Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χτυπάει το κουδούνι και ανοίγει την πόρτα ένας σχεδόν νεαρός. Κοιτάω μέσα και βλέπω ένα πολύ φτωχό διαμέρισμα που είχε ένα τραπέζι, λίγες καρέκλες και ένα μεγάλο παλιό καναπέ. Στον καναπέ ήταν άλλοι δύο άντρες περίπου στην ηλικία μου. Ο νεαρός που μας άνοιξε ήταν γύρω στα 20, ο νεαρός στο πάρκο ήταν όπως έμαθα 22 ετών. Ένα υπέροχο παλικάρι όπως αποδείχθηκε μετά.

Ένας φίλος και εραστής που όποτε τον χρειάστηκα δεν έλειπε από δίπλα μου. Μπήκαμε στο μικρό φτωχικό διαμέρισμα και είπαν κάτι μεταξύ τους. Κανονικά έπρεπε να φοβόμουν που βρισκόμουν σε ένα υπόγειο με τέσσερις άγνωστους αλλοδαπούς άντρες αλλά η καύλα μου να γαμηθώ από πολλούς και να πνιγώ στα χύσια ήταν τόση που δεν άφησα να με καταβάλει ίχνος φόβου. Αφού μου είπαν ονόματα που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω και μου έφεραν ένα ποτήρι να πιω ένα αναψυκτικό που είχα αγοράσει, ανάψαμε όλοι τσιγάρο και ξεκίνησαν να μου λένε με σπαστά ελληνικά, σχεδόν σαν να γρύλιζαν τις λέξεις ήταν το άκουσμα. Είπε ο νεαρός του πάρκου, ο όμορφος ιρακινός μου, ο Χαμζά όπως μου είπε στο πάρκο όταν συζητούσαμε στα ελληνικά να μην κάνουν καμιά μαλακία σε μένα και να πάνε όλοι να πλυθούν στο μπάνιο με τη σειρά. Με ξάφνιασε που έδειχνε ότι ήταν ο αρχηγός της αγέλης.

Ο γλυκός μου ήταν ο άλφα της παρέας. Αυτό με άναψε περισσότερο και του είπα ότι μου αρέσει που με προστατεύει. Μου χαμογέλασε και ήρθε δίπλα μου στον καναπέ, άναψε ένα τσιγάρο και μου το έδωσε. Έσκυψε πάνω μου και ένωσε τα χείλη του στα δικά μου. Άρχισε να με χαϊδεύει στο κεφάλι και μετά με βοήθησε να βγάλω το πουκάμισο που φορούσα. Είδε τις ρώγες μου ότι είχαν καυλώσει και ότι ήμουν ιδρωμένος αρκετά και μου είπε να πάμε μαζί στο ντους. Πήρα μαζί μου όλα τα ρούχα μου, δεν ήθελα να εξαφανιστούν εντελώς τυχαία πορτοφόλι, κλειδιά και κινητό. Τον ακολούθησα στο μικρό μπάνιο γεμάτο υγρασία και με έγδυσε ολόκληρο φιλώντας με στο στόμα με πάθος. Ανταποκρίθηκα στο καυτό φιλί του και ξεκίνησα και εγώ να τον γδύνω.

Όταν μείναμε και οι δύο γυμνοί, άρπαξε τη ρώγα μου με τα δάχτυλα του και την τσίμπησε ελαφρά στην αρχή και λίγο δυνατά μετά. Του είπα ότι αυτό μου αρέσει πολύ και χαμογέλασε. Μου είπε ότι όλοι τους είναι καλά παιδιά και ότι δεν πρέπει να φοβάμαι κανέναν. Ότι δεν είναι μαλακές να πειράξουν κανέναν η να κλέψουν. Δεν ξέρω γιατί αλλά τον εμπιστεύτηκα και τελικά είχα δίκιο που το έκανα. Ήταν ένας πολύ προστατευτικός με μένα. Μπήκαμε μαζί στην παλιά μπανιέρα, δε με ένοιαζε τίποτα πλέον, είχα παραδοθεί στα χέρια του Χαμζά. Ένοιωθα ότι με αυτόν τον άντρα θα ήμουν ασφαλής και αφέθηκα να το ζήσω.

Το νερό με το φτηνό σαμπουάν μας ξέπλυνε από τον ιδρώτα και πήρε όλες τις άσχημες μυρωδιές. Κοίταζα το κορμί του νεαρού που μου έπλενε το σώμα σχεδόν με ευλάβεια και ο πούτσος μου σηκώθηκε όρθιος σαν κατάρτι. Μου χούφτωσε τα αρχίδια και έφερε το χέρι του στα κωλομέρια μου σαπουνίζοντας τον κώλο μου. Ένα χέρι είχα στον κώλο να με τρίβει και το άλλο να μου σφίγγει ελαφρά τα αρχίδια. Είχα λιγωθεί από την καύλα. Ήθελα να με γαμήσει εκεί κάτω από το τρεχούμενο νερό. Αυτός κατάλαβε ότι καυλώνω, έσκυψε λίγο προς το λαιμό μου και με δάγκωνε ελαφρά. Το δάχτυλο του ένοιωθα να ψάχνει να βρει είσοδο να μπει στα έγκατα του κώλου μου. Μου το έδωσε να το γλείψω και μου το έχωσε σιγά σιγά στην τρύπα. Τον κοίταξα στα μάτια και είδα ότι με κοίταζε με καύλα. Είχε ένα σκοτεινό βλέμμα αλλά δεν τον φοβόμουν. Τον εμπιστευόμουν. Άγνωστο γιατί. Αφού έπαιξε λίγο με τον κώλο μου και με φίλαγε για λίγη ώρα, μου λέει πάμε τώρα έξω.

Βγήκαμε γυμνοί, εγώ κρατούσα στα χέρια μου τα ρούχα μου και οι υπόλοιποι τρεις άρχισαν να γδύνονται πετώντας δεξιά αριστερά τα ρούχα τους. Ήταν άκρως καυλωτικό να βλέπω τέσσερα παλικάρια με σφιχτά κορμιά να γυμνώνονται μπροστά μου. Να ετοιμάζονται να γαμήσουν κάθε σπιθαμή του κορμιού μου. Και εγώ να το λαχταρώ. Ένας-ένας έμπαινε στο μπάνιο και απλά έπλενε τον πούτσο του με λίγο νερό, σκουπίζοντας τον σε μια μικρή πετσέτα που ήταν πεταμένη σε μια καρέκλα. Κρεβάτι δεν είδα στο χώρο και του είπα εδώ θα γίνει; Μου είπε ότι εδώ θα κάνουμε σεξ γιατί στο δωμάτιο κοιμούνται και έχουν όλα τα ρούχα τους. Δεν ήθελε να γαμάνε εκεί που κοιμούνται. Εγώ πάλι γάμαγα και γαμιόμουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού μου.

Ξεκίνησε πρώτος ο νεαρός που είχε ανοίξει την πόρτα. Με ρώτησε εάν θέλω να τον γλείψω λίγο και του είπα έλα εδώ μωρό μου. Κατάπια κάθε πόντο του πούτσου του και βλέποντας με να τον καταπίνω έτσι δυνατά και βαθιά, ερχόταν ένας-ένας οι υπόλοιποι και έτριβαν τις υπέροχες τους πούτσες στα μάγουλα μου και στον λαιμό μου. Τους έγλειψα για λίγο όλους, καθένας είχε διαφορετική γεύση, διαφορετικό μέγεθος, όλοι ήταν με περιτομή και αυτό μου άρεσε. Μουσουλμάνοι λογικά υπέθεσα. Ιρακινοί καυλιάρηδες που ετοιμάζονταν να με κάνουν πουτανα τους.

