Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και καιρό διαβάζω ιστορίες στο site και είπα να γράψω και εγώ μια δική μου εμπειρία.

Ήταν μια Τετάρτη βραδάκι και είπαμε με την φίλη μου να πάμε για φαγητό μαζί καθώς και οι δυο μας δεν είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Η φίλη μου Ρένα το ήξερα ότι ήταν λεσβία εδώ και καιρό, αλλά την στιγμή που μαζί μου ήταν εντάξει σαν άτομο και συμπεριφορά, δεν είχα πρόβλημα και κάναμε μπορώ να πω καλή παρέα. Πήγαμε λοιπόν για φαγητό και μετά με προσκάλεσε σπίτι της λέγοντας μου:

-    "Ας πάμε σπίτι μου κούκλα θα καλέσουμε και ακόμα μια δυο φίλες μου και να βάλουμε καμιά ταινία και να χαλαρώσουμε στον καναπέ".

Έτσι και εγώ την ακολούθησα στο σπίτι μην ξέροντας τι είχε βάλει στο μυαλό. Η Ρένα ήταν μια κοπέλα με ωραίο σώμα, μεγάλο στήθος και στρουμπουλά κωλαράκια, όσο για μένα έχω σώμα αθλητικό με αρκετά ελκυστικές αναλογίες.

Έτσι πήγαμε στο σπίτι και μου έβαλε ένα ποτάκι όπως είπε "χαλαρωτικό". Μετά από 30 λεπτά να ‘σου και δυο φίλες της να μας κτυπάνε το κουδούνι. Ήταν και οι δυο ξανθές, η μια κοντούλα σχετικά και η άλλη ήταν κανονικού αναστήματος και με ωραία χείλη.

Περιττό να σας πω ότι μετά το "χαλαρωτικό" ποτάκι που μου ξαναγέμισε, δεν άργησα να νιώσω ζάλη. Είπα στην Ρένα ότι δεν νιώθω πολύ καλά και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να ξαπλώσω. Με πιάνει από το χέρι λοιπόν και με πάει στο δωμάτιο της. Και εκεί που με έβαλε να ξαπλώσω να ‘σου και οι δυο ξανθές! Και εκεί άρχισαν όλα! Έρχεται η κοντούλα και μου λέει στο αυτί:

-    "Θα σε σκίσουμε μουνάρα!"

Εγώ τότε γύρισα στην Ρένα αλλά δεν την έβλεπα πουθενά.

Η ψηλή τότε έρχεται από πάνω μου και αρχίζει να μου σκίζει τα ρούχα. Εγώ να φωνάζω την Ρένα συνεχώς και αυτή πουθενά. Η κοντή μου έδεσε τα χέρια και ήρθε από πάνω μου δείχνοντας μου την ζώνη της που είχε ένα πούτσο μαύρο… τι να σας πω; 20 πόντους θα ήτανε και χοντρός.

-    "Με αυτό θα σε σκίσουμε μουνάρα!"

Μου λέει και την βλέπω να το δένει γύρω της.

Άρχισαν να μου γλύφουν τις ρώγες και χωρίς να το καταλάβω με καύλωσαν τόσο πολύ! H κοντή ήρθε και άρχισε να μου φτύνει το μουνί και χωρίς καλά-καλά να με ετοιμάσει, μου χώνει τον πούτσο στο μουνί! Εγώ πηγαίνοντας να φωνάξω βρέθηκα να έχω στο στόμα το μουνί της άλλης και η κοντή να με γαμάει με μανία και να μου φωνάζει:

-    "Θα σε σκίσω μουνάρα! Θα σε σκίσω!!!"

Συνέχισε να με γαμάει δυνατά και δεν άντεξα πολύ… έχυσα και γέμισα τον μαύρο πούτσο με άσπρα χύματα… μα δεν τους έφτανε αυτό. Οι καριόλες ήθελαν να με πεθάνουν στο γαμήσι.

Με γύρισαν ανάποδα και άρχισαν να μου γλύφουν πότε το μουνί και πότε το κωλαράκι μου. Εγώ προσπάθησα να ξεφύγω πέφτοντας έτσι στο πάτωμα. Αυτές άλλο που δεν θέλανε… με ξαναγυρίζουν και τώρα η μια άρχισε να μου βάζει δάκτυλο στο κωλαράκι μου ενώ η άλλη ήρθε και κάθισε πάνω μου κρατώντας με σχεδόν ακίνητη.

Και εκεί που ετοιμάζονταν να μου σκίσουν το κωλαράκι, άκουσα την φωνή της Ρένας να τους λέει:

-    Φτάνει!!!

Το άλλο πρωί ξύπνησα στο κρεβάτι της Ρένας… το τι έγινε θα σας το πω σε άλλη ιστορία.

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy