Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Ο Δημήτρης ήταν αστυνομικός και τον είχα γνωρίσει τυχαία στο δρόμο. Μου άρεσε το αθλητικό του παράστημα και όταν μου είχε ζητήσει να γνωριστούμε καλύτερα, τον είχα πάει στο σπίτι μου. Έμενα σε ένα δυάρι διαμέρισμα στο Μαρούσι και εκεί του είχα δοθεί ολοκληρωτικά. Η ψωλάρα του είχε ξεσκίσει το άθιχτο μουνάκι μου και στη συνέχεια είχε χύσει στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου. Αν και ήταν πολύ θερμός δεν είχε καταφέρει ούτε μια φορά να μου χαρίσει οργασμό. Το χτύπημα για μένα ήταν ακόμα πιο δυνατό όταν διαπίστωσα πως ήταν παντρεμένος. Αμέσως τότε έδωσα τέλος στο δεσμό μας και κλείστηκα απογοητευμένη στον εαυτό μου. Εκείνος τρελός και παλαβός με το στενό μουνάκι μου αρνήθηκε να διακόψουμε και κάθε τόσο μου τηλεφωνούσε ή μου έστελνε λουλούδια.

Ένα βράδυ χτύπησε το κουδούνι της πόρτας μου κι όταν άνοιξα βρέθηκα μπροστά σε μια άγνωστη αλλά πανέμορφη γυναίκα. Ήταν γύρω στα τριάντα και μου συστήθηκε σαν γυναίκα του Δημήτρη. Από ευγένεια την κάλεσα μέσα και δίχως περιστροφές της εξήγησα πως δε θα είχα κάνει τίποτα μαζί του αν και ήξερε την αλήθεια. Εκείνη κάρφωσε τη μενεξεδένια ματιά της πάνω μου και έπειτα σταύρωσε τα υπέροχα πόδια της.

-    «Ο άνδρας μου λατρεύει τον ποδόγυρο…», μου είπε και άναψε ένα μακρύ τσιγάρο.

Ρώτησα να μάθω το λόγο της επίσκεψής της και εκείνη μου χαμογέλασε με νόημα. Έπειτα με ρώτησε αν η ψωλή του άνδρα της μου είχε χαρίσει έστω και μια φορά την ικανοποίηση. Ένιωσα τα μαγουλά μου να φλογίζονται και έπειτα κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου.

-    «Όπως το περίμενα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε μένα…», δήλωσε και με τον καπνό έκανε σκούρα δαχτυλίδια στον αέρα. «Μέχρι πρότινος ήμουν πολύ δυστυχισμένη αλλά τώρα η ζωή μου έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον» συνέχισε βαθυστόχαστα, τεντώνοντας μπροστά το πλούσιο στήθος της.

Τότε πρόσεξα πως το πουκάμισο της ήταν τόσο λεπτό, που άφηνε τις σκούρες ρώγες της να φεγγίζουν προκλητικά από μέσα.

Αυτή ήταν η αρχή της γνωριμίας μας που λίγες μέρες αργότερα άρχισε να εξελίσσεται σε μια βαθιά φιλία. Ένα απόγευμα καθόμασταν στη βεράντα και πίναμε καφέ όταν η Νάντια μου εξομολογήθηκε πως της άρεσα πολύ σα γυναίκα. Ένιωσα κολακευμένη που μια τόσο όμορφη γυναίκα είχε γοητευθεί από το παρουσιαστικό μου και όταν μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου για ν' απολαύσει γυμνό το κορμί μου το έκανα δίχως σκέψη. Υποπτευόμουν τι ήθελε από μένα και είχα τόσο πολύ απογοητευθεί από τη συμπεριφορά του Δημήτρη που ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι το διαφορετικό προκειμένου να τονώσω το ηθικό μου. Είχα διαβάσει σε περιοδικά διάφορες εμπειρίες γυναικών και μέσα από τις σελίδες των εξομολογήσεων τους είχα μάθει πως ο λεσβιακός έρωτας ήταν ασύγκριτος. Στάθηκα ολόγυμνη μπροστά της κι εκείνη άπλωσε τα χέρια της και άρχισε να χαϊδεύει αισθησιακά το κορμί μου.

-    «Είσαι πανέμορφη!» μουρμούρισε κάποια στιγμή καυλωμένη και ακούμπησε τα σαρκώδη χείλη της στις ορθωμένες ρώγες μου.

