Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Το όνομά μου είναι Εύα και θα σας γράψω για μία σχεδόν λεσβιακή εμπειρία που είχα κάποτε. Μετά το λύκειο αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ. Αυτό δεν άρεσε στους γονείς μου αλλά δεν έκανα πίσω. Για να μην εξαρτιέμαι από αυτούς έπιασα μια part time και μόνο ότι δεν μπορούσα να καλύψω εγώ από τα έξοδα το πλήρωναν εκείνοι.

Δοκίμασα διάφορες δουλειές αλλά τελικά ξεκίνησα σαν καθαρίστρια. Δυσκολεύτηκα στην αρχή αλλά έμεινα για δύο χρόνια γιατί με βόλεψε, μπορούσα να δουλέψω όποιες ώρες μπορούσα και δεν είχα σκοτούρες να με ακολουθούν.

Στο ξεκίνημα δυσκολεύτηκα γιατί δεν είχα συνηθίσει στην χειρονακτική εργασία. Τα πόδια μου δεν είχαν δυναμώσει και καθόμουν στο πάτωμα για να καθαρίσω κάτω από ένα κρεβάτι ή κάπου δύσκολα.

Μερικές φορές δούλευα με μια κοπέλα από την Βουλγαρία που την λέγανε Μαρία. Τότε ήταν 36 χρονών, χωρισμένη με παιδί. Είχα δει την Μαρία που με κοίταζε και επειδή εκείνη ήταν πολύ γυμνασμένη θεωρούσα ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με την απόδοσή μου. Αυτό με άγχωνε και σκοτωνόμουν για να τελειώσω γρήγορα ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι γύριζα σπίτι πτώμα.

Μετά από μερικούς μήνες είχα σκληραγωγηθεί και δεν υστερούσα καθόλου στην δουλειά. Αλλά όταν είχαμε πάει σε ένα γραφείο να καθαρίσουμε και εγώ είχα γονατίσει για να καθαρίσω κάτω από έναν καναπέ, άκουσα την Μαρία να λέει ότι πάλι δεν θα τα προλάβουμε όλα.

Μου κακοφάνηκε γιατί νόμιζα ότι αναφέρονταν σε εμένα αλλά δεν της είπα τίποτα. Τα βλέμματα όμως και τα σχόλια συνεχίστηκαν και άρχισα να τα παίρνω. Ένα απόγευμα αφού είχαμε τελειώσει από την δουλειά η Μαρία μου είπε ότι θα με άφηνε στο σπίτι μου με το δικό της αυτοκίνητο γιατί έξω έριχνε καρέκλες αλλά το είπε με τέτοιο τρόπο που νεύριασα.

Μέσα στο αμάξι της είπα όσα είχα μαζεμένα τόσο καιρό ενώ εκείνη άκουγε αλαφιασμένη, γέλαγε και κούναγε αρνητικά το κεφάλι. Αρνήθηκε ότι είχε πρόβλημα με την δουλειά που έκανα ή μαζί μου και όταν φτάσαμε σπίτι της μου ζήτησε να ανέβω επάνω για να εξηγηθεί.

Δεν ήθελα να είμαι εγώ η κακιά και την ακολούθησα. Με οδήγησε στο σαλόνι και ήταν πολύ ευγενική, μου είπε να βγάλω τα βρεγμένα και μου έδωσε πετσέτα για να σκουπιστώ. Ο θυμός μου είχε καταλαγιάσει αλλά ένιωθα ακόμα την ένταση μέσα μου. Η ίδια μου είπε ότι θα πήγαινε να αλλάξει και άνοιξε την τηλεόραση στις ειδήσεις.

Βολεύτηκα σε μια πολυθρόνα κοιτάζοντας τηλεόραση όταν την βλέπω να περνάει την πόρτα γυμνή και να κάθεται στον καναπέ δίπλα μου. Δεν δικαιολογήθηκε για την εμφάνισή της. Είχε ανάψει τσιγάρο και πέρασε το ένα πόδι πάνω από το μπράτσο της πολυθρόνας για να δω το μουνί της.

Σοκαρίστηκα γιατί δεν είχαμε τέτοια οικειότητα και πήρα μια αμυντική στάση γιατί ένιωσα ότι με κορόιδευε.

-    «Περιμένω μια εξήγηση…», της είπα.

Κατάλαβε ότι ήμουν ξανά τσαντισμένη και τράβηξε μια ρουφηξιά από το τσιγάρο της για να πάρει θάρρος να μου εξηγηθεί. Μου είπε ότι ήταν λεσβία και ότι όταν δουλεύαμε μαζί και εγώ έσκυβα, το παντελόνι μου κατέβαινε προς τα κάτω και φαίνονταν το εσώρουχό μου και μερικές φορές έβγαινε ο κώλος μου έξω.

Της άρεσα σαν γυναίκα και για αυτό με κοίταζε συνέχεια και μερικές φορές την ερέθιζα τόσο πολύ που δυσκολεύονταν να συγκεντρωθεί.

Με βεβαίωσε ότι αν δεν μου άρεσαν οι γυναίκες δεν είχα κάτι να φοβηθώ από εκείνη και ότι ήθελε να συνεχίσουμε σαν συνάδελφοι και χωρίς παρεξήγηση πλέον. Ίσως θα έπρεπε να αισθανθώ περίεργα που μου είπε κάτι τέτοιο μια άλλη γυναίκα αλλά για την Μαρία ένιωσα μεγάλη κατανόηση.

Ήταν σαν να επικοινωνήσαμε για πρώτη φορά, σαν να την γνώριζα πραγματικά για πρώτη φορά. Της είπα ότι την καταλάβαινα και ότι δεν θα υπήρχε πλέον καμιά παρεξήγηση μεταξύ μας.

Έξω η βροχή είχε δυναμώσει και άλλο και η Μαρία μου έκανε το τραπέζι και προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει.

Έκατσα για φαγητό αλλά προτίμησα να πάω στους γονείς μου παρά την δυνατή βροχή.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει κάτι λεσβιακό και βλέποντας γυναίκες να φιλιούνται δεν νιώθω ούτε αποστροφή ούτε ενθουσιασμό.

Πάντως ζήλεψα το σώμα της Μαρίας και όποτε δεν βαριέμαι πηγαίνω στο γυμναστήριο για να προσπαθήσω να της μοιάσω λιγάκι.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy