Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας, με λένε Κάτια και είμαι 24 χρονών και εμφανίσιμη. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε το φθινόπωρο που πέρασε και ήταν η πρώτη μου εμπειρία με κοπέλα.

Από έφηβη κιόλας θυμάμαι να νιώθω έλξη για το γυναικείο κορμί και φαντασιωνόμουν πολλές φορές να κάνω σεξ με κοπέλα και έτριβα το μουνάκι μου και έχυνα. Καθώς περνούσαν τα χρόνια ήθελα όλο και πιο πολύ να κάνω πράξη τις φαντασιώσεις μου αλλά ήμουν αρκετά ντροπαλή για να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα με αυτόν το σκοπό. Έτσι κατέφυγα στο chat.

Πολλές φορές με κορόιδεψαν ότι δήθεν ήταν κοπέλες αλλά νομίζω ότι μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει αν μιλάει με άνδρα ή με κοπέλα. Μια - δυο φορές συναντήθηκα με κάποιες κοπέλες αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Δεν ήταν θηλυκές αρκετά ώστε να με καυλώσουν.

Ένα βραδάκι όμως του Σεπτέμβρη, μίλησα με μια κοπέλα. Ας πούμε ότι την έλεγαν Άννα (δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά της για τους ευνόητους λόγους. Φαινόταν σοβαρή. Μιλήσαμε για αρκετά πράγματα και μετά μπήκαμε στα πιο προσωπικά.

Ήταν χωρισμένη με δύο παιδιά και 33 χρονών. Είχε παντρευτεί μικρή και δεν είχε περάσει καλά με τον άνδρα της. Έμενε στα νότια προάστια της Αθήνας. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και την ίδια μέρα τηλεφωνηθήκαμε. Η φωνή της βραχνή και καυλιάρα. Μιλήσαμε για σεξ, καυλώσαμε και το κάναμε τηλεφωνικά.

Αυτό έγινε αρκετές φορές μέχρι να νιώσουμε άνετα να συναντηθούμε. Στο μεταξύ είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες με e-mail που κρατούσαμε ένα χαρτί με γραμμένο κάτι ώστε να ξέρουμε στα σίγουρα ότι είναι αληθινή η φωτογραφία.

Λοιπόν κανονίσαμε να βγούμε. Συναντηθήκαμε σε ένα χαλαρό μπαράκι στο κέντρο. Όταν την είδα έπαθα πλάκα. Ήταν πολύ θηλυκή ντυμένη με ένα στενό κάπρι και mules και μια στενή με ανοιχτό ντεκολτέ μπλουζίτσα. Γύρω στο 1.70 με χυμώδες σώμα, πεταχτό κωλαράκι και αρκετά μεγάλο στήθος, όπου δεν φορούσε σουτιέν και διαγραφόντουσαν μέσα από το μικρό της μπλουζάκι.

Μπήκαμε στο μπαράκι και καθίσαμε σε έναν μικρό καναπέ. Ο φωτισμός χαμηλός και η μουσική χαλαρή. Πήραμε το ποτάκι μας και αρχίσαμε να μιλάμε. Ήταν ολοφάνερο ότι αυτή η νύχτα θα ήταν μαγευτική. Κολλήσαμε αμέσως και αισθανθήκαμε άνετα.

Ενώ ήπιαμε από τρία - τέσσερα ποτάκια και είχαμε φτιάξει κεφάλι, παίρνει το τσαντάκι της και πάει στην τουαλέτα. Γυρνώντας κάθεται πολύ κοντά μου, πλησιάζει στο αφτί μου και μου λέει:

-    «Πάρε το τσαντάκι μου, πήγαινε στην τουαλέτα και άνοιξε το…»

Το παίρνω κι εγώ χωρίς να έχω καταλάβει τι γινόταν. Μπαίνω στην τουαλέτα, ανοίγω το τσαντάκι της και τι βγάζω; Ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι μαύρο δαντελωτό. Ολοκάθαρα φαινόταν η στάμπα που άφησε το μουνάκι της από τα υγρά του. Το έφερα κοντά στο πρόσωπό μου και το μύρισα. Μύριζε υπέροχα! Περιττό να σας πω πόσο καύλωσα!