Τις πιπίλησε δυνατά ενώ συγχρόνως δυο από τα μακριά της δάχτυλα ψηλάφισαν την υγρή από καύλα μουνότρυπα μου. Οι αναπνοές μας ακούγονταν δυνατά και η ανάγκη μας να ενώσουμε τα μουνάκια μας ήταν και για τις δυο επιτακτική.

-    «Πάμε στο κρεβάτι μου» της είπα τρυφερά και την έπιασα από το χέρι.

Κούνησε το κεφάλι της ενθουσιασμένη και μου είπε πως θα έπαιρνε μαζί το δονητή που είχε στην τσάντα της.

-    «Πρέπει να τον δοκιμάσεις. Θα σε ενθουσιάσει!» πρόσθεσε πονηρά.

Ο έρωτας μαζί της ήταν σκέτη μαγεία και τα χάδια της άναψαν φωτιά στο στερημένο από οργασμό μουνί μου. Κάθε απόγευμα την περίμενα γυμνή με ανυπομονησία και όταν αργούσε να φανεί τρελαινόμουν από ζήλια. «Άραγε υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή της;» αναρωτιόμουν πολύ συχνά. Δεν άργησα να πάρω την απάντηση στο καυτό μου ερώτημα. Ένα πρωί τη συνάντησα τυχαία στο δρόμο με μια άλλη. Βρισκόμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και φρόντισα να μη με δουν. Εκείνη ήταν γύρω στα είκοσι πέντε, καστανή με γαλανά μάπα και σαρκώδη χείλη. Το κορμί της ήταν γεμάτο και τα στήθη της πολύ στητά. Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου ήταν τα πιασίματά της. Προσπάθησα να ξεχάσω το περιστατικό και να συνεχίσω τη σχέση μου μαζί της. Ήμουν πολύ ερωτευμένη και τρελαινόμουν στη σκέψη πως ήταν δυνατόν μια μέρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Όταν λίγες μέρες αργότερα η Νάντια μου ανακοίνωσε την επιθυμία της να συζήσουμε, θεώρησα τον εαυτό μου ανόητο για κάθε άσχημη σκέψη που είχα κάνει. Με αγαπούσε και εκείνη ολοκληρωτικά και αυτό το αποδείκνυε με την απόφαση της να χωρίσει τον άνδρα της.

Οι επόμενοι μήνες κύλησαν πολύ ερωτικά και η Νάντια είχε τόσο μεγάλη φαντασία που έκανε το μουνάκι μου να χύνει ασταμάτητα. Η ξαφνική αρρώστια του πατέρα μου με υποχρέωσε να πάω λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και με βαριά καρδιά αποχαιρέτησα την αγαπημένη μου.

-    «Θα μου λείψεις…» μου είπε με δακρυσμένα μάτια λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο.

Δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω στην καυτή αγκαλιά της και μόλις ο πατέρας μου καλυτέρεψε έκλεισα θέση επιστροφής. Καθώς πετούσα προς την Αθήνα σκεφτόμουν τη χαρά που θα έκανε μόλις μ' έβλεπε δυο μέρες νωρίτερα απ' ότι με περίμενε. Βρήκα τα φώτα του σαλονιού αναμμένα και απαλή μουσική ακουγόταν στο χώρο. Ένα μαύρο σουτιέν κρεμόταν από το μπράτσο της πολυθρόνας ενώ το ασορτί κιλοτάκι του βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα. Προχώρησα σαν υπνωτισμένη προς την κρεβατοκάμαρα ενώ οι διπλοί αναστεναγμοί που ακούγονταν από μέσα τρύπησαν τ' αυτιά μου.

-    «Ω Νάντια μ' αρέσει πολύ... χύνω... γλύψε πιο δυνατά την κλειτορίδα μου, ξέσκισε με τον υπέροχο δονητή σου τον κώλο μου!» φώναζε μια άγνωστη γυναικεία φωνή.

Δεν ήθελα να πιστέψω τα όσα συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα του υπνοδωματίου και ένιωσα το άρωμα να φεύγει από τα μάγουλά μου. Έπιασα το πόμολο και όταν το γύρισα αθόρυβα βρέθηκα μπροστά σε ένα θέαμα που μόνο σε πορνοταινία μπορούσε κανείς να δει. Εκείνη η κοπέλα που είχα δει κάποτε μαζί της στο δρόμο, βρισκόταν στο κρεβάτι πεσμένη στα τέσσερα και κρατώντας με τα χέρια της ανοιχτά τα κωλομέρια της, απολάμβανε το δονητή που της έχωνε η Νάντια βαθιά στην κωλοτρυπίδα της. Ταυτόχρονα η αγαπημένη μου γαμιόταν ξέφρενα με μια άλλη ψεύτικη ψωλή που την είχε χώσει στο βάθος της καυτής μουνάρας της.

Αν και στην αρχή η έκπληξη και ο θυμός κυριάρχησαν μέσα μου, σιγά-σιγά τα ξεπέρασα και άρχισα να απολαμβάνω το υπέροχο θέαμα που εν αγνοία τους, μου πρόσφεραν.

-    «Τι υπέροχο χύσιμο είναι αυτό. Θέλω κι άλλο!» ικέτεψε την αγαπημένη μου, η άλλη.

Άλλαξαν στάση και με ενωμένα τα φουσκωτά μουνάκια τους άρχισαν να χτυπιούνται σαν τρελές στο κρεβάτι. Στο μεταξύ το μουνάκι μου άρχισε να στάζει από καύλα και κατέβασα το κιλοτάκι μου μέχρι τα γόνατα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχασα τα λογικά μου και το μόνο που ποθούσα ήταν να πετάξω έξω από την καυτή μου μουνότρυπα, τους πλούσιους χυμούς μου. Έπιασα την κλειτορίδα μου και άρχισα να τη χαϊδεύω απολαυστικά. Έτσι όταν στη συνέχεια η Νάντια άρχισε να κάνει γλυφομούνι στην γκόμενα που είχε κουβαλήσει στο σπίτι δεν κρατήθηκα άλλο και περίελουσα τα μακριά μου δάχτυλα με άφθονο μουνόχυμα. Έτρεμα από ευχαρίστηση γιατί πρώτη φορά είχα αυνανιστεί τόσο απολαυστικά. Σήκωσα το κιλοτάκι μου και πήγα στο σαλόνι, αφήνοντας τις δυο γυναίκες να συνεχίσουν το πλακομούνι που έκαναν. Έπρεπε να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου και ξαφνικά άρχισα να βρίσκω ενδιαφέρουσα την περίπτωση να γίνουμε τρεις! Αν και λένε πως τους δυο άλλος δε χωρεί στην προκειμένη περίπτωση η εξαίρεση δεν έβλαπτε. Δυνατοί αναστεναγμοί ακούστηκαν από το διπλανό δωμάτιο και έπειτα η ησυχία επικράτησε στο χώρο.

Βγήκα σιγά από το σπίτι και σε λίγο ξαναγύρισα κάνοντας πολύ θόρυβο.

-    «Επέστρεψα. Που είσαι αγαπημένη μου;» ρώτησα δυνατά.

Εκείνη εμφανίστηκε σε πλήρη σύγχυση φορώντας όπως-όπως μια διάφανη ρόμπα. Θαύμασα το άψογο κορμί της και πόθησα να γλύψω το μουνάκι της. Αν και με υποδέχτηκε με συγκρατημένη χαρά, προσποιήθηκα πως δεν το κατάλαβα και αναζήτησα το μουνί της. Την έσπρωξα προς τον καναπέ και ανοίγοντας τη ρόμπα χώθηκα ανάμεσα στα υπέροχα μπούτια της. Φίλησα τρυφερά τα παχιά μουνόχειλα της και περιέστρεψα τη γλωσσίτσα μου στη φιλήδονη τρύπα της. Ένα βογκητό ηδονής βγήκε από τα σαρκώδη χείλη της και ξεχνώντας την άλλη παραδόθηκε στο γλυφομούνι που της έκανα. Έχυσε δυνατά πάνω στη γλώσσα μου και εγώ με τη σειρά μου ρούφηξα άπληστα το μουνόχυμα που μου χάρισε. Ταυτόχρονα έχυσα και εγώ γιατί όλη αυτήν την ώρα αυνανιζόμουν ξέφρενα.

-    «Μου έλειψες πολύ…» ψιθύρισε καθώς προσπαθούσε να ξαναβρεί το ρυθμό της αναπνοής της.

Εκείνη τη στιγμή η γκόμενα της μπήκε στο σαλόνι κι έμεινε άφωνη όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Η Νάντια σκέπασε το μουνάκι της και μας σύστησε. Έχοντας ξεπεράσει εντελώς τη ζήλια μου φυσικά και χάρηκα για τη γνωριμία και κοίταξα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τεράστια βυζιά της. Γύρω από τη μέση της είχε στερεώσει μια πράσινη χνουδωτή πετσέτα και έδειχνε ακόμα πιο σεξουαλική. Το γεμάτο κορμί της υποσχόταν πολλά και ανυπομονούσα να το γλύψω. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που μ' έκανε να την ποθήσω τόσο. Ίσως να ήταν το έκφυλο ύφος της ίσως ακόμα και η ενδόμυχη ανάγκη να αποδείξω στον εαυτό μου πάνω απ' όλα πως ήμουν καλύτερη από εκείνη. Πλησίασα κοντά της κι έλυσα την πετσέτα που σκέπαζε το μουνάκι της. Χάιδεψα ερεθιστικά το φουντωτό τρίχωμά του κι έπειτα γλίστρησα τα χέρια μου στα κωλομέρια της. Της έβαλα κωλοδάχτυλο γιατί είχα καταλάβει πως της άρεσε πολύ ο πρωκτικός έρωτας. Η αγαπημένη μου φανερά αμήχανη με τα όσα συνέβαιναν, μουρμούρισε πως θα πήγαινε να κάνει μπάνιο. Μόλις μείναμε μόνες αναζήτησα τα χείλη της και κόλλησα το κορμί μου πάνω της.

-    «Βγάλε τη φουστίτσα σου κι έλα να τρίψουμε τα μουνάκια μας…», ψιθύρισε τρελή από καύλα.

Ικανοποίησα την επιθυμία της και ξαπλώσαμε ολόγυμνες στο κρεβάτι. Ήταν πολύ σεξουαλική και το σγουρό μουνάκι της φαινόταν πρόθυμο να ικανοποιήσει τις ορέξεις μου. Την υποχρέωσα να πέσει στα τέσσερα και άρχισα να γαμάω με το δονητή της Νάντιας μια την καυτή μουνάρα της και μια την στενή κωλοτρυπίδα της. Εκείνη ούρλιαζε από ευχαρίστηση και με ικέτεψε να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό. Έχωσα όλο το μήκος του πλαστικού καυλιού στο βάθος της κωλοτρυπίδας της και κόλλησα την κλειτορίδα μου στη σχισμή του κώλου της. Τρίφτηκα ξέφρενα πάνω της μέχρι που έκανα το μουνάκι μου να πετάξει φωτιές από τ' απανωτά χυσίματα που του χάρισα. Η κωλοτρυπίδα της ανοιγόκλεινε ασταμάτητα ενώ ταυτόχρονα με τα δάχτυλα της ικανοποιούσε τη φιλήδονη μουνότρυπά της. Τράβηξα αργά τη ψεύτικη πούτσα από τον πισινό της και την κάρφωσα στην καυτή της τρύπα. Την έκανα να χύσει πολλές φορές και ευχαριστήθηκα όταν μου είπε πως την είχα τρελάνει με τα κόλπα μου.

Όταν η Νάντια ξαναγύρισε, μας βρήκε να συζητάμε ανέμελα, ξαπλωμένες στο κρεβάτι. Ήμασταν και οι δυο γυμνές και χώθηκε ανάμεσά μας, επιζητώντας την προσοχή μας. Κοιμηθήκαμε αγκαλισμένες και η αγαπημένη μου χάρηκε όταν είδε πως η ερωμένη της κι εγώ χαιρόμασταν η μια τη συντροφιά της άλλης. Κάποια στιγμή ξύπνησα και διαπίστωσα πως στο μεγάλο κρεβάτι βρισκόμουν μόνη. Τεντώθηκα νωχελικά και σκέφτηκα πως οι δυο γυναίκες σίγουρα θα είχαν ξυπνήσει καυλωμένες και για να μη με ενοχλήσουν θα γαμιόντουσαν στο σαλόνι. Το μουνάκι μου ανοιγόκλεισε από προσμονή κι αποφάσισα να πάω να τις βρω για να το ικανοποιήσω. Τα φώτα όμως του σαλονιού ήταν όλα σβηστά και δυνατοί αναστεναγμοί, έρχονταν από την κουζίνα. Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα ανομολόγητα έκαναν.

