Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Νοέμβριος, μια μέρα βροχερή. Πήρα το αμάξι να πάω μια βόλτα στην παραλία μόνος, αφού η κοπέλα μου έλειπε για μέρες στους γονείς της. Άραξα παραλία στο αμάξι κοντά σε ένα λίγο παρατημένο κάμπινγκ, χάζευα στο κινητό και άκουγα μουσική από το αμάξι. Αφού πέρασε η ώρα αποφάσισα να φύγω. Προσπάθησα να βάλω μπρος το αμάξι αλλά είχε μείνει από μπαταρία. Αφού προσπάθησα για λίγη ώρα να το σπρώξω μπας και πάρει μπροστά δεν τα κατάφερα και καθώς είχα γίνει και μούσκεμα βλέπω ένα αμάξι στο κάμπινγκ μπροστά σε ένα λυόμενο και είπα να πάω να ζητήσω βοήθεια.

Για καλή μου τύχη ήταν ένας κύριος, ψαράς, που έμενε εκεί. Γεροδεμένος, με μούσια, κάπου στα 40. Του είπα τι έγινε και με βοήθησε να βάλω μπροστά το αμάξι με μια μπαταρία που είχε. Αφού τον ευχαρίστησα και πήγα να φύγω μου είπε να κάτσω να στεγνώσω τα ρούχα μου και ότι θα μου έδινε πετσέτες να σκουπιστώ και να ρίξω πάνω μου μέχρι να στεγνώσουν τα ρούχα. Έκατσα εκεί μαζί στην ξυλόσομπα και μιλούσαμε για διάφορα, όπως το τι τον οδήγησε και έμένε έτσι μόνος του. Μου έλεγε ότι δεν του αρέσει η πολυκοσμία γι’ αυτό ασχολείται με το ψάρεμα και μένει εκεί μόνος του και ότι προτιμά την μοναξιά, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει το μάτι μου σε ένα τσοντοπεριοδικό. Του το δείχνω και του λέω…

- μάλλον δεν είναι και τόσο ωραία η μοναξιά.

- Αυτό είναι το μόνο κακό… μου λέει γελώντας, αλλά μια χαρά τα καταφέρνω και με τα περιοδικά και με μαλάκια.

- Για να σε ευχαριστήσω, του λέω, θα σου δείξω τσόντα βίντεο, όχι μόνο από φωτογραφίες.

Βρήκα μια τσόντα με μια μικρή που την έσκιζε ένας ψωλαράς από μουνί και κώλο και άκουγα συνέχεια να μουρμουρίζει «τι μουνί είναι αυτό, αχ να σε είχα και εγώ εδώ…» και τέτοια και να χαϊδεύει τον πούτσο του που είχε καυλώσει.

- Δεν αντέχω…

λέει και τον βγάζει έξω. Ένα παλούκι κοντά στα 19, χοντρό, τριχωτό και αρχίζει να τον παίζει. Βγάζω κι εγώ την πετσέτα, βγαίνει ο πούτσος μου έξω, κοντά στα 18 και αρχίζω να τον παίζω κι εγώ. Με κοιτάει και λέει:

- Κρίμα τέτοιες πούτσες να τις παίζουμε μόνοι μας χωρίς βοήθεια.

Αφού βαράγαμε και οι δύο για λίγα λεπτά, φτύνω τον πούτσο μου να γλιστράει.

- Τι κόλπα είναι αυτά;… μου λέει, θέλω να το κάνεις και σε εμένα.

