Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν ξέρω πόσες ώρες έχω πλέον ελεύθερες κάθε μέρα. Από τότε που σταμάτησα να εργάζομαι η μέρα μεγάλωσε. Όσες δουλειές και να κάνω, η μέρα είναι μπροστά μου. Οι ώρες βασανιστικά φεύγουν και το Internet έδωσε κάποια λύση. Ειδήσεις, κουτσομπολιά, μουσική, όλα τα έβλεπα, όλα τα βαριόμουν. Σχεδόν τυχαία βρέθηκα στο XStream και οι ώρες μου απέκτησαν ενδιαφέρον.

Καταπληκτικές ιστορίες, φαντασία, πραγματικότητα, άνδρες γυναίκες, ζευγάρια, όλα ένα. Για κάθε ώρα, για κάθε γούστο, διάβαζα ιστορίες και ξεχνιόμουν, αναστατωνόμουν, θυμόμουν τα παλιά. Έμπαινα στη θέση της κάθε γυναίκας, με έναν, με δύο συντρόφους, με γυναίκα, με βία, με συναίσθημα. Ταυτιζόμουν και το απολάμβανα. Η διαδικτυακή πλάνη στην οποία εκούσια βούτηξα, έγινε καθημερινή συνήθεια. Δεν άργησα να πέσω στις Λεσβιακές ιστορίες αν και μέχρι τότε δεν είχα τέτοια τάση. Η τρυφερότητα μεταξύ δύο γυναικών μπορεί να γίνει ανεπανάληπτη, όπως κατάφερα να ανακαλύψω. Η εξερεύνηση ενός κορμιού, τόσο ίδιου με το δικό σου, είναι μια εξερεύνηση προς τον ίδιο τον εαυτό σου. Μια γνωριμία με την Έρικα, μέλος του XStream, δεν άργησε να με ωθήσει προς εκεί.

Αρχίσαμε να συζητάμε για διάφορα, μέχρι σύντομα να ξεκινήσουμε το Cyber Sex. Απολαυστικό, αγωνιώδες περιμένοντας την επόμενη λέξη της, ξεσηκωτικό όταν τη διάβαζα. Ενθουσιαζόμουν κάθε μέρα και περισσότερο. Τα διαδικτυακά μας ραντεβού ήταν συνεχόμενα, καθημερινά. Όταν κλείναμε, είχα στο στόμα μου γεύση γυναικείου ιδρώτα και ήμουν μούσκεμα. Η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα και ήθελα να αρχίσουμε πάλι από την αρχή, σα να είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Το μυαλό μου συνεχώς ήταν σ’ αυτή. Μου έγραφε πως ήθελε να με φιλήσει, να γευτεί τα υγρά μου, να μου χαϊδέψει τα στήθια, να μου ανακατώσει τα μαλλιά. Φυσικά το να μη μου αρκεί το Cyber Sex ήταν προ των πυλών. Ήθελε να με δει, ήθελα να τη δω. Το κανονίσαμε σύντομα, θα πήγαινα στο σπίτι της, σε κοντινή μου πόλη. Η μέρα αυτή δεν ήταν μακριά.

Έφτασα στην πόρτα του σπιτιού της χωρίς να νιώθω τα πόδια μου από το άγχος. Πήγαινα να κάνω κάτι που δεν είχα φανταστεί καν παλιότερα, πριν την γνωρίσω. Η Έρικα μου ξύπνησε ανάγκες που δεν ήξερα καν πως κοιμούνται μέσα μου. Ήμουν με το χέρι σηκωμένο και δεν είχα δύναμη να χτυπήσω την πόρτα. Όταν τα κατάφερα, η καρδιά μου κόντευε να σπάσει ακούγοντας βήματα από μέσα. Πρέπει να είχα αναψοκοκκινίσει από το άγχος αλλά και την ανυπομονησία. Όταν άνοιξε η πόρτα, είμαι σίγουρη πως γύρω από την Έρικα φώτιζε ένα λαμπρό φως. Δεν κατάφερα να ξεστομίσω λέξη πριν μιλήσει αυτή.

- Επιτέλους! Επιτέλους τα καταφέραμε…

είπε με ενθουσιασμό μικρού κοριτσιού και όρμησε πάνω μου να με αγκαλιάσει.

- Επιτέλους…

είπα μόνο ενώ πέσαμε η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Το δέρμα της ήταν νεανικό, μύριζε όμορφα. Τα μαλλιά της ήταν απαλά και μπλέχτηκαν στα δάχτυλά μου. Παραμέρισε για να περάσω στο σπίτι. Ήταν απλό, τακτοποιημένο και καθαρό. Κάθισα και ήρθε με ενθουσιασμό δίπλα μου. Μου έπιασε το χέρι και έσκυψε να μου δώσει ένα απαλό, σχεδόν μητρικό φιλί στο μάγουλο. Χωρίς να το καταλάβω γύρισα προς το πρόσωπό της και σύντομα το φιλί ήρθε στα χείλη μου. Πρώτα μου έπιασε με τα χείλη της το κάτω χείλος και αφού το ρούφηξε λίγο, άνοιξε το στόμα της φέροντάς το στα δυο μου χείλη. Έγειρα λίγο το κεφάλι μου και έκλεισα τα μάτια για να απολαύσω αυτή την ηδονή. Φιλιόμασταν για λίγα δευτερόλεπτα, με τις ανάσες μας να βγαίνουν βαριές από τη μύτη. Με αγκάλιασε στους ώμους και έγειρα στην αγκαλιά της σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Μείναμε έτσι για αρκετή ώρα, να χαλαρώσω από το ταξίδι.

Πήγα στο μπάνιο και βγαίνοντας τη βρήκα να με περιμένει με ένα ελαφρύ μίνι ρουχαλάκι με τιράντες. Καθόταν στον καναπέ και μου έκανε νόημα να καθίσω δίπλα της. Σαν υπνωτισμένη υπάκουσα. Δεν έχασα την ευκαιρία να πάρω τον έλεγχο και την τράβηξα πάνω μου, δίνοντάς της ένα ακόμα φιλί, παθιασμένο, με διάρκεια. Έγειρα πάνω της, κάνοντάς τη να ακουμπήσει την πλάτη της στον καναπέ. Τα στήθη της με καλούσαν μέσα από το λεπτό ύφασμα και άπλωσα το αριστερό μου χέρι για να της χαϊδέψω τις υπέροχες καμπύλες. Προσπάθησε να μου ξεκουμπώσει το πουκάμισο αλλά τη σταμάτησα.

- Πάμε μέσα καλύτερα;

- Πάμε!, απάντησε και πετάχτηκε προς το δωμάτιο με γοργό βήμα.

Την ακολούθησα, ξεκουμπώνοντας μόνη μου το πουκάμισο. Πάνω στο κρεββάτι πλέον, της σήκωσα το ρουχαλάκι, αφήνοντάς την ολόγυμνη, εκτεθειμένη μπροστά μου. Το βλέμμα της παρακαλούσε. Η καύλα ήταν εκεί. Μου ξεκούμπωσε το σουτιέν ελευθερώνοντας τα βυζιά μου. Χούφτωσε το ένα και άρχισε να το πιπιλίζει με μανία. Έκλεισα τα μάτια μου και σήκωσα το κεφάλι ψηλά, αφήνοντάς τη να με σηκώσει στους ουρανούς. Η καύλα μας είχε μόλις εδραιωθεί και μας οδηγούσε σε νέα μονοπάτια.

Αφού με έγλειψε, την έσπρωξα για να πέσει ανάσκελα στο κρεβάτι. Ήταν εκεί, γυμνή, με περίμενε με μισόκλειστα από την καύλα μάτια. Ανάσαινε βαριά. Έπεσα αργά πάνω της. Τη φίλησα στο στόμα, στο λαιμό και κατέβαινα. Τα βυζιά της, υπέροχα, μου γέμισαν το στόμα με άρωμα ηδονής. Η κοιλιά της κουνιόταν με τις βαθιές της ανάσες. Με 1.70 ύψος, είχε πολλά σημεία για φίλημα. Άφηνα την κοιλιά της και με το χέρι μου της άνοιγα τα πρόθυμα πόδια της. Μου έδινε το χώρο που χρειαζόμουν. Έφτασα τη σχισμή της και με τη γλώσσα μου προσπαθούσα να την ανοίξω. Άρχισε να βγάζει άναρθρες φωνές. Τα χείλη της με περίμεναν, υγρά και καυτά. Με το δάχτυλο τα πείραξα, όσο για να νιώσω ένα σπασμό καύλας. Κατέβασα τη γλώσσα μου εκεί και πλέον την άκουγα να βογκάει με λυγμούς. Την έπαιξα για λίγα λεπτά και από το μυαλό μου πέρασε μια τρελή ιδέα. Έτρεξα στην κουζίνα και άνοιξα το ψυγείο.

