Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Antiquorum spirituum neutralitatis, forma pulcherrima corpus, ad Isidem Divinum! (Αρχαία πνεύματα της ουδετερότητας, μεταμορφώστε αυτό το πανέμορφο κορμί στην Ίσιδα τη Θεϊκιά!)

Ξέρω τι σκέφτεσαι, αν είσαι λίγο μεγαλύτερος από τα τριάντα. Γάτες της Θαντέρα. Ίσως η Τσιτάρα να ήταν ο πρώτος σου έρωτας! Δε μου αρέσουν τα καρτούν ιδιαίτερα. Όμως για ένα πολύ περίεργο λόγο είχα ερωτευτεί το τραγούδι τίτλων εισαγωγής. Κατά καιρούς έχω συζητήσει με πολλά άτομα που αναγνωρίζουν και καταλαβαίνουν την ιστορία του animation. Από το ζωγράφισμα απλών εικόνων με το χέρι και την κίνηση τους από μεταπήδηση σε κόλες χαρτιού, έως το σημερινό τρισδιάστατο σχεδιασμό σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έπρεπε να περάσουν σχεδόν εκατό χρόνια για να φτάσει η τέχνη στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Μέσα στη συλλογή από DVD του αγαπημένου Ιανού βρήκα ένα box set με αυτό το καρτούν. Αμέσως θυμήθηκα τη μουσική και χωρίς να χάσω χρόνο, έβαλα το πρώτο στο dvd player και να οι καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες να ξεφεύγουν από τη φλεγόμενη Θαντέρα για να βρουν ένα νέο πλανήτη να αποικίσουν. Το όλο σκηνικό μου θύμισε κάτι από τα παλιά.

Το ξέρεις πως στην Αλάσκα έχουν βρει ηφαιστειακή τέφρα που προέρχεται από το ηφαίστειο των σημερινών Αγίων Θεοδώρων; Γνωρίζεις πως η έκρηξη του Κρακατόα ήταν δεκατρείς χιλιάδες φορές πιο ισχυρή από την ατομική βόμβα στη Χιροσίμα; Όταν το νησί της Σαντορίνης σχεδόν καταποντίστηκε, συμπίπτει με της έξοδο των ισραηλιτών από την Αίγυπτο. Ο Βεζούβιος δονείται και μια ολόκληρη πόλη καταστρέφεται και απανθρακώνεται. Τέλος υπάρχει η μεγαλύτερη καλντέρα στον κόσμο στο Yellowstone με μέγεθος κοντά στα 3150 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Πολλαπλασίασε επί χίλια για να βρεις τα στρέμματα και να καταλάβεις για την έκταση που μιλάμε. Ψάξε τη Χαλκιδική στο χάρτη της Ελλάδας και συμπλήρωσε με στεριά τα πόδια της και έχεις μια ιδέα για το μέγεθος της καλντέρας.

Απλά ήθελα να σου περιγράψω πώς μια έκρηξη ηφαιστείου σχετίζεται με αυτό που βιώνω όταν κορυφώνω. Όταν όλη αυτή η ενέργεια συγκεντρώνεται μέσα μου και τελικά απελευθερώνεται με έναν πανίσχυρο οργασμό που δονεί όλο μου το σώμα. Είναι λίγες οι φορές που έχω "σημειώσει" τέτοια μοναδική έκρηξη! Και δες πως από ένα απλό επεισόδιο κινουμένων σχεδίων το μυαλό μου έκανε συνειρμούς και συνδέσεις από κομμάτι σε κομμάτι της μνήμης μου. Θυμήθηκα ένα έναστρο βράδυ, σε μια όαση της Σαχάρα.

Τα μάτια μου είχαν σκουρύνει μόνο με το φιλί της. Το σώμα μου διψούσε για τα χάδια της και τα φιλιά της. Της είχα προσφέρει το σύμπαν και εκείνη επιζητούσε να κάνει το ίδιο. Δεν ήξερε ακόμα πως όσο επισκεπτόταν τον παράδεισο ήμουν μαζί της, δίπλα της, κοντά της! Εκείνη αντέγραψε κάθε μου κίνηση. Κάθε μέρος του κορμιού της που ασπάστηκα και γεύτηκα, δεχόταν πλέον τα δικά της στοργικά φιλιά. Ήθελα τόσο πολύ να απογειωθώ, αλλά ταυτόχρονα δεν ήθελα να χάσω ούτε στιγμή από την ανάσα της, την κίνησή της, το σώμα της που έψαχνε απεγνωσμένα να κολλήσει στο δικό μου.

Με φίλησε στα χείλη και η γλώσσα της χάιδεψε τη δική μου. Κατόπιν στα μάτια, στα μάγουλα στο σαγόνι, στο λαιμό. Η γυμνή σάρκα μου ήταν μπροστά της. Οι θηλές μου είχαν ορθωθεί, σκληρύνει σε απόκοσμο βαθμό και λαχταρούσαν το στόμα της. Η κλειτορίδα μου παλλόταν από μόνη της και τα μουνόχειλα μου ανοιγόκλειναν. Κάθε φορά που τα χείλη της έβρισκαν το δέρμα μου και το φυλάκιζαν απαλά, ένας μικρός οργασμός με χτυπούσε. Τα υγρά μου κατέβαιναν με ρυθμό. Όταν ο πόθος της βρήκε τα στήθη μου, άρχισα να τελειώνω ξανά! Πόσο θεϊκά γλυκό και ερωτικό ήταν το άγγιγμα της; Το σώμα μου πύρωνε και η ανάσα της, η γλώσσα και το στόμα της έσβηναν τη φωτιά. Όταν μου βύζαξε το αριστερό στήθος τα έχασα από την έκρηξη της καύλας.

Η ίδια σαν να κατάλαβε πως βασανιζόμουν. Έστρεψε το βλέμμα της προς το δικό μου και το χέρι της βρέθηκε πάνω στο μουνάκι μου. Δυο δάχτυλα μόνο και ούρλιαξα για πρώτη φορά στη ζωή μου από αυτό που βίωνα. Δε συσπάστηκε απλά ο κόλπος μου, αλλά το είναι μου τραντάχτηκε. Την έχασα για μια στιγμή που κράτησε καιρό στο μυαλό μου. Ήξερα ότι ήταν δίπλα μου, πάνω μου, τα χείλη της να βυζαίνουν τη θηλή μου και τα δάχτυλα της μέσα μου, αλλά εκεί που πήγα υπήρχα μόνο εγώ. Ένας ονειρικός κόσμος που ανθρώπινος νους δε μπορεί να φανταστεί, να περιγράψει, να μεθερμηνεύσει! Είμαι φτιαγμένη για να επισκέπτομαι αυτή τη μυθική χώρα. Μακάρι να μπορούσα να σε πάρω μαζί μου! Φοβάμαι μήπως το μυαλό σου σε τρομοκρατήσει από την απόκοσμη σκοτεινή ομορφιά. Όχι! Δε θα επέτρεπα σε κανέναν ή κάθε τι να σε πειράξει! Όμως γνωρίζω πως θες να βαδίσεις δίπλα μου.

Το χέρι μου τεντώθηκε και την άρπαξε με ταχύτητα, φέρνοντας το στόμα της στο δικό μου.

- Έλα μαζί μου και μη φοβάσαι τίποτα. Εγώ θα είμαι δίπλα σου, της είπα.

Τα σώματά μας ενώθηκαν σε ένα πανέμορφο αμάλγαμα. Και μαζί ζήσαμε την έκσταση των αιώνων. Η αγάπη μου για αυτήν έγινε η ασπίδα στο νου της. Θαύμασε το ακατανόητο και δεν τρόμαξε από αυτό. Αγκαλιασμένες ακόμα κοιμηθήκαμε. Ένα σώμα, μια ανάσα, ένας χτύπος της καρδιάς.
Copyright protected OW ref: 185758Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.