Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Όταν ήμουν 20 ετών ανακάλυψα ότι εκτός από την φυσιολογική μου έλξη για τους άντρες ένιωθα σε κάποιο βαθμό το ίδιο και για τις γυναίκες. Είχα σεξουαλικές επαφές με κάποιες συμφοιτήτριες μου και σποραδικά με επιλεγμένες κοπέλες αργότερα αλλά τελικά συμπέρανα ότι ήμουν περισσότερο ετεροφυλόφιλη παρά το αντίθετο. Το καλό ήταν ότι το απενοχοποίησα σε νεαρή ηλικία.

Το θέμα αυτό ήρθε στην ζωή μου δυνατά όταν μια ανιψιά μου, η μικρότερη κόρη της μεγαλύτερης αδελφής μου, 18 χρονών μου εξομολογήθηκε ότι της άρεσαν και οι γυναίκες και ότι είχε ολοκληρώσει με μια συμμαθήτριά της. Στην μάνα της δεν τολμούσε να πει τίποτα αλλά μίλησε σε εμένα και μου ζήτησε συμβουλές. Της είπα να μην στενοχωριέται και να μην βιάζεται, να αφήσει τις δύο πόρτες ανοιχτές για ευκαιρίες και ο καιρός θα έδειχνε το δρόμο που θα ακολουθούσε. Σαν αναλογία προτιμήσεών θα έλεγα ότι ήταν το αντίθετο από εμένα.

Εκείνη την στιγμή δεν της είχα πει το δικό μου παρελθόν. Όταν η ανιψιά μου έγινε 19 επανήλθε στο θέμα δυνατά (όχι ότι δεν το είχαμε ξανασυζητήσει), μου ζήτησε να βγω για καφέ μαζί της και μια σαραντάρα φίλη της που την είχε γνωρίσει από μηνιαίο περιοδικό σεξ. Φοβόταν να πάει μόνη της αλλά ήθελε και την γνώμη μου.

Πρώτη φορά πήγαμε στο Μπουρνάζι. Η ανιψιά μου είχε τρακ και εγώ ήμουν περίεργη να την γνωρίσω. Η Θεοδώρα ήταν μια γυναίκα 170 ύψος όχι παχουλή αλλά με το σώμα που σου αφήνουν τέσσερις γέννες.

Γενικότερα δεν φαίνονταν να πολυσκοτίζεται με την εμφάνισή της αλλά και η ανιψιά που σίγουρα μπορούσε να τραβήξει κοντά της τα καλύτερα δεν φάνηκε να την πειράζει αντίθετα δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Όταν αρχίσαμε να συζητάμε κατάλαβα τον λόγο. Η Θεοδώρα με την δυνατή βραχνή φωνή της σε κέρδιζε αμέσως. Χωρισμένη με 4 παιδιά, επιτυχημένη επιχειρηματίας με δική της προσπάθεια. Μια γυναίκα έμπειρη και ψημένη σε κάθε πλευρά τις ζωής που και μόνο που την άκουγες να μιλάει με τέτοια ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα καταλάβαινες ότι ήταν γεννημένη να οδηγεί και να κυριαρχεί. Αυτή η εξουσία ήταν το ποιο ερωτικό της στοιχείο που την έκανε ακαταμάχητη στην ανιψιά μου μέσα από τα γράμματα της πριν ακόμα την δει από κοντά. Μετά από αυτή μας της συνάντηση η ανιψιά μου συνέχισε να την βλέπει και η ίδια φαίνονταν πολύ χαρούμενη και ίσως ερωτευμένη.

Είχαν περάσει 4 ή 5 μήνες από την συνάντηση των τριών μας και τις είχα καλέσει και τις δύο για καφέ στο σπίτι μου, η Θεοδώρα με ρώτησε για την δική μου εμπειρία για την οποία η ανιψιά την είχε ενημερώσει, όχι ότι της κρατούσε και τίποτα άλλο κρυφό. Το έφερε απότομα αλλά μίλησε με τέτοιο τρόπο που δεν με ενόχλησε και πριν προλάβω να καταλάβω μου έκανε πρόταση να έρθω μαζί με την ανιψιά μου στο σπίτι της σαν παρτενέρ μιας καθαρά ενεργητικής φιλενάδα της που θα έφτανε την επόμενη εβδομάδα από Θεσσαλονίκη, για παρτούζα. Η ανιψιά μου της είχε πει ότι μου άρεσε και το υποτακτικό σεξ. Την υπόλοιπη ώρα δεν συζητήσαμε λεσβιακά ή σεξ και μου άφησε μια μέρα να το σκεφτώ.

