Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την επόμενη μέρα στο χωριό...

Η Γιάννα καθόταν στον καναπέ του σαλονιού μαζί με την ξαδέρφη της τη Ντίνα και έπιναν καφέ. Η Ντίνα ήταν ένα ξανθό ακόρεστο νυμφίδιο με μακριά σγουρά μαλλιά και μακριές μαυρισμένες γάμπες. Είχε δυο μικρά σφιχτά βυζάκια και ένα μικρό πεταχτό κωλαράκι που έκανε τους άντρες να καυλώνουν αυτόματα όταν περνούσε. Οι φήμες έλεγαν ότι κάθε καλοκαίρι που πήγαινε στο χωριό δεν άφηνε ψωλή για ψωλή που να μην την αρμέξει.

Η Ντίνα φορούσε ένα καυτό κοντό σορτσάκι χωρίς εσώρουχο που άφηνε το ξυρισμένο μουνάκι της να διαγράφεται καθαρά κάτω από το λευκό ελαστικό ύφασμα και ένα γαλάζιο τοπ με βαθύ ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό που αποκάλυπτε τους τέλεια γυμνασμένους κοιλιακούς της και τα μικρά πεταχτά βυζάκια της. Η ξαδέρφη της φορούσε μόνο ένα μαύρο στρινγκ και ψηλά μαύρα πέδιλα που τόνιζαν τις μυώδεις μαυρισμένες γάμπες της και την τροφαντή κωλάρα της.

-    «Λοιπόν ξαδέρφη, τι νέα...;», έκανε η Γιάννα με ένα βλέμμα όλο νόημα.

-    «Τίποτα Μαράκι μου... Φέτος ούτε ένας με μεγάλο πούτσο δεν έχει έρθει στο χωριό... Όλο κάτι "φίφες" μου τυχαίνουν και πάω να τρελαθώ από τις καύλες!», έκανε με απογοήτευση η Ντίνα.

-    «Μεγάλο θέμα το μέγεθος στην ψωλή Ντίνα μου... Γι’ αυτό κι εγώ γαμιέμαι μόνο με τον πατέρα μου που τον έχει τεράστιο και με ικανοποιεί πάντα...», έκανε η Γιάννα κλείνοντας το μάτι.

Η Ντίνα κόντεψε να πνιγεί με τον καφέ ακούγοντας αυτά τα λόγια.

-    «Τι; Με τον πατέρα σου;», έκανε ανοίγοντας διάπλατα τα μάτια της. «Μα αυτό είναι σκέτη ανωμαλία... Είναι αιμομιξία».

Η Γιάννα πέρασε ένα χέρι στα μαλλιά της ξαδέρφης της και άρχισε να την χαϊδεύει απαλά.

-    «Ναι... Αλλά είναι πολύ καυλωτικό και ο πατέρας μου έχει ένα πέος που θα έσκιζε και αγελάδα στα δυο!»

Το ξανθό νυμφίδιο ένιωθε το μουνάκι του να γεμίζει με ζεστή μουνόκρεμα στη σκέψη του θείου της και της ξαδέρφης της να γαμιούνται με πάθος. Οι ρώγες της μικρής τσούλας ήταν όρθιες και φαίνονταν καθαρά κάτω από το λεπτό ύφασμα του τοπ της. Η Γιάννα δεν μπορούσε να μην τις προσέξει και με μια τολμηρή κίνηση έπιασε με τα δάχτυλα της τη μία και άρχισε να την τσιμπάει ελαφρά.

-    «Ααααχχχχ... Ξαδερφούλαααα... Μμμμ... Τι κάνεις εκεί; Ωωωχχχχ!», έκανε με λαγνεία η Ντίνα καθώς η αίσθηση των χεριών της Γιάννας στο σώμα της έστελνε κύματα ηδονής που την διέτρεχαν από πάνω ως κάτω.

Η Γιάννα έγινε πιο τολμηρή και έβαλε το χέρι της μέσα στο στενό σορτσάκι της μικρής αγγίζοντας την πρησμένη κλειτορίδα της. Αμέσως η μουνότρυπα της Ντίνας ανάβλυσε έναν ποταμό μουνόκρεμας που άρχισε να τρέχει στα καλογυμνασμένα μπουτάκια της σγουρομάλλας ψωλούς.

-    «Λοιπόν; Τι λες; Θες να πω στον πατέρα μου να μας πάρει παρτούζα απόψε;», έκανε με πάθος η καυλωμένη ξανθιά και έχωσε τρία δάχτυλα στο στενό μουνάκι της Ντίνας.

-    «Μμμμμ... Ωωωωχχχχ... Οχιιιιι... Δεν κάνει. Αααχχχ..... Είναι αμαρτία...»

Η Γιάννα έβγαλε με γρήγορες κινήσεις το σορτσάκι της ξαδέρφης της και με ευλυγισία γάτας ξάπλωσε στον καναπέ με τα μακριά πόδια της σε ψαλίδι με τις μαυρισμένες γάμπες της μικρής τσούλας. Η Ντίνα κοίταζε σαν υπνωτισμένη καθώς η έμπειρη αιμομίκτρια τραβώντας το στρινγκάκι της στο πλάι ακούμπησε το παχύ βρεγμένο μουνί της πάνω στο δικό της άτριχο μουνάκι και άρχισε να το τρίβει πάνω του με μανία. Το θέαμα ήταν φανταστικό! Οι δυο κλειτορίδες είχαν πρηστεί από καύλα όσο δεν έπαιρνε και λίτρα άσπρου μουνοχύματος έτρεχαν στα μπούτια των δυο γυναικών που έτρεμαν από ηδονή καθώς έφταναν ταυτόχρονα σε οργασμό.

-    «Ααααααααα... Χύνωωωωωωω! Σε χύνω αγάπη μου... Ωωωωχχχχχ!», φώναξε λυσσασμένα η Γιάννα με τη γλώσσα έξω από το στόμα της.

-    «Κι εγώωωωωωω! Αααααααχχχχχ! Ξαδερφούλααααααα... Μμμμμμμ!», έκανε η Ντίνα και έπεσε εξαντλημένη στην πλάτη του καναπέ.

Η Γιάννα ανασηκώθηκε ελαφρά και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

-    «Λοιπόν μωρό μου; Τι θα φας το βράδυ;», έκανε όλο νόημα η έκφυλη κόρη.

-    «Μμμμμ... Την ψωλάρα του θείου μου και τη μουνάρα της ξαδέρφης μου φυσικά!», απάντησε η καυλιάρα ανιψιά.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy