Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια ιστορία για τη πρώτη μου εμπειρία όταν ήρθα στην Αθήνα φοιτητής.

Γεια σας, το όνομα μου είναι Χρήστος, είμαι 25 ετών, δεν έχω αδέλφια και η καταγωγή μου είναι από ένα νησί του Ιονίου όποτε όπως καταλαβαίνετε έχω μεγαλώσει σε μια μικρή και αρκετά κλειστή κοινωνία. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πραγματική.
 
Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησα να είμαι αρκετά δραστήριος σεξουαλικά έστω και μόνος καθώς η μαλακία πήγαινε σύννεφο. Από την πρώτη - δευτέρα γυμνασίου και μετά κυρίως. Θυμάμαι ποσό εντύπωση μου είχε κάνει ένα ξένο περιοδικό που μου είχε δείξει ένα φίλος μου που απεικόνιζε 2 πληθωρικές γυναίκες να κρατάνε στα χέρια τους μια εξίσου πληθωρική μαύρη πούτσα. Για κάποιο λόγο αυτή η εικόνα μιας τόσο μεγάλης ψωλής με έκανε να νιώσω τόσο ευάλωτος, σαν αδυναμία να μπορώ να ελέγξω τις σκέψεις μου. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τη χαζεύω και σε κλάσματα δευτερολέπτου είχα γίνει πέτρα. Εκείνο το βράδυ όταν είχα γυρίσει σπίτι μου και σκεφτόμουν το συμβάν (να θυμίσω πως ήταν κυριολεκτικά η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο στη ζωή μου, ήταν η πρώτη εμπειρία μου με πορνογραφικό υλικό) δεν είχα αγχωθεί καθόλου με αυτό που έγινε. Ότι δηλαδή κάτι τέτοιο με είχε καυλώσει τόσο πολύ. Ήξερα από μικρός ότι με καυλώνουν οι γυναίκες εξίσου πολύ, κάτι που επιβεβαιώνεται μέχρι σήμερα, αλλά επίσης ήξερα ότι με καυλώνουν πολύ και οι μεγάλες πούτσες σε σημείο να τις φετιχοποιήσω σε μεγάλο βαθμό, καθ’ όλη τη διάρκεια της εφηβείας μου - πιο ασυνείδητα - και στη μέχρι τώρα ενήλικη ζωή μου -πιο συνειδητά -.
 
Για να μην πολυλογώ μέχρι να έρθω στην Αθήνα, φοιτητής το 2016, είχα μια gay εμπειρία με ένα φίλο, συνομήλικό, που για πολλά χρόνια του έπαιρνα πίπες τακτικά. Μόνο πίπες τίποτα άλλο, ούτε φιλία, ούτε αγκαλιές, ούτε τριψίματα, ούτε τίποτα, μόνο πίπες. Βέβαια έβαζα όλη μου την τέχνη, πιστεύω μέχρι σήμερα κανείς και καμία δε θα του έχει γλείψει τον πούτσο όσο καλά το έκανα εγώ. Όποτε όπως μπορεί να σκεφτεί κάποιος ένα από τα πρώτα πράγματα που ξεκίνησα να κάνω όταν εγκαταστάθηκα με το καλό, ήταν να θέλω να επεκτείνω λίγο περισσότερο τις εμπειρίες μου.
 
Από πιο μικρός είχα καταλάβει ότι μου άρεσε να δοκιμάζω γυναικεία εσώρουχα χωρίς όμως να μπορώ να ικανοποιήσω αυτή την ορμή μου. Δε φανταζόμουν κάτι συγκεκριμένο, απλά θυμάμαι πως ήθελα να τα δοκιμάσω. Είχα καταφέρει να δοκιμάσω μια δυο φορές κάτι στρινγκάκια της ξαδέρφης μου μέσα στα χρόνια, αλλά για πολύ λίγα δευτερόλεπτα καθώς ήξερα τι θα σήμαινε μια τέτοια αποκάλυψη, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.
 
Κανείς ποτέ δεν έμαθε για την κρυφή μου ταυτότητα εκτός από αυτό το φίλο μου και ήθελα να παραμείνει έτσι. Δεν ένιωθα κάποια καταπίεση, μου άρεσε να βγαίνω με κοπέλες αλλά ήξερα πως η κοινωνία δεν θα με έβλεπε το ίδιο όποτε προφύλαξα τον εαυτό μου.
 
Η Αθήνα μου έδωσε την ασφάλεια της ανωνυμίας, πήγα σε ένα μαγαζί με εσώρουχα αγόρασα ένα babydoll, δαντέλες καλσόν κλπ και ξεκίνησα να καυλαντίζω με τύπους στα gay chat και στα gay sites που υπήρχαν τότε, χωρίς όμως να βρίσκω ακριβώς αυτό που ήθελα. Δε με χάλαγε, προτιμούσα να περιμένω μέχρι να βρω τον κατάλληλο για να κανονίσω συνάντηση παρά να κανονίσω και να μην περάσω καλά.
 
