Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μεγάλωσα σε ένα διώροφο νεοκλασικό σπίτι στο θησείο, με εσωτερική αυλή όπου υπήρχε ένα μικρό σπιτάκι στο ισόγειο που το νοικιάζαμε σε δύο πακιστανούς που ήταν ήσυχοι, φιλικοί, εργατικοί, γύρω στα 40. Θυμάμαι πάντως ότι μου προκαλούσαν ένα δέος, ένα απροσδιόριστο συναίσθημα γεμάτο μυστήριο, ενώ μου έκανε εντύπωση η άσπρη κελεμπία που φορούσαν. Πάντα μου χαμογελούσαν όταν συναντιόμασταν και ένιωθα ότι κάτι έκρυβε το χαμόγελό τους. Ήμουν αρκετά ανεπτυγμένος ήδη στο γυμνάσιο, με ωραίο άτριχο κωλαράκι, με τα πρώτα σεξουαλικά σκιρτήματα, τις απαραίτητες μαλακίες, τις γκομενίτσες και φυσικά τις τσοντούλες περιοδικά με φίλους που ήταν ανάρπαστα τότε.

Ένα πρωί πριν φύγουμε για καλοκαιρινές διακοπές, μέσα Ιουλίου, έπαιζα μπάσκετ στην αυλή με το φίλο μου το Γιώργο, καθώς νόμιζα ότι οι πακιστανοί δούλευαν. Κατά τις 12 έφυγε ο φίλος μου και συνέχισα για λίγο μόνος πριν ανέβω σπίτι για φαγητό. Είχα βγάλει το φανελάκι κι ήμουν με το σορτσάκι. Σε μια στιγμή μου φεύγει η μπάλα προς το σπιτάκι τους και πήγα να την πιάσω. Με το που πλησιάζω βλέπω την πόρτα τους ανοικτή και τον ένα από τους δύο να κάθεται μέσα πάνω στο ντιβάνι με την άσπρη κελεμπία να μου κάνει νόημα να πάω μέσα.

Ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι, κοντοστάθηκε λίγο, τον ρώτησα για τη μπάλα, μου χαμογέλασε και μου είπε!

- Έλα εγώ έχει μπάλα έλα. Έλα μη φοβάσαι.

Την κρατούσε στα πόδια του και μπήκα στο δωμάτιό τους να την πάρω. Πλησιάζω κοντά, μου προσφέρει μια γκοφρέτα και μου λέει:

- Έλα μη φοβάσαι, εγώ βλέπει εσένα πολύ ωραίο αγόρι και ξέρει καλά μπάλα. Τι ομάδα είσαι;

- Ολυμπιακός.

- Κι εγώ, μου λέει, κοίτα…

και με γυρνάει να μου δείξει την αφίσα που είχε στον τοίχο ενώ ταυτόχρονα με τράβαγε σιγά σιγά προς την αγκαλιά του και μού έδειχνε τους παίχτες και με ρώταγε:

- Αυτό ποιος είναι;…

Του απαντούσα αλλά η στενή επαφή μαζί του με είχε ερεθίσει. Πάνω στο τραπέζι είχε ένα περιοδικό τσόντα που την είδα αμέσως, το κατάλαβε, γέλασε, σηκώνεται, τη φέρνει μπροστά μου, περνάει τα χέρια του γύρω μου και την ανοίγει ενώ είχε κολλήσει από πίσω μου σφίγγοντας με όλο και πιο πολύ στην αγκαλιά του. Είχα κοκαλώσει από ένα ανάμεικτο συναίσθημα φόβου και καύλας μαζί.

- Κοίτα αυτό… μου λέει, σου αρέσει;…

ενώ μου έδειχνε στην τσόντα φωτογραφίες μια γκόμενας να γαμιέται από τον κώλο και μετά να παίρνει τσιμπούκι και να της χύνει στο πρόσωπο.

- Κοίτα εδώ τι ωραίο πούτσο μέσα στον κώλο της, μου έλεγε. Κοίτα εδώ που το γλείφει. Σου αρέσει αυτό; Ναι…

του λέω μουδιασμένος ασυναίσθητα ενώ μου είχε σηκωθεί.

- Κι εσύ έχεις ωραίο κώλο σε βλέπω και μου αρέσει πολύ…

ενώ τα χέρια του χάιδευαν το γυμνό κορμί μου. Κατεβάζει το σορτσάκι και πλέον με χούφτωνε στον κώλο κανονικά ενώ σάλιωνε το δάκτυλό του βάζοντάς το σιγά σιγά όλο και πιο βαθιά μέσα μου.

