Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν ο πρώτος που έβαλε πούτσα στο κώλο του και έλεγε ότι είναι πολύ ωραίο να σε γαμάνε. Εμείς δεν προλάβαμε να το κάνουμε γιατί δύο μήνες μετά έγινε το δυστύχημα...

- Ήταν ο πρώτος που έβαλε πούτσα στο κώλο του και έλεγε ότι είναι πολύ ωραίο να σε γαμάνε. Εμείς δεν προλάβαμε να το κάνουμε γιατί δύο μήνες μετά έγινε το δυστύχημα.
 
- Εσείς δηλαδή μείνατε στα τσιμπούκια και στα χαϊδέματα της κωλοτρυπίδας σας;... τον ρωτάω.
 
- Σίγουρα θα συνεχίζαμε κι εμείς αλλά δεν προλάβαμε. Ο Θανάσης ήταν αυτός που κάποια στιγμή που μου έπαιρνε τσιμπούκι ο Βαγγέλης όπως ήταν ξαπλωμένος πήγε πίσω του έβαλε νιβέα στοn πούτσο του και σιγά σιγά τον έβαλε μέσα. Στην αρχή ο Βαγγέλης δεν ήθελε, αλλά όσο έμπαινε πιο μέσα ο πούτσος του άρεσε όλο και πιο πολύ. Αυτό έγινε άλλη μια φορά ξανά με τους ίδιους. Ο Βαγγέλης ήθελε να με γαμήσει αλλά του είπα ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη. Σήμερα την ώρα που τον έβαλες μέσα σκέφτηκα το Βαγγέλη και είπα θα το κάνω για αυτόν.
 
- Θα τον ξαναέπαιρνες δηλαδή; Τον ρωτάω.
 
- Περίμενα ότι θα πονέσω αλλά δεν κατάλαβα πως μπήκε όλος μέσα. Είναι φοβερή αίσθηση να είναι μέσα σου όλος αυτός ο πούτσος... μου απαντάει χωρίς ανάσα.
 
- Βοήθησε η λιπαντική. Αυτή τη δουλειά κάνει. Βοηθάει να μπαίνει ο πούτσος πιο εύκολα είτε στο μουνί, είτε στον κώλο. Για αυτό ο Θανάσης έβαλε νιβέα. Κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά, του εξηγώ.
 
- Δεν κατάλαβα πως έχυσα τόσο εύκολα, λέει, ο Βαγγέλης τη δεύτερη φορά έχυσε αμέσως αλλά νόμιζα ότι ήταν γιατί τον είχα στο στόμα μου μόλις τον έβαλε μέσα ο Θανάσης. Μάλιστα θυμάμαι για πρώτη φορά φώναξε: «Με γαμάς Θανάση μου και χύνω» και άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Εγώ τραβήχτηκα αμέσως αλλά έμειναν μέσα στο στόμα μου χύσια τα οποία αναγκαστικά τα κατάπια.
 
- Δε σου άρεσαν; τον διακόπτω
 
- Όχι ιδιαίτερα είναι η αλήθεια. Αυτός που έπαιρνε λίγα χύσια στα δάκτυλα και τα έγλειφε ήταν ο Θανάσης. Πάντως εκείνη τη μέρα ο Βαγγέλης έχυσε λίτρα σπέρμα. Μόλις τον έβγαλα από το στόμα μου δεν πρόλαβα να τραβηχτώ και μου είχε γεμίσει όλο το πρόσωπο με χύσια. Μόλις τελείωσαν και οι δύο σκουπιστήκαμε και ξαπλώσαμε όλοι μαζί αγκαλιά και ο Βαγγέλης άρχισε να μας φιλάει διαφορετικά από τις άλλες φορές, ήταν πιο γλυκό το φιλί, ήταν πιο καυλωμένο, ήταν πιο ευχάριστο δεν ξέρω. Πάντως δε σταματούσε να λέει ευχαριστώ για την εμπειρία. Μάλιστα ακόμα και όταν γυρίζαμε και οδηγούσε το χαμόγελο δεν έφυγε από το στόμα του. Όταν τον ρώτησα τι ένοιωσε μου είπε ότι δεν περιγράφεται και οπωσδήποτε την επόμενη φορά πρέπει να το νιώσω. Δεν πρόλαβα αλλά σήμερα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε.
 
