Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φίλοι μου καλησπέρα. Η ιστορία μου που θα σας διηγηθώ έγινε πριν από 15 περίπου χρόνια όταν πρωτοπήγα φοιτητής στις Σέρρες.

Νέος και εγώ σαν μαθητής στο χωριό η ερωτική μου ζωή ήταν κοντά στο μηδέν. Το πιο κοντινό που είχα κάνει σε σεξ ήταν αλληλομαλακία με τον κολλητό μου και μια δυο φορές την είχαμε παίξει ο ένας στον άλλο. Δεν είχα ιδιαίτερη έλξη για άντρες, αλλά η αλήθεια είναι ότι ερεθιζόμουν όταν μαλάκιζα την πούτσα του φίλου μου. Όταν πέρασα φοιτητής στις Σέρρες αποφάσισα να μην το ξανακάνω και να βρω μια γκόμενα, να γίνω επιτέλους άντρας.
 
Ο πατέρας μου είχε ένα φίλο που προσφέρθηκε να μας νοικιάσει τη γκαρσονιέρα δίπλα από το διαμέρισμα του. Αυτός, ο κύριος Νίκος έμενε με την γυναίκα του την κυρία Μαίρη, χωρίς παιδιά. Ήταν και οι δύο απλοί άνθρωποι, κοντά στα 60, που έμοιαζαν πνιγμένοι στη βαρεμάρα και τη ρουτίνα. Ο κ. Νίκος, ψηλός, γεροδεμένος, με μεγάλη κοιλιά και η κ. Μαίρη σχετικά όμορφη για την ηλικία της, με αφράτο κώλο αλλά μικρό στήθος απ' όσο μπορούσα να καταλάβω.
 
Να μην τα πολυλογώ, έμενα εκεί περίπου 3 μήνες και οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές. Πήγαινα για φαγητό, βλέπαμε καμία μπάλα, πίναμε και καμία μπίρα με τον κ. Νίκο. Τα βράδια συνήθως έβγαινα και τουλάχιστον 2- 3 φορές την εβδομάδα ερχόταν μια συμφοιτήτρια μου σπίτι, που είχαμε κάνει σχέση και γαμιόμασταν.
 
Ένα πρωί, μετά από νύχτα άγριου και μάλλον πολύ θορυβώδους σεξ με βρίσκει στην πόρτα ο κ. Νίκος.
 
- Νίκος: Καλημέρα Θανασάκη, τι έγινε χθες το έκαψες πάλι;
 
- Εγώ: Ότι μπορώ κάνω κ. Νίκο.
 
- Ν: Μπράβο ρε... κι εγώ τα ίδια έκανα πριν παντρευτώ! Δεν έρχεσαι το βράδυ από το σπίτι να δούμε τη μπάλα, που θα λείπει και η Μαίρη και θέλω να μιλήσουμε;
 
- Ε: Οκ τα λέμε το βράδυ...
 
Κατά τις 9 πάω στο σπίτι, και αράζουμε στο σαλόνι με μπίρες και πίτσες να δούμε το παιχνίδι. Με γενικότητες και σχόλια για το ματς φτάνουμε μέχρι το ημίχρονο και ο κ. Νίκος αρχίζει την κουβέντα
 
- Ν: Ρε Θανάση θέλω να σου ζητήσω μια χάρη χωρίς παρεξήγηση και αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση να μου πεις!
 
- Ε: Ακούω κ. Νίκο
 
- Ν: Θανάση, εγώ τη Μαίρη την πήρα 17 χρονών κοπέλα. Τώρα είναι 57. Άλλον άντρα δεν έχει γνωρίσει στην ζωή της. Σαράντα χρόνια μόνο εγώ την έχω γαμήσει και τα τελευταία χρόνια το έχουμε κάνει ελάχιστες φορές. Την έχω βαρεθεί, ούτε να τη βλέπω δε θέλω. Η αλήθεια είναι ότι κάθε βδομάδα πάω στις πουτάνες και περνάω καλά, αλλά αυτή είναι αγάμητη και της έχει γυρίσει το μάτι. Από τότε που ήρθες, ακούει τα γαμήσια από δίπλα και μου τρίβεται, αλλά εγώ δεν αντέχω ούτε να την χουφτώσω!
 
Είχα μείνει λίγο μαλάκας με αυτά που άκουγα και κάτι πέρναγε από το μυαλό μου, για το τι μπορεί να μου ζητούσε!
 
- Ε: Και από εμένα τι θέλετε κ.Νίκο;
 
- Ν: Κοίτα, εσύ νέο παιδί είσαι, έχεις πάει με κάμποσες και θα πας με πολλές ακόμα. Θέλω να ξαλαφρώσεις τη Μαίρη. Καταλαβαίνω ότι είναι πατσαβούρα για σένα, αλλά θα μου κάνεις μεγάλη χάρη. Σε παρακαλώ και από μένα τέρμα το ενοίκιο για ένα εξάμηνο!
 
