Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Είμαι 27 ετών και θα ήθελα να δημοσιεύσω το πως έγινα λεσβία στα 20 μου. Επειδή όμως δεν θα ήθελα να δημοσιεύσω το πραγματικό μου όνομα, ας πούμε ότι με λένε Μαρία.

Είμαι κοκκινομάλλα, έχω μέτριο στήθος αλλά αρκετά στητό και είμαι 1,76.
Έως τα 20 μου δεν ήμουν σίγουρη εάν μου άρεσαν οι άντρες ή οι γυναίκες.

Την εποχή εκείνη τα είχα με έναν 21χρονο πολύ κούκλος όμως δεν μπορω να πω ότι τον είχα ερωτευθεί. Έτσι άρχισα να του λέω ότι δεν θα ήθελα να ήμαστε για λίγο καιρό μαζί και κάτι τέτοια και έτσι με λίγα λόγια χωρίσαμε. Έτσι μια μέρα είχα βγει για καφέ μόνη μου.

Στο καφέ λοιπόν συνάντησα δύο παλιές μου συμμαθήτριες από το λύκειο. Δεν τις είχα φίλες απλά συμμαθήτριες. Αρχίσαμε να μιλάμε και να θυμόμαστε τα παλιά. Ε έτσι σε κάποια στιγμή μου πέταξαν εάν ήθελα να πάμε για κάνα μπανάκι -καλοκαίρι τότε- οι τρεις μας.


Εγώ δέκτηκα και έτσι πήγαμε. Την μια την έλεγαν -ας πούμε- Νίκη και την άλλη -πάλι ας πούμε- Λίτσα. Η Νίκη ήταν αρκετά ψηλή, κάπου στο 1,78, με χρυσά μαλλιά, ωραίους κοιλιακούς και ένα στήθος μέτριο σε μέγεθος, αλλά πολύ στητό. Η Λίτσα ήταν κάπως παχουλούλα, γύρω στο 1,70, με κόκκινα βαμμένα -μαλλον- μαλλιά και ένα στήθος έτοιμο να σπάσει το μαγιό. Σε κάποια στιγμή κι ενώ ήμασταν στην θάλασσα, αυτές βγήκαν ενώ εγώ είπα ότι θέλω να κάτσω κι άλλο.

Ενώ εγώ κολυμπούσα είδα κάτι το φοβερό. Η Λίτσα και η Νίκη χωμένες και απομονομένες μέσα στην εσοχή ενός \"τοίχου\" (ούτε εγώ ήξερα τι ήταν) φιλιόντουσαν στο στόμα και Λίτσα είχε βάλει το χέρι της μέσα στο μαγιώ της Νίκης. Εγώ έκανα πως δεν κοιτάζω, αλλά με την άκρη του ματιού μου τις έβλεπα.
Στον γυρισμό με ρώτησε η Νίκη: \" Είδες τίποτα περίεργο στην θάλασσα;\".
\"Δηλαδή;\", απάντησα.
\"Ξέρω γω, κάτι λεσβίες να φιλιούνται;\", είπε.
\"Όχι, που έγινε αυτό;\", έκανα την ανήξερη.
\"Όχι; Καλά.\", είπε εμφανώς δίσπιστη.
\"Πάντως εάν το είδες ξέχνα το, εξάλλου δεν προκειται να στην πέσουμε\", είπε η Λίτσα. \"Δεν καταλαβαίνω\", είπα.

Την επόμενη μέρα με κάλεσαν στο σπίτι τους -συγκατοικούσαν- για καφέ. Εκεί σε κάποια στιγμή πάνω στην συζήτηση είπα: \"ΟΚ, σας είδα να φιλιέστε χτες στην παραλία, αλλά θα ήθελα να σας πω κι εγώ κάτι\" \"Τι;\", με διέκοψε η Νίκη. \"Χώρισα από το αγόρι μου πριν από κάτι μέρες γιατί δεν ξέρω εάν είμαι str8 ή bi\" Άρχισαν να με ρωτάνε διάφορα για το πρόβλημά μου όταν σε κάποια στιγμή η Νίκη με ρώτησε: \"Έχεις κάνει έρωτα ποτέ με γυναίκα\" \"Όχι\", απάντησα. \"Θα ήθελες να δοκιμάσεις;\", με ρώτησε. \"Δεν ξέρω\", είπα. Τότε η Νίκη άρχισε να μου σηκώνει την μπλούζα μου και μου είπε ότι εάν δεν θέλω να το πω τώρα, εγώ δεν απάντησα και αυτή συνέχισε.

Εγώ καθόμουν στον καναπέ και αυτές στα δεξία και στα αριστερά μου. Όταν μου έβγαλε και το σουτιέν οι δυο κοπέλες άρχισαν να μου γλύφουν και να μου χουφτώνουν τα στήθη μου. Η μια το αριστερό και η άλλη το δεξί.

Σταμάτησαν και μου είπαν να έρθω στην κρεβατοκάμαρα. Πήγα μαζί τους και η Λίτσα άρχισε να με γδύνει ενώ και η Νική γδυνόταν. Η Νίκη με ξάπλωσε και άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι μου ενώ η Λίτσα είχε βγάλει τα ρούχα της και χαϊδευόταν. Άρχισε να με γαμάει με δάκτυλο. Η Λίτσα έβγαλε ένα strap on και ένα δονητή χωρίς βάση, με δυο άκρα.

Η Νίκη έβαλε το ένα άκρο του δονητή στο στόμα της και το άλλο στο μουνί της Λίτσας άρχισε να την γαμάει. Όταν η Λίτσα τελείωσε, η Νίκη με διέταξε να την γλύψω όπως κι έκανα. Όταν τελείωσα η Νίκη κάθησε ανάσκελα στο κρεβάτι με ανοικτά τα πόδια, εμένα μου είπε να κάτσω πάνω της όπως αυτή, αλλά λίγο πιο κάτω, κάθησα με την πλάτη μου στην κοιλιά της.

Το κεφάλι μου ήταν στο ύψος των βυζιών της ενώ η Λίτσα είχε ήδη φορέσει το strap on. Μου άνοιξε και σήκωσε να πόδια ψηλά και άρχισε να με γαμάει σιγά σιγά στην αρχή με το strap on. Ενώ η Λίτσα με γαμούσε η Νίκη μου τσιμπούσε τις ρόγες.


Αφού τελειώσαμε οι Λίτσα και η Νίκη κάναν ένα 69 και μετά η Νίκη στήθηκε στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι, η Λίτσα μου φόρεσε το strap on και μου είπε να πάρω από πίσω την Νίκη ενώ αυτή θα την παίρνει από το μουνί με τον άλλον δονητη με το στόμα. Η Λίτσα ξάπλωσε κάτω από την Νίκη κι εγώ στάθηκα από πίσω της.

Το γαμήσι άρχισε και οι φωνές της Νίκης πρέπει να ακούστηκαν ως την Αλεξανδρούπολη. Μετά από εκείνη την φορά βρισκόμασταν για δυο χρόνια περίπου, έως ότου χαθήκαμε.

Να δημοσιευτεί το mail. Οι άντρες να μην κάνουν τον κόπο να στείλουν. Απαντάω μόνο σε e-mail από γυναίκες με φωτό.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).