Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αφού είχαμε ήδη χύσει ο ένας στο στόμα του άλλου ήδη, ο θείος και ο τουρίστας μου άρχισαν να με γλείφουν ταυτόχρονα παντού. Ένοιωθα να καίγομαι με δύο γλώσσες στο γυμνό κορμί μου. Ο ένας μου έγλειφε τα αρχίδια και τα δάγκωνε ελαφρά και ο άλλος μου ρουφούσε το πουτσοκέφαλο αργά και βασανιστικά, χτυπώντας τη γλώσσα στο πουτσοκέφαλο. Τα χέρια τους με χάιδευαν σε όλο το κορμί και με τσιμπούσαν ελαφρά στις ρώγες και στα μπούτια. Ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ζούσα την απόλυτη φαντασίωση. Πράγματα που δεν είχα κάνει ποτέ.

Μέσα σε μόλις δύο μέρες είχα πάρει το πρώτο μου τσιμπούκι, είχα γαμήσει αντρικό κώλο, είχα δώσει χύσια σε αντρικό στόμα, είχα πιει χύσια, είχα κάνει βαθύ λαρύγγι, είχα ξεσκιστεί από ένα βάρβαρο πούτσο σαν παρθένα που ήμουν και τώρα με έγλειφαν δυο άντρες ταυτόχρονα. Ή καύλα μου για άντρες μόλις είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται. Δεν ήξερα ότι η πρώτη μου φορά και σε παρτούζα με εμένα στην μέση θα συμβεί. Ήμουν τελείως άσχετος με το gay sex, ούτε τσόντα με άντρες είχα δει αλλά πολλές φορές ήθελα να είμαι στην θέση αυτών των γυναικών που γαμιούνται στις τσόντες. Και μου άρεσε αυτό που ζούσα, έτσι αφέθηκα στις ορέξεις θείου και ανιψιού να γίνω έρμαιο στα χέρια τους και στα καυλιά τους. Μετά από λίγη ώρα έχυσα και χτυπιόμουν σαν το ψάρι έξω από το νερό, ένοιωσα το κεφάλι μου να σπάει, ζαλίστηκα και έχυσα στα δύο πρόθυμα στόματα που με έγλειφαν. Οι γλώσσες τους δούλευαν ακατάπαυστα, δεν άφησαν ούτε σταγόνα από τα χυσια μου να πέσει κάτω και μετά παραδόθηκαν σε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας οι δύο τους ανταλλάσσοντας σάλια και σπέρμα.

Εγώ άπλωσα τα χέρια μου και τους χάιδευα τις πούτσες που ήταν τεράστιες, σκληρές και έτοιμες για να τις γευτώ. Σηκώθηκαν όρθιοι και με πλησίασαν, δείχνοντας μου τις προθέσεις τους. Άρχισα να γλείφω μια τον ένα, μια τον άλλον και να απολαμβάνουν την πίπα που τους έκανα. Τους ήθελα και τους δύο στο στόμα μου και το προσπάθησα πολύ να τους πάρω μαζί αλλά δεν τα κατάφερνα. Ένοιωσα το χέρι του θείου να μου κρατάει το κεφάλι και να με τραβάει ώστε να κρεμαστεί έξω από το κρεβάτι. Πλησίασε τον πούτσο του και μου τον έχωσε μέσα μέχρι να τρέχουν σάλια από το στόμα μου. Τον έχωσε πολύ βαθιά και το κατάλαβα ότι θα μου ξέσκιζε το λαρύγγι. Τον έσπρωξα βίαια και τού είπα ότι με πονάει πολύ. Ήρθε κοντά μου και μου φίλησε τον λαιμό λέγοντας μου ότι θα το συνηθίσω και ότι είμαι φυσικό ταλέντο. Θα γίνω σπουδαίος στα τσιμπούκια είπε αυτολεξεί και όπως μου λένε από τότε οι εραστές μου είμαι πάρα πολύ καλός.