Κάπου εδώ να αναφέρω πως αν είναι ένα πράγμα που με εξιτάρει στο να βρεθώ με κάποιον, εκτός φυσικά από την υγιεινή του, είναι τόσο ποσό μεγάλη ψωλή έχει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους άντρες με μικρά η μεσαία μόρια… να είναι καλά και να είναι ευτυχισμένοι, αλλά αυτό είναι που σε εμένα φτιάχνει την όλη δυναμική για να λειτουργήσω σε τέτοιο πλαίσιο. Όσο πιο μεγάλη και χοντρή η ψωλή, τόσο περισσότερο μου βγαίνει να φερθώ σαν την μεγαλύτερη σκλάβα και πουτανα που υπάρχει, θέλω να υπηρετώ και να μη σταματάω.
 
Προσέχω το σώμα μου και τα γυναικεία εσώρουχα μου πάνε πολύ. Ευτυχώς από φυσικού μου δεν έχω καθόλου έντονη τριχοφυΐα, πράγμα που βολεύει απίστευτα όταν ξυρίζομαι. Γενικά στο σεξ μου αρέσουν πολλά πράγματα αλλά μπροστά σε ένα μεγάλο πούτσο είμαι όσο πιο υποτακτικός γίνεται.
 
Ήταν φθινόπωρο αν δεν κάνω λάθος και είχε ωραία μέρα. Οι καύλες στο θεό όπως πάντα, μπήκα να καυλαντίσω σαν παιδί κι εγώ. Μπαίνω στο site και βρίσκομαι να μιλάω με έναν τύπο. Μέσα σε λίγες γραμμές τσατ είχαμε κανονίσει συνάντηση σπίτι του σε μισή ώρα. Εγώ μένω Παγκράτι αυτός έμενε Καλλιρρόης κοντά. Ήταν η πρώτη φορά που κανόνιζα συνάντηση αλλά στην ερώτηση αν έχεις μεγάλο πούτσο έλαβα μια απάντηση που καθοδήγησε το χέρι μου μόνη της για να του ζητήσω να βρεθούμε. «22 εκατοστά» μου λέει. Είπα κι εγώ από μέσα μου και 19 να είναι είμαστε καλά. Του εξήγησα πως ψάχνω μόνο να πάρω πίπα και να με χύσει και συμφώνησε. Πάντα έχω άγχος για το τι άνθρωπο θα συναντήσω, τόσα ακούς στις μέρες μας αλλά στη μικρή συζήτηση που είχαμε με καθησύχασε και μου είπε να μην ανησυχώ. Αν θυμάμαι καλά ήταν 27 χρόνων, εγώ τότε ήμουν 19. Γενικά καλό είναι παιδιά να μην πηγαίνουμε σε σπίτια αγνώστων. Στην προκειμένη και εκ του αποτελέσματος ήμουν ασφαλής.
 
Ξυρίστηκα μπήκα για μπάνιο και ξεκίνησα για σπίτι του, ήμουν ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα έκανα κάτι τέτοιο.
 
Φτάνω σπίτι του και η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή. Ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω έναν πολύ νορμάλ εμφανισιακά άνθρωπο κάπου στο 1.80 βαριά, αδύνατο, με νορμάλ σώμα και συνολικά μια φυσιολογική φυσιογνωμία. Με καλωσορίζει και με κατευθύνει στο καθιστικό. Ήδη είχαμε ξεκαθαρίσει ότι δε σε ξέρω δε με ξέρεις και πως ότι είναι να γίνει είναι για τη φάση μας. Το δωμάτιο αρκετά σκοτεινό με ένα λάπτοπ σε μια καρέκλα έτοιμο να παίξει κάποια τσόντα και χαρτάκια και καπνικά στο τραπέζι. Καθόμαστε και μου λέει βάλε ότι θες να στρίψω ένα τσιγάρο. Του είπα πως τη βρίσκω με straight τσόντες και αν είναι οκ με αυτό. Μου είπε πως και αυτός έχει ίδια προτίμηση. Μου εξήγησε πως είναι σε σχέση, η κοπέλα του έλειπε διακοπές και πως είχε χρόνια να κάνει κάτι με άντρα (άντρα δε θα με έλεγες τότε πιο πολύ αγόρι θα έλεγα). Φαινόταν πολύ κομπλέ άτομο πράγμα που με χαλάρωσε αλλά δε θυμάμαι το όνομα του, ας τον πούμε Κώστα.
 