Η Νάντια ήταν ανεβασμένη πάνω στο τραπέζι και η Καίτη έχωνε στον κώλο της ένα χοντρό αγγούρι. Τρελάθηκα από καύλα στο θέαμα αυτό και θέλησα να το δοκιμάσω. Όταν στη συνέχεια έχωσε στην καυτή μουνάρα της μια πλαστική πούτσα δεν κρατήθηκα άλλο και πλησίασα κοντά τους ζητώντας να μου κάνουν τα ίδια. Εκείνες με βοήθησαν να στηθώ στα τέσσερα και άρχισαν με τ' ακροδάχτυλα τους να χαϊδεύουν τις έτοιμες να χύσουν τρύπες μου. Εκείνες ηδονισμένες με όσα μου έκαναν, φιλιόνταν με πάθος στα χείλη. Η Νάντια πήρε το αγγούρι κι αφού το έγλειψε ερεθιστικά σα να ήταν πούτσος το έσπρωξε στα έγκατα του κώλου μου. Η Καίτη έχωσε το ψεύτικο καυλί στο πεινασμένο μουνί της κι αφού έχυσε πάνω του δυνατά, το εξαφάνισε στην έτοιμη να χύσει τρύπα μου. Με έκαναν να χύσω απολαυστικά και ο διπλός οργασμός που μου χάρισαν ήταν για μένα μια υπέροχη εμπειρία.

Ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο. Ήμουν μόνη στο σπίτι γιατί οι ερωμένες μου είχαν πάει στη θάλασσα. Ήταν ο Δημήτρης που δίχως περιστροφές μου ζήτησε να συναντηθούμε. Δέχτηκα πρόθυμα γιατί τώρα πια πολλά είχαν αλλάξει από τότε και έτσι δεν έβλεπα και τόσο φοβερό το ψέμα που μου είχε πει. Άλλωστε ήταν η αιτία που είχα γνωρίσει τη γυναίκα του και μαζί της απολάμβανα αξέχαστες στιγμές. Συναντηθήκαμε σ' ένα μπαράκι και το μουνάκι μου πόθησε την πούτσα του όταν με τράβηξε στην αγκαλιά του. Μου ζήτησε να τον συγχωρήσω για τη συμπεριφορά του και υποσχέθηκε πως θα με ικανοποιούσε απόλυτα.

Τον άφησα να με φιλήσει και όταν στη συνέχεια πήγα μαζί του στο ξενοδοχείο, πραγματικά με ξέσκισε υπέροχα με τη χοντρή πούτσα του. Ήταν πολύ θερμός μαζί μου και η ψωλή του ικανοποίησε ασταμάτητα τις στενές τρύπες μου. Έχωσε το παλούκι του στον κώλο μου και μ' έκανε να χύσω σφοδρά την ίδια στιγμή που τα καυτά χύσια του, πλημμύριζαν τον κώλο μου. Όταν μου ζήτησε να συζήσουμε του απάντησα πως δε γινόταν γιατί έμενα μαζί με μια άλλη. Φυσικά δεν είχε ιδέα ποια ήταν κι ούτε θα το μάθαινε ποτέ αν δεν ερχόταν μια μέρα απροειδοποίητα στο σπίτι.

Εκείνη την ώρα η Καίτη κι η Νάντια έγλυφαν το διψασμένο για ηδονή κορμί μου και ετοιμάζονταν να με γαμήσουν με δυο πλαστικές ψωλές. Ο Δημήτρης που είχε ακόμα το κλειδί, τα έχασε όταν μας είδε να κάνουμε λεσβιακό έρωτα. Μόλις όμως ξεπέρασε την έκπληξή του κατάλαβε πως η γυναίκα του κι εγώ ήμασταν ζευγάρι και πετώντας τη ψωλή του έξω άρχισε να τη μαλακίζει ξέφρενα. Η Καίτη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πούτσα του και θέλησε να τη δοκιμάσει στο μουνί της. Ο Δημήτρης κάθισε στην πολυθρόνα και εκείνη τον καβάλησε εξαφανίζοντας έτσι όλο το μήκος της ψωλής του στο καυτό μουνί της. Εγώ και η Νάντια συνεχίσαμε να τρίβουμε τα μουνάκια μας μέχρι που το καυτό μας μουνόχυμα έτρεξε έξω από τις τρύπες μας.

Από τότε ο Δημήτρης απολαμβάνει το λεσβιακό μας έρωτα και μόνο αν θελήσουμε, παίρνει μέρος στα ερωτικά μας παιχνίδια.


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).