Πήρα μια ανάσα και τον άφησα να ξαναβάλει βαθιά την πούτσα του, έπαιρνα ανάσα από την μύτη και σιγά σιγά το συνήθισα. Αυτός έμπαινε και έβγαινε συνέχεια κόβοντας μου την ανάσα και εγώ τρελαίνουν που τα κατάφερνα. Ο τουρίστας μου ήρθε κοντά μου και μου χάιδεψε το κεφάλι, με σήκωσε ελαφρά ώστε να μπορεί να με βλέπει καλύτερα που κατάπινα τον πούτσο του θείου του. Του άρεσε πολύ το θέαμα και μου είπε ότι θέλει να μου γαμήσει κι αυτός το λαρύγγι έτσι. Έσπρωξε τον θείο του και μου έδωσε το τεράστιο καυλί του απότομα στο στόμα. Πνίγηκα, έβηξα, σάλια έτρεχαν από το στόμα μου και με έπιασε τόσο έντονος βήχας που τα σάλια μου έτρεχαν και από τη μύτη μου. Και όμως… μου άρεσε τελικά η αίσθηση ότι πνίγομαι στην πούτσα του. Ήμουν απόλυτα παραδομένος στην καύλα της στιγμής που ζούσα. Ήρθε ο θείος και προσπάθησε να βάλει μαζί το καυλί του με τον ανιψιό του. Αυτό δε μπόρεσα να το καταφέρω. Έβγαλε τον πούτσο του ο ανιψιός και την θέση πήρε πάλι ο θείος. Με έπνιγε με την πούτσα του και εγώ το γούσταρα.

Μετά από λίγη ώρα με γύρισε μπρούμυτα και ξεκίνησε να μου γλείφει τη τρύπα μου που την ένοιωθα να καίει. Ο ανιψιός του ήρθε μπροστά μου και με τράβηξε ώστε το στόμα μου να αγγίξει το καυλί του. Ήταν απίστευτο το σκηνικό για έναν πρωτάρη παρθένο σαν κι εμένα. Έκανα το πρώτο μου τρίο. Ο ένας μου πήδαγε με δύναμη το λαρύγγι και ο άλλος είχε χώσει βαθιά στα έγκατα του κώλου μου τη γλώσσα του και δύο δάχτυλα. Με είχε ξεσκίσει κανονικά, έτσι νόμιζα, μέχρι που με μια σπρωξιά έχωσε όλο τον υπερμεγέθη πούτσο του μέσα μου βαθιά. Ένοιωσα τα αρχίδια του να χτυπάνε τον κώλο μου και την τρύπα μου να καίγεται από τον πόνο. Ούρλιαξα σα ζώο που το σφάζουν και ο ανιψιός του μου έσπρωξε τον δικό του πούτσο πιο βαθιά στο λαρύγγι μου. Πνιγόμουν και παρόλο τον πόνο που ένοιωθα η καύλα ήταν μεγαλύτερη.

Τους άφησα να μου ξεσκίσουν κώλο και στόμα. Τους ένοιωθα κυρίαρχους στο κορμί μου. Απόλυτους γαμιάδες που με έκαναν ότι ήθελαν και μου άρεσε πολύ. Ήμουν ένας απόλυτα υποτακτικός παθητικός στα χέρια τους. Μετά από αρκετή ώρα έντονου ξεσκίσματος άλλαξαν θέσεις και τα καυλιά τους έσταζαν από τα υγρά μου. Η γεύση του κώλου μου και λίγες σταγόνες αίμα ήταν σχεδόν γλυκιά. Στο στόμα μου ο θείος άρχισε να με γαμάει δυνατά και κάθε σπρωξιά ήταν κόφτη και απότομη. Ο ανιψιός στον κώλο μου μπήκε σιγά σιγά μέχρι που τον ένοιωσα ότι με μια σπρωξιά στο τέλος χάθηκε μέσα μου και γέμισε το στομάχι μου. Ένοιωσα ότι ήθελα να κάνω την ανάγκη μου και τον έσπρωξα να βγει, έκανα να σηκωθώ και με κράτησε κάτω στο κρεβάτι με τα γόνατα του. Του είπα ότι θέλω να πάω τουαλέτα και μου είπε ότι θέλει να κρατηθώ. Πόνεσα, του το είπα και τελικά σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο και έβγαζα μικρές κλανίτσες. Αέρια που είχαν φουσκώσει το στομάχι μου από την πίεση των πούτσων τους. Όσο και να πιέστηκα δεν έβγαλα κόπρανα, τίποτα, απλά λίγες κλανιές και λίγα υγρά σαν μύξα. Ξεπλύθηκα και έβαλα τα δάχτυλα μου να δω τι ζημιά έχει γίνει. Σχεδόν τα κατάπιε η τρύπα μου τα δύο δάχτυλα και συνειδητοποίησα ότι η τρύπα μου έχει ξεσκιστεί.

