Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λάτρευα το γυναικείο φύλο και δεν το έκρυβα. Με τους άντρες δεν τα πήγαινα καθόλου καλά κι η αιτία γι' αυτό ήταν η άσχημη εμπειρία που είχα βιώσει κάποτε μ' ένα φίλο του πατέρα μου. Σύχναζα σε μέρη που πήγαιναν μόνο λεσβίες και κάθε φορά «χτυπούσα» καινούρια ερωμένη. Είχα όμως αδυναμία στις πλούσιες γιατί ως γνωστόν εκεί που υπάρχει άφθονο χρήμα και σαμπάνια, το σεξ είναι ακόμα πιο απολαυστικό.

Τη Ράνια τη γνώρισα σε κάποιο στέκι και μολονότι με μάγεψαν τα πράσινα μάτια της και τα μεγάλα βυζιά της εκείνη δε φάνηκε να γοητεύεται μαζί μου. Αντίθετα με μένα ήταν η μοναδική φορά που καύλωνα και μόνο που κοιτούσα αυτή τη γυναίκα. Πού και πού στρεφόταν προς το μέρος μου πεταρίζοντας τις μακριές της βλεφαρίδες αλλά στη διάρκεια της παραμονής μου στον ίδιο χώρο με εκείνη, δεν έκανε καμιά κίνηση για να με προσεγγίσει. Περασμένα μεσάνυχτα και τελείως απογοητευμένη, αρνήθηκα τη συντροφιά μιας ζουμερής κοκκινομάλλας κι επέστρεψα μόνη στο σπίτι. Δεν κατάφερα όμως να κοιμηθώ γιατί τη σκεφτόμουν συνέχεια.

Η σκέψη όμως πως είχα ερωτευτεί μια γυναίκα που είχε αγνοήσει τα ερωτικά μου καλέσματα, στην κυριολεξία με τρέλαινε! Μην αντέχοντας άλλο την καύλα που ένιωθα, κάθισα στην πολυθρόνα χάιδεψα το σγουρότριχο μουνάκι μου μέχρι που το έκανα να χύσει για χάρη της όμορφης πρασινoμάτας. Η κάψα μου όμως ήταν τόσο μεγάλη που τηλεφώνησα σε μια παλιά ερωμένη μου και της ζήτησα να έρθει το συντομότερο στο σπίτι μου. Η Ντίνα ήταν φυσική ξανθιά κι αυτό που μου άρεσε πάνω της ήταν το χρυσαφένιο τρίχωμα του αιδοίου της. Ήταν ανοιχτή σε κάθε πρόταση που της έκανα αλλά της άρεσε πολύ να της φέρομαι αυταρχικά. Κι εκείνο το βράδυ η απογοήτευση που μου είχε δώσει η Ράνια με είχε κάνει ιδιαίτερα επιθετική.

Την υποδέχτηκα φορώντας τις ψηλοτάκουνες μπότες μου καθώς κι ασορτί γάντια. Το γυμνό κορμί μου στόλιζε μόνο μια χρυσή αλυσίδα που ήταν περασμένη γύρω από τη λεπτή μέση μου. Η Ντίνα με φίλησε με πάθος κι άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Όταν έμεινε μόνο με τα κόκκινα εσώρουχά της τη διέταξα να ξαπλώσει στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά. Παραμέρισα το κιλοτάκι της στο πλάι κι άρχισα να χώνω εναλλάξ στο μουνάκι της τα δάχτυλα των γαντοφορεμένων χεριών μου. Αυτό την καύλωσε πολύ και μου ψιθύρισε προστυχόλογα. Το όμορφο πρόσωπο της Ράνιας ήρθε στη σκέψη μου και καθώς αδυνατούσα να φανταστώ πως χάιδευα το δικό της μουνί ... έγινα έξαλλη από θυμό.

