Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καθίσαμε στον καναπέ. Έφερε τις μπύρες και κάθισε δίπλα μου. Ο θείος του άρχισε να μιλάει για διάφορα θέματα στα αγγλικά και στα σπαστά ελληνικά, ο άλλος καθόταν και χάζευε τηλεόραση κι εγώ να συζητάω με το θείο.


Προηγούμενο μέρος: Ο τουρίστας: Η πρώτη μου φορά στο sex

Καθίσαμε στον καναπέ. Έφερε τις μπύρες και κάθισε δίπλα μου. Ο θείος του άρχισε να μιλάει για διάφορα θέματα στα αγγλικά και στα σπαστά ελληνικά, ο άλλος καθόταν και χάζευε τηλεόραση κι εγώ να συζητάω με τον θείο. Ξαφνικά ο τουρίστας μου σηκώνεται και έρχεται και με φιλά μπροστά στον θείο του. Εκεί εγώ τα έχασα, του λέω τι κάνεις και μου λέει ότι ο θείος του δεν έχει πρόβλημα. Ο θείος μας κοιτάει, χαμογελάει και μας άφησε μόνους στο σαλόνι. Εγώ νευριασμένος λέω ότι θέλω να φύγω και ο τουρίστας μου με τραβάει από το χέρι και με σφίγγει στην αγκαλιά του. Όσο και να ήθελα να φύγω κάτι μέσα μου με κράταγε και του είπα ότι ντράπηκα πολύ γι' αυτό που έκανε μπροστά στο θείο του. Μου είπε ότι ο θείος του ξέρει ότι του αρέσουν οι άντρες και ότι και ο θείος πολλές φορές κάνει έρωτα και με αυτόν και με άλλους.

Με τραβάει στην αγκαλιά του, με φιλά και μου λέει θέλω να κάνουμε έρωτα. Θέλω να γίνω ο πρώτος σου. Τον κοίταξα στα μάτια και του λέω ότι κι εγώ το θέλω, ότι νοιώθω περίεργα όμορφα μαζί του και ότι όλα όσα κάναμε μου άρεσαν πολύ. Με πιάνει από το χέρι και με πάει στο δωμάτιο. Εκεί ήταν ο θείος του και του είπε να πάει στο σαλόνι. Πραγματικά έφυγε και έκλεισε την πόρτα. Εγώ ντρεπόμουν από τη μια, από την άλλη ήθελα να κάνω σεξ. Ξεκίνησε να μου βγάζει αργά τα ρούχα μου και φιλώντας με συνέχεια παντού έμεινα γυμνός μπροστά του και με σπρώχνει ελαφρά στο κρεβάτι. Ξάπλωσα και άρχισε να με γλείφει παντού, από τα πόδια μέχρι το πρόσωπο. Με γυρνάει μπρούμυτα και ξεκινάει ένα ταξίδι η γλώσσα του στην πλάτη και στον κώλο μου.

Μου άνοιξε τα κωλομέρια και έβαλε τη γλώσσα του στην τρύπα μου, στην παρθένα τρύπα μου που ετοιμαζόταν να γαμηθεί για πρώτη της φορά. Έβαζε και έβγαζε την γλώσσα του και το δάχτυλο του σιγά σιγά. Τον βλέπω ότι ψάχνει με το βλέμμα του κάτι πάνω στο κομοδίνο και παίρνει ένα μικρό βαζάκι με κρέμα σώματος. Απλώνει λίγο γύρω γύρω στην τρύπα μου και άρχισε να σπρώχνει αυτή την κρέμα να μπει μέσα μου. Μετά μου λέει να πάρω βαθιά ανάσα και το κάνω. Νοιώθω την τρύπα μου να δέχεται μια πίεση και το πουτσοκέφαλο του να εισχωρεί μέσα μου. Οξύς πόνος. Ένας έντονος πόνος σαν να μπαίνει καυτό σίδερο ένοιωθα και δάγκωσα με δύναμη τα χείλη μου να μην ουρλιάξω. Σκύβει και με φιλάει στο λαιμό και μου λέει ότι σιγά σιγά θα μπει, ότι δε θέλει να πονάω και να πάρω ανάσες. Η πίεση μεγάλωνε και το καυλί του έμπαινε σιγά σιγά όλο και πιο βαθιά, μέχρι που νοιώθω τα αρχίδια του να χτυπάνε στα δικά μου.

Ένοιωσα ένα σπρώξιμο απότομο και δυνατό. Ήταν σα να με σφάζουν. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και ούρλιαξα από τον πόνο. Σταματάει και με φιλάει στον λαιμό κλείνοντας μου το στόμα με το χέρι του. Ο πόνος ήταν απίστευτα έντονος και τον έσπρωξα να βγει από μέσα μου. Έβαλα κατευθείαν το χέρι μου πίσω να δω τι έχει γίνει και μετά κοίταξα λίγες σταγόνες αίμα που κυλούσαν από το καυλί του. Μου είπε να πάω στο μπάνιο να πλυθώ και θα έρθει κι αυτός μετά. Μπήκα στο μπάνιο και έριξα στην πονεμένη μου τρύπα χλιαρό νερό και ένοιωσα ότι ο πόνος δεν ήταν τόσο έντονος πια. Έβαλα το δάχτυλο μου να καταλάβω πως είναι η τρύπα μου και το ένιωσα να μπαίνει μέσα χωρίς καν να το σπρώξω. Με είχε ξεσκίσει κανονικά.

