Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την άλλη μέρα αποφάσισα να πήγαινα για μπάνιο κι ενημέρωσα τον πατέρα μου. Στο μαγαζί θα έμενε ο Κώστας. Η θάλασσα απείχε με το λεωφορείο 30 λεπτά. Ετοίμασα τα πράγματα μου, έβαλα λοσιόν, πετσέτα και βαζελίνη. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπήκα στο λεωφορείο και αφού έκοψα το εισιτήριο μου προχώρησα προς τη γαλαρία. Πρέπει να ήταν το πολύ 6 με 7 άτομα μέσα. Στη γαλαρία στο αριστερό παράθυρο καθόταν ένας κύριος γύρω στα 60. Εγώ κάθισα στο δεξί. Φορούσα ένα σορτσάκι και μια αμάνικη μπλούζα. Άνοιξα το κινητό μου και είδα 4 νέα μηνύματα του γαμιά μου. Μου έλεγε πόσο υπέροχα πέρασε και πως δεν έβλεπε την ώρα που θα με ξανάκανε δική του. Καπάκι ένα βίντεο που μαλακιζόταν για χάρη μου και στο τέλος να φωνάζει ότι μου χύνει το καυτό μουνάκι μου. Δεν απάντησα. Άρχισα να καυλώνω. Θεέ μου σκέφτηκα τι καύλα είναι αυτή;… αλλά ήμουν μέσα στο λεωφορείο και δε με έπαιρνε. Κοίταξα τον κύριο που καθόταν στο άλλο παράθυρο. Με κοίταξε και κούνησε το κεφάλι χαμογελώντας.

- Καλημέρα.

- Καλημέρα είπα και κούνησα το κεφάλι μου χαιρετώντας τον.

- Είμαι ο Ζώης.

- Εγώ είμαι ο Νάσος.

- Γιατί δεν έρχεσαι πιο κοντά;… μου είπε κι αμέσως, άλλο που δεν ήθελα, δέχτηκα.

Αφού κάναμε χειραψία με ρώτησε που πηγαίνω. Του είπα ότι πάω για μπάνιο ενώ αυτός πήγαινε να βρει 3 φίλους του για ψάρεμα. Καθώς συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων ένιωσα το χέρι του να χαϊδεύει το πόδι μου. Με κοίταξε. Άπλωσα το χέρι μου πάνω στο πούτσο του. Άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι και με άρχισα σιγά σιγά να του κατεβάζω το φερμουάρ του. Ένας πούτσος μακρύς και λεπτός εμφανίστηκε. Η καύλα μου από το βίντεο στα ύψη. Ευτυχώς που κανείς δεν έδινε σημασία. Το μόνο που φοβόμουν ήταν αυτοί που θα έμπαιναν στη διάρκεια της διαδρομής μην μας έκαναν χαλάστρα. Έσκυψα πάνω από τον πούτσο του και τον έβαλα όλο στο στόμα μου. Το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι μου και τα δάχτυλα του άρχισαν να με γαμάνε με δύναμη. Ήθελα να φωνάξω αλλά το χέρι του πάνω στο κεφάλι μου δε με άφηνε να πάρω ανάσα.

- Καύλα μου τι τσιμπούκι είναι αυτό;… με ρώτησε με σιγανή αλλά βαριά φωνή.

Άρχισα να του μαλακίζω τον πούτσο με το στόμα μου και να του χαϊδεύω τ' αρχίδια. Μερικά βογκητά και ένα ποτάμι από καυτά χύσια ξεχύνονταν στο λαιμό μου που τα κατάπινα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Ευτυχώς δεν μας είδε κανείς.

- Ήσουν καταπληκτικός… είπε και κούμπωσε το παντελόνι του. Πολύ θα ήθελα να σε ξανάβλεπα.

- Με τους φίλους σου μαζί;… ρώτησα γλείφοντας τα χείλη μου.

- Το θες πολύ;

- Ναι, απάντησα με φωνή λιγωμένη από την καύλα. Σου είπα που θα είμαι για μπάνιο αν θέλετε ελάτε. Δεν έχει κόσμο εκεί είναι μια αμμουδιά και βράχια γύρω γύρω. Η παραλία είναι στα 100 μέτρα.

- Το ξέρω το μέρος, θα το πω στους φίλους και δεν πιστεύω να αρνηθούν να γαμήσουμε ένα τέτοιο μωρό.