Μέχρι να βρω την τσόντα που ήθελα, ο Κώστας είχε ήδη στρίψει, κάπνιζε το τσιγάρο του και έτριβε τον πούτσο του πάνω από τη φόρμα που φορούσε. Δε μπορούσα παρά να προσέξω το φούσκωμα που φαινόταν να διαγράφεται στο ρούχο του. Μου λέει «αν βλέπεις κάτι που σου αρέσει έλα εδώ». Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του όσο αυτός τα άνοιξε καθισμένος σε μια πολυθρόνα. Αγγίζω το φούσκωμα στη φόρμα και ομολογώ πως δεν το περίμενα ούτε το πίστευα αυτό που έπιανα. Τον πετάει έξω ανυπόμονος και βλέπω τη δεύτερη μεγαλύτερη ψωλή που έχω δει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Σίγουρα τη μεγαλύτερη μέχρι τότε. Ξεροκατάπια και σαν να με πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Η ψωλή του ακόμα σκλήραινε και εγώ ήδη έσταζα στην αίσθηση του πούτσου του στο χέρι μου. Δεν είχα πιάσει κάτι πιο χοντρό και ενώ δεν είχα εμπειρίες ήξερα μέσα από τις τσόντες που είχα δει πως ο πούτσος του ήταν σπάνιος. Δύσκολα σου κάθεται τέτοια ψωλή. Μου ζήτησε να γδυθώ και με ρώτησε αν θα ήμουν οκ να με ξεφτιλίσει λεκτικά όσο τον γλείφω. Υπάκουσα και στα 2, σηκώθηκα και έβγαλα το βρακάκι μου. Όσο ήταν όρθιος και μου έβγαζε το φούτερ με τη μπλούζα. Είμαι αρκετά αδύνατος όπως και όλα τα χαρακτηριστικά μου από τα δάχτυλα μέχρι το πουλάκι μου. Καθώς έβγαζα το εσώρουχο μου έτσι καυλωμένος που ήμουν τινάχτηκε η πούτσα μου πάνω κάτω και ο Κώστας γέλασε.
 
- Κ: Στάζεις ήδη πουτανάκι, τόσο πολύ σε καυλώνει η ψωλάρα μου;
 
Έγνεψα καταφατικά το κεφάλι όσο του τον έπαιζα στα χέρια μου όρθιος. Έβαλε τον πούτσο του δίπλα στον δικό μου και ξαναγέλασε. Ο πούτσος του είχε μαλακώσει ελάχιστα πράγμα που τον έκανε να πέσει κάτω από το βάρος αλλά φαινόταν ακόμα πρησμένος και ημί καυλωμένος. Το πουλάκι μου ήταν κατακόκκινο και πέτρα και η ψωλάρα του φαινόταν ακόμα και έτσι διπλάσια σε πάχος, ίσως και τριπλάσια.
 
- Κ: Τώρα καταλαβαίνω γιατί καυλώνεις έτσι, τόσο μικρό πουλάκι που έχεις δεν θα μπορούσες ποτέ να κανείς μια γυναίκα να νιώσει όπως εγώ. Πέσε κάτω και υπηρέτησε καργιόλα… είπε καθώς κάθισε ξανά στην πολυθρόνα.
 
Έπεσα σαν υπνωτισμένος, έστησα το κωλαράκι μου και ξεκίνησα να γλείφω όπως δεν είχα γλείψει ποτέ στη ζωή μου. Η ψωλάρα του δεν χωρούσε καν στα χέρια μου, τα δάχτυλα μου δεν έκλειναν στη μέση της ψωλής του. Έσταζα σαν να είχα μουνάκι. Μου άρπαξε το κεφάλι και ξεκίνησε να μου τον τρίβει κατά μήκος. Μύριζε υπέροχα, η γλώσσα μου ήταν έξω διαρκώς σα να ήμουν υπνωτισμένος. Τον ρώτησα αν θα μπορούσε να μου μιλάει σα να είμαι κορίτσι, πράγμα που τον καύλωσε λογικά ακόμα πιο πολύ αφού ψήθηκε αμέσως.
 
- Κ: Παίξε το πουλάκι σου πουτανίτσα μου είπε παίξε σα να είναι μουνάκι, τόσο μικρό που είναι μπροστά μου δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς.
 
Εκεί έγινε το "πρώτο κακό". Ξεκίνησα να χύνω χωρίς να μπορώ να το ελέγξω και να κάνω σαν τρελός πράγμα που καύλωσε πολύ τον Κώστα αλλά πιστός στο ρόλο του άρχισε να γελάει πάλι.
 
