Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ζω στο Βόλο κι οι ευκαιρίες για να γαμηθώ είναι δυστυχώς ελάχιστες. Σε κάποια φάση...

Ζω στο Βόλο κι οι ευκαιρίες για να γαμηθώ είναι δυστυχώς ελάχιστες. Σε κάποια φάση, είχα να φάω πούτσο 1 χρόνο και είχα πεθάνει απ' την καύλα. Ήξερα, ότι κάπου λίγο έξω απ' το Βόλο, υπάρχει μια παραλία που συχνάζουν μόνο άντρες κι όλοι κάνουν γυμνισμό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά και ξεκίνησα για εκεί. Όταν έφτασα, είδα στο δρόμο μόνο ένα αμάξι. Κατέβηκα προς τα κάτω με βαριά καρδιά για την ατυχία μου.

Μόλις έφτασα στην παραλία, χώθηκα μέσα στη σπηλιά. Εκεί ήταν ένας άντρας, γύρω στα 40, με μουστάκι, πολύ τριχωτός κι έπαιζε το καυλί του, εντελώς γυμνός, ενώ ξεφύλλιζε μια τσόντα. Δε χρειάστηκε να πούμε τίποτα. Σαν υποτακτική τσούλα έσκυψα και του άρπαξα τ' αρχίδια. Η γλώσσα μου ρουφούσε τα μπαλάκια του ενώ εκείνος αφέθηκε στα επιδέξια χέρια μου. Πριν προλάβω να του πάρω πίπα, άκουσα βήματα. Είχα τόση πολύ καύλα, που δεν αντέδρασα. Ο γαμιάς μου έδωσε το θάρρος στον νέο επισκέπτη να μας πλησιάσει.

Ενώ τσιμπούκωνα τον μουστακαλή, ο άλλος άντρας, πολύ πιο πιτσιρικάς, έτριβε στα κωλομέρια μου το καυλί του. Γύρισα πρόθυμος να περιποιηθώ το νέο μου γαμιά ενώ οι δύο άντρες φιλήθηκαν με πάθος στο στόμα. Το τρίο είναι η αδυναμία μου και γι' αυτό είχα καυλώσει πάρα πολύ. Ο μουστακαλής μοσχοβολούσε θάλασσα.

Στήθηκα στα 4 σαν σκύλα και τους προέτρεψα να με γαμήσουν. Μου είπαν πως θα με ξεκώλιαζαν, γιατί άξιζα ένα ξεκώλιασμα για την πίπα που τους είχα κάνει. Σε λίγο μούγκριζα απ' την καύλα κι απ' τον πόνο, έχοντας γεμάτο το λαρύγγι μου και την κωλοτρυπίδα μου με 2 ψωλάρες που με γαμούσαν πολύ δυνατά.
Με γαμούσαν και μ' έβριζαν σαν πουτάνα που ψάρεψαν στο πεζοδρόμιο κι εγώ ευχαριστιόμουν!

Αυτός που μου γαμούσε το στόμα, ζήτησε απ' τον άλλο, να γαμήσει την κωλοτρυπίδα μου κι έτσι άλλαξαν θέσεις. Παράλληλα χαϊδεύονταν μεταξύ τους και τους άκουγα να σχολιάζουν ότι η κωλοτρυπίδα μου έκαιγε σα μουνί. Σ' αυτή τη φράση, αυτός που μου γάμαγε την κωλοτρυπίδα δεν άντεξε. Βγήκε απότομα από μέσα μου και μ' έχυσε στην πλάτη βρίζοντάς με, ενώ ο άλλος μου γέμισε το στόμα με τα καυτά του χύσια.

Παράλληλα, εγώ τραβώντας μαλακία, έχυσα ταυτόχρονα μαζί τους. Αφού τους ρούφηξα τα καυλιά τους για να τα καθαρίσω, πέσαμε κι οι 3 στη θάλασσα για να πλυθούμε.

Όταν βγήκαμε έξω, ανταλλάξαμε φιλιά κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια άλλη φορά. Τους υποσχέθηκα, πως την επόμενη φορά, θα ήθελα να τους πάρω πίπα μέσα στη θάλασσα κι αυτοί μου είπαν πως είχαν βρει την πιο μεγάλη πούστρα του Βόλου. Δυστυχώς όμως από τότε δεν τους συνάντησα ξανά.

Ψάχνω να φάω γαμήσι απεγνωσμένα και ζητάω παρέα στο Βόλο. Όποιος μπορεί να έρθει εδώ ή θέλει να με καλέσει στο χώρο του, θα ευχαριστηθεί ένα καυλιάρικο κωλαράκι και μια γλώσσα όλο φωτιά. Σας περιμένω να μου τα δώσετε όλα στο στόμα και στην κωλοτρυπίδα μαζί με τους φίλους σας.


Copyright Ref Number: 16151200222S002Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.