Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από μικρός είχα ξεκαθαρίσει τα γούστα μου, μου άρεσαν οι γυναίκες αλλά δεν έλεγα ποτέ όχι σε περιστασιακές ξεπέτες με κάποιον άγνωστο σε μια σκοτεινή γωνιά ή σε κάποιο πάρκο. Οι εποχές του ίντερνετ και του διαδικτυακού σεξ δεν υπήρχαν ακόμη και αυτές οι τυχαίες γνωριμίες γίνονταν κυρίως σε τσοντοσινεμά ή σπανιότερα έξω στο δρόμο. Μου άρεσε ο παθητικός ρόλος και αρκετές φορές είχα περάσει καλά στα χέρια αντρών που γνώριζαν τι ήθελαν και πώς να το πάρουν.

Δεν ήμουν σε καμία περίπτωση ξεφωνισμένη αδερφή, απλά πότε πότε μου έβγαινε μια κρυμμένη θηλυκή πλευρά του χαρακτήρα μου, πάντοτε όμως για όσο διάστημα βρισκόμουν μαζί με κάποιον εντελώς άγνωστο και μόνο μέχρι την ολοκλήρωση καθώς μετά ο καθένας τράβαγε το δρόμο του.

Ένα βράδυ λοιπόν, αφού είχα ξοδέψει κάμποσες ώρες σε ανούσια πήγαινε έλα με μία φιλική παρέα από το ένα μπαρ στο άλλο βρέθηκα στο τέλος μόνος και καυλωμένος στο κέντρο της Αθήνας. Η ώρα ήταν αρκετά προχωρημένη και περπατώντας βρέθηκα έξω από ένα γνωστό σινεμά της εποχής εκείνης, κάπου κοντά στο δημαρχείο, που τότε ήταν το μόνο στο οποίο γινόταν προβολή gay ταινιών. Πριν πληρώσω το εισιτήριο ο ταμίας με ενημέρωσε πως σε κάνα 40λεπτο θα έκλειναν και πως το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο.

Από μια άποψη δεν με πολυένοιαζε καθώς μετά από τόσες ώρες δυνατής μουσικής και ποτού ένοιωθα το κεφάλι μου να κουδουνίζει αλλά από την άλλη ήμουν αρκετά φτιαγμένος οπότε στην τελική θα τράβαγα μία ξεγυρισμένη μαλακία βλέποντας κάτι διαφορετικό από τις κλασσικές βαρετές τσόντες της δεκαετίας του 90 που έπαιζαν στα υπόλοιπα σινεμά και θα την έκανα για το σπίτι.

Μπήκα μέσα και στο ελάχιστο φως που πέρασε στιγμιαία στην αίθουσα κατάλαβα ότι δεν υπήρχε σχεδόν κανένας εκεί εκτός μόνο από δυο τρεις φιγούρες που φάνηκε να κινούνται στο βάθος. Βολεύτηκα σε ένα κάθισμα και αφοσιώθηκα στην οθόνη παρακολουθώντας μια σκηνή της ταινίας όπου ένας αδύνατος ξανθούλης νεαρός τσιμπούκωνε έναν νταβραντισμένο τύπο με μία τεράστια ψωλάρα από αυτές που βλέπεις μόνο στις ταινίες και σχεδόν ποτέ στην πραγματική ζωή.

Μετά από κάνα πεντάλεπτο που είχα ηρεμήσει και φτιαχτεί αρκετά κατεβάζω το φερμουάρ από το παντελόνι μου, βγάζω έξω το καυλί μου και αρχίζω να το μαλακίζω αργά απολαμβάνοντας το θέαμα καθώς ο νεαρός στην οθόνη ήταν τελικά ταλεντάρα στο κλαρίνο και ρούφαγε την υπερφυσική ψωλάρα με μαεστρία. Ζήλεψα, θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση του.

Αυτό συνεχίστηκε για λίγο όταν αισθάνθηκα δίπλα μου κίνηση, ασυναίσθητα σταμάτησα και μαζεύτηκα. Με την άκρη του ματιού μου είδα έναν τύπο λίγο μελαψό να κάθεται ακριβώς δίπλα μου. Στην αρχή δεν πολυέδωσα σημασία, θα προτιμούσα να μείνω μόνος και να απολαύσω το θέαμα χωρίς περισπασμούς αλλά κατάλαβα ότι δε θα έφευγε αφού τον ένοιωσα που απλώθηκε στο κάθισμα του, ακουμπώντας με ελαφρά με το γόνατο του. Γύρισα και του έριξα μια γρήγορη ματιά, ήταν αρκετά σκουρόχρωμος με ένα άσχημο πρόσωπο, κάπου 25-30 χρονών. Το παντελόνι του ήταν ήδη ξεκούμπωτο και από μέσα ξεπρόβαλε μία κατάμαυρη πούτσα, μέτρια στο μέγεθος και κάργα καυλωμένη με το πουτσοκέφαλο να ξεπροβάλει υγρό γυαλίζοντας στο λιγοστό φως από την οθόνη. Την κρατούσε με το χέρι του από την βάση της και την κουνούσε ελαφρά δεξιά αριστερά ταλαντεύοντας τη.

Χωρίς να χάσει χρόνο με το άλλο του χέρι πιάνει το δικό μου και το οδηγεί επάνω της. Δεν κατάλαβα καλά καλά τι έγινε, βρέθηκα ξαφνικά με μία ψωλή στο χέρι αλλά δε χαλάστηκα κιόλας, τη χούφτωσα σφίγγοντας τα δάκτυλα μου γύρω της και την ένοιωσα να φουσκώνει περισσότερο.

Άρχισα να τον μαλακίζω αργά ενώ αισθανόμουν τις φλέβες του που φούσκωναν και πάλλονταν με κάθε τρομπάρισμα που έκανα. Μαζεύω με τα δάκτυλα μου τα προσπερματικά υγρά που είχαν τρέξει από την ουρήθρα του και αρχίζω να χαϊδεύω το πουτσοκέφαλο γύρω γύρω υγραίνοντας το. Δεν ήταν αρκετά για να το μουσκέψουν ολόκληρο οπότε το αφήνω για λίγο και φέρνω το χέρι μου στο στόμα μου. Μυρίζω την πουτσίλα του στα δάκτυλα μου, με καύλωνε πάντα αυτή η μυρωδιά. Φτύνω μία γερή δόση σάλιου και του πιάνω πάλι το πουτσοκέφαλο τυλίγοντας τα δάχτυλα γύρω του και σφίγγοντας πολύ δυνατά την γροθιά μου. Αρχίζω να ανεβοκατεβάζω το χέρι μου σιγά σιγά.

Ξέρω ότι η κίνηση αυτή δίνει την αίσθηση σα να γαμάς μουνί. Όποτε το έκανα σε κάποιον τον τρέλαινα και το ίδιο γίνεται και τώρα. Τον ακούω που βγάζει έναν βαθύ στεναγμό, πιο πολύ σαν μουγκρητό, ξαπλώνει περισσότερο στο κάθισμα του και γυρνάει το κορμί του ελαφρά προς το μέρος μου.

Γυρίζω να δώ την ταινία συνεχίζοντας να τραβάω μαλακία και στους δυό μας, δεν είχα όρεξη για κάτι παραπάνω εκείνη τη στιγμή, αλλά ο ξένος δε μένει άπραγος. Σηκώνει το ελεύθερο χέρι του και το βάζει πίσω από το κεφάλι μου. Νοιώθω την παλάμη του μεγάλη σαν κουπί να τυλίγεται στο λαιμό μου. Μου χαϊδεύει το σβέρκο αλλά παράλληλα αρχίζει να ασκεί πίεση.

Γυρίζω και τον κοιτάω, με ένα νεύμα μου κάνει νόημα δείχνοντας το καυλί του ενώ ασκεί περισσότερη πίεση στο κεφάλι μου προσπαθώντας να με κάνει να σκύψω. Κατάλαβα ότι ήθελε να τον τσιμπουκώσω αλλά ο τρόπος που το επέβαλε δεν μου άρεσε. Παρόλο που είχα γευτεί αρκετές πούτσες μέχρι τότε ότι έκανα ήταν επειδή το γούσταρα και όχι επειδή μου το επέβαλαν.

- Ρούφα την καυλάρα μου μανάρι μου…

κάνει ψιθυριστά. Δεν κουνιόμουν.

- Κοίτα τι παπάρι σου έχω εδώ, έλα αφού βλέπω ότι ξερογλείφεσαι για πούτσα.

Συνέχισε να μου ψιθυρίζει και παράλληλα έσπρωξε κι άλλο το σώμα του προς το μέρος μου. Πρόβαλα αντίσταση.

- Πέσε κάτω να σου ταΐσω ψωλόχυμα το στοματάκι μωρή αδερφάρα.

Κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου.

- Τι μου το παίζεις μυξοπαρθένα μωρή, αφού καρά γουστάρεις έτσι που χουφτώνεις το καυλί μου…

επέμενε αυτός πιέζοντας με περισσότερη δύναμη. Πλέον είχα σπαστεί εντελώς.

- Σκύψε και τσιμπούκωσε με τώρα μωρή πουστάρα…

με διατάζει με δυνατή φωνή. Χωρίς να μιλήσω, με μια απότομη κίνηση τινάζομαι όρθιος και γυρίζω προς την έξοδο προσπαθώντας παράλληλα να κουμπωθώ. Βγαίνω από το σινεμά τσαντισμένος και αρχίζω να περπατάω γρήγορα προς την πιάτσα ταξί προσπαθώντας να ηρεμήσω παράλληλα. Δεν έχω διασχίσει μεγάλη απόσταση όταν ακούω πίσω μου μία φωνή.

- Συγνώμη, φίλε, να σε ρωτήσω κάτι;

Σταματάω και γυρίζω απότομα επειδή για μια στιγμή νόμισα ότι ο ξένος με είχε πάρει στο κατόπι αλλά χαλάρωσα αφού είδα έναν άλλο κύριο. Φαινόταν σαραντάρης, ήταν πιο κοντός από μένα, φαλακρίτσα, κοιλίτσα και φόραγε ένα σομόν κουστούμι με μια παρδαλή γραβάτα που έμοιαζε λες και είχε μόλις βγει από τα μπουζούκια.

- Παρακαλώ; Του κάνω.

- Ήμουν στο σινεμά και είδα τί έγινε, είσαι εντάξει;

- Καλά είμαι…

του κάνω μισοτσαντισμένα, δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες όμως, αρκετό ρεζιλίκι είχα ήδη.

- Κοίτα, χωρίς να σε πιέζω θέλω να σε ρωτήσω αν θα γούσταρες να πάμε κάπου οι δυο μας να διασκεδάσουμε.

- Δηλαδή;…

τον ρωτάω αφού δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς ήθελε κυρίως λόγο της εμφάνισης του.

- Ξέρω ένα διακριτικό ξενοδοχειάκι εδώ κοντά που μπορούμε να πάρουμε ένα δωμάτιο και να τη βρούμε οι δυο μας με την άνεση μας, τι λες, γουστάρεις;

Μου κάνει. Φαίνεται ότι το είχε η μέρα να μου την πέφτουν περίεργοι τύποι εντελώς στην ψύχρα.

- Ξέρεις, δεν έχω λεφτά... λέω ψέματα.

- Α, μην ανησυχείς για αυτό, θα τα πληρώσω όλα εγώ.

Μου απαντά με χαμόγελο. Τότε τον πρόσεξα λίγο καλύτερα, ήταν σίγουρα πολύ λιγότερα «κυβικά» από μένα και είχε ένα σχετικά συμπαθητικό πρόσωπο με ένα μικρό μουστακάκι αλλά έτσι όπως τον έβλεπα έμοιαζε περισσότερο με μπουζουκόβιο παρά με κάποιον που είχε «διαφορετικά» γούστα.

Το πράμα βέβαια ήταν απλό, ή θα γύριζα σπίτι άπραγος και θα ξεχαρμάνιαζα με καμιά μαλακία βλαστημώντας την τύχη μου ή θα τον ακολουθούσα. Δεν το σκέφτηκα λοιπόν παραπάνω, δέχτηκα την πρόταση και ξεκινήσαμε. Περπατήσαμε για κάνα 20λεπτο και δε μιλήσαμε ιδιαίτερα, απλά τον ακολουθούσα μισό βήμα πιο πίσω. Φτάσαμε στην είσοδο ενός νεοκλασικού κτιρίου, παμπάλαιου, από αυτά τα παρακμιακά ρυπαρά ξενοδοχεία που έχουν απομείνει στο κέντρο της πόλης και που προορίζονται πλέον μόνο για ραντεβουδάκια παράνομων ζευγαριών και που οι πουτάνες φέρνουν τους πελάτες τους. Με συνοπτικές διαδικασίες βρεθήκαμε σε ένα άνετο δωμάτιο και καθίσαμε σε δύο μικρές πολυθρόνες που είχε σε μία άκρη να τα πούμε λίγο, να σπάσει ο πάγος.

