Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο τουρίστας

Βγαίνω από το μπάνιο και τον βλέπω να χαζεύει τηλεόραση καπνίζοντας. Με κοιτάει και μου κάνει νόημα να ξαπλώσω δίπλα του. Διστακτικά και στην άκρη του κρεβατιού ξάπλωσα και μου λέει:

- Ξέρω ότι είναι η πρώτη σου φορά με άντρα. Το καταλαβαίνω, μη φοβάσαι, ξάπλωσε δίπλα μου δε θα κάνω κάτι που δε θα ήθελες. Θέλω να νιώθεις όμορφα.

Ξάπλωσα σαν το πτώμα δίπλα του και δεν έκανα καμία κίνηση. Αυτός σκύβει και με φιλάει στο λαιμό και τα χέρια του άρχισαν να με χαϊδεύουν στο κορμί μου, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Ξεκίνησε ένα ταξίδι με την απαλή του γλώσσα σε όλο το κορμί μου. Ήταν πολύ τρυφερός στο άγγιγμα του, ήθελε να με κάνει να χαλαρώσω, να αισθανθώ όμορφα, ότι είμαι επιθυμητός για να αρχίσω να κάνω κι εγώ κάποια κίνηση προς αυτόν.

Το καταλάβαινα ότι περίμενε να κάνω κάτι, να μην κάθομαι άπραγος. Βάζω το χέρι μου στην πλάτη του και τον χαϊδεύω απαλά με τις άκρες των δαχτύλων μου όπως έκαναν οι γκόμενες που είχα όταν κάναμε έρωτα. Εκείνη την ώρα έκανα ότι θυμόμουν από αγγίγματα και χάδια. Αυτός άρχισε να γίνεται πιο έντονος στις κινήσεις του, να γλείφει όλο το κορμί μου πιο έντονα μέχρι που έφτασε στον πούτσο μου. Εκεί σταμάτησε και μου είπε ότι είναι όμορφος. Ότι είμαι όμορφος. Ότι θέλει να με κάνει δικό του με όλους τους τρόπους. Ότι θέλει να αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον.

Ξεκίνησε ένα απαλό δάγκωμα στον κορμί του πούτσου μου. Ένα γλυκό κάψιμο απλώθηκε στο κορμί μου. Κάθε κύτταρο του κορμιού μου ήθελε να συνεχίσει να δονείται από καύλα. Με έγλειφε σιγά σιγά, τρυφερά, σα να φοβόταν μη σπάσει ο πούτσος μου και ξαφνικά τον ρούφηξε ολόκληρο βαθιά στο λαρύγγι του. Εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν λες και μου ρουφούσε το μεδούλι από τα κόκκαλα μου. Η κάψα μεγάλωνε, το κορμί μου σπαρταρούσε σαν ψάρι έξω από το νερό, χτυπιόμουν στο κρεβάτι λες και άφηνα την τελευταία μου πνοή και άφησα το σπέρμα μου να ξεχυθεί σαν ποτάμι. Είχα να χύσω πολλές μέρες. Τελευταία φορά ήταν στην ντουζιέρα στο στρατόπεδο όπου τράβηξα μια μαλακιά φέρνοντας στο μυαλό μου τη μαρίδα που τη γαμούσαν όλοι οι φίλοι μου. Ήταν το τσουλάκι της περιοχής. Είχε γαμηθεί σχεδόν με όλο το σχολείο τότε.

Τώρα όμως με έγλειφε ένας άντρας και έχυνα το σπέρμα μου στο στόμα του. Αυτός δε σταμάτησε και συνέχισε να με ρουφάει άγρια, δυνατά και να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Προς μεγάλη μου έκπληξη τα κατάπινε όλα. Δε σταματούσε να ρουφάει. Τραβήχτηκε όταν είχε πιει μέχρι και την τελευταία ρανίδα του σπέρματος μου και σκούπισε με την ανάποδη του χεριού του το στόμα του, ήρθε κοντά μου και με φίλησε. Αισθάνθηκα την έντονη ξινή γεύση του σπέρματος, ξινή σα λεμόνι στα χείλη μου. Τον άφησα να με φιλήσει πιο βαθιά, με γλώσσα και παραδόθηκα στα χείλη του να χαλαρώσω από την ένταση. Συνέχισε να με φιλάει παντού και με γύρισε μπρούμυτα. Τότε άρχισε να με γλείφει στην πλάτη και στο πίσω μέρος στα μπούτια μου και χάιδευε τον κώλο μου.

Άρχισε να φιλάει και να δαγκώνει τα κωλομάγουλα μου και να τρίβει με δύναμη τη μέση του κώλου μου. Βάζει τα δύο του χέρια και άνοιξε τον κώλο μου ώστε να φανερωθεί η κωλοτρυπίδα μου. Η παρθένα κωλοτρυπίδα μου. Ένοιωσα λες και με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα όταν άγγιξε με την άκρη της γλώσσας του την τρύπα μου. Άρχισε να πιέζει λίγο πιο δυνατά τη γλώσσα του στην τρύπα μου και να την ανοίγει χιλιοστό-χιλιοστό, μέχρι να μπει η γλώσσα του μέσα. Τρελάθηκα… ήταν απίστευτη η ηδονή που ένοιωσα. Τούρλωσα τον κώλο μου να μπει πιο μέσα η γλώσσα του. Του άρεσε αυτό. Κατάλαβε ότι πλέον έχω παραδοθεί από την καύλα και ότι δε θα έλεγα όχι σε τίποτα και έβαλε το δάχτυλο του αργά αργά μέσα μου.

Ήταν οξύς ο πόνος που αισθάνθηκα. Αυτός συνέχισε να βάζει το δάχτυλο πιο βαθιά. Και τον αισθάνομαι να γέρνει πάνω μου. Να τρίβεται το καυλί του, αυτό το τεράστιο καυλί στον κώλο μου. Παράλληλα η γλώσσα του να ταξιδεύει στους ώμους και την πλάτη μου. Να μεγαλώνει ελαφρά στο λαιμό και να μου ψιθυρίζει λόγια ακατάληπτα για μένα σε μια γλώσσα που δεν ήξερα. (Όπως έμαθα μετά ήταν σέρβος γεννημένος στην Ολλανδία). Με το θείο του μιλούσαν σέρβικα. Αφέθηκα να απολαύσω το γλείψιμο που μου έκανε και να αισθανθώ την ηδονή να με κατακλύζει πιο έντονα από πριν που έχυσα στο στόμα του. Ξαφνικά σταματά και με γυρνάει στο κρεβάτι, με το κεφάλι μου να είναι σχεδόν κρεμασμένο στην άκρη του κρεβατιού και μου φέρνει το καυλί του στο στόμα. Με πιέζει ελαφρά να το ανοίξω και το έκανα. Το ήθελα πολύ να του χαρίσω έστω ένα δέκα τοις εκατό από την καύλα που μου είχε χαρίσει.

Ξεκίνησα βγάζοντας τη γλώσσα μου και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο του που είχε ξεπροβάλει από το πετσάκι του. Ήταν υγρό και η γεύση ήταν γλυκιά. Σταγόνες έσταζαν από την τρυπούλα του πούτσου του. Προ-σπερματικά υγρά. Πολλά υγρά κι εγώ τα γευόμουν, τα έγλειφα σα μέλι. Αυτός βογκούσε. Άρχισε να πιέζει τον πούτσο του περισσότερο στο στόμα μου και άρχισε να μπαίνει πιο βαθιά, πιο δυνατά κι εγώ το δεχόμουν. Τον άφησα να μπει κι άλλο στο στόμα μου μέχρι που ένοιωσα ότι πνιγόμουν. Τον έσπρωξα και έβηξα. Αυτός με κοίταξε και με γλυκό τρόπο με τράβηξε πάνω του και με φίλησε. Μου είπε να παίρνω ανάσες και να σταματήσω εάν δε μπορώ. Του είπα ότι θέλω πολύ να συνεχίσω να τον γλείφω και τον άφησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Ξεκίνησα πάλι να γλείφω, να ρουφάω, να δαγκώνω ελαφρά, να απολαμβάνω αυτόν τον υπέροχο πούτσο του καυλιάρη τουρίστα που με έκανε να παραλύσω από καύλα πριν λίγη ώρα. Έβαλα τα δυνατά μου να τον ευχαριστήσω.