Έρχεται στο μπάνιο και μου λέει να σκύψω να δει τι έχει γίνει, βλέπει και μου λέει επιστρέφω. Έρχεται μετά από λίγο με ένα κουτάκι κρέμα και μου έβαλε στοργικά στην τρύπα μου και γύρω γύρω στο σφιγκτήρα μου. Ο πόνος περνούσε και αφού έριξα λίγο νερό να συνέλθω από το σοκ πήγα στο δωμάτιο και φόρεσα το σλιπάκι μου. Ήρθε, με αγκάλιασε, με φίλησε, με πήρε αγκαλιά και μου λέει όλα καλά είναι θα περάσει. Έτσι είναι η πρώτη φορά και διάφορα άλλα που εν καιρώ έμαθα στην πράξη ότι δεν ισχύουν πάντα. Όσο μεγάλο μέγεθος πούτσου και να έχει ο άλλος εάν δεν ξέρει να τον χρησιμοποιεί προς ευχαρίστηση του εραστή του είναι δώρο άδωρο. Το να πονάς τον άλλον τόσο έντονα στην διείσδυση και μάλιστα στην πρώτη του φορά είναι κάκιστο. Οφείλεις να χαλαρώσεις τον άλλον με τρόπο που να μην του δημιουργηθεί τραυματική εμπειρία, να είσαι τρυφερός και να μην κάνεις απότομες κινήσεις. Τρυφερά και σιγά σιγά.

Τελικά ο πόνος έφυγε και άρχισε να με χαϊδεύει στο κορμί μου και να με φιλάει παντού. Ξεκίνησε πάλι να μου γλείφει τον πούτσο πάνω από το σλιπάκι όπως είχε κάνει και στο ξενοδοχείο. Τον άφησα να πάρει τον πούτσο μου βαθιά στο λαρύγγι του και μέσα σε λίγα λεπτά έπινε λαίμαργα το σπέρμα μου. Σηκώθηκε και πήγε να πιει νερό όπως μου είπε. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και προσπαθούσα να βάλω σε μια σειρά τη σκέψη μου για όλα όσα έχουν συμβεί με αυτόν τον τουρίστα που με έχει τρελάνει στις καύλες. Ακούω ένα χτύπημα στην πόρτα και πριν πω κάτι μπήκε ο θείος του στο δωμάτιο. Με ρώτησε εάν είμαι καλά και εάν θέλω κάτι. Του λέω όχι τίποτα, ότι ετοιμάζομαι να φύγω και ότι ντρέπομαι πολύ που με άκουσε να φωνάζω. Όντως τον ντράπηκα πολύ. Έρχεται κοντά μου όπως ήμουν στο κρεβάτι, με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ότι δε χρειάζεται να ντρέπομαι για τίποτα.

Τον νοιώθω να με τρώει με τα μάτια του και τον βλέπω να τακτοποιεί τον πούτσο του που είχε αρχίσει να σηκώνεται μέσα από την φόρμα που φόραγε. Τον κοίταξα φευγαλέα και το πήρε χαμπάρι. Έρχεται κοντά μου και μου λέει ότι εάν θέλω μπορεί να με κάνει να χαλαρώσω με ένα μασάζ. Του λέω όχι, τι είναι αυτά που λέτε, ότι δεν είναι ανάγκη και διάφορες άλλες δικαιολογίες. Αυτός επέμενε και με τραβάει λίγο προς το μέρος του, φέρνει το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου και μου δίνει ένα φιλί. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό με έκανε να χαλαρώσω και να δεχτώ την γλώσσα του να μπαίνει στο στόμα μου. Μου φίλαγε το λαιμό, τα χείλη, με δάγκωνε ελαφρά στους λοβούς των αυτιών και μου είπε ότι θα με κάνει να χαλαρώσω με το μασάζ του.

Με γύρισε μπρούμυτα και κάθισε στο κρεβάτι δίπλα μου. Ξεκίνησε ένα τρίψιμο, απαλό στην αρχή, πιο δυνατό μετά από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τους κροτάφους μου. Ένοιωθα όντως να χαλαρώνω και με την άκρη του ματιού μου βλέπω να μπαίνει στο δωμάτιο ο τουρίστας μου. Στάθηκε όρθιος μπροστά στο θείο του και γυμνός όπως ήταν οδήγησε τον πούτσο του στο στόμα του θείου του.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151270122S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.