Ούτε να κάτσω δε θα μπορούσα για μέρες και έτσι αποφάσισα να μην τους ξαναδώ για πολύ καιρό. Δε θα άντεχα να με ξεσκίσει έτσι πάλι ποτέ κάνεις. Πόσο λάθος έκανα τότε με αυτή τη σκέψη. Βγαίνω από το μπάνιο, πάω στο σαλόνι, κάθομαι στον καναπέ πλάγια και άναψα ένα τσιγάρο. Άκουγα βογκητά και μίλαγαν στην γλώσσα τους. Σηκώθηκα, πήγα στο δωμάτιο και είδα τον θείο να ξεσκίζει άγρια με την πούτσα του και δυο δάχτυλα την τρύπα του ανιψιού του. Το θέαμα με άναψε και πλησίασα στο στόμα του ανιψιού. Μου άρπαξε κατευθείαν την πούτσα και την έχωσε στο στόμα του λαίμαργα. Ο θείος έσκυψε λίγο προς εμένα, με τράβηξε κοντά του και παραδόθηκα στα χείλη του σε ένα φιλί που είχε διάρκεια. Μου δάγκωνε τη γλώσσα, τα χείλη και το σαγόνι. Ο ανιψιός είχε παραδοθεί στην πίπα και στο γαμήσι του θείου, είχε αφήσει τα χέρια του να κρέμονται κάτω από το κρεβάτι. Ήταν σαν ένα πτώμα, δεν έκανε τίποτα, απλά γαμιόταν από κώλο και στόμα και μετά από μισή ώρα χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα εγώ και ο θείος ποτίζοντας τις τρύπες του ανεψιού.

Όταν χύσαμε, ο ανιψιός σηκώθηκε και μας έβαλε στα γόνατα και τους δύο. Στάθηκε όρθιος με την πούτσα του όρθια, σκληρή, γεμάτη φλέβες, τεράστια, επιβλητική σαν να ήταν ο θεός πάνας και μας είπε να τον γλείψουμε μαζί και οι δύο. Εγώ αφοσιώθηκα στα μπούτια του και στα αρχίδια του και ο θείος του ρούφηξε ολόκληρο το καυλί του στο στόμα σαν ηλεκτρική σκούπα. Μετά και οι δύο γλείφαμε εναλλάξ αυτό τον υπέροχο πούτσο και αρκετή ώρα μετά μας έπνιξε στα χύσια του. Δεν αφήσαμε σταγόνα να χαθεί. Αφού κάναμε ένα τσιγάρο, μετά γάμησε ο ένας τον άλλον σαν τρενάκι και έχυσε στον κώλο ο ένας του άλλου.

Ήθελαν να με γαμήσουν και οι δύο μαζί στον κώλο αλλά δε μπορούσα γιατί με πόναγε υπερβολικά ο κώλος μου. Αφού ηρεμήσαμε, έφυγα μόνος λέγοντας τους ότι θα πάρω ταξί και γύρισα σπίτι. Ευτυχώς η ξαδέρφη δεν είχε γυρίσει ακόμα. Μπήκα στη μπανιέρα να ξεπλυθώ και χαλάρωσα φέρνοντας στο μυαλό μου αυτά που είχα ζήσει μέσα σε ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη. Για μερικές μέρες μετά έβαζα βαζελίνη να ηρεμήσω από τον πόνο και δεν έκανα καμία συνάντηση. Έπειτα έφυγα από Θεσσαλονίκη για την πόλη μου και ξεκίνησα τη νέα μου ερωτική ζωή με λαιμαργία.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151290122S006Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).