Χτυπάει το κινητό μου και είναι ο Γιώργος. Με ρωτάει που είμαι και του λέω ότι μόλις γύρισα από έξω και είμαι στο μπαλκόνι. Με ρωτάει και για τον πεθερό του και του απαντάω ότι δεν τον έχω δει από το μεσημέρι που φάγαμε και μετά.

- Εσείς;... τον ρωτάω.

- Τώρα θα ξεκινήσουμε για το πανηγύρι με το κουνιάδο μου, την πεθερά και την αδελφή της.

Κοιτάζω το ρολόι και η ώρα είναι 22:00. Μου λέει πόσο του λείπω και ότι θα ήθελε να είμαστε μαζί, αλλά δε μπορώ να του απαντήσω το ίδιο γιατί έχω δίπλα μου τον πεθερό του.

- Θα ήθελες να ήμασταν κάπου μαζί;... με ρωτάει.

- Μόλις κατέβηκε ο πεθερός σου, του λέω για να αποφύγω την απάντηση, γιατί θα ήθελα να είμαστε κάπου και οι τρεις μαζί. Θα σε πάρω αργότερα να δω πως περνάτε του λέω και κλείνω.
 
- Με το γαμπρό μου παίζει τίποτα;... με ρωτάει.
 
- Τι εννοείς; Εάν παίζει κάτι ερωτικό μεταξύ μας; Ρωτάω.
 
- Ναι γιατί πολύ ανησυχεί.
 
- Να τα ξεκαθαρίσουμε, του λέω. Με το Γιώργο δεν τρέχει τίποτα γιατί κανένας μας δεν το ήθελε ποτέ. Κάναμε στα νιάτα μας ατελείωτες παρτούζες μόνο με γυναίκες και μια φορά γαμήσαμε έναν άντρα μαζί και του Γιώργου δεν του άρεσε καθόλου και μέχρι εκεί.
 
Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό ενώ το χέρι του κατέβηκε στον ημικαυλωμένο πούτσο μου χαϊδεύοντας τον μαλακά. Δε χρειάστηκε καθόλου προσπάθεια για να καυλώσω.
 
Τον βουτάω από το σβέρκο και του δίνω ρουφηχτά φιλιά στα χείλια. Σύντομα ανοίγει το στόμα του και δέχεται μέσα τη γλώσσα μου, ενώ συνεχίζει να μου τον παίζει. Σηκώνεται με αφήνει και μπαίνει γονατιστός κατευθείαν στον πούτσο μου. Αρχίζει με γλείψιμο αλλά σύντομα τον βάζει όλον στο στόμα του. Με κοιτάει στα μάτια και έχει όλον το πούτσο μέσα στο στόμα του. Τον αφήνει.
 
- Δεν ξέρω πότε θα ξαναπάρω τέτοια ευχαρίστηση, λέει και θέλω απόψε να το τερματίσω. Δε χάνω την ευκαιρία.
 
- Τότε πρέπει να δοκιμάσουμε την απόλυτη εμπειρία, κάτσε στα τέσσερα, του λέω.
 