- Λοιπόν εμένα με λένε Αρτέμη, εσένα πιο είναι το όνομα σου;

Ρωτάει ο μέχρι τότε άγνωστος.

- Δημήτρης, χάρηκα για τη γνωριμία.

- Εκτός από ωραίο παλικάρι έχεις και ωραίο όνομα. Σου αρέσουν μόνο οι άντρες ή πας και με γυναίκες;

Με ρωτάει μπαίνοντας κατευθείαν στην ουσία της συζήτησης.

- Και τα δύο. Κυρίως οι γυναίκες, απλά πού και πού τη βρίσκω να πηδιέμαι με άντρες.

Του απαντάω με χαμόγελο.

- Μια χαρά. Σου αρέσει να πηδάς, να πηδιέσαι ή τα κάνεις όλα;

Ρωτάει με μια έξαψη στο πρόσωπο.

- Βασικά μου αρέσει μόνο ο παθητικός ρόλος.

Του λέω κομπιάζοντας ελαφρά και τον βλέπω σαν να απογοητεύτηκε από την απάντηση.

- Εσένα τι σου αρέσει; Συνέχισα.

- Εμένα μου αρέσουν όλα. Και να πηδάω και να πηδιέμαι, νόμιζα ότι είσαι και εσύ έτσι αλλά δεν πειράζει θα περάσουμε καλά οι δυο μας όπως και να 'χει.

- Τι λες, ξεκινάμε; Μου κάνει.

- Ναι αμέ.

Ένοιωθα λίγο περίεργα, πρώτη φορά που το έκανα έτσι και δε μπορούσα να καταλάβω ακόμα αν μου άρεσε αλλά αφού είχα φτάσει μέχρι εκεί θα το συνέχιζα μέχρι τέλους. Γδυθήκαμε και οι δύο. Τον κοίταζα από πίσω την ώρα που έβγαζε τα ρούχα του, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο το σώμα του, απεναντίας φαίνονταν και τα χρόνια του αλλά μόλις γύρισε αντίκρισα ένα καυλί που αν και μισοπεσμένο υποσχόταν πολλά. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και με κάλεσε.

Δεν έχασα χρόνο με αγκαλιές και φιλιά, ποτέ δε μου άρεσαν άλλωστε. Γονάτισα και αμέσως επικεντρώθηκα στην πούτσα του, τη γράπωσα με τα δυο μου χέρια και άρχισα να τον μαλακίζω ελαφρά. Μόλις τεντώθηκε αρκετά την πήρα στο στόμα μου και ξεκίνησα να πιπιλάω. Την ένοιωσα να μεγαλώνει περισσότερο και μετά από λίγο κρατούσα στο χέρι μου ένα ωραιότατο καυλί κάπου στα 16-17 εκατοστά, αρκετά χοντρό, με δύο μεγάλα αρχίδια από κάτω και αρκετές άσπρες τρίχες, σημάδι της ηλικίας του. Μύριζε βαριά και λίγο κάτουρο, δεν μου άρεσε αλλά έκλεισα τα μάτια και συνέχισα να τον περιποιούμαι καθαρίζοντας τον με τη γλώσσα μου.

Σε λίγα λεπτά, αφού η μυρωδιά υποχώρησε, απολάμβανα την αίσθηση από το καυτό παλλόμενο κομμάτι κρέας που μπαινόβγαινε στο στόμα μου. Το τρυφερό δέρμα όπως τριβόταν μέσα μου με τρέλαινε και προσπαθούσα να του προσφέρω την καλύτερη ηδονή που μπορούσα βάζοντας όλη μου την τεχνική. Τον άκουσα να αναστενάζει βαθιά.

- Τι στόμα είναι αυτό μανάρι μου, πώς γλείφεις έτσι;…

κάνει. Μου το είχαν πει και άλλοι ότι είχα ταλέντο στο τσιμπούκι. Συνέχισα για λίγο ακόμα να τον γεύομαι γλείφοντας με μανία αυτή την υπέροχη πούτσα.

- Γύρνα λίγο να σε δω μανάρι…

μου κάνει και χωρίς να βγάλω το καυλί του από το στόμα μου ξαπλώνω στο πλάι.

Πιάνει το δικό μου καυλί και αρχίζει να με μαλακίζει.

- Ωραίο εργαλείο έχεις μωρό μου, κρίμα να μη γαμάς με αυτό.

Χουφτώνει τα αρχίδια μου και τα σφίγγει για λίγο ενώ μετά νοιώθω τα δάκτυλα του να κατεβαίνουν από κάτω και να εξερευνούν την τρύπα μου.

- Έλα από κάτω να σε περιποιηθώ κι εγώ μωρό μου.

Γυρίζω το κορμί μου και βρισκόμαστε και οι δύο σε στάση 69 αλλά στο πλάι. Αρχίζει να με γλείφει κι αυτός. Το έκανε απλώς καλά, όχι όπως θα ήθελα ακριβώς αλλά με έφτιαχνε αρκετά. Σε κάποια φάση περνά τα χέρια του μου χουφτώνει τον κώλο και με μία σπρωξιά με ανεβάζει επάνω του σε κανονικό 69 πλέον. Με τα δάκτυλα του, όπως έχει γραπώσει τα μπούτια μου τα τραβάει ανοίγοντας τα και έχει σε πλήρη θέα την κωλοτρυπίδα μου. Έτσι όπως είναι τεντωμένη νοιώθω την ανάσα του. Ανατριχιάζω.

- Το κωλόμουνο σου είναι τρέλα.

Κολλάει τα χείλια του επάνω και τον νοιώθω που περνάει την γλώσσα σαν πινέλο υγραίνοντας με. Με διαπερνά ένα ρίγος ενώ οι τρίχες από το μουστάκι του τσιμπάνε τα κωλομάγουλα μου. Σε λίγα λεπτά η σούφρα μου έχει χαλαρώσει τόσο πολύ που η γλώσσα του μπαινοβγαίνει ελεύθερα. Έχω σταματήσει να τον τσιμπουκώνω, κάθομαι και απολαμβάνω την αίσθηση από το γλειφοκώλι. Αυτό ήξερε πώς το έκανε και το έκανε πολύ καλά. Όχι μόνο μπαινόβγαινε αλλά έκανε και μία κυκλική κίνηση γύρω από τα τοιχώματα του κωλάντερου μου που με ηλέκτριζε.

Τα αρχίδια μου είχαν γίνει μούσκεμα από το σάλιο που έτρεχε και η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί από την καύλα. Ομολογώ ότι δε με είχαν πάρει ποτέ τόσο καλά με γλώσσα, με είχαν γλείψει κι άλλοι, όμως οι περισσότεροι το έκαναν βιαστικά ίσα ίσα για να με υγράνουν και μετά να μου χώσουν την ψωλή τους, οπότε αυτή η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη.

Είχα μείνει με την πούτσα του Αρτέμη στο χέρι ενώ είχα κλείσει τα μάτια και κάποια στιγμή άρχισα να βογκάω όποτε τον ένοιωθα να χώνεται μέσα μου.

- Μ... τέλειο είναι, πώς με γαμάς έτσι;…

του κάνω.

- Η τρυπούλα σου είναι σκέτη καύλα μωρό, δεν τη χορταίνω.

Πάλι με μία απότομη κίνηση με γυρίζει, με ξαπλώνει στο κρεβάτι, σηκώνεται και πέφτει επάνω μου. Δε μπορούσα να καταλάβω πού την έβρισκε τόση δύναμη. Με αγκαλιάζει και όπως είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο αρχίζει να πιπιλάει και να δαγκώνει τις ρώγες μου ενώ τα καυλιά μας μπλέκονται μαζί. Ξεκινάει να κινεί το κορμί του πάνω κάτω σαν να με γαμάει, το σάλιο από τα μουσκεμένα αρχίδια μου και η υγρή από το τσιμπούκι ψωλή του είναι το τέλειο λιπαντικό. Η θέση αυτή, όπως έχει εγκλωβίσει τα καυλιά μας μαζί και η τριβή που νοιώθω στέλνει κύματα ηδονής στο κορμί μου. Περνάω τα πόδια μου μέσα στα δικά του και αρχίζω να τα τρίβω στα μπούτια του γνωρίζοντας ότι η αίσθηση από την κίνηση αυτή είναι πολύ καυλωτική. Δεν πέφτω έξω, του άρεσε.

- Δείξε μου πόσο πολύ με θέλεις μουνάρα μου… κάνει ξεφυσώντας.

