Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Ένα Σάββατο πρωί, σηκώθηκα να πάω για τα ψώνια μου όπως πάντα. Πήγα σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, λαϊκή και καθαριστήριο. Τελευταία στιγμή θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω μια ατζέντα. Σταμάτησα το αυτοκίνητο έξω από το μεγάλο βιβλιοπωλείο της περιοχής μου. Μπήκα μέσα. Πρόσεξα ότι μόλις είχαν φέρει πακέτα με ένα καινούργιο βιβλίο. Περίεργη, σήκωσα ένα αντίτυπο και το γύρισα να διαβάσω τον συγγραφέα και την υπόθεση.

Κι αυτό τα άλλαξε όλα.

Ο τίτλος ήταν "Γυναίκες που αγαπούν γυναίκες". Ούτε που θυμάμαι την συγγραφέα. Στο πίσω μέρος έγραφε κάποια γενικά πράγματα, όπως ότι πρόκειται για μια εναλλακτική προσέγγιση στο θέμα του λεσβιασμού. Άνοιξα την πρώτη σελίδα. Η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα. Διάβασα την πρώτη παράγραφο. Τα αποτελέσματα ήταν εκρηκτικά.

Έλεγε περίπου τα εξής:

"Η Ανέτ έκλεισε τα μάτια. Το κορμί της γυμνό πάνω στα λευκά δροσερά σεντόνια συσπάστηκε από ηδονή. Ένα βογκητό ξέφυγε από τα χείλη της. Η Σάρλοτ της έγλειφε την κλειτορίδα. Αναστέναξε απολαυστικά. Θυμήθηκε τον Γκύ. Ποτέ δεν της είχε προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση. Εκείνο το φωτεινό καλοκαιρινό απόγευμα η Ανέτ έγινε λεσβία. Και η ζωή της άλλαξε για πάντα"

Όπως άλλαξε κι η δική μου ζωή. Αισθάνθηκα το αίμα να σφυροκοπάει στις φλέβες μου. Πήρα το βιβλίο και πήγα γρήγορα σπίτι. Τα ψώνια ξεχασμένα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Κάθισα στο κρεβάτι και διάβασα το βιβλίο μέσα σε μια ώρα.

Πανικός με έπιασε όταν αντιλήφθηκα ότι ήμουν υγρή, οι ρώγες μου σκληρές και η κλειτορίδα μου να πάλλεται. Ήμουν λεσβία? Ποτέ δεν το είχα αναρωτηθεί. Ήμουν βέβαιη. Μου άρεσαν οι άνδρες. Τότε τι μου συνέβαινε?

Έκρυψα το βιβλίο σε ένα συρτάρι. Δεν έφευγε όμως από το μυαλό μου. Πέρασαν μέρες. Η συμπεριφορά μου άλλαξε προς τον αρραβωνιαστικό μου. Ήμουν ψυχρή και απόμακρη. Τις νύχτες, σκεφτόμουν τις περιγραφές του βιβλίου και δεν άντεχα. Χαϊδευόμουν και τελείωνα. Και ο ένας οργασμός ακολουθούσε τον άλλον. Ολόγυμνη κάτω από τα σκεπάσματα. Έβρισκα δικαιολογίες για να μην έρχεται ο αρραβωνιαστικός μου στο σπίτι.

Τελικά αναγκάστηκα να του μιλήσω. Στην αρχή σοκαρίστηκε. Ύστερα προσπάθησε να καταλάβει. Και μετά χωρίσαμε.

Πέρασαν μήνες. Κανείς άλλος δεν ήξερε την αλήθεια. Άρχισα να υποψιάζομαι πως ήταν η ιδέα μου. Σιγά σιγά άρχιζε να φεύγει από το μυαλό μου. Μέχρι που άρχισα να μετανιώνω που χώρισα. Αντιμετώπιζα κάποιο ιατρικό πρόβλημα και πήγαινα σε μια ιδιωτική κλινική για μια θεραπεία. Ευτυχώς τίποτα σοβαρό.

Μια ημέρα, ο γιατρός που με είχε αναλάβει έλειπε. Ήρθε μια ειδικευόμενη γιατρός. Κάτι ρίγησε μέσα μου. Ήταν πανέμορφη, με πλούσιο στήθος, τέλειες καμπύλες και υπέροχα χείλη. Άρχισα να φαντασιώνομαι σκηνές πάθους μαζί της. Αλλά όταν την έβλεπα ήμουν πολύ σοβαρή απέναντί της.

Είχαν περάσει περίπου δύο εβδομάδες και είχαμε αποκτήσει κάποια οικειότητα. Μιλούσαμε για διάφορα πράγματα και την έλεγα με το μικρό της όνομα. Μέχρι που μια μέρα, χρειάστηκε να μου δείξει πως να δέσω έναν επίδεσμο. Μόλις ένιωσα το άγγιγμα των δαχτύλων της στο δέρμα μου, πύρωσα. Δεν ξέρω πως το έκανα αυτό αλλά σαν μέσα σε όνειρο πήρα το χέρι της και το φίλησα.

Περίμενα αρνητική αντίδραση αλλά αυτό που έγινε ήταν διαφορετικό. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια και σηκώθηκε και κλείδωσε την πόρτα. Κάθισε στο γραφείο της και μου είπε απλά "σε θέλω".

Σηκώθηκα και την πλησίασα. Πήρα τα χείλη της στα δικά μου. Αναζήτησα την γλώσσα της. Το πάθος άρχισε να φουντώνει. Οι γλώσσες μας τρίβονταν και μας παρέσυραν σε ένα ταξίδι ηδονής. Της ξεκούμπωσα την ιατρική ποδιά και της έτριψα τις ρώγες πάνω από το σουτιέν. Ελευθέρωσα ένα στήθος και έφερα την ρώγα της στο στόμα μου. Την έγλειψα αργά. Εκείνη βόγκηξε. Το χέρι μου γλίστρησε στο μουνί της. Υγρό και ανοιχτό. Γονάτισα. Εκείνη άνοιξε τα πόδια της. Άρχισα να την γλείφω με απόλαυση.

Ένιωθα την σάρκα της να καίει και να λιώνει. Έχυνε συνέχεια. Ένιωσα τον οργασμό της στο στόμα μου. Δεν άντεχα, ήθελα να χύσω σαν τρελή. Κατέβασα το παντελόνι μου χωρίς να το βγάλω τελείως. Το ίδιο και το κυλοτάκι. Την καβάλησα. Πέρασα το ένα πόδι μου κάτω από το δικό της. Αρχίσαμε να τρίβουμε τα μουνιά μας. Το πάθος σαρωτικό, ανυπέρβλητο. Τα βογκητά ανεξέλεγκτα. Οι γλώσσες μας ήταν ένα.

Χύσαμε μαζί. Νιώθαμε τις δονήσεις από τις κλειτορίδες που έλιωναν...

Πλησίασα το αυτί της και της ψιθύρισα "σήμερα γίναμε λεσβίες..."

"Λεσβίες..." επανέλαβε λιγωμένα "Ναι..."
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).