Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το καλοκαίρι είχα πάει διακοπές με την οικογένειά μου στο χωριό του μπαμπά στην ορεινή Αρκαδία και όσο να 'ναι… εγώ παιδί της πόλης δεν ήμουνα και πολύ ευτυχισμένος γιατί δεν ήξερα τι θα κάνω μια ολόκληρη εβδομάδα εκεί. Αλλά διαψεύστηκα γρήγορα γιατί ο ξάδελφος μου αποδείχτηκε ένα πολύ καλό παιδί που προσφέρθηκε να κάνει τη διαμονή μου ευχάριστη.

Το καλοκαίρι είχα πάει διακοπές με την οικογένειά μου στο χωριό του μπαμπά στην ορεινή Αρκαδία και όσο να 'ναι… εγώ παιδί της πόλης δεν ήμουνα και πολύ ευτυχισμένος γιατί δεν ήξερα τι θα κάνω μια ολόκληρη εβδομάδα εκεί. Αλλά διαψεύστηκα γρήγορα γιατί ο ξάδελφος μου αποδείχτηκε ένα πολύ καλό παιδί που προσφέρθηκε να κάνει τη διαμονή μου ευχάριστη. Έτσι μου πρότεινε την άλλη μέρα να πάμε για ψάρεμα στο ποτάμι.
 
Πρωί-πρωί λοιπόν με τη δροσούλα είμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος να ψαρεύουμε και να μιλάμε για γκόμενες, αν και εγώ είμαι άσχετος με τα σεξουαλικά θέματα γιατί φοβάμαι να το αγγίξω αυτό το θέμα επειδή μου αρέσουν και τα 2 φύλα. Έτσι μίλαγε μόνο αυτός. Να πω ότι ο Μάνος είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος μου και είναι πολύ παιδαράς. Εγώ από την άλλη είμαι ένα ψηλό, πολύ αδύνατο αγόρι και με λίγο θηλυπρεπή εμφάνιση.
 
Να μην τα πολυλογώ κατά το μεσημεράκι και αφού είχε πιάσει πολύ ζέστη μου λέει ο Μάνος ότι πάει για μια βουτιά να δροσιστεί, έτσι βγάζει όλα του τα ρούχα και μένει ολόγυμνος μπροστά μου σα να μη συμβαίνει τίποτα. Εγώ μετά το πρώτο σοκ, γιατί είμαστε και πρώτα ξαδέρφια, άρχισα να ανατριχιάζω σε όλο μου το σώμα. Ε εντάξει… δεν είναι και λίγο να βλέπεις μια ψωλάρα με τα αρχίδια ξαφνικά μπροστά σου.
 
Μετά από κάνα 5λεπτο με φώναξε να μπω κι εγώ αλλά του είπα ότι ντρέπομαι γιατί δεν έχω μαγιό. Η αλήθεια ήταν ότι φοβόμουν να συναγωνιστώ τα κάλλη του. Αυτός δεν το έβαλε κάτω και επέμενε. Έτσι σηκώθηκα και γδύθηκα αλλά έμεινα με το μποξεράκι και βούτηξα στο νερό. Τότε άρχισε να μου ρίχνει νερό πάνω μου και γελώντας άρχισε να παλεύει κι εγώ να τσιρίζω και να γελάω. Ξαφνικά βούτηξε μέσα, έβαλε το κεφάλι του στον καβάλο μου, με σήκωσε στους ώμους του, μού έδωσε μια σπρωξιά και έκανα βουτιά. Όταν έπεσα μέσα έβγαλα γρήγορα το μποξεράκι και έκανα ότι μου βγήκε.
 
- Ξανά…
 
του λέω και με ξαναπαίρνει στους ώμους του, γυμνό αυτή τη φορά και ελαφρώς καυλωμένο, οπότε αυτός άρχισε να με κουνάει δεξιά και αριστερά και ο πούτσος μου τα αρχίδια και η κωλοτρυπίδα μου να τρίβονται στο σβέρκο του. Τότε με πέταξε και μου λέει σειρά σου να με σηκώσεις.
 