Σηκώνω τα πόδια μου και τα δένω γύρω από την μέση του εγκλωβίζοντας τον επάνω μου σα γκόμενα. Η πίεση από το βάρος στο καυλί μου όπως τριβόμαστε είναι τόσο μεγάλη που αρχίζω να ζαλίζομαι. Έχουμε γίνει και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα και με κάθε κίνηση ακούγεται δυνατά ο ήχος από το κορμί του όπως χτυπιέται επάνω μου. Ασυναίσθητα αρχίζω να κουνιέμαι και εγώ ανασηκώνοντας την λεκάνη μου προς το μέρος του κάθε φορά, σα να γαμιόμαστε κανονικά. Πηδιόμασταν πλέον σαν ζευγάρι, θηλυκό και αρσενικό. Το πρόσωπο του είναι ακριβώς μπροστά από το δικό μου, κοιταζόμαστε με ένταση και έτσι όπως έχουμε έρθει κοντά ανοίγω τα χείλια μου και αρχίζω να τον φιλάω.

Πρώτη φορά φίλαγα άντρα στο στόμα, ποτέ δεν το γούσταρα αλλά αυτή την φορά δε με ένοιαζε. Μόλις τον νοιώθω να ανταποδίδει το φιλί μου και την γλώσσα του χώνεται μέσα μου δεν αντέχω άλλο, τον αγκαλιάζω σφικτά και αρχίζω να χύνω μουγκρίζοντας και σπαρταρώντας από την έξαψη. Με κρατάει σφικτά στα χέρια του ρουφώντας τα χείλια μου σε ένα ατελείωτο γλωσσόφιλο όση ώρα τινάζομαι αδειάζοντας τα αρχίδια μου. Νοιώθω το σπέρμα μου να έχει πλημμυρίσει τις κοιλιές μας και φτάνει σχεδόν μέχρι το λαιμό μου. Είμαι πλέον μούσκεμα από τον ιδρώτα και τα χύσια. Ο Αρτέμης σταματάει, σηκώνεται λίγο και με κοιτάει με χαμόγελο.

- Μπράβο σου μωρό μου, έλιωσες από την καύλα. Ξέρεις να γαμιέσαι τελικά.

Προσπαθώ να βρω την ανάσα μου και να απαντήσω αλλά μόνο του χαμογελάω. Σηκώνεται όρθιος, με βουτάει, με γυρίζει μπρούμυτα και με τραβάει τον μισό έξω από το κρεβάτι. Τα πόδια μου πέφτουν στο πάτωμα και ο υπόλοιπος βρίσκομαι με το στήθος στο στρώμα.

- Σειρά μου τώρα μανάρι μου. Θα στο γλεντήσω το κωλαράκι σου απόψε.

Δεν έχω δύναμη να του αντισταθώ, δεν το θέλω κιόλας μετά από τέτοια ηδονή που μου χάρισε. Είχα παραδοθεί στις ορέξεις του και μου άρεσε τόσο που καύλωνα πάλι μόνο στην σκέψη τού τι άλλο θα μου έκανε. Με πιάνει από τα μπούτια και με στήνει καλύτερα τουρλώνοντας τον κώλο μου.

- Τι κωλάρα είναι αυτή ρε Δημητράκη; Εσύ αγόρι μου γεννήθηκες για να σε γαμάνε. Θα σε κάνω πουτανάκι απόψε, πάρε βαθιά ανάσα και ετοιμάσου να γευτείς την ψωλάρα μου.

Τον αισθάνομαι που σκύβει πίσω μου, τα χέρια του πιέζουν κάτω την μέση μου κάνοντας τον κώλο μου να σηκωθεί ακόμα πιο ψηλά. Νοιώθω την άκρη από το πουτσοκέφαλο του στη σούφρα μου. Κλείνω τα μάτια και κρατάω την αναπνοή μου. Με μία απότομη κίνηση χώνεται με την μία μέσα μου και νοιώθω την κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει απότομα με ένα πλοπ και να τεντώνει επικίνδυνα από το μέγεθος του κρέατος που χωνόταν στο κωλάντερο μου. Ένα μακρόσυρτο, καυλιάρικο «μ...» βγαίνει από το στόμα μου, κάτι σαν κραυγούλα πόνου ανακατεμένη με ηδονή και απόλαυση. Δεν πονάω όμως, περισσότερο με ξάφνιασε η αίσθηση από το τέντωμα των σωθικών μου που δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στο μέγεθος της ψωλάρας του Αρτέμη. Ένοιωθα τις τρίχες από τα αρχίδια του που ακούμπησαν στα δικά μου και κατάλαβα ότι μου τον είχε καρφώσει μέχρι το τέρμα. Βολεύτηκε για λίγο έτσι, ακίνητος.