Την επόμενη με πήρε μόλις είχα γυρίσει από δουλειά και με τον τρόπο της απαίτησε την απάντηση για να κανονίσει κάτι άλλο αν εγώ δεν ήθελα. Της απάντησα αμέσως, ΝΑΙ, κυρίως επειδή ήταν εκείνη.

Την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να θυμάμαι μέρα πήγα στο σπίτι της. Η ανιψιά μου και η Θεσσαλονικιά ήταν ήδη εκεί και έπιναν ουίσκι με πάγο. Παρότι είχαμε πιει αρκετά ποτά είχα πολύ άγχος. Η Θεοδώρα έβαλε μουσική και μαζί με την φίλη της κάθισαν άνετα στον καναπέ ενώ εμείς αρχίσαμε να κάνουμε στριπτίζ. Το σπίτι, ο φωτισμός, η μουσική αλλά και η Θεοδώρα με τον τρόπο που μιλούσε μας έκανε να νιώσουμε σαν πουτάνες σε κάποιο κωλόμπαρο κάποιου λιμανιού. Η ανιψιά μου που προφανώς δεν ήταν η πρώτη της φορά που το έκανε αυτό για την ερωμένη της ήταν πολύ άνετη και γρήγορα έφτασε μέχρι το κιλοτάκι της και τρίβονταν πάνω της. Αυτή χούφτωνε και την παρότρυνε με προστυχόλογα. Εγώ από την άλλη αν και προσπαθούσα να το κάνω αισθησιακό για την παρτενέρ μου δεν τα κατάφερνα τόσο καλά.

Παρατηρώντας την Θεσσαλονικιά διαπίστωσα ότι ήταν το ακριβώς αντίθετο με την Θεοδώρα. Μόλις 23 ετών (αν και έδειχνε μεγαλύτερη), ψηλή (1.85) και πολύ λεπτή με χλωμό δέρμα που τα μαύρα κοντοκουρεμένα μαλλιά της, το κατάμαυρο τζιν και μπουφάν το έκαναν να δείχνει ακόμα ποιο άρρωστο. Σε όλη την διάρκεια του στριπτίζ δεν έλεγε τίποτα σε αντίθεση με την Θεοδώρα που ήταν λαλίστατη. Ένιωθα επίσης ότι η Θεσσαλονικιά ήταν μια δειλή γυναίκα που έβρισκε την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο όταν της επιτρέπονταν από κάποιον και μόνο με τις πλάτες κάποιας σαν την Θεοδώρα. Ήμουν βέβαιη ότι αυτό θα της έβγαινε και στο σεξ και δεν είχα άδικο.

Όταν έφτασα και εγώ στην κιλότα με κάλεσε κοντά της. Μου χούφτωσε τα κωλομάγουλα και πιάνοντας τα μαλλιά μου, με έβαλε να την γλύφω πάνω από τα ρούχα. Αφού πέρασα λίγη ώρα να δαγκώνω τις ρώγες της πάνω από την μπλούζα, της έλυσα της ζώνη από το τζην και το κατέβασα μαζί με την κιλότα της μέχρι τα γόνατα. Το δέρμα της δεν το είχε δει ήλιος για χρόνια και ήταν κάτασπρο και μουνί της, το πιο τριχωτό που έχω δει. Κρατώντας με, με το ένα χέρι από τα μαλλιά έσπρωξε το κεφάλι μου προς το μουνί της αλλά είχε τόσο κλειστά τα πόδια της που μου ήταν αδύνατον να την γλείψω.

