Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θυμάμαι πως σε είχα πρωτοδεί μια χειμωνιάτικη βραδιά στην Αθήνα και αμέσως πόθησα με άκρατο ενθουσιασμό να γνωρίσω το κορμί σου. Όταν στράφηκες προς το μέρος μου, αντιλήφθηκες μονομιάς τις ορέξεις μου. Είναι σπάνιο κάτι τέτοιο, αλλά εσύ ήσουν εξαίρεση στον κανόνα. Όμως ο τύπος που σε συνόδευε δε μου έδωσε πολλά περιθώρια. Με το που άναψε πράσινο στο σηματοδότη, εκκίνησε το αυτοκίνητο και σε έχασα από το βλέμμα μου.

"Fata viam invenient", σου ψιθύρισα στον αέρα.

Και η στιγμή ήρθε τέσσερα χρόνια αργότερα. Πόσο ωραίο είναι να περπατάς στους δρόμους μια πόλης και να συναντάς τυχαία κάτι που πόθησες για μια στιγμή;

Το χαμόγελο στα χείλη μου διαγράφτηκε μεγάλο κι ένα μικρό ειρωνικό γελάκι που επέτρεπα να μου ξεφύγει στο καλωσόρισμα της τύχης ακούστηκε από το στόμα μου. Αυτή τη φορά δε θα σε έχανα μικρή μου καψούρα! Αν και ήσουν με νέο πρόσωπο αλλά ίδιο τύπο, είχες παρέα αυτή τη φορά. Μου φαίνεται σου αρέσουν οι άντρες που σου φέρονται απότομα και σε καταπιέζουν. Το μόνο που διαθέτουν είναι οικονομική ευχέρεια. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.

Το σώμα σου πιο τέλειο κι από χανούμισσα της Αραβίας. 174 πόντοι με ότι αρέσει και ευχαριστεί το βλέμμα μου. Ακόμα και οι μικρές μπούκλες των καστανών μαλλιών σου είναι άψογες. Και το μάτι μαύρο σαν τη νύχτα και τον πόθο που με διακατέχει. Απόψε θα γίνεις δική μου!

Πλησίασα την παρέα σου χωρίς να με προσέξουν και πέρασα από μπροστά σου. Είδα τα μάτια σου να με ακολουθούν καθώς κάθισα στο απέναντι τραπέζι της καφετέριας. Σταύρωσα τα πόδια μου επίτηδες γιατί με κοιτούσες και σε έπιασα να κοκκινίζεις. Το γκαρσόνι ήρθε και μου θύμισε μια παλιά ελληνική ταινία.

- Άψινθο το καλύτερο μπουκάλι, είπα χωρίς να τον κοιτάξω. Και δύο pontarlier ποτήρια.

Με κοίταξε περίεργα.

- Ρώτα τον μπάρμαν! Τα διαθέτει…

Λίγη ώρα αργότερα αντί να έρθει το γκαρσόνι, εμφανίστηκε ο μπάρμαν. Προσεκτικά τοποθέτησε το ένα ποτήρι μπροστά μου και το άλλο λίγο παραδίπλα. Στη συνέχεια ξεσφράγισε το μπουκάλι και περίμενε ένα λεπτό. Στη συνέχεια μου σέρβιρε τη σωστή δόση.

- Έχεις εκπαίδευση sommelier, του είπα και υποκλίθηκε.

Άφησα το αψέντι να αναπνεύσει και με μια χαριτωμένη κίνηση έφερα το ποτήρι στα χείλη μου. Δοκίμασα μια γουλιά και ένευσα καταφατικά. Το μπουκάλι τοποθετήθηκε στο κέντρο του τραπεζιού και εκείνος έφυγε κρατώντας στο χέρι του χρήματα εκ των οποίων συμπεριλάμβανε ένα γενναίο φιλοδώρημα.

Δε χρειάστηκα πολλή ώρα για να την πείσω να έρθει στο τραπέζι μου. Αν και η παρέα της παραξενεύτηκε και ο άντρας που τη συνόδευε είπε κάτι, δε με ένοιαξε. Της πρόσφερα ποτό και πιάσαμε κουβέντα. Της χάιδευα απαλά τον πήχη του χεριού με τα δάχτυλα μου καθώς συζητάγαμε για άσχετα θέματα, όταν ο άντρας σηκώθηκε απότομα και ήρθε προς το μέρος μας. Τον κοίταξα στα μάτια και ανασήκωσα το δεξί μου φρύδι. Πήγε κάτι να πει και σταμάτησε. Ξεροκατάπιε και έβηξε. Έπαψα να ασχολούμαι μαζί του. Την έπιασα από το χέρι, παίρνοντας με το άλλο το μπουκάλι και φύγαμε. Η πιάτσα των ταξί ήταν μερικά βήματα μακριά.

Την πήγα στο ξενοδοχείο που διέμενα. Μέσα στον ανελκυστήρα τη φίλησα για πρώτη φορά με πάθος και την άκουσα να αναστενάζει από καύλα. Τρέξαμε ως το δωμάτιο μου. Αφού μπήκαμε και κλείδωσα την πόρτα πίσω μου, της αφαίρεσα τα ρούχα με ταχύτητα. Ήξερα πως θα ήταν έρμαιο στα χέρια μου, γιατί η σεξουαλική της διέγερση ήταν η μέγιστη δυνατή.

Με τα χείλη μου εξερευνούσα το στόμα της, ενώ τα δάχτυλα μου βυθισμένα μέσα στο καυτό και δροσερό ταυτόχρονα μουνάκι της, ψαλίδιζαν με απίστευτο ρυθμό. Όταν ο πρώτος οργασμός της ξεκίνησε, το στόμα μου βρέθηκε στο λαιμό της. Ήξερα πού, πότε και πώς ακριβώς να τη φιλήσω. Από το λαιμό στα στήθη και τις θηλές, στο στομάχι, στον αφαλό και απαλό δάγκωμα στην κλειτορίδα. Πλέον δε μπορούσε να πνίξει τα ουρλιαχτά καύλας. Εισχώρησα απαλά το δείκτη του ελεύθερου χεριού στην κωλοτρυπίδα της και η μέση της τινάχτηκε σαν να τη διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Η λεκάνη της άρχισε να συσπάται πιο δυνατά. Τα μάτια της γούρλωσαν. Πήρε μια βαθιά ανάσα και τότε η γλώσσα μου βρέθηκε μέσα της.

Τα υγρά της κατέβαιναν σαν πλημμυρισμένος Νείλος πάνω και μέσα στο στόμα μου. Η ίδια δε μπορούσε να βρει λόγια για να εκφράσει τον οργασμό που ένοιωθε. Ο κόλπος της συσπώνταν, η κλειτορίδα το ίδιο καθώς και το κωλαράκι της. Τρεις οργασμοί σε ένα! Πέντε λεπτά αργότερα έπεφτε εξαντλημένη πάνω στο στρώμα. Οι μύες των ποδιών της κινούνταν ανεξέλεγκτα. Οι κοιλιακοί της ανεβοκατέβαιναν. Η ίδια είχε βυθιστεί σε ένα γλυκό λήθαργο. Κι εγώ ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη πως θα γινόταν λεσβία και δε θα υπάκουε πια σε ηλίθιους άντρες.

Ξάπλωσα δίπλα της θαυμάζοντας το σώμα της και τις κινήσεις της καθώς ανέπνεε αργά. Την περίμενα αρκετή ώρα για να συνέρθει, αλλά δε με έμελε.
Copyright protected OW ref: 185582Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).