- Ε; Τι να πω κ. Νίκο να το κάνω, είναι και τα φράγκα καλά, αλλά θα μου κάτσει; Και πότε να γίνει αυτό;
 
- Ν: Χα, χα... μόνο θα σου κάτσει; Θα τρελαθεί ρε! Λοιπόν, αύριο πρωί θα βγάλει τα χαλιά. Εγώ θα λείπω στην Ξανθή μέχρι το απόγευμα. Θα έρθεις για βοήθεια και κάνε την ότι θες!
 
- Ε: Οκ... ο Θεός μαζί μου...
 
Το επόμενο πρωί χτυπάω κουδούνι. Μου ανοίγει η κ. Μαίρη ιδρωμένη. Είχε ξεκινήσει από νωρίς τη δουλειά. Φορούσε μια κόκκινη στενή παλιά φόρμα που διέγραφε τον μεγάλο αλλά ωραίο κώλο της και από πάνω αθλητικό φανελάκι χωρίς σουτιέν να κρατάει τα μικρά βυζάκια της. Πρώτη φορά την κοιτούσα σα γυναίκα, μήπως και καταφέρω και καυλώσω! Όταν τελειώσαμε ήμασταν και οι δύο μέσα στον ιδρώτα και την σκόνη
 
- Μ: Θανάση μου να μπω να κάνω ένα ντους γιατί είμαι χάλια και όταν βγω ότι θέλεις, καφέ, ουζάκι, φαγητό, εντάξει;
 
- Ε: Οκ κ. Μαίρη, θα αράξω εδώ στην κουζίνα.
 
Μπαίνει στο μπάνιο και λέω τώρα η ποτέ! Χωρίς να χτυπήσω την πόρτα, ανοίγω και τη βλέπω μόνο με το εσώρουχο, μια γεροντίστικη μαύρη κιλότα έτοιμη να μπει στο ντους. Ταραγμένη αρχίζει να ουρλιάζει!
 
- Μ: Βγες γρήγορα έξω... τι είναι αυτά που κάνεις;
 
Την αρπάζω από την μέση και προσπαθώ να τη φιλήσω, αλλά αυτή προλαβαίνει και μου σκάει δυο χαστούκια με όλη της την δύναμη! Αν κάνω πίσω τώρα, λέω, θα χάσω το παιχνίδι. Τις κλειδώνω τα χέρια, και τη στριμώχνω με τη μούρη στο τοίχο. Έχω κολλήσει πάνω της και τρίβομαι στον κώλο της ενώ τη φιλάω στον λαιμό. Νιώθω τις αντιστάσεις της να πέφτουν και η ανάσα της γίνεται βαριά.
 
- Μ: Σε παρακαλώ, τι είναι αυτά που κάνεις, είμαι μεγάλη γυναικά, σε παρακαλώ σταμάτα...
 
- Ε: Ένα ντους θέλω να κάνω κι εγώ κ. Μαίρη, αλλά εσύ άρχισες να με χτυπάς! Τώρα θα μπούμε ήσυχα στη ντουζιέρα, αλλά τα δύο χαστούκια που έφαγα, δεν τα ξεχνάω...
 
Αυτή έχει μείνει ακίνητη να κοιτάει τον τοίχο. Της κατεβάζω αργά το εσώρουχο και στην θέα του κώλου της καυλώνω απίστευτα. Θέλω σαν τρελός να τη γαμήσω, αλλά πρέπει να την κάνω να το θέλει η ίδια!
 
- Ε: Σκύψε λίγο τώρα, να δεις πως είναι να σε χτυπάνε.
 
Αυτή σκύβει, και πριν προλάβει να καταλάβει τι θα γίνει τις ρίχνω 3-4 σκαμπίλια με όση δύναμη είχα στα γυμνά τις κωλομέρια. Ουρλιάζει με όση ανάσα της έχει μείνει και μετά ξεσπά σε κλάματα με αναφιλητά. Τη σηκώνω όρθια, τη γυρνάω και βλέπω δύο απίστευτες τεράστιες σκληρές ρώγες στα μικρά βυζάκια της. Πέφτει πάνω μου, και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα με τόση μανία σαν να είναι η πρώτη της φορά.
 
Μέσα στη ντουζιέρα πλέον έχει παραδοθεί εντελώς. Τα δάχτυλα μου τρίβονται πάνω στο τριχωτό μουνί της και στην κωλοτρυπίδα της και η κ. Μαίρη τρέμει από ηδονή.

- Μ: βάλ' το μου σε παρακαλώ, βάλ' το μου τώρα, δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο!
 
- Ε: όχι ακόμα μωρό μου. Έλα να σκουπίσουμε τα νερά και πάμε στο σαλόνι να συνεχίσουμε.
 