Και κατάφερα να πάρω το μισό καυλί του στο στόμα μου. Με κοίταξε με θαυμασμό που δεν πνίγηκα και μου χαμογέλασε. Μετά έκλεισε τα μάτια και με άφησε να έχω τον έλεγχο εγώ. Συνέχισα να γλείφω, να ρουφάω, να πιπιλάω, να δαγκώνω, να βάζω πιο βαθιά την πούτσα που με είχε συνεπάρει, να τη βγάζω, να την κοιτάζω, να τη θαυμάζω, να τη λατρεύω. Ήθελα τόσο πολύ να τον κάνω να το χαρεί αυτό που του κάνω που ένοιωσα ότι είμαι η Μαρία όταν μου έγλειφε το δικό μου πούτσο πίσω από το σπίτι της γιαγιάς της ή στις τουαλέτες του σχολείου. Έφερα στο μυαλό μου τη εικόνα της, αυτή στα γόνατα κι εγώ όρθιος να ακουμπάει στον τοίχο η πλάτη μου. Να με ρουφάει δυνατά σα να θέλει να ρουφήξει την ψυχή μου από την πούτσα μου. Και το ίδιο θα κάνω κι εγώ στον πούτσο του άντρα που είχα στο κρεβάτι τώρα... σκέφτηκα. Θα του αρέσει; Θα τον ευχαριστήσει; Ήθελα πολύ να τον δω να χύνει. Έγλειφα, έγλειφα, έγλειφα για ώρα, μέχρι που πετάχτηκε πάνω και μου λέει χύνω...

Και έχυσε πάνω μου παντού… χείλη, μάτια, μαλλιά, σώμα, στήθος, αρχίδια. Ήταν λες και με ψέκαζε με το σπέρμα του. Έτσι ήταν. Η ποσότητα και η ένταση που έριχνε το σπέρμα του ήταν απίστευτα έντονη. Δεν είχα δει ποτέ τέτοιο πράγμα. Ούτε σε τσόντα. Τραβήχτηκα και τον άφησα να ξεφυσάει και να λέει κάτι στη γλώσσα του που δεν καταλάβαινα. Τον κοίταξα με απορία και θαυμασμό γι' αυτό που έκανε. Με κοιτάει και σηκώνεται λίγο άτσαλα και πήγε στο μπάνιο κλείνοντας με δύναμη την πόρτα. Εγώ έμεινα στο κρεβάτι εξουθενωμένος. Ξάπλωσα και σκουπίστηκα με την πετσέτα που είχα βγάλει πριν. Άνοιξα την τηλεόραση και άναψα τσιγάρο.

Σηκώθηκα και άρχισα να ντύνομαι. Ντύθηκα και τον περίμενα να βγει. Ανοίγει η πόρτα και μου λέει πως εάν θέλω μπορώ να μπω στο μπάνιο. Ήθελα κατούρημα και να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου να συνέλθω από την ένταση. Μπήκα στο μπάνιο και τον άκουσα ότι κάπου έπαιρνε τηλέφωνο. Άκουσα να μιλάει σε αυτή τη γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Βγαίνω από το μπάνιο και μου λέει ότι είμαστε έτοιμοι εάν θέλω να με πάει στο σπίτι που θα με φιλοξενούσε η ξαδέρφη μου. Μαζεύω τα πράγματα μου, πορτοφόλι, τσιγάρα, παίρνω και το σακβουαγιάζ που κουβαλάω από το στρατόπεδο και έχει μέσα τα λιγοστά πολιτικά ρούχα που είχα πάρει κοντά μου. Όλα τα στρατιωτικά ρούχα τα άφησα πίσω στο στρατόπεδο. Δεν ήθελα να έχω τίποτα που να μου θυμίζει τον Έβρο. Ήταν πολύ δύσκολα. Πολύ κρύο. Πολλές σκοπιές.

Τώρα όμως όλα είχαν τελειώσει. Ήμουν ένας πολίτης. Ελεύθερος να κάνω ότι θέλω. Να ξενυχτήσω, να κάνω ότι θέλω χωρίς να έχω τον φόβο της στέρησης εξόδου ή φυλακής για οποιοδήποτε λόγο δεν άρεσε στο λοχαγό μου. Ήμουν πολίτης και λίγη ώρα πριν έκανα και πρώτη φορά κάτι με άντρα. Την πρώτη μου πίπα. Έχυσα στο στόμα ενός άντρα και μου έγλειψαν τον κώλο. Με αυτήν τη σκέψη ακολούθησα στον διάδρομο του ξενοδοχείου τον τουρίστα. Κατεβήκαμε από την σκάλα και εκεί στη ρεσεψιόν ήταν ο θείος του. Του ρίχνει ένα χαμόγελο και του δίνει το κλειδί του αυτοκινήτου. Μας χαιρέτησε και βγήκαμε από το ξενοδοχείο στον δρόμο.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151220122S016Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.