Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω πάει στο pet shop της γειτονιάς μου, για την μηνιαία τροφοδοσία. Αντί για τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη βρίσκω εκεί ένα νεαρό, γύρω στα 30, ψηλό, αδύνατο, αν και όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, με ένα χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και στα αξύριστα γένια του. Τα χάνω, γιατί δεν είναι αυτός που περίμενα. Φοράει μπλε σορτσάκι και λευκό αμάνικο που μου επιτρέπει να δω αρκετό απ' το κορμί του.

Σκέφτομαι ότι αποκλείεται να είναι gay και προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο λόγο που ήρθα. Μιλάμε λίγο, είναι άνετος και όπως μου μιλάει, πιάνει τον πούτσο του, το που εξείχε και τον είχα προσέξει έτσι κι αλλιώς. Προσπαθώ να σκέφτομαι άλλα για να μην καυλώσω. Άλλωστε αυτά τα κάνουν οι Str8, πιάνουν και ξύνουν τον πούτσο τους.

Μου λέει ότι επειδή είναι αρκετά τα πράγματα, μπορεί να μου τα φέρει εκείνος στο σπίτι, στο σχόλασμα. Δέχομαι και μπαίνω σε υποψίες. Πάω σπίτι σε αναμμένα κάρβουνα, κάνω ένα μπανάκι, ντύνομαι ελαφρά, ένα σορτς και τίποτα από πάνω, άλλωστε ο καιρός το δικαιολογεί πια και περιμένω, από τα πάντα ως τίποτα.

Πράγματι, χτυπάει το κουδούνι μου, την ώρα που είχαμε πει, μπαίνει, μου λέει να τακτοποιήσει τα πράγματα, τον βοηθάω, νιώθω να ερχόμαστε πιο κοντά, υπάρχουν τυχαία, αγγίγματα. Είμαι τρομερά αμήχανος και δεν τολμάω να κάνω κίνηση, άλλωστε είναι τυπικός, δεν έχω να πιαστώ από κάπου.

Φτάνουμε στην πόρτα, σκέφτομαι πως θα φύγει και θα 'χω χάσει μια τεράστια ευκαιρία.

Χαιρετιόμαστε και όπως ανοίγω την πόρτα, του πέφτουν τα κλειδιά, κάνω να τα πιάσω και βρίσκομαι σε απόσταση αναπνοής από τον πούτσο του. Τότε εντελώς απρόσμενα κάνει μια ελάχιστη κίνηση μπροστά και μου τον τρίβει στα μούτρα. Δεν αντιδρώ, συνεχίζει να μου τον τρίβει, ενώ τον νιώθω να σκληραίνει. Του τον πιάνω πάνω από το ρούχο, είναι πια πέτρα.

- Σε είχα κόψει για πουστράκο, γι' αυτό σου είπα να περάσω, θα τον περιποιηθείς καυλάκο μου; Γουστάρεις να γλείφεις πούτσες;

Δεν απάντησα, έκανα να του βγάλω το σορτς, όταν άγγιξα το λάστιχο, μου ήρθε το πρώτο χαστούκι.

- Δεν άκουσα; Είπες κάτι και δε σε άκουσα;

Δεν ήξερα τι να πω, στα γόνατα όπως ήμουν, γύρισα το κεφάλι μου προς τα πάνω, τον κοίταξα. Γέλασε στραβά, έβαλε τον αντίχειρα στο στόμα μου και μου είπε:

- Για όσο καιρό θα σε γαμάω, θα σαι ένα μικρό υπάκουο αγοράκι, δε θα χαλάς χατίρια στο γαμιά σου κι εκείνος θα σε ταΐζει σπέρμα μέχρι να χορτάσεις, ναι πουστράκο μου;

Είχα σοκαριστεί, είχα πολύ λίγες εμπειρίες και σαν top και σαν bottom, αλλά με παιδιά από τη σχολή μου που το ψάχναμε παρέα. Tώρα, στα 20 μου, ήταν η πρώτη φορά που μου τύχαινε κάτι τέτοιο. Ένιωθα vers και ποτέ δεν είχα νιώσει ότι θέλω να υποταχτώ. Σ' αυτόν τον άντρα όμως ήθελα, δε μπορούσα να του πω όχι. Ένιωθα το κεφάλι μου να καίει και να γυρίζει, ήθελα μόνο να τον πάρω στο στόμα μου.

- Ναι…

του ψέλλισα δειλά, γούσταρα αλλά ντρεπόμουν φοβερά.

- Έτσι καργιολάκο, είναι μια αρχή. Γδύσου.

Σηκώθηκα και γδύθηκα. Έμεινα όρθιος απέναντι του, γυμνός, καυλωμένος, ευάλωτος.

- Μ… ωραίο κορμάκι. Και κωλαράκι δυνατό και πούτσος όπως πρέπει. Βέβαια μαζί μου θα σου είναι άχρηστος. Βγάλε μου τα παπούτσια.

Το έκανα, μου έφερε την πατούσα στη μούρη, την έγλειψα, όπως και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, σα να ήταν πούτσα. Έβλεπα το φούσκωμα στο σορτς του τεράστιο, δεν κρατιόμουν, ήξερα όμως ότι δεν έπρεπε να πάρω πρωτοβουλία.

- Μαθαίνεις εύκολα, μ αρέσεις, θα σε στρώσω και θα περάσουμε καλά. Για να δω κάτι...

και λέγοντας αυτά, με γύρισε με την πλάτη στην πόρτα, πέταξε έξω το καυλί του, πρησμένο, φλεβάτο, κανονικό σε πάχος, αλλά τεράστιο σε μήκος και πριν προλάβω να το δω μου λέει:

- Ανοιξε…

Άνοιξα το στόμα μου και μου τον κάρφωσε ολόκληρο, δεν το περίμενα καθόλου, έχασα την ανάσα μου, ένιωθα να με πνίγει, έμεινε εκεί μερικά δευτερόλεπτα και άρχισε να μου γαμάει το στόμα, ένιωθα να φτάνει λαρύγγι και να με πνίγει, με έπιασε απ τα μαλλιά, σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Προσπαθούσα να πάρω ανάσες όταν έβγαινε, απ' τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα. Συνέχισε με αυτό το ρυθμό μερικά λεπτά, σάλια έτρεχαν από το στόμα μου, βγήκε.

- Η που έχεις κάνει τα χιλιόμετρα σου και δε σου φαίνεται, η που είσαι φυσικό ταλέντο, θα το μάθουμε.

Ο πούτσος μου ήταν πέτρα, γεμάτος προσπερματικά, αν τον έπαιζα θα έχυνα σε δευτερόλεπτα. Με γύρισε στα 4 και έριξε ένα χτύπημα στην τρυπούλα μου, δεν το περίμενα και έκανε σύσπαση.

- Μαλάκα, τι μουνάκι έχεις; Ωραίο και άτριχο. Σπάνια συναντάω τέτοια…

κι έχωσε τη γλώσσα του. Έλιωσα, έβαζε τη γλώσσα του όλο και πιο βαθιά στην τρυπούλα μου, σα να κάνει γλειφομούνι. Έβαζε δάχτυλα που με την περιποίηση της γλώσσας του έμπαιναν όλο και πιο εύκολα. Είχα αφεθεί εντελώς, δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Ένα γλυκό κάψιμο μόνο, όπως με τέντωνε. Δεν ξέρω πόση ώρα μου το έκανε αυτό.

- Έτοιμο το μουνάκι σου…

μου είπε και πριν αντιδράσω, έφτυσε και ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να με τεντώνει. Πόνεσα, αλλά πριν το καταλάβω είχε καρφωθεί ολόκληρος μέσα μου. Έμεινε εκεί. Ανάσαινα βαριά. Δεν κουνιόταν. Μετά από λίγο άρχισε ένα ελαφρύ λίκνισμα, να βγαίνει μερικούς πόντους και μετά ξανά ολόκληρος μέσα.

- Τον νιώθεις να σε γεμίζει; Έτσι θα σε χω από δω και πέρα, θα έρχεσαι και θα με παρακαλάς να σε γαμήσω, πες το μου να το ακούσω!

Δε μίλησα, σταμάτησε.

- Αν δεν το πεις, θα σταματήσω και θα φύγω!

Δεν ήθελα να φύγει. Άρχισα να του λέω και όσο του έλεγα τόσο ανέβαζε ρυθμό.

- Ναι, έτσι θέλω, να με γαμάς, να με βάζεις κάτω και να με σκίζεις, μόνο εσύ, μη σταματάς, σε παρακαλώ!

Δε μου είχε μείνει κανένας εγωισμός, αλλά δε με ένοιαζε καθόλου. Με ξεκώλιαζε έτσι στα 4 σε όλους τους ρυθμούς, δε με άφηνε να αγγίξω τον πούτσο μου στιγμή, ένιωθα ότι θα χύσω χωρίς να τον παίξω. Σταμάτησε, σκέφτηκα ότι κάτι εκανα και τον απογοήτευσα

- Μη φοβάσαι καργιολίτσα μου, έχεις πολύ δυνατή τρυπούλα για να σε αφήσω έτσι.

Ξάπλωσε και μου ζήτησε να τον καβαλήσω. Είχα μουδιάσει, ο πούτσος του ήταν πρησμένος και τεράστιος, απόρησα πως τον παίρνω μέσα μου! Τον καβάλησα όπως μου είπε και καρφώθηκε ολόκληρος, σαν η σωστή του θέση να ήταν αυτή… καρφωμένος μέσα μου. Άρχισε πάλι να με γαμαει. Χτυπούσε τον προστάτη μου, δεν άντεχα την καύλα, ζαλιζόμουν

- Θα σε χύσω, θα σε γκαστρώσω πιαστράκι…

μου φώναξε και ξεκίνησε να με καρφώνει σκληρά και γρήγορα, τα τελευταία δευτερόλεπτα έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει στο ρυθμό που με ξεκώλιαζε. Ένιωσα τα χύσια του καυτά μέσα μου, τη στιγμή που άρχισα να χύνω όσο δεν είχα χύσει ποτέ και όσο με κάρφωνε, τόσο έχυνα κι άλλο.

Έμεινα ξέπνοος, βγήκε από μέσα μου, ένιωσα ένα τεράστιο κενό και σπέρμα να τρέχει από την ορθάνοιχτη τρυπούλα μου.

- Όταν θα θες να το ξανά ζήσεις, ξέρεις που θα με βρεις…

μου είπε καθώς ντυνόταν. Με παράτησε έτσι γυμνό και ξεσκισμένο στο πάτωμα. Μετά από αυτή την εμπειρία ήξερα τι ήθελα από έναν άντρα. Φυσικά πήγα και τον βρήκα πολύ σύντομα.

Ακολούθησαν αρκετές ιστορίες μαζί του, αν θέλετε θα τις πούμε κι αυτές...
Copyright protected OW ref: 177527Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).