Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 19 χρονών, 1. 85, 80 κιλά, αρκετά αρρενωπός, γενικά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι δεν είμαι στρέιτ. Πέρσι το Σεπτέμβρη μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για σπουδές. Καινούργιο ξεκίνημα λοιπόν, αποτοξίνωση από την επαρχία που τόσο πολύ στιγματίζει τη ζωή ενός εφήβου ιδικά αν ανήκει στην lgbt κοινότητα. Αρχίζω λοιπόν να εγκλιματίζομαι στην πόλη, μένω στις εστίες του ΑΠΘ στις σαράντα εκκλησιές και αρχίζω να ερευνώ το grindr και το romeo. Φυσικά παθαίνω πλάκα που βλέπω ότι εμφανίζονται άτομα στα 20 και 30 μέτρα όταν στα χωριά οι πιο κοντινοί είναι στα 10 χιλιόμετρα, και συνήθως είναι κάτι 50άρηδες με καύλες (δεν τους κατακρίνω, αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα). Βλέπω λοιπόν έναν στην ίδια ηλικία με εμένα, χωρίς φώτο στο προφίλ, ούτε εγώ είχα, να μου στέλνει γεια. Μπαίνω κλασικά να δω τα στοιχεία του, και διαβάζω ότι είναι 1.72, 63 κιλά, vers bottom. Ωραία λέω, εδώ είμαστε.

Μιλάμε κάνα πεντάλεπτο, και λόγω του συνδρόμου του χωριού φοβάμαι να στείλω φώτο, προφανώς το ίδιο συνέβη και με το άλλο παιδί, γιατί ούτε αυτός είχε στείλει.

Με ρωτάει που μένω και με χαρά μαθαίνω ότι μένουμε και οι δύο στις εστίες αλλά αυτός σε άλλο πυλώνα. Μου λέει αν θέλω να πάω από το δικό του δωμάτιο να μιλήσουμε από κοντά γιατί δεν του άρεσε, όπως είπε, να μιλάει μέσα από το τσατ.

Λίγο οι καύλες λίγο το ότι βαριόμουν, πήγα. Στη διαδρομή σκεφτόμουν ότι ίσως γίνει κάτι κακό, ίσως είναι κάποιος που θέλει το κακό μου, αλλά εν τέλει είχα φτάσει έξω από το δωμάτιο και διστακτικά χτύπησα την πόρτα.

Ανοίγει ένα όμορφο αγοράκι, ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια, φαινόταν ότι είναι μικρός, είχε ακόμα παιδικό πρόσωπο αλλά ταυτόχρονα είχε ένα πολύ διαπεραστικό βλέμμα που σχεδόν σε ηλέκτριζε.

- Γεια σου.

- Γεια σου όμορφε, περνά μέσα.

Μπαίνω και βλέπω ένα δωμάτιο ακριβώς σαν το δικό μου. Ένα κρεβάτι στη δεξιά πλευρά μονό και δίπλα μια μπαλκονόπορτα.

- Κάτσε… μου λέει, μη στέκεσαι όρθιος.

Κάθομαι κι εγώ στο κρεβάτι και παρατηρώ ότι σε ένα ράφι που είχε ακριβώς απέναντι είχε ένα ζευγάρι χειροπέδες με γούνα. Γενικά εγώ το είχα φετίχ αυτό με τις χειροπέδες και την υποδούλωση πιο παλιά. Με το που τις είδα γέλασα και του είπα ότι θα τις προτιμούσα πιο πολύ σε μαύρες, ήταν ροζ, φυσικά και ήταν πάσα για να μιλήσουμε κατευθείαν για κάτι πιο πονηρό. Αυτός μου χαμογέλασε και μου είπε αν θέλω να τις φορέσω.

Ξαφνιάστηκα με το πόσο γρήγορα κύλησαν τα πράγματα αλλά γέλασα και έγνεψα θετικά. Σηκώθηκε λοιπόν πήγε τις πήρε και τις φόρεσε στο ένα μου χέρι, πέρασε την αλυσίδα ανάμεσα από το κεφαλάρι του κρεβατιού και μου έβαλε και το άλλο χέρι.

- Τώρα μου λέει, ετοιμάσου να γίνεις δικός μου.

Πέφτει πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα πολύ άγρια λες και εγώ ήμουν το θήραμα και αυτός ο θύτης. Ξαφνιάστηκα αλλά μου άρεσε και λίγο που ήταν τόσο διεκδικητικός. Αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω και μου ξεκούμπωσε το φερμουάρ από το τζιν. Μου βγάζει το σλιπάκι και το πετάει πάνω στο πρόσωπο μου. Όπως ήταν φυσικό, με δεμένα τα χέρια δε μπορούσα να δω. Νιώθω να σηκώνεται και να ψάχνει κάτι από ένα συρτάρι.

- Τι κάνεις ;

- Θα δεις… μου λέει.