- Κ: Έτσι καργιόλα χύσε για τη ψωλάρα μου, φώναξε. Τόσο πολύ σου αρέσει να είσαι σαν κοριτσάκι; Θέλεις να φορέσεις τίποτα της δικιάς μου;…
 
με ρώτησε. Εγώ ξετρελάθηκα αλλά δεν το έδειξα. Ναι του είπα και πήγαμε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γεμάτος από χύσια μου πάνω μου. Ενθουσιάστηκα απίστευτα στην ιδέα. Διάλεξα ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα καλσόν διχτυωτό που βρήκα και έπεσα πάλι στα τέσσερα. Ευτυχώς μόλις είχα χύσει και το πουλάκι μου χώραγε πολύ άνετα μέσα στο στρινγκάκι.
 
- Κ: Από τι στιγμή που χωράει το πουλάκι σου εκεί μέσα, αυτή είναι η θέση που σου αρμόζει πουστράκι, να διαθέτεις τις τρύπες σου για να χύνουν ψωλές σαν τη δίκη μου.
 
Με φώναξε να κάτσω δίπλα του όρθιος και να κατεβάσω το στρινγκάκι. Πεσμένο το πουλάκι μου φαινόταν μικροσκοπικό μπροστά του. Ο Κώστας έδειχνε να το γουστάρει πολύ αυτό αφού το τόνιζε συχνά. Το κεφάλι της πούτσα του ήταν πιο χοντρό από ολόκληρο το πουλάκι μου. Η ψωλή του εκτός από τεράστια ήταν και πανέμορφη. Ήταν ίσια με μια ελάχιστη κατεύθυνση προς τα πάνω και ένα τεράστιο στρογγυλό πουτσοκέφαλο από αυτά που θες να γλείφεις σαν παγωτό. Στο ένα χέρι είχα την ψωλάρα του πρησμένη να μη χωράει και να το γεμίζει και στο άλλο κρατούσα στα δυο μου δάχτυλα το πουλάκι μου. Το θέαμα με έκανε πάλι σκληρό σε δευτερόλεπτα. Γούσταρα τρέλα που ήμουν σε αυτή τη θέση, έτοιμος να υπηρετήσω την ψωλάρα του.
 
- Κ: Έχεις κωλάρα καργιόλα… κρίμα που δε θες να σε ανοίξω, σου πάνε πολύ τα γυναικεία έτσι, σαν μικρό κοριτσάκι είσαι.
 
Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου λέει «θα ξεφτιλιστείς τελείως για τη ψωλάρα μου σαν καλό κοριτσάκι…» και με βάζει στην άκρη του κρεβατιού με το κεφάλι προς τα πόδια του κρεβατιού ανάσκελα, να κοιτάζω προς τα πάνω την ψωλή του καθώς με ταΐζει από πάνω και μου σήκωσε τον κορμό ώστε το πουλάκι μου να είναι και αυτό από πάνω μου.
 
- Κ: Δε φαντάζεσαι πόσα χύσια βγάζω καργιόλα και πόσο πηχτά είναι, τα θες;
 
- Δεν έχω καλύτερο, του απάντησα, δε με καυλώνει κάτι περισσότερο από τις χοντρές ψωλές που βγάζουν ποτάμια σπέρμα.
 
- Κ: Αν τα θέλεις πρέπει να χύσεις το προσωπάκι σου…
 
και ξεκίνησε να με μπουκώνει όσο άρχισα να παίζω το πουλάκι μου με μανία. Βγάζει τον πούτσο του και ξεκίνησε να μου τον χτυπάει στο κούτελο, τον ένιωθα τόσο μεγάλο. Εκεί ξανά έγινε. Έβγαλα έξω τη γλώσσα μου ενστικτωδώς και ξεκίνησα να χύνω πάνω της. Κάποια έπεσαν στο στόμα μου κατευθείαν, κάποια στο μάγουλο, έτρεμα ολόκληρος, έβγαλα παρά πολλά για δεύτερη φορά.
 
- Κ: Μείνε έτσι με το στόμα ανοιχτό παλιόπουστα…
 
με διατάζει και τεντώνει την ψωλάρα του πάνω από το μέτωπο μου. Ξεκίνησαν να πέφτουν πάνω μου και ήταν τόσο ζεστά, έλιωσα από καύλα!
 
Πρέπει να έχυνε για 7-8 δευτερόλεπτα. Ήταν όντως τόσο πηχτά μου σκέπασαν το κούτελο μου. Τα μάζεψε και μου τα έδωσε στο στόμα. Είχαν τέλεια γεύση. Καθάρισα την ψωλάρα του και του ζήτησα να τις βγάλω φωτογραφία να τις βλέπω δίπλα δίπλα να καυλώνω και δέχτηκε αρκεί να έβγαζε κι αυτός. Έκανα ένα μπάνιο και έφυγα. Με τον Κώστα βρεθήκαμε λίγες φορές ακόμα μετά από αυτή τη συνάντηση και μιλάμε μέχρι σήμερα.


Copyright Ref Number: 16151270222S039



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.