Του έδωσα το κινητό μου και πήγα να καθίσω στη θέση μου. Ήθελα μόνο 10 λεπτά να έφτανα στον προορισμό μου. Αφού κατέβηκα, προχώρησα και σε 300 μέτρα έφθασα στον προορισμό μου. Δεν είδα κανέναν. Άπλωσα τη πετσέτα μου και ξάπλωσα. Άνοιξα το κινητό κι άρχισα να στέλνω μηνύματα όταν είδα να με πλησιάζει ένας τύπος γύρω στα 55 με καράφλα, αδύνατος. Με χαιρέτησε με ένα νεύμα του χεριού άπλωσε τη πετσέτα του κι έβγαλε το σορτσάκι του. Εκεί τα έχασα. Μια χοντρή βαρβάτη ψωλάρα με δύο αρχιδάρες ασφυκτιούσε μέσα στο στενό μαγιό. Έπιασα το αντηλιακό και προσπάθησα να βάλω στη πλάτη μου.

- Μου επιτρέπεις;… με ρώτησε κι άπλωσε το χέρι του να πάρει το αντηλιακό.

- Αν δε σας κάνει κόπο, απάντησα.

- Καθόλου κόπος…

κι άρχισε να μου βάζει ξεκινώντας από τους ώμους και φτάνοντας ως τη μέση. Εκεί σταμάτησε. Νόμιζα ότι ντρεπόταν να πάει παρακάτω αλλά διαψεύστηκα.

- Γιατί δεν το βγάζεις να έχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα;…

με ρώτησε αρχίζοντας να μου χαϊδεύει το αριστερό κωλομάγουλο. Ανασήκωσα ελαφρά τη μέση μου και του ζήτησα να μου το βγάλει. Τώρα είχε πλήρη εικόνα της κωλοτρυπίδας μου. Είχε ήδη πετάξει το μαγιό του κι ένιωσα τα χέρια του να μου ανοίγουν τα κωλομέρια και τη γλώσσα του να μου γλείφει τη κωλοτρυπίδα. Μικρά βογκητά άφηνα να βγαίνουν από το στόμα μου. Ήμουν αρκετά υγρή. Ένιωσα το αριστερό χέρι του πάνω στον ώμο μου και το πουτσοκέφαλο του πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Ούτε πίπα ούτε τίποτα. Με μια μόνο κίνηση χώθηκε όλος μέσα μου. Ένα βογκητό απόλυτης ευχαρίστησης βγήκε από τα χείλη μου με το γαμιά μου να με γαμάει με δύναμη.

- Πούστρα, γαμιόλα, που βρέθηκες εδώ; Τι κωλοτρυπίδα είναι αυτή μωρή πουτάνα;… ναι…

Με τα δύο του χέρια στους ώμους με τραβούσε πάνω στον πούτσο του με δύναμη ενώ εγώ έχω ξαπλώσει το κεφάλι μου στη πετσέτα βυζαίνοντας το δάχτυλο μου. Ο τύπος άρχισε να μου βαράει φάπες στα κωλομέρια.

- Αχ ναι, έτσι γαμιά μου, σκίσε με την πουτάνα!

Ο τύπος με το που τα άκουσε αφήνιασε. Βγήκε από μέσα μου και μου είπε να γυρίσω. Ξάπλωσα ανάσκελα και ανοίγοντας μου τα πόδια μου τα λύγισε και έχωσε τη χοντρή γεμάτη φλέβες μέσα στην πεινασμένη μου κωλοτρυπίδα ξεσκίζοντας με. Με σήκωσε, ξάπλωσε και με τράβηξε πάνω του. Ο πούτσος του γλίστρησε μέσα μου ενώ τα χέρια του στα κωλομέρια μου έδιναν το ρυθμό. Σε κάποια στιγμή ακούσαμε κάποιον να φωνάζει.

- Μίχο, ρε Μίχο…

- Εδώ ρε Σάκη, εδώ…

φώναξε ενώ συνέχιζε να με γαμάει. Ήθελα να σηκωθώ αλλά δε με άφηνε.

- Που θα πας πούστρα μου; Θα αφήσεις το φίλο μου παραπονεμένο;

Ο φίλος του είχε ήδη φτάσει κοντά μας.

- Τι γίνεται εδώ ρε μαλάκα;

- Δεν βλέπεις ρε παπάρα; Θα γαμήσεις η θα κοιτάς;

Δεν περίμενε 2η πρόσκληση. Ο πούτσος του χοντρός αλλά κοντός ήταν ήδη μέσα στο στόμα μου.

- Ρε μαλάκα τι αποκάλυψη είναι αυτό;

- Και που να το γαμήσεις, απάντησε ο φίλος του.

Ο Σάκης βγήκε από το στόμα μου και πήγε από πίσω μου. Ο φίλος του βγήκε και εγώ έπεσα ανάμεσα στα πόδια του αρχίζοντας ένα καταπληκτικό τσιμπούκι με το Σάκη να μου γαμάει σαν τρελός το μουνάκι.

- Καυλιάρα πουτάνα, αχ, τι κωλοτρυπίδα είναι αυτή ρε μαλάκα;… σα μουνί είναι!

- Τα μουνιά τα γαμάνε δύο μαζί, του είπα καρφώνοντας τον κώλο μου στον πούτσο του με το χέρι μου να μαλακίζει την ψωλάρα του Μίχου και να την ξαναβάζω στο στόμα μου.

- Ρε μαλάκα αυτό θέλει παρτούζα, είπε ο Σάκης που με είχε καβαλήσει.

- Ε… να μην του χαλάσουμε το χατίρι, είπε γελώντας ο φίλος του. Αλλά μαλάκα έχω μια ιδέα. Άνοιξε το σακίδιο του κι έβγαλε μια βιντεοκάμερα την οποία έστησε λίγα μέτρα μακριά. Δεν πιστεύω να σε πειράζει;… με ρώτησε γελώντας.

Ξάπλωσε και με τράβηξε κοντά του.

- Έλα εδώ μωρή καργιόλα…

και με μια κίνηση μπήκε μέσα μου ενώ ο Μίχος μόλις είδε την ψωλή του Σάκη μέσα μου ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα μου κι άρχισε να σπρώχνει. Καθώς γαμιόμουν άγρια από τους δύο ψωλαράδες αναρωτήθηκα πως και δε γεννήθηκα γυναίκα με την τόση λύσσα που με είχε κυριεύσει για την πούτσα. Οι γαμιάδες μου είχαν κυριολεκτικά αφηνιάσει. Οι ψωλές τους σαν έμβολα μπαινοβγαίνανε στο μουνάκι μου με εμένα να μου έχει κοπεί η ανάσα από τη καύλα. Ο Σάκης άρχισε να αδειάζει τ' αρχίδια του μέσα στη κωλοτρυπίδα μου.

- Χύνω, χύνω πουτάνα, γαμιόλα...

και πιάνοντας με από τους ώμους συνέχιζε να αδειάζει τα αρχίδια του μέσα μου. Ο Μίχος μόλις ο φίλος του τραβήχτηκε και ήρθε μπροστά μου να τον καθαρίσω με έπιασε από τα κωλομέρια και άρχισε να με καρφώνει όλο και πιο γρήγορα όλο και πιο δυνατά. Ο Σάκης έχει καθίσει δίπλα μας κι ο Μίχος με μια κίνηση με σηκώνει και με βάζει να γονατίσω.

- Άνοιξε το στόμα σου!

Άλλο που δεν ήθελα. Πηχτό καυτό ποτάμι από σπέρμα άρχισε να γεμίζει το λαρύγγι μου τη μούρη μου τα μαλλιά μου. Με είχε ασπρίσει.

- Ρούφα καργιόλα, ρούφα πουτάνα, ξανθό μουνί τρελό γαμήσι, ναι, θα χύσω ξανά, χύνω, χύνω, όλα ρούφα τα…

Κατάπινα αχόρταγα και άπλωνα τα χύσια του παντού στο κορμί μου. Οι δύο γαμιάδες μου αφού με ευχαρίστησαν και μου έδωσαν το τηλέφωνό τους έφυγαν λέγοντας μου να ξαναβρεθούμε να μου έδιναν κόπια του video κι ότι άλλο ήθελε προκύψει. Δεν ήταν ενημερωμένοι με την τεχνολογία των κινητών. Κοίταξα προς τη θάλασσα αν είχε κόσμο κι ευτυχώς δεν είχε. Έριξα μια βουτιά να πλυθώ να μην κολλάω και ξαναγύρισα στη θέση μου.

Συνεχίζεται...


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).