Τράβηξα τα χέρια μου από το μουνί της κι άρπαξα τις ρώγες των τεράστιων βυζιών της. Εκείνη αν και πόνεσε άρχισε να γουργουρίζει σα γάτα ενώ συγχρόνως έβαλα το μουνάκι μου πάνω στο δικό της. Τριφτήκαμε άγρια μέχρι που τα υγρά μας άρχισαν να τρέχουν ποτάμι από τους αχνιστούς κόλπους μας. Η Ντίνα ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί μου που υπέκυψε σε ότι ποθούσα κι εγώ από τη μεριά μου δεν ένιωθα ενοχές που τη χρησιμοποιούσα για να ξεθυμάνω την καύλα μου. Όμως ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ανικανοποίητη κι αυτό μ' έκανε να της φέρομαι πολύ βίαια. Βέβαια αυτό δεν την ενοχλούσε αντίθετα ήξερα πως της άρεσε πολύ. Έτσι όταν χτύπησα με τη ζώνη μου τα ζουμερά κωλομέρια της από τα χείλη της βγήκαν κραυγές πόνου κι ηδονής μαζί. Την τράβηξα από τα μαλλιά κι απαίτησα να μου δηλώσει πως θα έμενε για πάντα η δούλα μου. Εκείνη έκανε ότι της ζήτησα κι όταν την πρόσταξα να χώσει στο μουνί της ένα χοντρό αγγούρι το έκανε δίχως να φέρει αντίρρηση.

Η Ντίνα όμως είχε καταλάβει πως κάποια άλλη με είχε στενοχωρήσει και θέλησε να ανακουφίσει τον πληγωμένο εγωισμό μου. Έβγαλε αργά το αγγούρι από την τρύπα της και με τράβηξε πάνω της. Προσπάθησα ν' αντισταθώ αλλά τα γλυκόλογα που μου είπε αυτή τη φορά με καθήλωσαν. Έτσι της γύρισα την πλάτη κι έσκυψα μπροστά. Εκείνη κράτησε ανοιχτά τα κωλομάγουλά μου και βύθισε το χοντρό αγγούρι στο βάθος του κώλου μου.

«Σ' αγαπώ πολύ. Πες μου τι σε απασχολεί;» ρώτησε απαλά κουνώντας κυκλικά το αγγούρι στα έγκατα του πρωκτού μου. Η ερωτική απόλαυση θόλωσε το μυαλό μου και για μεγαλύτερη ηδονή άρχισα με τα γαντοφορεμένα χέρια μου να χαϊδεύω την πρησμένη κλειτορίδα μου. Η καύλα μου έγινε ανεξέλεγκτη και δεν άργησα να χύσω δυνατά τόσο από εμπρός όσο κι από πίσω. Λίγη ώρα αργότερα της τα αποκάλυψα όλα κι ανακουφισμένη αποκοιμήθηκα στην αγκαλιά της.

Όπως αποδείχτηκε η Ντίνα με αγαπούσε τόσο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για ν' ανακαλύψει που έμενε η περιβόητη αυτή Ράνια που είχε αρνηθεί τον έρωτα μου. Δε ξέρω τι μεσολάβησε ... ούτε κι έμαθα ποτέ αλλά περιχαρής την επόμενη μέρα μου είπε πως είχε ήδη κανονίσει να τη συναντήσω στη βίλα της. Η καρδιά μου χτύπησε ξέφρενα και την αντάμειψα μ' ένα βαθύ φιλί. Το ίδιο κιόλας απόγευμα μια αστραφτερή λιμουζίνα σταμάτησε έξω από το σπίτι μου κι ο σοφέρ της με βοήθησε να καθίσω στο πίσω κάθισμα. Είχα διαλέξει ένα μίνι ταγέρ καθώς και μια δαντελένια ελαστική μπλούζα που τόνιζε τα στητά μου βυζιά. Μια υπηρέτρια με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της Ράνιας και καύλωσα πολύ μόλις αντίκρισα τη γυναίκα που είχα ερωτευτεί τόσο σφοδρά. Τα πράσινα μάτια της ήταν πολύ έντονα βαμμένα, ενώ οι πλούσιες βλεφαρίδες της στέκονταν κάγκελο από το βάψιμο. Φορούσε μια λευκή μεταξωτή ρόμπα κι ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα. Με υποδέχθηκε μ' ένα γοητευτικό χαμόγελο κι έπειτα μ' έπιασε από τα μάγουλα και μου έδωσε ένα βαθύ ερωτικό φιλί. Η γλώσσα της γλίστρησε μέσα στο στόμα μου κι αναζήτησε τη δική μου που ανταποκρίθηκε πρόθυμα.