Ένα μικρό βάζο μαρμελάδας θα μας πήγαινε ψηλότερα. Χωρίς να με ρωτήσει καν γιατί το πήρα, έμεινε ακίνητη και με περίμενε. Οι ανάσες της ακόμα ήταν ακανόνιστες. Άπλωσα μαρμελάδα στα βυζιά της, στην κοιλιά και παρακάτω. Μόλις ακούμπησα τη γλώσσα μου, ο θώρακάς της κόντεψε να με πετάξει από το κρεβάτι. Σπασμωδικές κινήσεις έβγαιναν από μέσα της. Κατέβηκα στην κοιλιά της και έσπρωξα λίγη μαρμελάδα μέσα στην υπέροχη και καυτή τρυπούλα της. Χτυπούσε τα χέρια της στο κρεβάτι και σχεδόν βίαια ακολουθούσε το υπόλοιπο σώμα της. Προσπαθούσε μόνο να κρατάει σταθερό το σημείο που ήμουν. Τη μαρμελάδα που έβαλα μέσα, προσπαθούσα τώρα να τη βγάλω. Πήρα λίγη στη γλώσσα μου και ανέβηκα γρήγορα στο πρόσωπό της. Πήγα να τη φιλήσω και με ευχαρίστησα άνοιξε το στόμα της, περιμένοντας να νιώσει τη γλυκόξινη γεύση που της έφερνα. Τα μάτια της ήταν θολά, η καύλα τα είχε καλύψει. Ρουφούσε τη γλώσσα μου μέχρι να την καθαρίσει. Όταν τελείωσε, κατέβηκα πάλι κάτω, και άρχισα να τη γλείφω με μανία. Δεν πατούσαμε στη γη. Τα κορμιά μας ήταν αλλού. Συνεχείς σπασμοί την ίδρωναν, αλμυρίζοντας τη γλώσσα μου. Την κοιτούσα και πάνω από τα γυαλιστερά πλέον βυζιά της είχε ένα κοκκινισμένο πρόσωπο και σχεδόν πνιγόταν από τις βαριές ανάσες. Δε μπορούσε να μιλήσει καν. Συνέχισα χωρίς οίκτο, η καύλα μου ήταν ασύλληπτη. Κατάλαβα πως τελείωνε, Τα χείλη μου γρήγορα γέμισαν με ζουμιά καύλας, ιδρώτα και γλύκα μαρμελάδας. Όλα μαζί. Όλα ένα.

Τη σήκωσα από το κρεβάτι. Ήθελα να βλέπω καλύτερα το υπέροχο καυλωμένο της πρόσωπο. Την πήγα μπροστά στον καθρέφτη που ακουμπούσε σε ένα έπιπλο. Τη στήριξα εκεί τα χέρια και πήγα και κόλλησα από πίσω της, ώστε να βλέπω στον καθρέφτη το πρόσωπό της. Πέρασα μπροστά τα χέρια μου και έβαλα μέσα τους τα υπέροχα βυζιά της. Έτριβα απαλά τις ρώγες της, κάνοντάς την πάλι να παραμιλάει. Έβλεπα το πρόσωπό της στον καθρέφτη και τρελαινόμουν. Πέρασα χαμηλά το χέρι μου και της το έβαλα μέσα, παίζοντας με την υπέροχη τρυπούλα της. Υγρά μου γέμιζαν τα δάχτυλα, βοηθώντας τα να πάνε πιο μέσα. Το κορίτσι μου έσπαγε το σώμα του, μην αντέχοντας τα κύματα ηδονής. Με κλειστά μάτια πλέον και αναψοκοκκινισμένη άρχισε πάλι να τελειώνει. Εκεί, στα χέρια μου. Πέρασα και τα δύο μου χέρια μπροστά της πάλι, τραβώντας με δύναμη τα υπέροχα πλούσια βυζιά της. Είχε σπασμούς για αρκετά δευτερόλεπτα. Έκανε δύο βήματα πίσω και ξάπλωσε στο κρεβάτι και πάλι. Πήγα δίπλα της, ήταν τελείως αποδυναμωμένη. Αγκαλιαστήκαμε και πάλι, με ακόμη μεγαλύτερη τρυφερότητα.

Νομίζω πως μείναμε αμίλητες για πάνω από μισή ώρα, γυμνές, αγκαλιασμένες. Αυτές οι εμπειρίες δε σχολιάζονται!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151090122S020
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.