Έγλειφα συνέχεια, ρούφαγα σταγόνες από τα προσπερματικά υγρά τους. Ένοιωθα τον ιδρώτα τους να στάζει στο κορμί μου και εγώ είχα τρελαθεί να γλείφω. Ο Χαμζά με πλησιάζει και μου λέει ότι θέλει να χύσει, με ρώτησε πού θέλω και του λέω όλοι θέλω να με χύσετε στο στόμα. Θέλω να τα πιω όλα σας τα χύσια. Έρχεται ο πρώτος και μου καρφώνει στο λαρύγγι σχεδόν πνίγοντας με το τεράστιο καυλί του. Έχυσε ποτάμια σπέρμα, τόσο πολύ που έτρεχε από τις άκρες των χειλιών μου και εγώ σα λαίμαργη πούστρα που είμαι τα μάζευα με τα δάχτυλα μου μην χαθούν. Αφού έχυσε ο πρώτος στο στόμα μου, τραβάει το καυλί του και έρχεται ο δεύτερος. Αυτός με κοιτάει και μου λέει θέλω να σε φτύσω. Του λέω φτύσε με τον πούστη. Και μου έριξε μια ροχάλα στο μάτι. Το σκούπισα με το χέρι μου και μου βάζει στα χείλη τον πούτσο του, λίγο μικρότερο από τον πρώτο.

Τον χτυπάει ελαφρά και πιο δυνατά μετά στα χείλη μου και μου λέει άνοιξε το στόμα ρε μαλακά. Ανοίγω διάπλατα το στόμα μου και τον χώνει ολόκληρο μέσα. Έφτασε μέχρι στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Μου έκοβε την ανάσα αλλά δεν είπα τίποτα. Άρχισα να τον ρουφάω με λύσσα και να τον δαγκώνω ώστε να καταλάβει ότι με πνίγει. Πράγματι τραβήχτηκε λίγο προς τα έξω και μέσα σε μόλις δύο λεπτά μου έριξε ένα ποτάμι χύσια στα βάθη του λαρυγγιού μου. Όταν βγήκε και αυτός, στέκεται όρθιος μπροστά μου ο τρίτος της παρέας, ο πιο μεγάλος σε ηλικία, λογικά στη δική μου ήταν και μου λέει εγώ θέλω να χύσω μέσα στο στόμα σου αλλά να μην τα καταπιείς, θέλω να τα δω να βγαίνουν από τα χείλη σου και να μου τα δείξεις. Εντάξει του είπα. Καρφώνει με δύναμη το σκληρό του πούτσο στο στόμα. Αυτός με έπνιγε. Ένιωθα ότι θέλω να κάνω εμετό. Ήταν πολύ σκληρός, σαν ξύλινο δοκάρι το ένιωσα. Του χτύπησα τα μπούτια και τραβήχτηκε αρκετά, με κοίταξε και του είπα ένα μ… τίποτα άλλο. Το κατάλαβε ότι πνιγόμουν και με άφησε να τον πάρω όπως ήθελα εγώ. Όταν έφτασε στην κορύφωση του και ξεκίνησε να χύνει άνοιξα το στόμα μου και του έδειχνα το σπέρμα του που έβγαινε από το πουτσοκέφαλο του. Τρελάθηκε και μου έδινε μικρά χαστούκια ελαφρά στα μάγουλα. Του έδειξα όλο το σπέρμα που είχα συγκεντρώσει στο στόμα μου και το κατάπια σαν να έπινα αναψυκτικό.