Έτσι όταν στη συνέχεια η Ράνια χούφτωσε τα βυζιά μου, έβγαλα με γρήγορες κινήσεις τη ζακέτα και τη φούστα του ταγέρ μου κι έμεινα μισόγυμνη μπροστά της, τρέμοντας από πόθο. Τα λεπτά της χέρια πασπάτεψαν τα κωλομέρια μου και τ' ακροδάχτυλα της ψηλάφισαν ερεθιστικά τα υγρά μου μουνόχειλα. Η Ράνια έλυσε της ζώνη της ρόμπας της και την άφησε να γλιστρήσει πίσω από τους ώμους της. Το κορμί της ήταν αγαλματένιο και το σγουρότριχο μουνάκι της πολύ ποθητό. Πλησίασε το κρεβάτι κι ακούμπησε το ένα της πόδι λυγισμένο πάνω στο πουπουλένιο στρώμα. Έκρυψε τα υπέροχα μάτια της πίσω από τις μακριές της βλεφαρίδες κι άρχισε ν' αυνανίζεται και να με προκαλεί με τη θέα του άψογου κορμιού της. Η αναπνοή μου ακουγόταν βαριά στο χώρο ενώ η καύλα μου γινόταν ολοένα και πιο μεγάλη.

Πήγα κοντά της κι άπλωσα τα χέρια μου προς το μέρος της. Τότε η Ράνια κάθισε στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά και μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά της. Υπάκουσα πρόθυμα και βγάζοντας το δαντελένιο μπλουζάκι μου της έδειξα περήφανα τα τέλεια έ βυζιά μου. Τα χούφτωσε απαλά κι άρχισε να τα χαϊδεύει ερεθιστικά. Επικέντρωσα την προσοχή μου στο ποθητό μουνί της κι αφού έγλειψα το μεσαίο μου δάχτυλο, το έχωσα στο βάθος του στενού της κόλπου. Ταυτόχρονα έκανα το ίδιο και στο μουνάκι μου κι έτσι η ηδονή μου έφτασε στο απροχώρητο. Η Ράνια ξάπλωσε πίσω και στήριξε τα πόδια της ανοιχτά στην άκρη του κρεβατιού .

«Χώσε και δεύτερο δάχτυλο στο μουνάκι μου», ικέτεψε κι άρχισε ν' ανεβοκατεβάζει ρυθμικά τη λεκάνη της. Τρελή από ηδονή, ικανοποίησα την επιθυμία της στη στιγμή ενώ ταυτόχρονα με τη ματιά μου έψαχνα σπιθαμή προς σπιθαμή το δωμάτιο. Δεν άργησα ν' ανακαλύψω έναν τεράστιο κόκκινο δονητή που ήταν ακουμπισμένος πάνω στην τουαλέτα της. Έχωσα δύο δάχτυλα στο φιλήδονο μουνάκι της, έγλειψα άγρια την κλειτορίδα της και πιπίλησα δυνατά τις ροζ ρωγίτσες της.

