Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 26 χρονών, 1.76 νορμάλ σώμα, μελαχρινός. Γενικά είμαι ωραίος και είχα πάντοτε πέραση στις κοπέλες.

Μια μέρα, λοιπόν, πριν κάνα χρόνο κι ενώ ήμουν σε σχέση με κοπέλα, αποφάσισα να φτιάξω ένα λογαριασμό στο στο site και σύντομα άρχισα να μιλάω με διάφορα άτομα, εκ των οποίων κι ένας 35άρης, ο Πέτρος, bi κι αυτός. Με τα πολλά κι αφού ανταλλάξαμε κάμποσες φωτογραφίες, είπαμε να βρεθούμε σπίτι μου, καθώς μένω μόνος. Καθώς αυτή θα ήταν η πρώτη μου φορά με άντρα, ήμουν αρκετά αγχωμένος. Μέχρι να βρεθούμε, το είχα μετανιώσει δέκα φορές, αλλά δεν το ακύρωσα γιατί μαζί με το άγχος είχα και πολλή καύλα. Ήθελα να με γαμήσει άντρας. Θα σας περιγράψω λοιπόν το γαμήσι αυτό, καθώς μου έχει μείνει αξέχαστο.

Ο Πέτρος μπήκε στο σπίτι μου φορώντας ένα τζιν παντελόνι και μια μαύρη δερμάτινη ζακέτα. Εγώ φορούσα φόρμα κι ένα μαύρο πουλόβερ από πάνω. Μπήκε μέσα λοιπόν και πήγε κατευθείαν προς το σαλόνι. Εγώ ήμουν πολύ σκαλωμένος γενικά. Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, του έφερα και καθίσαμε λίγο να τα πούμε. Με το που άρχισε να μιλάει, εγώ άρχισα να τρέμω από την καύλα και το άγχος. Του το είπα και μου είπε να χαλαρώσω κι ότι και αν γίνει, οτιδήποτε που δε μ’ αρέσει, να του το πω και να σταματήσουμε. Αυτό με ανακούφισε η αλήθεια είναι, αλλά επειδή έτρεμα ακόμα, του λέω "Φίλα με γιατί θα πεθάνω από την αγωνία". Έτσι έγινε. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε στον καναπέ. Πολύ παθιασμένα φιλιά. Μάλιστα συντονιστήκαμε μεταξύ μας κι ήταν τέλεια η φάση, αφού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήμασταν κι οι δύο τέρμα καυλωμένοι.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο κρεβάτι. Στο κρεβάτι αυτό ως τώρα είχα πηδήξει πολλές κοπέλες, και του το είπα ότι αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που το κρεβάτι αυτό θα άλλαζε χρήση… κατά κάποιο τρόπο. Φάνηκε να του αρέσει αυτό, χαμογέλασε και ξάπλωσε. Μου λέει "έλα, κάθισε κι εσύ". Πήγα κατευθείαν σαν υπνωτισμένος και συνέχισα να τον φιλάω. Ήμασταν ξαπλωμένοι, αγκαλιά στο κρεβάτι και φιλιόμασταν. Από την καύλα μου δεν καταλάβαινα τίποτα, κι έτσι άρχισα να ξεθαρρεύω.

Του έβγαλα τη ζακέτα και τη μπλούζα κι άρχισα να τον φιλάω στο στήθος και στα μπράτσα. Κατευθείαν του σήκωσα το ένα χέρι κι άρχισα να του γλείφω τη μασχάλη. Γουστάρω να μου το κάνουν οι κοπέλες κι έτσι το έκανα κι εγώ. Τρελάθηκα στην ιδέα ότι γλείφω έναν άντρα, κι ότι φερόμουν εγώ πλέον σα γκόμενα. Συνέχισα να τον γλείφω σε μασχάλη, λαιμό, στήθος, ενώ αυτός πέρασε το ένα χέρι του κάτω από το παντελόνι μου κι άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο.

- Σ' αρέσει;… μου λέει.

- Πολύ, του απαντάω.

- Θα σε ετοιμάσω να γαμηθείς.

- Εντάξει, του λέω ενώ πάλι είχα αρχίσει να αγχώνομαι.

- Γύρνα ανάσκελα.

Γύρισα, ενώ αυτός ήρθε μπροστά μου. Κατευθείαν, αυτόματα, σήκωσα τα πόδια μου και τα τύλιξα γύρω του.

Δεν πίστευα αυτό που συνέβαινε και φερόμουν όπως μου έλεγε η καύλα μου. Αυτός έβγαλε το μποξεράκι του κι άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω στην τρύπα μου. Φοβήθηκα μην έμπαινε έτσι μέσα χωρίς προφυλακτικό, αλλά με καθησύχασε. Συνέχισε να τρίβεται έτσι πάνω μου και μετά από ένα λεπτό εγώ ανακάθομαι και παίρνω με μια κίνηση τον πούτσο του στο στόμα μου. Δεν ξέρω πώς το έκανα ούτε πώς δεν κώλωσα καθόλου. Απλά ανασηκώθηκα, τον πλησίασα και τον πήρα στο στόμα μου. Το καυλί του ήταν πολύ σκληρό, περίπου 17εκ και ήδη είχε προσπερματικά. Τα ρούφηξα και συνέχισα να τον γλείφω. Τον έπαιρνα βαθιά μέσα, αν και πνιγόμουν, αλλά δεν τα παράτησα. Του πήρα τσιμπούκι όπως γουστάρω να μου παίρνουν εμένα. Πού και πού του έγλειφα και το κεφαλάκι, ενώ με τα χείλη μου σφιγμένα πήγαινα το κεφάλι μου μέσα-έξω. Μετά από λίγο, με σηκώνει και φιλιόμαστε ξανά.

Καταλάβαινα πως είχε έρθει η ώρα μου. Με ξάπλωσε ξανά ανάσκελα και κατέβηκε κι αυτός, ξεκινώντας να μου γλείφει την τρύπα.

- Θα σε γαμήσω πουστράκο… μου λέει.

- Ναι.

- Το θέλεις;

- Ναι, είμαι έτοιμος…

είπα, αφού είχε κάνει μούσκεμα την τρύπα μου κι ο πούτσος μου δε σταματούσε να στάζει υγρά.

Φόρεσε προφυλακτικό και μπήκε. Στην αρχή πονούσα λίγο, αλλά δεν του είπα να σταματήσει. Με καύλωνε ο πόνος αυτός. Αυτός ξεκίνησε γαμώντας με αργά, κι όσο πήγαινε δυνάμωνε το ρυθμό του. Σε λίγα λεπτά με πήδαγε σαν πουτάνα καρφώνοντας με άγρια. Εγώ τα είχα παίξει τελείως. Τα μάτια μου είχαν γυρίσει πίσω και απλώς φώναζα σα γκόμενα. Μπροστά μου έβλεπα το τέλειο αντρικό του σώμα, γυμνασμένο, με τρίχα, έναν πούτσο να μπαινοβγαίνει, αρχίδια να με χτυπάνε και το πρόσωπό του... τέρμα καυλωμένος να με κοιτάει και να χαμογελάει. Εγώ καθόμουν απλώς, τον έτρωγα και φώναζα, "πήδα με, γαμιά μου, σκίσε με".

Στο κρεβάτι αυτό είχαν γαμηθεί πολλές κοπέλες και τώρα ήμουν κι εγώ μια από αυτές. Μετά από λίγο, ο Πέτρος ανέβασε πάλι ρυθμό.

- Είμαι έτοιμος, του είπα. Όταν θες να χύσω, απλά πες το μου.

- Χύσε τώρα…

μου λέει, και καθώς άρχισα να πετάω τα χύσια μου πάνω στην κοιλιά μου, ένιωθα κι αυτόν να έρχεται σε οργασμό και να με χύνει καρφώνοντας με. Έπεσε πάνω μου εξαντλημένος και μείναμε για λίγο έτσι. Βγήκε από μέσα μου, με καθάρισε και αρχίσαμε να μιλάμε. Μου είπε για τις δικές του εμπειρίες, τύπους που έχει γνωρίσει κλπ.

Άρχισε να μου λέει για ένα τρίο που είχε κάνει μ ένα φίλο του, και ξανακαυλώσαμε. Αρχίσαμε πάλι να φιλιόμαστε. Αυτή τη φορά όμως ήταν διαφορετικά. Έχοντας ήδη φάει πούτσα, ένιωθα την ανάγκη να ανεβάσω λίγο τους τόνους. Γύρισα ανάσκελα, αλλά ψιλοκαθισμένος και τον έφερα μπροστά μου. Το κεφάλι μου ακουμπούσε στο κάγκελο του κρεβατιού. Σήκωσα τα χέρια μου πάνω, ενώνοντάς τα, κι αυτός τα κράτησε. Τότε έφερε τον πούτσο του μπροστά στο στόμα μου κι εγώ άρχισα να γλείφω πάλι. Αυτή τη φορά έγλειφα πιο άγρια και καλύτερα, κρίνοντας από τα βογκητά του. Με τα χέρια μου σηκωμένα και κρατημένα, αυτός άρχισε να μου γαμάει το στόμα.

- Φτύσε με…

του είπα, και με έφτυσε στα μούτρα. "Πάλι!" του είπα και μου ήρθαν στο στόμα αυτή τη φορά. Τότε μου τράβηξε και δυο δυνατές σφαλιάρες. Ο πούτσος ο δικός μου είχε γίνει πάλι πέτρα και το κάτω μέρος του σώματός μου κουνιόταν καυλιάρικα, ζητώντας ξανά γαμήσι.

- Θα σε πάρω στα 4 τώρα, μου λέει, και άλλαξα θέση αμέσως. Αφού με είχε ήδη ανοίξει, δε χρειαζόταν τώρα πολλή προετοιμασία. Φοράει προφυλακτικό και μπαίνει.

- Γουστάρεις στα 4 πουστράκο;

- Ναι… απαντάω.

- Τώρα θα γίνεις γκόμενα ρε, θα δεις…

κι αρχίζει να με γαμάει δυνατά. Τα χέρια μου ήταν πίσω, μου τα κρατούσε και με πήδαγε. Εγώ κουνιόμουν και βογκούσα σα γκόμενα. Είχα παραδοθεί τελείως. Ήμουν δικός του. Για την καύλα του. Ικανοποιούσα ένα σωστό άντρα. Το μόνο που είχε σημασία ήταν να καυλώνει αυτός και να με σκίζει. Μου έβαλε και δυο δάχτυλα στο στόμα, κι έτσι μπορούσα να φανταστώ πως με γαμούσαν δυο πούτσες, μια κώλο, μια στόμα.

Δεν άντεξα αυτή τη φορά και χωρίς να προειδοποιήσω άρχισα να χύνω όπως ήμουν στα 4. Δε σταμάτησε να με πηδάει, ώσπου ήθελε κι αυτός πια να χύσει. Γυρνάω, του βγάζω την καπότα και τον παίρνω στο στόμα μου. Μέσα σε μια στιγμή, ένιωσα το σπέρμα του να πετάγεται μέσα στο στόμα μου κι άρχισα να καταπίνω. Τα ήπια όλα.

Αύριο ίσως συναντηθούμε ξανά.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151190122S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).