Καθώς την πηγαίνω στο σαλόνι της χώνω ένα δάχτυλο βαθιά από πίσω και την ακούω να βγάζει μικρές κραυγές χαράς και πόνου μαζί. Ξαπλώνω στο πάτωμα και τη βάζω από πάνω μου σε στάση 69. Πλέον έχω τη μουνάρα της στο πρόσωπο μου και αρχίζω να γλείφω με μανία νιώθοντας τα υγρά της να μου πλημμυρίζουν το στόμα. Αυτή αρχίζει να μου κάνει ένα τσιμπούκι που δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ταυτόχρονα γλείφει και χαϊδεύει τα αρχιδια μου ενώ καταλαβαίνω τα δάχτυλά της να μου πιέζουν ελαφρά την τρύπα. Αυτό με ξένισε λίγο αλλά μου άρεσε. Ταυτόχρονα πίεζε το μουνί της με δύναμη στο πρόσωπο μου και φώναζε δυνατά:
 
- Γλείψε με αγόρι μου, γλείψε με την πουτάνα να χύσω!
 
Ήταν φανερό ότι είχε πάρει αυτή τον έλεγχο και εγώ ήμουν απλά το παιχνίδι της. Η ώρα να τη γαμήσω πλησίαζε, όταν ξαφνικά ακούω την πόρτα του διαμερίσματος να ανοίγει.
 
- Θεέ μου ο άντρας μου, φώναξε ή Μαίρη.
 
Εγώ χαλαρός σκέφτηκα ότι εντάξει μέσα στο κόλπο θα είναι η φάση και ήρθε ο κ. Νίκος να πάρει μάτι. Τον ακούω όμως να φωνάζει:
 
- Τι κάνεις εκεί βρε μαλακισμένο; Τη γυναίκα μου ρε κωλόπαιδο;
 
- Μα.. κ. Νίκο...

λέω και προσπαθώ να σηκωθώ αλλά η Μαίρη ρίχνει όλο το βάρος της πάνω μου και τα μπούτια της μου σφίγγουν δυνατά το κεφάλι
 
- Σε γάμησε Μαιρούλα ο μικρός, ή όχι ακόμα;
 
- Όχι Νίκο μου, δεν πρόλαβε ο βλάκας μόνο γλείφει...
 
και βάζουν και οι δύο τα γέλια.
 
- Τώρα θα σου δείξω εγώ Θανασάκη πως γαμάνε, θα το δεις από κοντά!
 
Με γρήγορες κινήσεις ο Νίκος πετάει τα ρούχα του και βλέπω μπροστά μου μια πούτσα 16- 17 πόντους, χοντρή γεμάτη φλέβες, με τα ξυρισμένα αρχίδια του όμως να έχουν σοκαριστικά μεγάλο μέγεθος. Έχω συνειδητοποιήσει πια ότι όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι και έχω αρχίσει να τρέμω από τον φόβο μου. Το δε πουλάκι μου έχει γίνει μια σταλιά από το άγχος.
 
- Σας παρακαλώ κ. Νίκο αφήστε με να φύγω φοβάμαι...
 
- Βούλωσε το Θανασάκη, και σε λίγο θα μας παρακαλάς να μείνεις!
 
Τον βλέπω να γονατίζει πίσω από τη Μαίρη και πάνω από το κεφάλι μου, της σηκώνει ελαφρά τη μέση και τον καρφώνει με δύναμη στο μουνί της. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει γρήγορα και τα αρχίδια του χτυπάνε με ορμή πάνω στο πρόσωπο μου
 
- Βγάλε γλώσσα και ξεκίνα να γλείφεις! Μου φωνάζει
 
- Όχι σας παρακαλώ δε θέλω, δε μου αρέσει...
 
- Αν δεν γλείψεις Αθανασάκη δε φεύγεις σήμερα από εδώ, ξεκίνα λοιπόν για το καλό σου!
 
Δειλά δειλά βγάζω την γλώσσα μου και την ακουμπάω πάνω στην πούτσα του που μπαινοβγαίνει. Η γεύση του μουνιού μου αρέσει ούτως η αλλιώς και αρχίζω να γλείφω όλο και περισσότερο. Χωρίς να το πολυκαταλάβω η γλώσσα μου ακολουθεί πια όλο το μήκος της πούτσας μέχρι τα αρχίδια. Εκεί όμως, ίσως η γεύση, ίσως η υφή, ίσως το πόσο μεγάλα και μαλακά είναι, με κάνει να μη θέλω να τα βγάλω από το στόμα μου. Πιπιλάω με λαχτάρα τα αρχίδια του Νίκου, προσπαθώ να τα χωρέσω μέσα στο στόμα μου, τα τρίβω πάνω στα χείλια μου. Ακούω τότε την Μαίρη να λέει:
 
- Νίκο, αυτός εδώ καύλωσε! Είναι πουστράκος τελικά!
 
- Που να δεις τι κάνει εδώ από κάτω, λέει ό Νίκος, δε χορταίνει να γλείφει!
 
- Δεν είμαι πούστης σας λέω, φωνάζω με τα αρχίδια στο στόμα!
 
- Για να σε δούμε τώρα τι θα κάνεις...

λέει ο Νίκος και με δυο - τρεις κινήσεις αρχίζει να αδειάζει το πηχτό του σπέρμα μέσα στο μουνί της Μαίρης. Με μία κίνηση βγαίνει από μέσα της και λέει:
 
- Κάνε Μαιρούλα τα δικά σου τώρα!
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).