- Βλέπω το έχεις δουλεμένο το κωλόμουνο σου μωρό μου. Σε έχουν περιποιηθεί καλά άλλοι πριν από μένα.

Άρχισε να με πηδάει. Τον έβγαζε σιγά σιγά σχεδόν ολόκληρο και μετά να μου τον έχωνε απότομα, με βία, μέχρι το τέρμα. Σε κάθε κάρφωμα τα έντερα μου πιέζονταν και νόμιζα ότι θέλω να κατουρήσω. Στάλες ιδρώτα άρχισαν να κυλάνε στο μέτωπο μου από το τέντωμα και από το μισοκαυλωμένο πουλί μου έτρεχε μια μικρή ποσότητα κάτουρου όποτε με παλούκωνε.

- Μην κάθεσαι ακίνητη μωρή πούστρα. Σφίξε την σούφρα σου. Δείξε μου πόσο γουστάρεις να σε γαμάνε…

Με καύλωναν τα λόγια του. Άρχισα να σφίγγω τα κωλομέρια μου γύρω από το καυλί του αιχμαλωτίζοντας το κάθε φορά που το τράβαγε έξω και να χαλαρώνω όταν μου τον ξανάχωνε.

- Έτσι μπράβο μωρό μου. Ρουφοκαυλέτα είναι το κωλόμουνο σου. Τρέλανε την ψωλή μου μανάρι μου.

Συνέχισε με αυτόν το ρυθμό για κάνα εικοσάλεπτο και ο κώλος μου πλέον είχε πάρει φωτιά από το συνεχόμενο τρίψιμο στο κωλάντερο μου και το σφίξιμο. Η σούφρα μου ήταν τέρμα τεντωμένη από την πούτσα του που ένοιωθα ότι φούσκωνε διαρκώς, νόμιζα ότι θα μου την έσκιζε.

- Αχ, βγάλ' τον λίγο, σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο…

του φώναξα. Αυτός γέλασε.

- Θα σου περάσει μωρή ξεκωλιάρα. Δεν την έχει γευτεί ακόμα η τρυπούλα σου την ψωλή μου καλά, θα σε ξεπατώσω μέχρι να βγάλεις αίμα…

απάντησε και ταυτόχρονα έσπρωξε με περισσότερη δύναμη ξεφυσώντας.

- Αχ, μ' έσκισες, καργιόλη…

ούρλιαξα από το υπερβολικό τέντωμα της τρύπας μου από το ατσάλινο καυλί του. Ένοιωθα σα να μου έχωναν πυρωμένο σίδερο στα σωθικά.

- Σκάσε πούστρα! Έτσι είναι το αντρικό γαμήσι, τώρα καταλαβαίνεις πώς νοιώθουν τα μουνιά όταν τα γαμάνε. Θα σε γκαστρώσω απόψε…

μου απαντάει μέσα από βογκητά που έβγαζε με κάθε σπρωξιά. Καταλάβαινα ότι ο Αρτέμης είχε αγριέψει για τα καλά, δεν ήταν πλέον αυτός που γνώρισα. Ένοιωθα τον ιδρώτα του να στάζει πάνω στα καπούλια μου και άκουγα τις κοφτές του ανάσες. Το δωμάτιο είχε γεμίσει από τα χτυπήματα που ακούγονταν κάθε φορά που έσκαγε με ορμή το κορμί του πάνω μου. Αφήνει τα μπούτια μου και μου πιάνει τα χέρια. Τα τραβάει προς τα πίσω στρίβοντας τα και με ανασηκώνει από το στρώμα. Συνεχίζει το σφυροκόπημα και το όργωμα του κώλου μου. Έτσι όπως με κρατάει στον αέρα μπορεί να ελέγχει πλήρως το γαμήσι και κάθε φορά που μου τον έχωνε με τράβαγε επάνω του ενισχύοντας την δύναμη που η ψωλάρα του χωνόταν μέσα μου.

