγαμε ήπιαμε και αράξαμε στον καναπέ. Βάζω μια τσόντα στρέιτ και δεν του άρεσε. Μου λέει βάλε τσόντα με άντρες και το έκανα. Αρχίσαμε να καυλώνουμε και να παίζουμε τα πουλιά μας. Με το που είδα την πούτσα του να γίνεται κάγκελο έπεσα με τα μούτρα και του την έγλειφα. Έβαλα τα αρχίδια του στο στόμα μου, τρελάθηκε. Βογκούσε με ευχαρίστηση και εγώ πήρα τα πάνω μου. Πάω στη τουαλέτα και έφερα λιπαντικό. Μου χαμογέλασε. Πήγα μπροστά του και του γύρισα τη πλάτη. Έσκυψα και έχωσε τα μούτρα του στον κώλο μου. Άρχισε να με γλείφει με μανία και να μου χώνει το δάκτυλο του μέσα μέσα μου. Με έπιασε ένα ρίγος και το κατάλαβε ότι πλέον ήμουν το πουτανάκι του. Το έκανε για ώρα ώσπου χαλάρωσα. Έβαλε λιπαντικό στην πούτσα του και στον κώλο μου. Με ρίχνει στον καναπέ και πάει να μπει μέσα μου. Τίποτα. Η κωλοτρυπίδα μου δεν άνοιγε πολύ. Βάζει με το ζόρι το μισό κεφαλάκι του μέσα και περίμενε . Ήταν τόσο χοντρή που εγώ ήδη ένιωθα ότι με ξέσκισε, και τότε με πιάνει από τους ώμους με και με μια γρήγορη κίνηση με καρφώνει.

Έχασα το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι μου ήρθε και από που μου ήρθε. Έμεινε σταθερός και μου ζήτησε να μην κουνηθώ ώστε να συνήθίσω την πούτσα του και έτσι έγινε. Ένιωθα ένα τραχύ πόνο και μια ευχαρίστηση στο τέλος. Πέρασαν δυο λεπτά και άρχισε σιγά σιγά να με γαμάει με αργό ρυθμό! Ήταν υπέροχο. Βογκούσα σαν κοριτσάκι. Μου άρεσε ένιωθα ανυπεράσπιστος και ευάλωτος. Έκλαιγα από τον πόνο και από χαρά. Ένας παράξενος συνδυασμός. Συνέχισε να με γαμάει και όσο πήγαινε δυνάμωνε. Εγώ από την καύλα και την ηδονή έχυσα. Του ζήτησα να με χαστουκίσει στα κωλομέρια και το έκανε με δεξιοτεχνία. Ήξερε να γαμάει καλά. Με τρέλανε. Ξαναχύνω. Και μετά από λίγο αρχίζει να χύνει μέσα μου με μανία. Τρελάθηκα. Ένιωθα τα υγρά του μέσα στο έντερο μου να καίνε. Έμεινε μέσα μου μέχρι να ξεκαυλώσει. Τραβήχτηκε, με έπιασε από τα μαλλιά και μου τον έχωσε στο στόμα. Εκείνη την ώρα δεν με ένοιαζε εάν μύριζε ή όχι, εγώ τον ευχαριστήθηκα.

Μέχρι να φύγει κάθε μέρα ήμασταν μαζί. Γαμιόμασταν ή όχι ήμασταν μαζί. Ζήσαμε έναν έρωτα παράφορο. Στον Κλάους βρήκα ότι δε μου έδωσε καμία σχέση και η οικογένεια μου μαζί.

Όλο αυτό μου έτρωγε τα σωθικά και με κοινή απόφαση πήγα και πέρασα όλο το χειμώνα στο Ντίσελντορφ. Μέναμε μαζί, μας έπιασε η καραντίνα εκεί. Περάσαμε φανταστικά. Μου άλλαξε και του άλλαξα τη ζωή. Το μόνο παράξενο ήταν την ημέρα της επετείου του με τη γυναίκα του, μου ζήτησε να φορέσω τα ρούχα της και τα εσώρουχα της να με γαμήσει σα να γαμούσε εκείνη. Το δέχτηκα. Πήγαμε σε μια μοδίστρα και φάρδυνα τα ρούχα ώστε να χωρέσω. Ήταν μεγάλου μεγέθους και αυτή όποτε ήταν εύκολο. Ήταν κάτι διαφορετικό. Είμαστε μαζί ακόμα αλλά γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Μου λείπει.

Καθώς γύρισα στη Κρήτη το αφεντικό μου πήρε χαμπάρι τι έγινε και που ήμουνα και μου επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη. Είναι μια άλλη ιστορία αυτή που θες πω.
Copyright protected OW ref: 185001Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy