Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Υλαγιαλή 19 ετών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε μόλις πριν ένα χρόνο το καλοκαίρι.Οπότε απολαύστε την και περιμένω τα σχόλια σας.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κατά το τέλος του Ιουνίου ήταν προγραμματισμένο να έρθει η κολλητή μου η Αλίκη από την Αγγλία όπου και ζει αρκετά χρόνια. Περιμέναμε και οι δυο πως και πως εκείνη την μέρα καθώς από μικρές ήμασταν αχώριστες. Ο καιρός περνούσε και επιτέλους η μέρα έφτασε.

Ήταν Παρασκευή θυμάμαι και πήγα να την πάρω από το αεροδρόμιο. Με το που είδε η μία την άλλη τρέξαμε και κάναμε μια σφιχτή αγκαλιά για αρκετή ώρα. Κλαίγαμε σαν μωρά παιδιά μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε. Εφόσον πήρε τις αποσκευές της, μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου και πήγαμε κατευθείαν στο σπίτι μου όπου και θα έμενε μέχρι να φύγει. Με το που φτάσαμε κοντοστάθηκε λίγο στην πόρτα λίγο πριν μπει μέσα και να αφήσει τις αποσκευές της.

- Το σπίτι σου είναι πολύ πιο ωραίο από κοντά ρε συ...

μου είπε και κάθισε στον καναπέ εγώ με το που τακτοποίησα τα πράγματα της πήγα και καθίσαμε μαζί. Τα λέγαμε κι εγώ δεν ξέρω για πόσες ώρες. Αν και κάθε μέρα κάναμε FaceTime ήταν διαφορετικά που πλέον ήμασταν και πάλι μαζί. Μιλούσαμε τόση ώρα που βράδιασε και δεν το καταλάβαμε. Είπαμε να πάρουμε κάτι να φάμε και να δούμε κάποια ταινία. Ανοίξαμε και ένα μπουκάλι κρασί για να πίνουμε και κάτι παράλληλα. Το ένα μπουκάλι έγινε δυο και τα δυο τρία μετά το τρίτο μπουκάλι, τολμώ να πω πως κάναμε κεφάλι. Πάνω στην μεθυσμένη πλέον αυτή κουβέντα αρχίσαμε να συζητάμε για τα φλερτ του παρελθόντος.

Φτάσαμε στο Νάσο, ένα κοινό μας φίλο από την Σκιάθο όπου ως έφηβες κάναμε διακοπές κάθε καλοκαίρι σχεδόν μαζί με τους γονείς μας. Μου εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε τον Νάσο για χρόνια ώσπου ενα βράδυ του δόθηκε και μετά από αυτό κάθε καλοκαίρι χάνονταν ώρες στο φούρνο του πατέρα του Νάσου ο οποίος συνδέονταν με το σπίτι του στο οποίο οι δύο τους περνούσαν μέρες ολόκληρες και νύχτες γεμάτες σεξ και νεανική καύλα. Πάντα βέβαια με τις ευλογίες μου καθώς έπρεπε να κάνω πλάτες στην Αλίκη και να λέω στους γονείς της ότι είμαστε μαζί έξω βόλτα. Βέβαια κι εγώ δεν εμένα άπραγη. Αρκετές φορές ως έφηβη πήγαινα με διάφορους τουρίστες της ηλικίας μου. Ο μεγάλος μου έρωτας βέβαια ήταν ο Diman, ένα ψηλό και κατσανόξανθο αγόρι από την Μολδαβία. Με τον Diman περάσαμε το καλοκαίρι εκείνο μαζί. Το σεξ μαζί του ήταν κάτι σα να φτάνεις στον παράδεισο. Θυμάμαι ξεχωριστά κάθε φορά που τελείωνα μαζί του. Αλλά ας μη μακρηγορώ πάμε πίσω στην ιστορία μας.

Όλη αυτή η συζήτηση έκανε και εμένα και την Αλίκη να καυλώσουμε πολύ. Αν και δεν το δείχναμε το κατάλαβε αμέσως η μια για την άλλη. Στην αρχή απλά γελάσαμε και είπαμε πως είμαστε straight και οι δύο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Όσο περνούσε η ώρα όμως η καύλα γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Πλέον ήμασταν σαν άγρια ζώα έτοιμα να ορμήσει το ένα στο άλλο. Όπως και έγινε βέβαια.

Η Αλίκη με άρπαξε απότομα και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και εγώ φυσικά το συνέχισα με μεγάλη ευχαρίστηση. Όσο φιλιόμασταν αποφάσισα να κάνω εγώ την επόμενη κίνηση. Άρχισα να περνάω το χέρι μου μέσα από την μπλούζα της και σε κλάσματα δευτερολέπτων έπιανα τα καλοσχηματισμένα της βυζιά και άρχισα να παίζω με τις ρώγες οι οποίες από την καύλα ήταν ήδη όρθιες. Αποφάσισα να συνεχίσω το ταξίδι μου προς την κοιλίτσα της Αλίκης στην οποία έκανα μια μεγάλη πιπιλιά για να με θυμάται. Το ταξίδι μου γρήγορα τελείωσε πάνω στο κουμπί του παντελονιού της το οποίο η ίδια έβγαλε βιαστικά μαζί με το μαύρο δαντελωτό της στρινγκάκι που με εμπόδιζε και έτσι είχα την ευκαιρία να συνεχίσω προς τον προορισμό μου.

Έφτασα επιτέλους στο στόχο μου. Το μουνάκι της. Ένα υγρό και καλοσχηματισμένο μουνάκι με χοντρά χείλη και μια ογκώδη κλειτορίδα που έκανε το σύνολο ακόμη πιο όμορφο. Στην αρχή μούσκεψα τα δυο μου δάχτυλα με το σάλιο της και άρχισα να τριγυρίζω γύρω από το μουνάκι της αγγίζοντας κάπου κάπου την κλειτορίδα της πράγμα που την έκανε να βγάζει μικρές πνιχτές φωνούλες που με έκαναν να νιώθω σίγουρη πως το κάνω καλά.

Στη συνέχεια ξεκίνησα να τη γλείφω πράγμα που την περισσότερο υγρή. Συνεχίζοντας πήρα τα δυο μου δάχτυλα και εφόσον τα σάλιωσα, άρχισα να μπαίνω μέσα της. Πλέον οι πνιχτές φωνούλες έγιναν βογκητά πράγμα που με έφτιαχνε παρά πολύ. Παράλληλα βέβαια είχα βγάλει και εγώ σχεδόν όλα μου τα ρούχα κρατώντας μονάχα το σουτιέν μου το οποίο από την προσμονή μου να την γλείψω το ξέχασα. Λίγη ώρα αργότερα και εφόσον πλέον καταλάβαμε τι μας γίνεται, αρχίσαμε να παίζουμε η μία με το μουνάκι της άλλης. Έτσι καταλήξαμε σε ένα 69 το οποίο εξελίχθηκε σε ένα πολύ καυλωτικό δαχτύλωμα από την Αλίκη πάνω στης οποίας τα δάκτυλα και τελείωσα μετά από μια ολόκληρη ώρα που γαμιομασταν.

Την πέταξα πάνω στο καναπέ και άρχισα μανιασμένα να την γλείφω ώσπου κι εκείνη τελείωσε. Πέσαμε ξέπνοες στο πάτωμα γυμνές όπου καθίσαμε αγκαλιασμένες για αρκετή ώρα. Το ίδιο βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί. Γαμηθήκαμε και πάλι αυτή τη φορά νηφάλιες πλέον. Το καλοκαίρι εκείνο μέχρι να φύγει κάναμε σεξ με κάθε ευκαιρία και πλέον κάθε φορά που θα έρχεται έχουμε κανονίσει να μένει σπίτι μου και να κάνουμε τα πάντα στο σεξ.


Copyright Ref Number: 16151310322S012Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.