Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Είμαι κοπέλα 26 ετών. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2002. Μόλις είχα πάρει το πτυχίο και έψαχνα για δουλειά. 23 ετών τότε..

Στάθηκα πολύ τυχερή, γιατί βρήκα ακριβώς τη δουλειά που πάντα ήθελα. Και τη γνώρισα εκεί. Αρκετά μεγαλύτερη με βαθμό υποδιευθυντή. Η πρώτη χειραψία στάθηκε αφορμή για ότι ακολούθησε.

Μου έδωσε το χέρι και ένιωσα να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτή βέβαια δε κατάλαβε τη δική μου αμηχανία και το δικό μου φλας. Από τότε ήθελα να τη βλέπω συνέχεια και έβρισκα διάφορες αφορμές πάντα σε συνδυασμό με τη δουλειά. Είχα μάθει ότι έχει μια σχέση μ έναν τύπο. αλλά δεν ήταν παντρεμένη. Έκανα υπομονή έναν ολόκληρο χρόνο. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2003. Την είχα ερωτευτεί όσο κανέναν, αλλά το υπέμενα.

Ήταν τέλη Αυγούστου όταν συνειδητοποίησα ότι δε πήγαινε άλλο. Ένιωθα το συναίσθημα να με πνίγει. Και επόμενο ήταν να τα παίξω όλα για όλα. Και είχα τυφλωθεί τόσο πολύ που αποφάσισα να πάρω ρίσκο ακόμα και για τη δουλειά. Δεν ήξερα τι αντιμετώπιση θα είχα αν της μιλούσα και θα ήταν πολύ εύκολο να με διώξουν. Δεν υπολόγιζα τίποτα όμως. Και της ζήτησα να βρεθούμε. Δεν αρνήθηκε και βγήκαμε για ένα καφέ. Στην αρχή λέγαμε περί ανέμων και υδάτων. Πήρα μια βαθιά ανάσα και της είπα ότι την έχω ερωτευτεί από τη πρώτη στιγμή και ότι έχω κολλήσει όσο ποτέ. (να σημειώσω ότι σ εκείνη τη συνάντηση έμαθα την ηλικία της. Τότε ήταν 45!)

Ήταν η σειρά της να νιώσει αμηχανία και δεν ήξερε τι να πει. Είπε ότι δεν της έχει ξανασυμβεί και ότι ήμουν το τελευταίο άτομο που θα περίμενε κάτι τέτοιο. Της εξήγησα ότι δεν έχω την απαίτηση να κάνει κάτι, απλά ήθελα να το ξέρει. Από τότε αρχίσαμε να έχουμε μια ανώδυνη επικοινωνία και βρισκόμαστε συχνά εκτός δουλειάς, χωρίς να λέμε τίποτα βέβαια για εκείνη τη συζήτηση. Περνούσε ο καιρός κάπως έτσι. Ώσπου κάπου τον Οκτώβρη χρειάστηκε να λείψει στο εξωτερικό για μια βδομάδα. Και τότε συνέβη το αναπάντεχο. Ότι ξαφνικά, ενώ ήταν τόσο μακριά, συνειδητοποίησε ότι της λείπω και δε μπορούσε να πιστέψει ότι της συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ τρελάθηκα. Ήταν το καλύτερο μήνυμα που έχω λάβει ποτέ.

Περίμενα πως και πως να γυρίσει και να βρεθούμε. Όταν γύρισε μου ζήτησε να βρεθούμε. Βρεθήκαμε και λέγαμε πάλι άσχετα. Εγώ δε τολμούσα να τη ρωτήσω για το μήνυμα που μου έστειλε, ούτε αυτή μπήκε στη διαδικασία να μου εξηγήσει. Φύγαμε εκείνο το βράδυ και τη πήγα σπίτι. λέει. τη ρωτάω. Και πριν προλάβει να απαντήσει, σκύβω και τη φιλάω. Η λέξη μαγικό δε περιγράφει αυτό το φιλί.. Η γυναίκα ήταν το κάτι άλλο.

Το άλλο πρωί βρεθήκαμε στη δουλειά και κάποια στιγμή που δεν ήταν κανένας γύρω, ήρθε μόνη της και με φίλησε. >έσκυψε και μου είπε και έφυγε.

Κάναμε να βρεθούμε πάλι αρκετές μέρες , σχεδόν ένα μήνα. Είχε άδεια και εφυγε για Αθήνα. Χρειάστηκε να πάω κι εγώ για ένα σαββατοκύριακο και βρεθήκαμε. κυκλοφορούσαμε αγκαλιά και σε κάθε ευκαιρία έσκυβα και τη φιλούσα. Εγώ είχα προτιμήσει να μη μείνω σε μια φίλη και έμεινα σε ξενοδοχείο τα δυο βράδια. Το πρώτο βράδυ όταν γυρίζαμε της είπα να έρθει μαζί μου στο ξενοδοχείο, αλλά πολύ ευγενικά αρνήθηκε.

Την άλλη μέρα βρεθήκαμε πάλι και βγήκαμε το βράδυ. Κάναμε βόλτα στη Πλάκα και βρεθήκαμε κάποια στιγμή στην αρχαία αγορά και εγώ κοντοστάθηκα ν ανάψω ένα τσιγάρο. Ακούμπησα στα κάγκελα και ήρθε μπροστά μου. Την αγκάλιασα και τη φίλησα όσο πιο πολύ μπορούσα. Εκτός από το φιλί δεν είχα προχωρήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Τη φιλούσα λοιπόν και ανταποκρινόταν μένα τρόπο που ήθελα να τη πάρω εκεί, έξω από την αρχαία αγορά. Τα χέρια μου δε μπορούσαν ν αντισταθούν άλλο. Άρχισα να τη χαϊδεύω πάνω από τα ρούχα. Όταν άγγιξα το στήθος της έπαθα τη πλάκα της ζωής μου. Είχε τις μεγαλύτερες ρώγες που έχω δει ποτέ. Άρχισα να τις τρίβω πάνω από τη μπλούζα. >μου είπε και εγώ δε σταμάτησα. Κατέβηκα προς τα κάτω, έχοντας πάντα τη γλώσσα μου στο στόμα της. Την έτριβα πάνω από το παντελόνι και όταν ήταν έτοιμη να τελειώσει , σταμάτησα. Πάμε της λέω, να πιούμε ένα ποτό. Πάμε, λέει, αλλά άφησες ένα άγγιγμα στη μέση. Το ξέρω, της είπα και παίρνοντας τη αγκαλιά φύγαμε. Ήπιαμε ένα ποτό και μετά πήραμε το ίδιο ταξί για να γυρίσουμε. Στη διαδρομή προσπαθούσα να τη πείσω να έρθει μαζί μου στο ξενοδοχείο. Με τα πολλά την έπεισα.

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, πήγε αυτή τουαλέτα κι εγώ χάζευα τηλεόραση. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι. Τη φίλησα και χωρίς να το περιμένω, έγειρε και ξάπλωσε μόνη της. Ξάπλωσα και εγώ δίπλα της και τα χέρια μου άρχισαν να τη χαϊδεύουν παντού, πάνω από τα ρούχα. Την άκουγα να βαριανασαίνει και τρελαινόμουν. Της έβγαλα τη μπλούζα και το σουτιέν. Επιτέλους έπαιρνα στο στόμα μου αυτές τις ρώγες που είχα αγγίξει λίγες ώρες πριν. Δεν χόρταινα να τις γλείφω και να την ακούω να λέει το όνομα μου.

Της έβγαλα το παντελόνι και έβαλα το χέρι μου μέσα. Εκεί τα είδα όλα γιατί ήταν τελείως αξύριστη! Άρχισα να της τρίβω το μουνί που είχε υγρανθεί πάρα πολύ. Της έβαλα ένα δάχτυλο και μετά δύο. Βογκούσε, σπαρτάραγε και έλεγε συνέχεια τ όνομά μου. Όποτε κόντευε να τελειώσει, σταματούσα και άρχιζα να της γλείφω πάλι τις ρώγες και το λαιμό. Το χέρι μου έπαιζε με τη κλειτορίδα της και τα χείλη.

Κάποια στιγμή τα δάχτυλά μου προχώρησαν στη πίσω σχισμή της. Τα υγρά της είχαν φτάσει εκεί και δεν ήταν πολύ δύσκολο να βάλω το δάχτυλο μου. Είχε χάσει τον κόσμο. Εγώ συνέχιζα να παίζω πότε με το μουνί της, πότε με το στήθος της και πότε πότε να της βάζω δάχτυλο από πίσω. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο. Ένωσα τότε τρία δάχτυλα και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της με ρυθμό. Όταν κατάλαβα ότι ερχόταν κάρφωσα μέσα της τα δάχτυλα μου και τα άφησα για λίγο εκεί. Έχυσε πολύ δυνατά. Τη πήρα αγκαλιά τη φίλησα γλυκά και αυτή με κοιτούσε μ ένα ύφος σα να μη πίστευε αυτό που μόλις είχε γίνει.

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Όταν ξυπνήσαμε το κάναμε πάλι και μετά ήπιαμε ένα καφέ αγκαλιά πριν πάρω εγώ το δρόμο του γυρισμού. Είμαστε ακόμα μαζί και κάθε φορά που το κάνω μαζί της είναι καλύτερη από τη προηγούμενη.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).