Η Ράνια είχε γίνει έρμαιο των ερωτικών μου διαθέσεων κι αυτό με ευχαριστούσε πολύ. Της ζήτησα να σηκώσει τα πόδια της ψηλά και σε χρόνο ρεκόρ άρπαξα το δονητή και τον έδεσα σφιχτά γύρω από τη μέση μου. Έπιασα το χοντρό πλαστικό παλούκι και την κοίταξα με πόθο. Εκείνη το χάιδεψε πρόστυχα και κρατώντας ανοιχτά τα γυαλιστερά της μουνόχειλα, με παρότρυνε να το χώσω στο βάθος της μουνότρυπάς της. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη λεπτή μου μέση κι άρχισε να χαϊδεύει τη σχισμή του κώλου μου με την άκρη του τακουνιού της. Αυτό με ξετρέλανε και δίχως να διστάσω έπιασα το ψεύτικο καυλί και το έσπρωξα στο βάθος του υπέροχου μουνιού που μου πρόσφερε. Όταν εξαφάνισα όλο το μήκος της πλαστικής πούτσας μέσα της, ένιωσα την κλειτορίδα μου να τρίβεται στη δική της και βογκητά ευχαρίστησης βγήκαν από τα χείλη μου. Η Ράνια χάιδεψε τα κωλομαγουλά μου ερεθιστικά και μου έχωσε ένα γενναίο κωλοδάχτυλο. Όταν αναζήτησε τα χείλη μου της τα έδωσα με μεγάλη προθυμία.

«Χύνω.» Ψιθύρισε ξέπνοα κι έντονοι σπασμοί τράνταξαν το κορμί της. Έτριψα την κλειτορίδα μου πάνω στη δική της κι ένιωσα άφθονο το μουνόχυμα μου να πετάγεται έξω τη μουνότρυπα μου. Οι μουνότριχες της έγιναν μούσκεμα από τους πλούσιους χυμούς μου ενώ κραυγές ευχαρίστησης βγήκαν ταυτόχρονα από τα χείλη μας. Λίγη ώρα αργότερα μπήκαμε μαζί στην τεράστια μπανιέρα του υδρομασάζ κι αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τις έντονες δονήσεις του νερού πάνω στα φλογερά κορμιά μας. Κάποια στιγμή με κοίταξε βαθιά στα μάτια και μου ζήτησε συγνώμη για την αδιαφορία που είχε δείξει στο πρόσωπό μου .

«Πάντα είχα λεσβιακές τάσεις αλλά φοβόμουν να κάνω το πρώτο βήμα», ομολόγησε ψαχουλεύοντας κάτω από το νερό το ηδονισμένο μουνί μου. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένα διακριτικό χτύπημα στην πόρτα του μαρμάρινου μπάνιου κι όταν η πόρτα άνοιξε εμφανίστηκε ένας υπηρέτης που κρατούσε δύο κρυστάλλινα ποτήρια γεμάτα σαμπάνια.

«Στον απίθανο έρωτα που κάναμε», είπε η Ράνια τσουγκρίζοντας το δικό µου.
Ήπια μονορούφι το περιεχόμενο του ποτηριού µου κι έπειτα την τράβηξα κοντά µου. Οι κλειτορίδες µας ενώθηκαν μέσα στο νερό κι η δίνη του καύλωσε ακόμα πιο πολύ τα κορμιά μας. Η Ράνια έσπρωξε το μεσαίο της δάχτυλο στο βάθος της κωλοτρυπίδας µου και κόλλησε τη λαχταριστή μουνάρα της πάνω στη δική µου.

«Αγαπημένη µου έλα να ξανακάνουμε έρωτα», είπε προτού σφραγίσει τα χείλη µου µε τα δικά της. Η σαμπάνια είχε προλάβει να θολώσει το μυαλό µου κι η ερωτική απόλαυση κυριαρχούσε στο κορμί µου. Βγήκαµε από την μπανιέρα και ξαπλώσαμε στο χαλί του πολυτελούς μπάνιου της. Άρχισα να γλείφω άπληστα τα γυαλιστερά της μουνόχειλα και μια φωνή ηδονής βγήκε από τα χείλη µου όταν την ένιωσα να κάνει το ίδιο. Χάρη της Ντίνας και των γνωριμιών που είχε, κατάφερα να αποκτήσω τη Ράνια που τόσο πολύ µου άρεσε.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).