Σκεπτόμενος μήπως δεν κατάλαβε ότι έχω καυλώσει τρελά το γύρισα στο ναζιάρικο γιατί μόνο από κάτω μπορούσα να είμαι ερωτικά με αυτόν τον άντρακλα, και του λέω:
 
- Τι λες καλέ; Μάνο που μπορώ εγώ να πάρω στους ώμους μου τέτοιο θηρίο; Εσύ θα με ξαναπετάξεις και γυρνώντας ακουμπάω την ψωλή του με τον κώλο μου λέγοντας του να με σηκώσει. Είδα ότι και το δικό του καυλί ήταν σκληρό σα σίδερο.
 
- Μάλλον άλλα παιχνίδια θες εσύ μωράκι… και μου χουφτώνει το κωλαράκι μου.
 
- Θέλω πολύ, σε σημείο να καίγομαι ολόκληρος για σένα, αλλά φοβάμαι γιατί είμαστε ξαδέρφια και δεν ξέρω αν είναι σωστό.
 
- Μωράκι μου κι εγώ καίγομαι για σένα, με έχεις τρελάνει, πάμε έξω τώρα να κάτσουμε κάπου απόμερα…
 
και γυρνώντας με μου, δίνει ένα γλωσσόφιλο. Με πάει σε μια καβάτζα που δε φαινόμαστε, με ξαπλώνει και αρχίζει να με φιλάει και να με γλείφει σε όλο το σώμα, ενώ με χάιδευε απαλά στην κωλοτρυπίδα μου. Εγώ πλέον βόγκαγα και του ζήταγα να μου βάλει πιο βαθιά το δάχτυλο μέσα. Μετά με γυρνάει από πάνω και με βάζει σε στάση 69. Αρχίζει να με γλείφει και να με ανοίγει από πίσω κι εγώ του παίρνω τσιμπούκι και του γλείφω τις αρχιδάρες του. Την πούτσα του δε… την έτρωγα, την έγλειφα, τη ρούφαγα με μανία, ώσπου σε μια στιγμή ένα σιντριβάνι από πηχτά χύσια γέμισε το στόμα και τη μούρη μου.
 
- Σου άρεσε μωράκι μου το πρώτο σου χύσιμο στη μάπα;…
 
με ρώτησε και αφού του είπα «πολύ» μου λέει:
 
- Σκύψε τώρα, καθάρισε με τη γλώσσα σου τη πούτσα του άντρα σου και μετά στήσου στα 4 για να σε γαμήσω.
 
- Ναι άντρα μου…
 
του λέω και αρχίζω να γλείφω και να τρώω τα χύσια του. Αφού λοιπόν τον καθάρισα, στήθηκα στα 4 όπως μου είπε και περίμενα το γαμιά μου.
 
Με έφτυνε, μου έβαζε βαθιά κωλοδάχτυλο και το δούλευε γρήγορα για να με ανοίξει, όταν έβαλε και δεύτερο πόνεσα, αλλά από τη πολλή μανία να με γαμήσει δεν παραπονιόμουν, απλά του φώναζα να μου βάλει τον πούτσο του μέσα και να με σκίσει.
 
- Τον θέλεις πολύ κοπέλα μου τον πούτσο μου, τόσο πολύ καυλωμένη είναι η τρυπούλα σου;
 
- Ναι καυλιάρη μου, πάρε τη παρθενιά της ξαδερφούλας σου, είσαι ο άντρας των ονείρων μου…
 
και αμέσως νοιώθω ένα παλούκι να πιέζει το κωλαράκι μου και να με διαπερνάει. Αν δεν ήταν η λαγνεία που με είχε πάει στο πλανήτη της καύλας θα είχα πεθάνει από τον πόνο, αλλά αντί να κάνω πίσω, πίεζα κι εγώ να μπει πιο μέσα και του φώναζα να με ξεκωλιάσει.
 
- Θα σε ξεκωλιάσω πουστράκι αφού το θες…
 
και άρχισε να μπαινοβγαίνει δυνατά μέσα μου και να με γαμάει με λύσσα ώσπου στο τέλος ένοιωσα τα καυτά του χύσια να γεμίζουν την κωλοτρυπίδα μου.
 
Όταν βγήκε από μέσα μου νόμιζα ότι είχε σκιστεί ο κώλος μου, ντρεπόμουν και για μια βδομάδα δε μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα, αλλά όλα αυτά ήταν περαστικά και το κωλαράκι μου πλέον είναι έτοιμο να δεχτεί πολλές ψωλές.


Copyright Ref Number: 16151270222S037Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).