Σκύβω πολύ κοντά στο καυλί του να το φτύσω και μένω παγωμένος κοντά στην πούτσα του. Απλά να την κοιτάω να τρέχουν τα σάλια μου πάνω της. Πρώτη φορά ερχόμουν τόσο κοντά σε πούτσα και αφού τα σάλια μου κόντεψαν να φτάσουν στα αρχίδια του μου λέει…

- και τώρα τι κάνω;

- Τώρα το απολαμβάνεις…

του λέω και δειλά-δειλά πιάνω τον πούτσο και αρχίζω να του τον παίζω σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο μου που σαν μαγεμένο… όλο και πλησίαζε τον πούτσα του. Τον άκουγα να μουγκρίζει από καύλα και να λέει πόσο πολύ του αρέσει η αίσθηση που έπαιζε άλλος τη σαλιωμένη πούτσα του.

- Θα το κάνω ακόμα καλύτερο…

και χωρίς να καταλάβω το γιατί και το πώς τον παίρνω στο στόμα και αρχίζω να τον ρουφάω με πολύ πάθος και να παίζω με τα αρχίδια. Αυτός είχε χυθεί πίσω στην καρέκλα, μούγκριζε και φώναζε όλη την ώρα «τι είναι αυτό που μου κάνεις τώρα, συνέχισε…» και εγώ να ρουφάω όσο πιο βαθιά μπορώ με πάθος. Κάποια στιγμή ακούω τα αχ του πιο δυνατά και νιώθω τον πούτσο του να κάνει συσπάσεις μέσα στο στόμα μου. Είχε αρχίσει να χύνει. Δεν το περίμενα! Άλλα πήγαν κατευθείαν στομάχι και άλλα έτρεχαν από το στόμα μου πάνω στον πούτσο του. Συνέχιζα να ρουφάω χωρίς να μπορώ να σταματήσω, παρότι δεν ήθελα να με χύσει στο στόμα.

Αφού στράγγιξε μετά από μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος σταμάτησα.

- Συγνώμη, μου λέει, δε μπορούσα να σε κόψω, ήσουν καύλα!

- Δεν πειράζει… του λέω με το στόμα μου γεμάτο χύσια να τρέχουν.

- Εσύ έχυσες;… μου λέει;

- Όχι… του είπα.

Με έβαλε να ξαπλώσω πάνω στο τραπέζι και άρχισε να μου τον παίζει. Κάποια στιγμή σκύβει και αρχίζει πολύ ατσούμπαλα να μου τον γλείφει και μετά να τον βάζει στο στόμα του. Άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και σιγά σιγά να κατεβαίνει και να μου γλείφει την τρυπούλα. Πρώτη φορά το ζούσα αυτό και ένιωθα την καύλα σε όλο μου το κορμί. Ένιωσα το δάχτυλο του όσο με έγλειφε να προσπαθεί να μπει στην τρύπα μου. Τραβήχτηκα λίγο μα συνέχισε να με γλείφει και να προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο.

Δεν αντιστάθηκα ξανά… παραδόθηκα, ένιωσα έναν πόνο και πολύ καύλα όπως μπήκε. Όσο περνούσε η ώρα και άρχισε να με τσιμπουκώνει ξανά, ο πόνος πέρασε και ένιωθα μόνο καύλα. Σταματάει και μου λέει «θέλω να χύσω ξανά» και βλέπω την πούτσα του κάγκελο πάλι. Την πλησιάζει στην τρύπα μου. Παραδομένος εγώ στην ηδονή δεν είπα τίποτα και μπήκε σιγά σιγά μέσα μου. Ευτυχώς με είχε ανοίξει καλά και δεν πονούσε πολύ. Άρχισε να με γαμάει με δύναμη, μέχρι που ένιωσα τον πούτσο μου να χύνει με δύναμη χωρίς να τον παίζω. Μετά από λίγο νιώθω και τον δικό του πούτσο να χύνει ξανά μέσα στον κώλο μου.

Βγήκε σιγά σιγά και τα χύσια έτρεχαν στο πάτωμα. Αφού έμεινα για κάποια λεπτά ξαπλωμένος να συνέλθω, σηκώθηκα ντύθηκα. Με ευχαρίστησε πολλές φορές γι’ αυτό που έζησε και έφυγα.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151060122S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.