Νιώθω μετά κάτι να γαντζώνεται στα πόδια μου και να μου τα σηκώνει τόσο ώστε να φτάσουν στους όρμους μου.

Μου βγάζει το σλιπάκι από το πρόσωπο και βλέπω ότι έδεσε τα πόδια μου με μια άλλη αλυσίδα και τα έφερε και αυτά στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Είχα έρθει σε τέτοια στάση που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και άρχιζα να τρομάζω.

- Ρε μαλάκα γιατί μου σήκωσες τα πόδια;

- Αν θες να τα πάμε καλά, θα με λες γαμιά μου!

Με το που το άκουσα αυτό τρελάθηκα.

- Άντε γαμήσου ρε μαλάκα, λύσε με και άσε με να φύγω!

Παίρνει την ζώνη από το τζιν μου και με βαράει στον κώλο με όλη του τη δύναμη. Εγώ σφάδασα στον πόνο και φώναξα όσο ποτέ άλλοτε.

- Αν θες να συνεργαστούμε και να περάσουμε καλά, μου είπε, θα κάνεις ότι σου λέω, και μη διανοηθείς να ξαναφωνάξεις γιατί θα σε ξανά βαρέσω.

Εγώ, σχεδόν κλαίγοντας του είπα εντάξει. Με πλησίασε και μου είπε,

- Δε θέλω να σε κάνω να πονάς αλλά θέλω να με αφήσεις να σου δώσω την μεγαλύτερη ηδονή που έχεις πάρει ποτέ σου. Εντάξει;

- Εντάξει.

- Εντάξει πως;

- Εντάξει γαμιά μου.

- Έτσι μπράβο, μαθαίνεις γρήγορα, θα τα πάμε τέλεια εμείς οι δυο.

Ξαφνικά πέφτει πάνω μου όπως ήμασταν και αρχίζει να με φιλάει, ενώ ταυτόχρονα νιώθω τον πούτσο του μέσα από τη βερμούδα να μου χαϊδεύει τον πάτο. Άρχισα να βγάζω ήχους ηδονής και αυτός το κατάλαβε και άρχισε να με φιλάει πιο έντονα.

- Μπράβο μωράκι μου, σου το είπα ότι αν αφεθείς θα σου αρέσει κι εσένα.

Άρχισε μετά να κατεβαίνει χαμηλά στα κωλομέρια μου και μου χάιδευε την περιοχή γύρω από τη χαράδρα όπως είχε ανοίξει.

- Ούτε καν που έχεις ακουμπήσει την τρύπα σου ποτέ, έτσι;

- Ναι, του λέω, δεν μου άρεσε το παθητικό σαν ιδέα.

- Τώρα στην πράξη θα το λατρέψεις…

μου είπε και έπεσε με τα μούτρα πάνω στην τρύπα μου να την μουσκέψει. Σα να ηλεκτρίστηκα εκείνη την στιγμή, μούδιασε όλο μου το κορμί και ένιωθα ότι θα εκραγώ από την καύλα. Μια βαθιά φωνή ηδονής βγήκε από τα χείλη μου. Γύρισε και με κοίταξε και μου είπε:

- Που να σου βάλω και δάκτυλο καύλα μου.

Δεν πέρασαν πέντε δευτερόλεπτα, και ένιωσα τη ρώγα του δακτύλου του να στριφογυρνάει πάνω στην τρύπα μου απλώνοντας περίσσιο σάλιο πάνω της. Ξαφνικά άρχισε να το βυθίζει σιγά-σιγά μέσα. Έτσουξε πολύ και για λίγο τσίριξα, όμως καθώς το άφηνε ακούνητο η τρύπα μου συνήθισε. Περίπου δέκα λεπτά πέρασαν και πλέον η τρύπα μου είχε γίνει δακτυλήθρα, το δάκτυλο του έμπαινε και έβγαινε ενώ η γλώσσα συνεργαζόταν μαζί του στέλνοντας κατευθείαν μηνύματα από τα νεύρα της τρύπας μου στον εγκέφαλο μου ως καύλα.

Σηκώθηκε και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Μόλις κατέβασε το εσώρουχο φάνηκε ένα παλούκι 19 εκατοστά, χοντρό με τις φλέβες να ξεχωρίζουν από τα αρχίδια μέχρι τη βάλανο. Μου το έφερε στο στόμα και με διέταξε να ανοίξω το στόμα. Δεν πρόλαβα να ανοίξω και γέμισε το λαρύγγι μου με το καυλί του. Η ζέστη που έβγαζε και η γεύση της βαρβατίλας με έβγαλε εκτός ελέγχου. Δεν κράτησε για πολύ καθώς αναγούλιασα αφού μου ακούμπαγε τα τοιχώματα του λαιμού και μου ερχόταν εμετός.

- Είσαι έτοιμος για να κάνεις το κωλαράκι σου μουνί, και το παλούκι μου μέρος του σώματος σου!

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 181486Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).