- Είσαι πολύ ξέκωλο. Αχ να ήμουνα κωλομπαράς και να σε έκανα γυναίκα μου, κάθε μέρα θα σε γκάστρωνα. Το κωλόμουνο σου είναι μόνο για σκίσιμο γαμιόλα.

Από τη μία φοβόμουν και πόναγα, από την άλλη τα λόγια του με έφτιαχναν συνέχεια και το καυλί μου δεν έλεγε να πέσει. Γύρισα όσο μπορούσα στο πλάι και τον κοίταξα.

- Αχ, ναι πουτσαρά μου. Σα μάνικα είναι η ψωλάρα σου. Τρελαίνομαι να με σκίζεις γαμιά μου…

φώναξα μέσα στο παραμιλητό της καύλας μου και του τούρλωσα τον κώλο μου όσο πιο ναζιάρικα μπορούσα.

- Ναι μωρή ξεκωλιάρα, κουνήσου να με καυλώσεις κι άλλο με την κωλάρα σου. Σ’ αρέσει που στον φοράω;

- Ναι, καίγομαι η πουτάνα. Γάμα με παιδαρά μου... λιώσε με.

Αρχίζω να φωνάζω δυνατά κι εγώ. Δε με ένοιαζε τίποτα άλλο πλέον. Συνεχίζει να με γαμάει αλύπητα.

- Τι πουτάνα είσαι μωρή! Σε πεθαίνω στον πούτσο απόψε και γουστάρεις…

μου είπε και άρχισε πλέον να χτυπιέται με μίσος επάνω μου.

- Ξέσκισέ με! Γουστάρω να με γαμάς! Τι μου κάνεις με την ψωλάρα σου ρε παλιόπουστα;

Με τόσες φωνές πρέπει να μας άκουγε όλο το ξενοδοχείο πια. Καταλάβαινα ότι έφτανε στην ολοκλήρωση, το πρόσωπο του είχε παραμορφωθεί από το σφίξιμο και την καύλα αλλά κι εγώ ένοιωθα ότι ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

- Έτσι σε θέλω μωρή, να λύσσας για την πούτσα μου... πάρ’ τα μωρή καργιόλα... σε γκαστρώνω μωρή ξεφτιλισμένη, χύνω…

Έβγαλε μια κραυγή και έπεσε ολόκληρος επάνω μου ζουπώντας με στο κρεβάτι. Έχωσε τα δόντια του στον ώμο μου δαγκώνοντας με άγρια ενώ η πουτσακλάρα του καρφωμένη στο τέρμα του πάτου μου άρχισε να τινάζεται γεμίζοντας το κωλάντερο μου με καυτό ψωλόχυμα. Χώνω το κεφάλι μου στο στρώμα μουγκρίζοντας από τον πόνο και με την πρώτη ριπή σπέρματος που νοιώθω μέσα μου αρχίζω να χύνω και εγώ με τη σούφρα μου να συστέλλεται σπασμωδικά γύρω από το καυλί του προσπαθώντας να ρουφήξω με τον κώλο μου και την τελευταία σταγόνα από το νέκταρ που με πότιζε.

Έμεινε έτσι καρφωμένος μέχρι που άδειασε εντελώς τα αρχίδια του στα άντερα μου. Με ξεκαβάλησε γυρίζοντας στο πλάι και μόλις το πουτσοκέφαλο του βγήκε από τη σούφρα μου σαν φελλός, ένα ποτάμι χύσια άρχισε να τρέχει στα μπούτια μου μουσκεύοντας τα πάντα. Γυρίζω και τον κοιτάω, βάζω το χέρι και χουφτώνω την θεϊκιά ψωλάρα του.

- Δεν ξέρω τι λες ότι είσαι αλλά με γάμησες για τα καλά απόψε, δε με έχουν πηδήξει άλλη φορά τόσο άγρια.

Χαμογελάει.

- Και εσύ Δημητράκη είσαι φτιαγμένος για γαμήσι τελικά. Μακάρι να γούσταρα να γαμάω μόνο αντρικά κωλαράκια να σε έκανα δικιά μου.

Μείναμε έτσι μέχρι να συνέλθουμε και μιλήσαμε λίγο ακόμα. Κατεβήκαμε, πλήρωσε και βγήκαμε έξω. Δεν επιδίωξα να ζητήσω το τηλέφωνο του ούτε και αυτός. Δώσαμε τα χέρια και χωρίσαμε. Είχε αρχίσει να αχνοφέγγει πλέον.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211221S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).