Τελικά σήκωσα την μπλούζα της και έγλυψα τα μικρά και λιπόσαρκα στήθη της που σωστά δεν έκανε κόπο να τα κρατήσει με σουτιέν. Όση ώρα την έγλυφα αυτή είχε τεντωθεί και αφού μου άνοιγε τα κωλομέρια σάλιωνε δυο ή τρία δάχτυλα της και τα έχωνε στο μουνί μου. Όταν ένιωσε έτοιμη σηκώθηκε και μου είπε να στηθώ με τους αγκωνές στην άκρη του καναπέ και να τουρλωθώ. Αυτή εξαφανίστηκε για δύο λεπτά αφήνοντας με σε αγωνία. Όταν γύριζε κρατούσε στα χέρια της ένα στραπ-ον που κατέληγε σε μαύρο πούτσο και ένα δοχείο με λιπαντικό.

Πριν αρχίσει να γδύνεται σάλιωσε το στραπόν και το έβαλε στο μουνί μου, όχι πολύ βαθιά. Γδύθηκε με την ησυχία της και όταν έμεινε μόνο με κάτι μπλε κάλτσες το τράβηξε και το έδεσε επάνω της. Αν και ετοιμαζόμασταν να κάνουμε σεξ πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έβλεπα το παραμικρό ίχνος ανυπομονησίας ή έξαψης στις κινήσεις της, δούλευε αυτόματα σαν τεχνικός που επισκεύαζε μια μηχανή που την ήξερε απέξω και ανακατωτά. Άνοιξε το βαζάκι με το λιπαντικό και άπλωσε μια γενναία ποσότητα πάνω και μέσα στο μουνί μου και στο μαύρο πλαστικό πούτσο τόσο που το έβλεπα να ασπρίζει σε σημεία από την μεγάλη ποσότητα.

Μόλις τελείωσε αυτή την διαδικασία ήρθε πίσω μου έπεσε στα γόνατα και μου τον έχωσε με μια σπρωξιά. Αμέσως το εργαλείο άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου και εγώ σχημάτισα τις πρώτες μου εντυπώσεις για το στραπόν. Το πλαστικό εργαλείο δεν ένιωθε σε καμία περίπτωση σαν πραγματικός πούτσος. Λείο όπως ήταν και σε μεσαίο μέγεθος δεν πίστευα ότι θα μου χάριζε την ευχαρίστηση του πραγματικού. Όσο πέρναγε η ώρα όμως άρχισα να νιώθω την επίθεση της Θεσσαλονικιάς που από τότε που ξεκίνησε δεν ελάττωνε καθόλου.

Συνειδητοποίησα ότι ο ψεύτικος πούτσος δεν συνδέονταν με την γαμιά μου με κάποιο τρόπο που να την έκανε να νιώθει άλλη ηδονή πέρα από το ότι γάμαγε γυναίκα και αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσε να με γαμάει για ώρες. Είχα δίκιο η Θεσσαλονικιά απολάμβανε την εξουσία επάνω μου και δεν άργησε να φτάσει σε κατάσταση παροξυσμού. Με τσίμπαγε, με έπνιγε και μου τραβούσε τα μαλλιά ενώ τα κωλομάγουλα μου και τα στήθη μου είχαν μουδιάσει από τα χαστούκια, το ίδιο και τα γόνατα μου. Όλα αυτά τα έκανε με μία ενεργητικότητα και με μια τόσο καθαρή ηδονή σαν να αυνανίζονταν. Όταν επιτέλους αλλάξαμε στάση με έριξε στο πλάι στο πάτωμα.

Ήταν από πίσω μου και με γάμαγε, με το ένα χέρι σήκωνε ψηλά το ένα μου πόδι ενώ με το άλλο πότε με έπνιγε πότε κακοποιούσε τα στήθη μου και πότε έχωνε την παλάμη στο στόμα μου. Λίγο πριν αλλάξουμε στάση πρόσεξα ότι φαίνονταν η αντανάκλαση μας στην κλειστή τηλεόραση και την κοίταγα να με γαμάει. Γυρίσαμε από την άλλη μεριά, στην ιδία στάση και τότε πρόσεξα την ανιψιά μου που την είχα εντελώς ξεχάσει. Ήταν με την πλάτη στο πάτωμα και το πόδια ψηλά ενώ η Θεοδώρα με το κοντόχοντρο ατσούμπαλο σώμα της είχε πέσει από πάνω της και την γάμαγε.