- Εγώ θέλω πολύ γαμήσει τον κώλο σου όπως στην τσόντα… μου λέει. Να δεις, θα σ’ αρέσει δε θα πονέσει...

Ήδη ήταν πολύ καυλωμένος το ένιωθα που με ακούμπαγε αρχικά πάνω από την κελεμπία μέχρι που τη σήκωσε και μου τον έτριβε στον κώλο. Μου είχαν κοπεί τα γόνατα και δε μπορούσα να κουνηθώ. Από τη μία ήθελα να φύγω και από την άλλη μου άρεσε που με χάιδευε, με φίλαγε και με έγλειφε στο λαιμό λέγοντάς μου συνέχεια τι όμορφο αγόρι ήμουν. Είχα σηκώσει το κωλαράκι μου ασυναίσθητα πιο ψηλά για να τον βολεύει και το απολάμβανα.

Νιώθω σαν τώρα την αίσθηση του σκληρού καυλιού του να ακουμπάει και να τρίβεται στα κωλομέρια μου. Κάνα δυο φορές σάλιωσε και έσπρωξε δυνατά το καυλί του για να μπει μέσα μου όπως ήμουν ακουμπισμένος στο τραπέζι, αλλά ήταν δύσκολο.

- Μου αρέσεις πολύ αγόρι μου…

έλεγε ενώ μου χούφτωνε και μου ζούλαγε τον κώλο μου ενώ με το άλλο χέρι μου την έπαιζε κανονικά.

- Θέλει κι εσύ χαϊδέψει πούτσο μου;…

λέει και ακουμπάει το χέρι μου πάνω στον πούτσο του. Μου φαινόταν τεράστιος και μου έκανε εντύπωση το μεγάλο καφέ καυλί του που γυάλιζε. Μου άρεσε που του τον έπαιζα, ήταν ζεστός και σκληρός και του είχα αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

- Σου αρέσει ο πούτσος μου…

Είπε ενώ μου τράβαγε το χέρι πάνω κάτω για να του τον παίζω.

- Θέλει να το γλείψει;…

μου λέει. Πάγωσα καθώς δεν είχα ξαναπάρει πίπα. Κούνησα ασυναίσθητα καταφατικά το κεφάλι μου οπότε με καθίζει στον καναπέ, έρχεται μπροστά μου και άρχισε να μου τον τρίβει στο πρόσωπο. Έγλειψα το καυλί του και σιγά σιγά τον έπαιρνα όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου μέχρι που ένιωσα το καυτό του χύσιμο στο λαρύγγι μου. Δε μου άφησε επιλογή καθώς μου κρατούσε το κεφάλι και τα κατάπια όλα. Δεν τον έβγαλε από το στόμα μου μέχρι που ξανάγινε σκληρός.

Με σηκώνει όρθιο, μ’ αγκαλιάζει, με φιλάει στο λαιμό και τις ρώγες, με γυρίζει και με ξαπλώνει μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι. Μου δείχνει τη τσόντα και μου λέει:

- Μετά από τσιμπούκι, τώρα θα γαμήσω το κωλαράκι σου, μη φοβάσαι, δε θα πονέσει.

Έβαλε μπόλικο σάλιο και έτριβε το καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου για να χαλαρώσει ενώ το έσπρωχνε για να μπει μέσα. Αφού μπήκε το κεφάλι του με μια απότομη κίνηση το σπρώχνει όλο μέσα μου. Με ξέσκισε αλλά ήταν τέτοια η καύλα έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση που δεν έβγαλα κιχ. Με γάμαγε απαλά και βαθιά βάζοντας σάλιο για να γλιστράει έχοντας πέσει πάνω μου μέχρι που έχυσε μέσα μου.

Αφού με σκούπισε καλά μου λέει:

- Εσύ μην πει τίποτα έτσι; Καλό παιδί έτσι;

Ανέβασα γρήγορα το σορτσάκι μου.

- Όχι, του λέω, δε λέω τίποτα.

Συγκλονισμένος από την καύλα, πήρα τη μπάλα κι έφυγα με πόδια που έτρεμαν. Έφυγα για διακοπές και περίμενα πως και πως να επιστρέψω για όποια καινούργια εμπειρία θα μου χάριζε ο πακιστανός με το φίλο του.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151130122S034
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).