Γονατίζει και είναι στα τέσσερα. Έτσι που τον βλέπω μοιάζει με αρκουδάκι πάντα. Βάζω λιπαντική στη τρύπα του και στον πούτσο μου που είναι πετρωμένος και τέρμα καυλωμένος. Πλησιάζω τον πούτσο μου στην τρύπα του και σπατουλάρω. Αρχίζω να τον βάζω μέσα και νιώθω τη τρύπα του στενή αλλά έτοιμη να τον αρπάξει. Δεν τον ζορίζω καθόλου. Αργά και σταθερά μπαίνει μέσα χιλιοστό χιλιοστό και φτάνουμε στη μέση. Μπαίνω και βγαίνω αργά για να ανοίξει περισσότερο και να μπει και ο υπόλοιπος. Δε διαμαρτύρεται καθόλου. Βγαίνω όλος και βάζω λιπαντικό στον πούτσο μου. Τώρα θα πάμε μέχρι τέρμα. Ξαναμπαίνω πιο εύκολα αλλά το ίδιο σιγά και τρυφερά. Σε λίγο είμαι όλος μέσα. Πιάνω τα καπούλια του και τον φέρνω όλον πάνω μου. Είναι τόσο στενός που με τρελαίνει. Αρχίζει και κουνιέται μόνος του μπρος πίσω. Του αρέσει να τον παίρνει και το δείχνει βγάζοντας βογκητά απόλαυσης. Σύντομα όμως για τα δικά μου δεδομένα έρχομαι. Το νιώθει και αυτός γιατί η κωλοτρυπίδα του σφίγγει. Είμαι όλος μέσα όταν αρχίζω να χύνω. Χύνει και αυτός ταυτόχρονα πάνω στα σεντόνια, που ευτυχώς είναι δικά μου. Τραβιέμαι και τα περισσότερα χύσια μου πέφτουν πάνω στη κωλοτρυπίδα του. Τελειώνω και τον ξαναχώνω μέσα μαζί με τα χύσια. Δε φέρνει αντίρρηση αλλά μάλλον του αρέσει κιόλας. Όπως είμαι μέσα τον σπρώχνω και ξαπλώνουμε. Τον γαμάω λίγο έτσι. Ούτε τώρα φέρνει αντίρρηση. Βγαίνω ξαπλώνω και έρχεται στην αγκαλιά μου.
 
- Πράγματι είναι φοβερή εμπειρία να σε γαμάνε στα τέσσερα. Απολαμβάνεις όλο το καυλί που μπαίνει μέσα σου πόντο πόντο. Τρομερή αίσθηση, αλλά κράτησε λίγο, μου λέει.
 
- Δε μπόρεσα να αντισταθώ στη στενή κωλοτρυπίδα σου αρκούδο μου, του λέω.
 
Με κοιτάζει με ανοιγμένα τα μάτια.
 
- Έτσι με φώναζαν τα κολλητάρια, μου λέει, δεν έπεσα έξω ότι είσαι ίδιος ο Βαγγέλης.
 
Καθόμαστε αγκαλιά ενώ φιλιόμαστε συνεχώς.
 
- Πάμε για μπάνιο, του λέω όπου να ναι μπορεί να έρθουν οι άλλοι.
 
- Κάτσε λίγο ακόμα, μου απαντάει, δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να έχω αυτή την ευχαρίστηση ξανά.
 
Δεν απαντάω. Σηκώνομαι, τον αρπάζω από το χέρι και τον βάζω στη μπανιέρα. Μπαίνω κι εγώ.
 
Ανοίγω τη βρύση και ρίχνω πάνω του αφρόλουτρο. Με τα χέρια μου το απλώνω στο τριχωτό κορμί του και αφρίζει. Δίνω βάση στη κωλοτρυπίδα του βάζοντας δάκτυλο για να καθαρίσει τέλεια. Του πλένω με προσοχή και τον πεσμένο πούτσο. Ανοίγω το νερό και ξεβγάζω καλά. Τον γυρίζω και τον σπρώχνω να σκύψει. Μπαίνω με τη γλώσσα μου μέσα στην τρύπα του. Τον γλείφω όπως μόνο εγώ ξέρω όπως λέει και ο κολλητός μου. Σκέφτομαι εκείνη την ώρα τα γλειψίματα που θα έκανα και στους δύο εάν τους είχα στο κρεβάτι μου μαζί. Πιάνω τον μισοκαυλωμένο πούτσο του και τον παίζω, ενώ αυτός βογκάει από ηδονή. Συνεχίζω το γλείψιμο με δύναμη και νιώθω τη κωλοτρυπίδα του να σφίγγει και αρχίζει να χύνει βγάζοντας κραυγές απόλαυσης και απόλυτης καύλας. Μένει σκυμμένος για να ηρεμήσει. Σηκώνεται με κοιτάει και μου δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο όλο καύλα. Ο πούτσος μου είναι πάλι τέρμα καυλωμένος. Τον πιάνει και αρχίζει να τον παίζει. Ανοίγει το νερό και τον καταβρέχει. Ρίχνει αφρόλουτρο και συνεχίζει να τον παίζει. Παίζει πολύ με το πουτσοκέφαλο τρίβοντάς το με το χέρι και χαϊδεύοντας το. Τον ξεπλένει και σκύβει περισσότερο. Είναι ακριβώς από κάτω και τον παίζει μαλακία, ενώ μου γλείφει και τα αρχίδια. Παίρνει ώρα αυτό. Αποφασίζει να τον βάλει στο στόμα του. Η καύλα χτυπάει κόκκινο. Θέλω να χύσω μέσα στο στόμα του. Του πιάνω το κεφάλι και το σπρώχνω για να τον πάρει όλον μέσα. Το κρατάω εκεί και αρχίζω να χύνω μέσα στο στόμα. Πνίγεται αλλά δεν κάνει καμία προσπάθεια να ξεφύγει, εξάλλου δε θα μπορούσε κιόλας αφού τον κράταγα γερά. Τελειώνω και δεν έχει χυθεί σταγόνα έξω. Ο αρκούδος τα κατάπιε όλα. Τον βγάζω ενώ αυτός τον ρουφάει να βγει και η τελευταία σταγόνα. Τον βγάζω και ακολουθεί η γλώσσα του που γλείφει για τελευταία φορά το πουτσοκέφαλο.
 
Σηκώνεται και με φιλάει χωρίς να ρίξει νερό στο στόμα του. Δεν υπάρχει σταγόνα από τα χύσια μου. Τα πήρε όλα και τα κατάπιε.
 
- Τα δικά σου χύσια είναι νόστιμα, μου λέει.
 
- Σου άρεσαν δηλαδή; Θα τα ξανάπαιρνες; τον ρωτάω.
 
- Εάν γινόταν ναι, με άνεση... απαντάει γρήγορα.
 
Τελειώνουμε το μπάνιο και βγαίνουμε.
 
- Ανεβαίνω να ντυθώ, μου λέει, ντύσου και εσύ και ανέβα να πιούμε μια μπύρα.
 
Αλλάζω τα σεντόνια και ντύνομαι κανονικά. Κοιτάω την ώρα που έχει πάει 3:40 το πρωί. Ανεβαίνω, βγαίνω στο μπαλκόνι έρχεται ο πεθερός με τις μπύρες και κάθεται απέναντί μου. Δε φοράει τίποτα από πάνω και βλέπω το τριχωτό αρχίδι του να βγαίνει από το σορτς που φοράει.
 
- Πήγαινε ντύσου κανονικά, του λέω, όπου να' ναι μπορεί να έρθουν οι άλλοι.
 
Φεύγει και γυρίζει ντυμένος, μάλιστα μου κατεβάζει και το σορτς για να δω ότι φοράει σλιπ.
 
- Για πες μου τώρα εσκεμμένα μπούκαρες το μεσημέρι στο μπάνιο.
 
- Το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω αλλά μόλις το αποφάσισα μου σηκώθηκε από καύλα. Ήλπιζα να μην είχες τραβήξει την κουρτίνα για να βρεθούμε γυμνοί και για αυτό τον είχα βγάλει έξω μόλις μπήκα. Όταν τον είδα και σου σηκώθηκε είπα ότι θα στα ρίξω και ότι γίνει. Ευτυχώς έγινε αυτό που ήθελα και μάλιστα παραπάνω από αυτό που ήλπιζα.
 
Έρχεται μήνυμα στο κινητό μου. Ανοίγω είναι ο Γιώργος. "Κοιμάσαι;" ρωτάει. Κοιτάζω τον πεθερό που με κοιτάζει με βλέμμα ζήλιας.
 
- Πάλι ο γαμπρούλης μου είναι;... ρωτάει ειρωνικά.
 
- Ναι ρωτάει αν κοιμάμαι, του λέω απόλυτα φυσιολογικά.
 
"Όχι, είμαι με το πεθερό σου στο μπαλκόνι και πίνουμε μπύρες".
 
