Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες θα ήταν αν... δεν ήθελα να πάω να κατουρήσω την τρίτη ώρα τού σχολείου...

Είμαι ο Κώστας, ένα παιδί τής δευτέρας λυκείου. Εμφανίσιμος είμαι δε μπορώ να πω 1.85 με ωραία μπουκαλάκια στα μαλλιά και ένα πεταχτό κωλαράκι που τρελάνει αγόρια και κορίτσια παρεμπιπτόντως είμαι bi.
 
Μια μέρα λοιπόν σαν τις άλλες, Τετάρτη πρέπει να ήταν, εξάλλου δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη μέρα, πήγα σχολείο πριν χτυπήσει το κουδούνι για την πρώτη ώρα. Πήγα και κόλλησα στην παρέα μου ήταν κάπου στα δέκα αγόρια όπου εκεί ήταν και ο κολλητός μου.
 
- Επ… τι λέει μάγκες;
 
- Καλά ρε Κώστα γιατί άργησες.
 
- Καύλες…
 
απάντησα και κοίταξα το παντελόνι μου με νόημα.
 
- Ωπ τι έγινε μικρέ… πρωινές σηκωμάρες; Βρήκαμε κανένα γκομενάκι;…
 
και μου έκλεισε το μάτι.
 
- Μπα με τσόντα την έβγαλα πάλι!
 
Τότε ο κολλητός μου αρπάζει το κινητό μου και ξέροντας τον κωδικό το ανοίγει και μπαίνει στο ιστορικό τής google. Άρχισε να γελάει και να λέει "ρε παιδιά αυτός είναι πούστρα… αλλά τι πούστρα, μαζόχα". Ότι έλεγε ήταν σωστό, οι τσόντες που έβλεπα ήταν με bdsm (λιωμένο κερί στο σώμα, χτυπήματα με λάσο χοντρό, άγριο ξεκώλωμα και άλλα πολλά ταπεινωτικά πράγματα). Τότε είπε…
 
- για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό…
 
και έφυγε για το σπίτι του τρέχοντας. Στην πρώτη και δεύτερη ώρα δεν εμφανίστηκε, όμως αργότερα τον είδα στο να μπαίνει τρέχοντας με μια σακούλα στο χέρι στις τουαλέτες. (Οι τουαλέτες είναι σε ξεχωριστό χώρο από το σχολείο). Μαζί με τούς υπόλοιπους τής παρέας εγώ μίας που ήθελα κιόλας να πάω τουαλέτα ακολούθησα.
 
- Ρε μάγκες τι γίνεται εδώ μέσα συλλαλητήριο έχουμε;
 
- Βρε καλώς τον… εσένα περιμέναμε…
 
είπε ο κολλητός μου και με πιάνει βίαια και βάζοντας με μέσα. Τότε όλοι άρχισαν να με βρίζουν, πούστρα, ξεκωλιάρα, θα σε ξεφτιλίσουμε και άλλα τέτοια. Φοβήθηκε και πήγα να βγω. Τότε ο κολλητός μου με κόλλησε στον τοίχο και είπε!
 
- Μαζόχα δεν είσαι;… τότε θα σου αρέσει.
 
Μου έκλεισε το μάτι και άρχισε να μου πατάει σφαλιάρες ενώ οι άλλοι κοιτούσαν κρατώντας με. Αφού τελείωσε, πήρε ένα σκοινί από τη σακούλα που είχε φέρει και με έδεσε στο κάθισμα τής τουαλέτας. Ήρθε μπροστά μου και μου πάτησε μια κλωτσιά στα κάκαλα. Τα είδα όλα! Συνέχισαν όλοι με τη σειρά. Υπέφερα ώσπου ξαφνικά σταμάτησαν αρχίζοντας να με ξεντύνουν. Έμεινα μόνο με το εσώρουχο. Παρακαλούσα να με αφήσουν, δεν άκουγαν, απλά έπαιζαν με τις ρώγες μου και με χτυπούσαν γενικά. Τότε ένα νέο εργαλείο βγήκε στην επιφάνεια από τη σακούλα τού Γιάννη(ο κολλητός μου). Ήταν μια ζώνη όπου τεντώθηκε και άρχισε να βαράει το εργαλείο μου και μετέπειτα το κωλαράκι μου. Με ξεγύμνωσαν εντελώς πλέον και είχα ψιλό καυλώσει άθελά μου. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά από τα χτυπήματα. Δε δείχνανε έλεος κανένας τούς, ούτε καν ο κολλητός μου. Ήμασταν τόσα χρόνια φίλοι! Μετά από λίγο ένιωσα κάτι καυτό να πέφτει στο σώμα μου. Ήταν λιωμένο κερί. Πονούσα, ούρλιαζα, το μαρτύριο δεν τελείωνε, το κερί πήγαινε παντού πάνω μου συμπεριλαμβανομένου και του κεφαλιού της πούτσας.
Τα μπαλάκια δεν έμειναν παραπονεμένα. Βγήκαν και τα μανταλάκι τα οποία προστεθήκαν πάνω μου, ρώγες, αρχίδια, πούτσα, στέρνο, κοιλιά και παντού. Είχε φέρει πολλά ο μαλάκας και φρόντισε να μπουν όλα. Ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Ήρθε κάποιος, ήταν ο γκόμενος τού σχολείου, τον ήθελαν όλες αλλά ήταν ένας θεός με κοιλιακούς που τους αποκάλυπτε κάθε καλοκαίρι, ένα φούσκωμα στο παντελόνι του που ποτέ δεν έσβηνε διότι ακόμα και χωρίς στύση αυτός ήταν τούρμπο με κοίταξε υποτιμητικά και είπε:
 
- Τι εσένα θα γαμήσω;
 
- Σε παρακαλώ λύσε με!
 
- Γιατί;… εγώ για να αδειάσω ήρθα.
 
Ήρθε κοντά μου και έπιασε το κεφάλι μου. Έτριβε το πρόσωπο μου στο φούσκωμα τού παντελονιού τού και όλοι τριγύρω άρχισαν να την παίζουν. Ο χώρος μύριζε ανδρίλα και πούτσο παντού. Πρώτη φορά είδα από κοντά τόσες πολλές πούτσες γύρω μου. Πρωτόγνωρη μυρωδιά και αυξήθηκε αφού όταν η πούτσα που είχα μπροστά μου εμφανίστηκε. Έπαθα πλάκα! Ήταν ένα 22αποντο καυλί και ξαφνικά βρέθηκε στο στόμα μου. Μου γαμούσε το φάρυγγα άγρια και με ένα κάρφωμα τού μπήκε όλο μέσα. Τα αρχίδια του ήταν έτοιμα να μπουν και αυτά. Δε μπορούσα να αναπνεύσω και πνιγόμουν. Τα σάλια μου έτρεχαν παντού αλλά αυτός συνέχιζε να είναι καρφωμένος ώσπου έγινα μπλαβί και τότε με άφησε. Πήρα λίγες ανάσες και στο επόμενο τού κάρφωμα έχυσε κιόλας. Τα κατάπια όλα θέλοντας και μη. Ήταν πολλά και καυτά, γέμισαν το στόμα μου. Αμέσως οι άλλοι από δίπλα ξεκίνησαν να χύνουν κι αυτοί στο πρόσωπο μου με μανία. Μερικοί με έβαζαν να πάρω και πίπα. Είχα πάνω μου τουλάχιστον 10 διαφορετικούς τύπους σπέρματος και κάπως έπρεπε να καλυφθούν. Έτσι ο θεός άρχισε να με κατουράει στο προσωπάκι μου αλλά και μέσα στο στόμα. Κατάπινα ότι μπορούσα γιατί κάθε φορά που έπεφτε κάτουρο απ' έξω τραβούσε βίαια ένα μανταλάκι από πάνω μου.
 
Τέλος αφού όλοι κατούρησαν πάνω μου, το παιχνίδι τέλειωσε εκεί, με έλυσαν και με παράτησαν στις τουαλέτες να καθαριστώ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα που σίγουρα δε θα ήθελα ποτέ να ξαναζήσω! Αλλά που τέτοια τύχη;...


Copyright Ref Number: 16151200222S002Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.