Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εμένα Θεσσαλονίκη, μόλις είχα χωρίσει με την τότε κοπέλα μου και μόνος σπίτι να πνίγω τον πόνο μου σε χόρτο και ποτό. Αφού άρχιζα να μην την παλεύω και τόσο, είπα να μπω στο chat να σκοτώσω το χρόνο μου μπας και βρω τίποτα καλό. Μόνο κάτι χοντρές και τριχωτές ψωλές έβλεπα και το ποντίκι ήταν μόνιμα στο next. Κάποια στιγμή βλέπω μια λεπτεπίλεπτη πλάτη και ένα κωλαράκι μικρό και ολοστρόγγυλο όπως ακριβώς μου αρέσει.

Ξεκινάω, πιάνω κουβέντα κατευθείαν και η πούτσα μου αρχίζει να καυλώνει σιγά σιγά. Η κουβέντα πήγαινε πολύ καλά, καυλωτικά. Tον βγάζω έξω και αρχίζω να τον παίζω με τη συζήτηση να έχει πάρει φωτιά. Νομίζοντας ότι με το κορμί που έβλεπα μιλούσα με γυναίκα λέω να γυρίσει να δω και το μουνάκι της πόσο υγρό έχει γίνει. Και τότε μου λέει ότι δεν είναι κοπέλα αλλά αγοράκι 18 χρόνων. Σκαλώνω και πάω να φύγω από την συζήτηση αλλά τελευταία στιγμή δεν πάτησα το next. Mε είχε καυλώσει τόσο ο κώλος και αυτά που έλεγε που τελικά άφησα τα ταμπού μου και έκατσα. Αφού του εξήγησα ότι είμαι str8 και δεν έχω κάνει κάτι με άντρα συνεχίστηκε η συζήτηση μέχρι που με ρώτησε που μένω. Του είπα από Θεσσαλονίκη, το ίδιο κι αυτός και μου πρότεινε να έρθει από το σπίτι μου. Δεν ήθελα, του λέω να συνεχίσουμε από εδώ, δε γουστάρω από κοντά και τέτοια. Εντάξει, μου λέει, όπως θες, απλά κοίτα τι χάνεις… και έρχεται μετά από λίγο με ένα δονητή και αρχίζει να τον γλείφει σιγά σιγά και μετά να τον ρουφάει όλο μέσα και να τον εξαφανίζει.

Είχα γίνει τούρμπο. Με ξαναρώτησε αν θέλω να έρθει και χωρίς καν να το σκεφτώ έστειλα διεύθυνση. Μέχρι να έρθει το σκεφτόμουν συνέχεια και όσο έφευγε η καύλα το μετάνιωνα που του είπα να έρθει μέχρι που χτύπησε το κουδούνι. Ανοίγω την πόρτα, αράζουμε καναπέ και του εξηγούσα ότι δε μου αρέσουν οι άντρες και έκανα μαλάκια που του είπα να έρθει. Οπότε αρχίσαμε να μιλάμε για το πώς και μπήκα στο chat και τέτοια μέχρι που άρχισε να με ρωτάει γιατί όταν τον πέτυχα καύλωσα και αφού δε μου αρέσουν οι άντρες όταν μου το αποκάλυψε γιατί δε βγήκα αλλά έδειχνα καυλωμένος. Δεν είχα τι να απαντήσω. Έρχεται κοντά και μου λέει… η πρώην σου σου έκανε πίπες σαν αυτή που είδες; Μου βγήκε ένα αυθόρμητο όχι.

Απλώνει το χέρι του και πιάνει τον πούτσο μου πάνω από τη φόρμα. Κάπως τραβήχτηκα εκείνη την στιγμή, ξαναπλησιάζει, έρχεται πολύ κοντά στο αυτί μου, μου πιάνει πάλι τον πούτσο και μου λέει… άσε με να δεις πως είναι οι σωστές πίπες. Αρχίζει να τρίβει τον πούτσο μου να μου γλείφει το λαιμό και σιγά σιγά να κατεβαίνει. Πέφτει στα 4, μου κατεβάζει τη φόρμα, αρχίζει σιγά σιγά με τη γλώσσα του να μου γλείφει τα αρχίδια και μετά τον πούτσο από κάτω μέχρι πάνω και πάλι το ίδιο. Αρχίζει μετά να γλείφει το κεφαλάκι γύρω γύρω, σταματάει, βγάζει τα ρούχα του, κάθεται πάλι στα 4, τουρλώνει το κωλαράκι του και αρχίζει να την παίρνει όλη στο στόμα του με τόσο πάθος που με έχει κατακαυλώσει.

Κάποια στιγμή τον βλέπω ότι αρχίζει να παίζει με την τρύπα του και με καυλώνει πολύ η εικόνα. Άρχισα να του ρίχνω σφαλιάρες στο κωλαράκι του. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που είπα να το συνεχίσω. Τον πιάνω από το μαλλί τον γυρνώ από την άλλη μεριά στα 4. Γελάει και μου λέει… τι έγινε, τελικά θες να με γαμήσεις κιόλας; Του λέω σκάσε ρε πουτανάκι, πιάνω τον πούτσο μου όπως ήταν με τα σάλια και τον χώνω μέσα στη ροζ ανοιχτή τρυπούλα του. Τον πιάνω από το μαλλί, τον τραβάω με δύναμη και αρχίζω να τον σφαλιαρίζω. Ούρλιαζε σαν πουτανάκι και μου ζητούσε πιο δυνατά και πιο δυνατά. Κάποια στιγμή πιάνει το χέρι μου και το βάζει στον πούτσο του ο οποίος είχε γίνει πέτρα και υγρός από τα προσπερματικά και μου κούναγε το χέρι και να του τον παίξω. Αφού συνέχισα να τον γαμάω και να του τον παίζω, τραβιέται, με σπρώχνει στον καναπέ και κάθεται πάνω μου. Αρχίζει να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο μου και νιώθω τον δικό του να τρίβεται στην κοιλιά μου.

Κάποια στιγμή τον ακούω να φωνάζει πιο δυνατά, να τρέμει πάνω στον πούτσο μου και να γεμίζει η κοιλιά μου με τα χύσια του. Κατεβαίνει από τον πούτσο μου και αρχίζει ξανά να τη ρουφάει δυνατά και γρήγορα και να παίζει με τα αρχίδια μου. Δεν άντεξα πολύ, του πιάνω το κεφάλι το καρφώνω όσο πιο βαθιά μπορώ και τον χύνω μέσα στο λαρύγγι. Άλλα τα κατάπιε, αλλά έτρεξαν από το στόμα του πάνω στην πούτσα μου. Βγάζω το κεφάλι του από τον πούτσο μου και τον βάζω να γλείψει τα χύσια μου που του έφυγαν και τα δικά του από την κοιλιά μου.
Δυστυχώς δεν τον ξαναπέτυχα από τότε και δεν τον ξαναείδα.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151251121S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.