"Τρέχει κάτι; με ξαναρωτάει"
 
"Πας καλά ρε με αυτόν;... από που και ως που; Ο άνθρωπος είναι σοβαρός, μου εξιστορεί ιστορίες για τους κολλητούς του και δε θέλω να τον διακόψω γιατί είναι συγκινημένος, του γράφω". Μου απαντάει με δύο σειρές ερωτηματικά. Κάτι έχει ψυλλιαστεί.
 
Είναι η πρώτη φορά που θα κρατήσω μυστικό από το Γιώργο αλλά δεν γίνετε διαφορετικά. Δεν μπορώ να δώσω τον αρκούδο μου.
 
- Πάω για ύπνο λέει ο αρκούδος. Πήγε 4:30 η ώρα. Θα ήθελα πάρα πολύ να κοιμόμασταν αγκαλιά.
 
- Δε γίνεται, του απαντάω και σηκώνομε να κατέβω. Ορμάει πάνω μου και μου δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο για καληνύχτα.
 
Κατεβαίνω και αράζω στο μπαλκόνι. Μισή ώρα περίπου μετά έρχονται και οι άλλοι. Χαιρετιόμαστε, ανταλλάσσουμε διάφορα για το πως περάσαμε και μένω μόνος με το Γιώργο. Για πρώτη φορά βλέπω το Γιώργο να με κοιτάει με τέτοιο τρόπο ενώ μου χαϊδεύει κρυφά το χέρι.
 
- Λοιπόν πως τα πέρασες;... με ρωτάει βγάζοντας θυμό από μέσα του.
 
- Καλά, του λέω με ηρεμία, πήγα για καφέ, γύρισα και άραξα και διάβασα, μετά βρεθήκαμε με το πεθερό σου και μου έλεγε για τους κολλητούς του και πως τους έχασε. Συνεχίζω ψιθυριστά, μου έλειψες πραγματικά σήμερα.
 
- Θα αναπληρώσουμε το κενό αύριο... μου λέει σιγά. Θα δεις. Πάω για ύπνο θα τα πούμε το πρωί.
 
Ξημέρωσε όταν έπεσα για ύπνο. Ξυπνάω όταν ανοίγει η πόρτα. Μια γρήγορη ματιά στο ρολόι δείχνει 10:15. Γυρνάω και είναι ο Γιώργος. Ορμάει πάνω μου και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο δυνατό. Μου είχε λείψει αυτό είναι η αλήθεια. Δεν αντιδράω αλλά αναρωτιέμαι τι γίνεται με τους άλλους. Μόλις τελειώνει το παθιασμένο φιλί μου λέει:
 
- Λείπουν όλοι, μόνο το μωρό είναι μέσα, όλη η οικογένεια πήγε στην αγορά για ψώνια.
 
- Αιφνιδιάστηκα και απόρησα, του απαντάω. Ωραία έκπληξη όμως... και μου είχε λείψει.
 
Ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίζουμε τα φιλιά. Είμαστε πολύ καυλωμένοι αλλά πάντα παίρνω τα μέτρα μου, δεν ξέρω πότε θα γυρίσουν οι άλλοι. Ξεκινάει να με γδύνει.
 
- Σταμάτα, του λέω δεν πρέπει να το ρισκάρουμε.
 
- Σε θέλω πολύ, μου έχεις λείψει, μου απαντάει.
 
- Κι εμένα του απαντάω, θα βρούμε τρόπο βρεθούμε έξω από δω.
 
Δίνουμε μερικά φιλιά ακόμα και καυλωμένοι σηκωνόμαστε από το κρεββάτι.
 
- Γιατί άλλαξες σεντόνια; με ρωτάει και βλέπω το μάτι του να γυαλίζει.
 
Ξέρει την τρέλα μου με τα σεντόνια καθότι κάθε φορά που κάναμε έρωτα άλλαζα τα σεντόνια. Υπήρχαν ημέρες που κάναμε τρεις φορές έρωτα και άλλαζα τα σεντόνια κάθε φορά. Ξέρει ότι δε μπορώ να ξαπλώσω σε σεντόνια που έχω πριν κάνει σεξ.
 
Πρέπει να βρω γρήγορα μια δικαιολογία!


Copyright Ref Number: 16151010322S040Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.