Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με ενοχλεί αφάνταστα που ο υπολογιστής δεν έχει αραβικά πλήκτρα. Βέβαια θα μπορούσα επίσης να παραπονεθώ για αιγυπτιακά, αλλά κάνω κράτει. Θέλεις να διαβάζεις τις ιστορίες μου καθώς τις συντάσσω και αναρωτιέσαι καμιά φορά γιατί ο επεξεργαστής κειμένου, βγάζει λάθος ορισμένες λέξεις. Σήμερα θα σου μιλήσω για τον Δέκιμο Ιούνιο Ιουβενάλιο. Ναι αγαπημένε μου! Ξέρω ότι γνωρίζεις για αυτόν. Αλλά δεν γνωρίζεις τα πάντα. Παραφράζω λοιπόν για να εντοπίσεις μια λανθασμένη ιδέα σου.

Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ! Σωστά; Το έχεις ακούσει πολλές φορές. Κι όμως αυτή η ρήση δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά στον Ρωμαίο αυτό σατυρικό ποιητή. Mens sana in corpore sano είπε κάποτε λοιπόν συγκρίνοντας τη ζωή του Ηρακλή με του Σαρδανάπαλου. Επίσης είπε...

Panem et circenses, πετάγεσαι κατευθείαν. Ναι! Άρτος και θεάματα. Λίγο ψωμί και πολλές ανοιχτές παραστάσεις στην αρένα για να ξεχάσουν τα πλήθη την εξαθλίωση που ζούσαν. Όμως το αγαπημένο μου ρητό είναι: Quis custodiet ipsos custodes; Ξέρω! Ποιος θα φυλάξει τους φύλακες; Και με το χρόνο η παράφραση είναι ποιος παρατηρεί αυτούς που παρατηρούν και δεν παρατίθεται για τον πρωτογενή αυθεντικό σκοπό της φράσης. Ήξερες εσύ ότι ο Ιουβενάλιος την έγραψε στα Σατυρικά του ως αναφορά για τη διασφάλιση της συζυγικής πιστότητας από μέρους του άντρα προς γυναίκα. Τι εννοώ; Ο άντρας αναφέρεται για το ποιος θα φυλάξει τους φύλακες που έβαλα στη γυναίκα μου, αν η ίδια έχει ήδη αποφασίσει να πράξει κάτι με τους φύλακες!

Τώρα καταλαβαίνεις!

Ήμουν στο Ασσουάν. Στην πόλη μου! Ναι γράφεται με δύο σίγμα και όχι ένα. Ήταν νύχτα και ατένιζα την απέναντι βίλα. Ο σύζυγος φοβόταν μήπως η έμορφη γυναίκα του παραστρατίσει. Είχε νοικιάσει προσωπικό ασφαλείας. Την καταπίεζε και την είχε κλεισμένη σε ένα αλαβάστρινο κλουβί. Φυσικά και την είχα δει! Όταν κολυμπούσε στην πισίνα, χάζευα και χάιδευα με τα μάτια μου το σώμα της. Μαύρα σπαστά μαλλιά και μαύρα μάτια. Μελαχρινό αραβικό λείο δέρμα, απίστευτη καμάρα στις πατουσίτσες, μπουτάκια, γάμπες, γοφοί! Και στήθος μέτριο, σφιχτό και στητό. Αχ πόσο ήθελα να τη γλείψω, να τη δαγκώσω, να τη φιλήσω...

Είδα το σύζυγο να φεύγει με τον οδηγό του, ενώ φορούσε επίσημο κοστούμι. Τρία λεπτά αργότερα είχα βρεθεί έξω από την καγκελόπορτα της. Κάμερες, φύλακες, νεκρά σημεία. Ο τοίχος δεν ήταν εμπόδιο στα επιδέξια δάχτυλα μου και στη δυναμική αλτικότητα. Πέρασα σαν φάντασμα την αυλή χρησιμοποιώντας μια γάτα σαν κάλυψη για τον ανιχνευτή κίνησης. Σκαρφάλωσα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και βρέθηκα στη μπαλκονόπορτα του μπουντουάρ της. Χαμογέλασα στον εαυτό μου όταν άκουσα κίνηση στην αυλή από τους φρουρούς και από το διαπεραστικό νιαούρισμα της γάτας. Η τζαμόπορτα ήταν μισάνοιχτη λόγω της ζέστης και γρήγορα βρέθηκα στο δωμάτιο. Αθόρυβα περπάτησα έως την πόρτα και έστησα αυτί. Λίγο αργότερα τα ελαφριά τακούνια της πλησίασαν προς το μέρος μου. Πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι με τον ουρανό που καλυπτόταν από αραχνοΰφαντο τούλι. Εκείνη μπήκε στο δωμάτιο και άνοιξε το φως, ενώ έκλεισε την πόρτα πίσω της. Ρύθμισε τον κλιματισμό και πήγε να κλείσει το τζάμι και τη σκούρα γκρι γρίλια. Στη συνέχεια κάθισε μπροστά από τον καθρέφτη ματαιοδοξίας και άρχισε να ξεβάφεται. Επιτέλους το βλέμμα της έπιασε μια ανεπαίσθητη κίνηση στο κρεβάτι και στράφηκε σαστισμένη.

Μέσα από τα τούλια ξεπρόβαλα μπουσουλώντας στα τέσσερα. Ο δείκτης το αριστερού μου χεριού της έκανε νόημα να σωπάσει, ενώ τα μάτια μου κοίταγαν ίσια στα δικά της. Τα χέρια μου ακούμπησαν στο πάτωμα και γρήγορα έφερα τα πόδια μου από πάνω κάνοντας μια περιστροφική κίνηση για να τη μαγέψω με την ευλυγισία μου. Στη συνέχεια βρέθηκα δίπλα της, της έπιασα το πιγούνι και τη φίλησα απαλά στα χείλη. Αναστέναξε σιγανά.

- Ήρθες, δήλωσε παρά ρώτησε.

- Στο είπα ότι θα έρθω! Πόσο χρόνο έχουμε;

- Μέχρι το πρωί.

Τα χέρια μου αφαίρεσαν το φόρεμα της και διέτρεξαν το σώμα της. Για πέμπτη φορά στη ζωή μου σκέφτηκα πικρόχολα γιατί να μην έχω πούτσα για να γαμήσω αυτό το θεσπέσιο σώμα, αλλά γρήγορα έδιωξα τη σκέψη μακριά. Η γλώσσα μου θα γλιστρούσε μέσα της σαν εκπαιδευμένο φίδι και τα δάχτυλα μου θα την ανέβαζαν στα επουράνια. Στο άψε-σβήσε το φως είχε κλείσει, τα ρούχα μας ήταν στο πάτωμα κι εμείς είχαμε χωθεί στο κρεβάτι. Το στόμα μου εξερευνούσε το σώμα της και δοκίμαζε τη σάρκα της. Το μωράκι μου άρχισε να τελειώνει πριν καν την ακουμπήσω χαμηλά. Αχ πόσο καυλωμένη ήταν και πόσο εξαίσιο το άρωμα που εξέπεμπε! Μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και κόλλησα το σώμα μου πάνω της. Πέρασα τα χέρια μου πίσω από την πλάτης για να την φέρω όσο πιο κοντά μου γινόταν. Τα βυζιά μας συγκρούστηκαν και πιέστηκαν απολαυστικά. Οι σκληρές ρόγες μας τρυπούσαν εκατέρωθεν το δέρμα. Τα μουνάκια μας ανταμώθηκαν και άρχισαν να τρίβονται ευχάριστα. Οι γλώσσες μας χόρευαν στα στόματά μας. Που και που πνίγαμε μικρά βογκητά και αναστεναγμούς.

Το σώμα της έτρεμε πάνω στο δικό μου και ξεκίνησα ένα λάγνο μονοπάτι με φιλιά από το στόμα της προς το κέντρο της. Με το που τα χείλη φίλησαν το μουνάκι της, έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της και άρχισε να τελειώνει. Η γλώσσα μου χώθηκε μέσα της όσο πιο βαθιά γινόταν και χτύπαγε τα τοιχώματα του κόλπου της. Η λεκάνη της ανεβοκατέβαινε. Ο κόλπος της κατακλυζόταν με τα υγρά της. Γονάτισα και την έπιασα από το πίσω μέρος της λεκάνης, φέρνοντας τα πόδια της στους ώμους μου και το σώμα της σε ευθεία γραμμή με τη γλώσσα μου. Στη συνέχεια τη σκλήρυνα και άρχισα να τη γαμάω. Ευτυχώς που το μαξιλάρι έπνιγε τις κραυγές της. Για περίπου δεκαπέντε λεπτά την είχα σε αυτή τη στάση, μέχρι που το σώμα της, τρέμοντας ολόκληρο, τεντώθηκε και άρχισε να τραντάζεται δυνατά. Στη συνέχεια η ίδια αρχίσει να δονείται ξέφρενα προς όλες τις κατευθύνσεις και μόνο εγώ τη συγκρατούσα. Αφού έχυσε μια απίστευτη ποσότητα στο στόμα μου, τα πόδια της λύγισαν και η ίδια έπεσε εξαντλημένη, ανακουφισμένη και με απίστευτα γρήγορη αναπνοή. Το στόμα μου κόλλησε στο αριστερό στήθος και ένιωσα τους χτύπους της καρδιάς της.

- Σε ευχαριστώ, μουρμούρισε ενώ ακόμα το σώμα της έκανε σπασμούς.

Η ερωτική μου διάθεση ήταν τεράστια. Ναι! Είχα τελειώσει και η ίδια απλά γαμώντας τη με τη γλώσσα μου, αλλά ήθελα κάτι πιο δυνατό. Την άφησα εξαντλημένη να αποκοιμηθεί και μάζεψα τα ρούχα μου από το πάτωμα. Φόρεσα τις μαύρες μπότες και βγήκα από το δωμάτιο της. Σαν αιλουροειδές που κυνηγάει οσμίστηκα τον αέρα. Σε ένα λεπτό είχα βρεθεί στο δωμάτιο με τα μόνιτορ από τις κάμερες. Οι δυο φρουροί που ήταν εκεί σάστισαν, γιατί είδαν μια γυναίκα γυμνή μπροστά τους. Δεν πρόλαβαν να πουν όμως ή να κάνουν τίποτα. Τους πλησίασα και χούφτωσα τις ψωλές πάνω από τα παντελόνια.

- Ο αφέντης σας στέλνει ένα δώρο για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, είπα.

Ένα λεπτό αργότερα οι πούτσες τους ήταν μέσα μου. Με γάμησαν κι οι δύο από μουνί και κώλο, γρήγορα και δυνατά, χωρίς να καταλάβουν πως είχα μπει στο οίκημα. Όμως παρόλη την ορμή τους, δεν είχα καταφέρει να κορυφώσω.

- Από το Χασάν πέρασες; με ρώτησε ο ένας.

- Θα πάω τώρα…

του είπα και έφυγα να βρω τον τρίτο και τελευταίο φρουρό, ο οποίος κινούνταν περιμετρικά. Βγήκα από το σπίτι και τον είδα να μιλάει στο μικρό ασύρματο. Καθώς πλησίαζα γυμνή, εκείνος πέταξε την πούτσα του έξω. Σήκωσα το πόδι μου στον ώμο του και πιάνοντας το καυλί του το έχωσα μέσα μου. Κατόπιν στράφηκα προς την κάμερα και έκλεισα πονηρά το μάτι. Ο τρίτος φρουρός αν και έχυσε γρήγορα, κατάφερε να μου δώσει τον οργασμό που επιζητούσα. Καθώς τα μάτια μου κοίταζαν προς την κάμερα, σκούρυναν και ήταν σα να έβλεπα τους άλλους δύο να παίζουν τις ψωλές τους στο θέαμα. Με το που η ηδονή με συνάντησε και ο κόλπος μου συσπώνταν, ο Χασάν δεν άντεξε και με γέμισε κι αυτός με τα χύσια του.

Λίγη ώρα αργότερα βρισκόμουν στο μπάνιο μου ξεπλένοντας τις αντρικές μυρωδιές. Πλέον ήξερα ότι το επόμενο βράδυ θα γαμούσα την όμορφη παντρεμένη με δονητές και στράπον και πως θα με γαμούσε κι αυτή, χωρίς να νοιαστώ για τους φύλακες...
Copyright protected OW ref: 185652Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.