Έσκυψε να με φιλήσει στο μάγουλο και τον φίλησα πεταχτά στα χείλη. Δεν του άρεσε και κάθισε στην άκρη του καναπέ ανάβοντας τσιγάρο. Κοίταξα την πούτσα του ήταν ακόμα σκληρή και όρθια. Του έπιασα λίγο το καυλί και έσκυψα να του δώσω φιλάκια. Με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Μου κάρφωσε άλλη μια φορά το λαρύγγι και μετά έσκυψε πάνω μου και μου χτύπησε το καυλί του στο πρόσωπο. Μετά έρχεται ο τέταρτος. Ένας επίσης νεαρός κοντά στα 30 κι αυτός με μια πούτσα ελαφρώς στραβή προς τα δεξιά. Αυτός ήταν απίστευτα καυλιάρης. Αφού μου γάμησε το στόμα για ώρα και μου είχε πετάξει έξω τα μάτια από το βαθύ πνίξιμο που μου προκαλούσε, όταν έφτασε να χύσει τον έβγαλε έξω και με έχυσε στο πρόσωπο. Μετά έγλειφε όλο το πρόσωπο μου και μου έριχνε το σπέρμα του στο στόμα με το δικό του στόμα. Έφτυνε στο στόμα μου και με φιλούσε με λύσσα. Αυτόν τον πήρα πολλές φορές μετά. Αποδείχτηκε απίστευτος εραστής και μου χάρισε νύχτες και μέρες γεμάτες καύλες.

Αφού είχαν χύσει όλοι στο στόμα μου, σηκώθηκα, άναψα τσιγάρο, ήπια λίγο αναψυκτικό και τους είπα να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλον και εγώ στα γόνατα να τους γλείφω εναλλάξ. Τους άρεσε σαν ιδέα και πράγματι έκατσαν δίπλα δίπλα σχεδόν ακουμπούσαν τα μπούτια τους και εγώ ξεκίνησα ένα μαραθώνιο πίπας στους τέσσερις άντρες που έχυναν στο στόμα μου. Μετά από τρεις ώρες περίπου ένοιωθα τα χείλη μου πρησμένα και αφού είχα καταπιεί το σπέρμα από την πηγή τους ήμουν υπέρ του δεόντως ευχαριστημένος. Σηκώνομαι, αγκαλιάζω το Χαμζά και του λέω ότι θέλω να φύγω. Παίρνω τα ρούχα μου, μπαίνω στο μπάνιο, ψάχνω τις τσέπες μου να δω εάν είναι όλα εκεί και αφού ήταν όλα εντάξει, έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου και έκανα μια πλύση στόματος. Πήρα μια τσίχλα δυόσμου που έχω πάντα μαζί μου και ντύθηκα.

Βγαίνοντας από το μπάνιο πλησιάζω το Χαμζά και του λέω έλα μαζί μου να σε πληρώσω όταν βγω από το σπίτι. Αγκάλιασα σαν ήταν φίλοι μου όλους τους υπόλοιπους, τους έριξα από ένα χούφτωμα στα καυλιά τους και μερικά πεταχτά φιλάκια και ακολούθησα στην έξοδο το νεαρό Χαμζά. Αφού του έδωσα τα 100 ευρώ που ήθελε, έκανε κίνηση να μου δώσει πίσω 10 ευρώ όσα δηλαδή είχα ήδη πληρώσει στο περίπτερο και του είπα ότι όλα είναι εντάξει. Μου είπε ένα ελπίζω να ήμασταν καλοί μαζί σου και αφού τον χαιρέτησα με μια σφιχτή αγκαλιά του ζήτησα το τηλέφωνο του. Τον έγραψα σαν γλυκός άλφα και έφυγα. Όταν έφτασα στο σπίτι μου μπήκα κατευθείαν στο μπάνιο και κάθισα για ώρα στην μπανιέρα με χλιαρό νερό και αρωματικό αφρόλουτρο και σκεφτόμουν ότι μια βόλτα στο πάρκο έκανα και έχω ρουφήξει ήδη πέντε ψωλές. Είχα χορτάσει την πείνα μου για σπέρμα και ξεκίνησα να φέρνω στο μυαλό μου αυτές τις υπέροχες πούτσες που με τάισαν χύσια. Έφτασα να χαϊδεύω τον πούτσο μου, να βάζω δύο δάχτυλα στον κώλο μου και έφτασα σε ένα δυνατό οργασμό.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151270122S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.