Δεν ξέρω πόση χαρά της έδινε πραγματικά αλλά η ανιψιά μου είχε την έκφρασή σαν την γάμαγε η ίδια η Θεά Αφροδίτη. Περίμενα να χύσω να χύσω από στιγμή σε στιγμή και όταν έγινε, έγινε πολύ πιο ωραία από ότι περίμενα. Μας έβαλαν απέναντι την μία από την άλλη ενώ ήμασταν στα τέσσερα και μας γάμαγαν πισωκολλητά. Αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν και είδα και την διαφορά στην συμπεριφορά την Θεοδώρας με την φίλη της.

Ενώ η Θεοδώρα άφηνε την ανιψιά μου ελεύθερη και την χάιδευε σε όλο της το σώμα η Θεσσαλονικιά μου είχε ξεριζώσει τα μαλλιά και είχε μαυρίσει τον κώλο μου και τα πόδια μου από τα χαστούκια.

Έτσι αγκαλιασμένες και ανταλλάσσοντας φιλιά έφτασα σε έναν δυνατό οργασμό που είμαι σίγουρη ότι τον χαρήκαν και οι άλλες τις παρέας μου. Μόλις τελείωσα η Θεσσαλονικιά τραβήχτηκε και κάθισε στον καναπέ και εγώ στο πάτωμα δίπλα της και παρακολουθήσαμε μαζί την ανιψούλα μου να τελειώνει. Μετά από αυτό πίστευα ότι το ερωτικό μας απόγευμα είχε τελειώσει αλλά είχα λογαριάσει λάθος, αντί να χαλαρώσουμε οι τρεις γυναίκες συνέχισαν μόνες τους.

Η ανιψιά μου με μια έκφυλη ζωντάνια στήθηκε στα τέσσερα και η Θεσσαλονικιά αφού της άλειψε την κωλοτρυπίδα με λιπαντικό της τον έχωσε μέχρι την ρίζα. Τα χαστούκια έπεφταν πάνω της με δύναμη και ο πλαστικός πούτσος ταλαιπωρούσε την κωλοτρυπίδα της, τόσο που αν δεν ήταν η Θεοδώρα δίπλα της να την χαϊδεύει θα είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Εγώ είχα λιώσει στον καναπέ και κοιτούσα παίζοντας με το μουνί μου. Καταλάβαινα ότι η ανιψιά μου δέχονταν να γαμηθεί από την Θεσσαλονικιά με τέτοιο τρόπο μόνο επειδή της το ζήτησε η ερωμένη της και σε τέτοιο βαθμό επηρεάζονταν από αυτή που σε λίγο της ζήταγε να την γαμήσουν σκληρότερα. Την θέση την Θεσσαλονικιά πήρε η Θεοδώρα σε ένα ποιο ήρεμο αλλά όχι και λιγότερο επώδυνο γαμήσι. Μετά ξανά η Θεσσαλονικιά και ξανά η Θεοδώρα μέχρι που το ευχαριστήθηκε και ο κώλος της ανιψιάς μου είχε γίνει τάλιρο. Η ευγνωμοσύνη στην ερωμένη της ήταν όμως αμείωτη.

Έκανα ένα μπάνιο και έφυγα για το σπίτι μου. Μου πήρε δυο με τρεις ημέρες να συνέλθω αλλά δεν το μετάνιωσα. Η Θεσσαλονικιά έμεινε στο σπίτι της Θεοδώρας για μερικές μέρες ακόμα και φαντάζομαι ότι η ανιψιά μου γαμήθηκε πολλές φορές από τις δύο φίλες μέχρι να χωρίσουν.

Τέλος η ανιψιά μου γνώρισε άλλη κοπέλα στο πανεπιστήμιο αλλά νομίζω ότι διατηρούν ακόμα σχέσεις.

Φιλιά σε όλους και όλες.

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.