Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας αγόρια! Με λένε Νίκο, είμαι 32 χρονών και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία που κάθε φορά που την σκέφτομαι καυλώνω...

Γεια σας αγόρια! Με λένε Νίκο, είμαι 32 χρονών και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία που κάθε φορά που την σκέφτομαι καυλώνω. Είμαι απόλυτα παθητικός και τους τελευταίους μήνες με γαμάει ο Γιώργος. Το Γιώργο τον γνώρισα στο site και μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Είναι 48 χρονών, μέτριου αναστήματος άλλα γνήσιο αρσενικό που θέλει να χει το πάνω χέρι σε όλα. Αυτό είναι που με τρέλανε από την πρώτη μου εμπειρία μαζί του. Γουστάρει να με έχει να του κάνω τα γούστα όποτε έχει καύλες και δε σηκώνει και πολλά.
 
Τέσσερις μήνες τώρα βρισκόμαστε αρκετά συχνά, και μαζί του έχω καταλάβει πόσο πολύ μου αρέσει να γίνομαι πουστράκι για το γαμιά μου και να υποτάσσομαι στις καύλες του. Μαζί του ένιωσα πρώτη φορά ότι είμαι θηλυκό παγιδευμένο σε ένα αντρικό σώμα. Πάρα πολλές ιστορίες που θα σας διηγηθώ κάποια άλλη φορά, αλλά τώρα θέλω να σας πω για την πρώτη φορά που για χάρη του έγλειψα 2 καυλιά ενώ αυτός μας κοιτούσε και έπαιζε την πούτσα του.
 
Ήταν βραδάκι Πέμπτης όταν έλαβα μήνυμα από το Γιώργο, ότι ήταν για μπύρες με δυο φιλαράκια του κάπου κοντά στην περιοχή μου και ήταν ευκαιρία να έρθουν όλοι μαζί από το σπίτι μου να μου τους γνωρίσει. Τους είχε μιλήσει για μένα και ήθελαν πολύ να με γνωρίσουν. Αμέσως κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του ο γαμιάς μου και άρχισa κατευθείαν να καυλώνω στην σκέψη ότι σε λίγη ώρα θα είχα... όχι ένα, αλλά τρία καυλιά να περιποιηθώ.
 
Σε μισή ώρα χτύπησε το κουδούνι και έτρεξα να ανοίξω. Μαζί με τον Γιώργο ήταν οι δύο φίλοι του, ο ένας ο Τάκης γύρω στα 40, κοντός αλλά πολύ γεροδεμένος και τριχωτός και ο άλλος ο Σωκράτης, γύρω στα 50, σωματώδης με ένα εντυπωσιακό φούσκωμα κάτω από τη φόρμα που φορούσε. Πέρασαν μέσα και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις έτρεξα στην κουζίνα να τους φέρω μπύρες, όπως μου ζήτησαν. Γυρίζοντας τους άκουσα να ρωτάνε τον Γιώργο που πέτυχε τέτοιο καυλάκι σαν εμένα και να σχολιάζουν το κουνιστό μου κωλαράκι. Τους σέρβιρα τις μπύρες και ο Γιώργος μου είπε πως οι φίλοι του είχαν ακούσει τα καλύτερα για μένα και το ταλέντο μου στις πίπες και πως ήρθε η ώρα να κάνω ότι χρειαστεί για να τον βγάλω ασπροπρόσωπο.
 
Αμέσως και οι δύο φίλοι του άρχισαν τρίβουν τα καυλιά τους πάνω από τα παντελόνια. Έπεσα στα 4 στο πάτωμα, τους χάιδεψα πάνω από το παντελόνι και με επιδέξιες κινήσεις, έβγαλα τα καυλιά τους και άρχισα να τα γλείφω. Ο Τάκης είχε κοντό και χοντρό καυλί και ο Σωκράτης ένα ωραίο πούτσο και εντυπωσιακά μεγάλα αρχίδια. Με την άκρη του ματιού μου είδα το Γιώργο που είχε βγάλει τον πούτσο του έξω και τον έπαιζε, ενώ ρωτούσε τα φιλαράκια αν είναι καλή η πίπα που κάνει το πουστράκι του. Εγώ τρελαινόμουν ακόμα πιο πολύ ακούγοντας τους να σχολιάζουν τι ψωλορουφήχτρα είμαι και να γελάνε όλοι μαζί ενώ μου τους έδιναν στο στόμα και μου έριχναν πουτσοσκάμπιλα στη μάπα.
 
Δεν άργησαν να τελειώσουν και οι δύο, ο ένας στο πρόσωπό μου και ο άλλος μέσα στο στόμα μου. Εννοείται πως τα ρούφηξα όλα, δεν ήθελα να πουν στο Γιώργο φεύγοντας πως δεν είμαι φιλόξενος. Άραξαν λίγο ακόμα, τέλειωσαν τις μπύρες τους και σηκώθηκαν να φύγουν λέγοντας μου πως θα το επαναλάβουμε και πως την επόμενη φορά πρέπει να διαπιστώσουν αν έχω και επιδέξιο κώλο, όπως τους λέει ο Γιώργος, εκτός από επιδέξια γλώσσα.
 
Όταν έφυγαν, ο Γιώργος με πήρε στην αγκαλιά του και μου είπε πως ήμουνα πολύ καλό πουστράκι με τους φίλους του, αλλά είχε έρθει η δίκη του σειρά...


Copyright Ref Number: 16151100522S029Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).