Το βάζω πάλι μέσα στο τσαντάκι και γυρνάω στο τραπέζι. Σκεπτόμενη την Άννα χωρίς το κιλοτάκι της, της είπα να φύγουμε γρήγορα. Πληρώσαμε και φύγαμε. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο της. Εγώ αμήχανη δεν ήξερα τι να πω και τι να κάνω. Γυρνάει προς το μέρος μου, με αγκαλιάζει και φέρνει τα χείλη της στα δικά μου. Αυτό ήταν! Αρχίσαμε και φιλιόμαστε με μανία. Οι γλώσσες μας αφέθηκαν σε ένα τρελό παιχνίδι και τα χέρια μας χάιδευαν όλο το κορμί της άλλης. Ξαφνικά σταματάει.

-    «Είμαι μόνη σπίτι απόψε. Τα παιδιά τα έχω αφήσει στην μάνα μου…»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου χαμογελώντας. Σε όλο το δρόμο δεν μιλούσαμε. Είχε πάρει το χέρι μου και το ακούμπησε στο μουνί της καθώς οδηγούσε. Της χάιδευα απαλά το μουνί της και ένιωθα τη ζεστασιά της καύλας της. Είχε βραχεί το παντελόνι της μιας και δεν φορούσε πια από μέσα κιλοτάκι. Ήμασταν καυλωμένες απίστευτα και οι δύο και μέσα στο αυτοκίνητο διαχέονταν μυρωδιές από τα μουνιά μας. Ήταν τρέλα.

Φτάσαμε στο σπίτι της. Ανεβήκαμε πάνω. Σέρβιρε ένα ποτάκι ακόμα και καθίσαμε στον καναπέ να το πιούμε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Την πλησίασα και χουφτώνοντας τα γεμάτα βυζιά της άρχισα το γλωσσοφίλημα. Της βγάζω το στενό μπλουζάκι της απελευθερώνοντας τα υπέροχα βυζιά της. Οι ρώγες της, σκούρες και μεγάλες, είχαν καυλώσει κι αυτές και με παρακαλούσαν να τις πιπιλήσω.

Μαλάζοντας το ένα της βυζί έπιασα το άλλο και το έβαλα στο στόμα μου. Δάγκωσα λίγο την ρώγα και η Άννα έβγαλε έναν μικρό αναστεναγμό. Την πιπιλούσα σαν μωρό που θηλάζει και την ρουφούσα. Βγάζω το μπλουζάκι μου και το σουτιέν μου και ενώνω τα ζουμερά βυζάκια μου με της Άννας. Έτριβα τις ρώγες μου που είχαν κατακαυλώσει πάνω στης Άννας. Ένιωθα το μουνί να θέλει να εκραγεί.

Αφήνω τα βυζιά της και γλείφω την κοιλίτσα της δίνοντας έμφαση στον αφαλό της. Της βγάζω το παντελόνι. Φιλάω τα μπουτάκια της από τη μέσα μεριά τους πλησιάζοντας στο μουνί της και με παρακαλεί να το γλείψω. Δεν ήταν όμως ακόμα η ώρα του… Γδύνομαι εντελώς, την βάζω να ξαπλώσει ανάσκελα και σκύβω από πάνω της. Της φέρνω τα βυζάκια μου στο στόμα της. Τα έπαιρνε στο στόμα της ένα - ένα καθώς κρεμόντουσαν από πάνω της. Πήγα λίγο πιο μπροστά και έκατσα με το μουνί μου πάνω στο στόμα της. Τα υγρά μου έσταζαν στο στόμα της.

-    «Τι γλυκό μουνί που έχεις καύλα μου! Θέλω να πιω όλα τα μουνο-υγρά σου!»

Πήγαινα μπρος - πίσω και γαμιόμουν πάνω στο στόμα της. Γύρισα προς το μουνί της ώστε να είμαστε σε 69. Έβαλα το δάχτυλο μου στη μουνότρυπα της και πήρα λίγα από τα υγρά της που έτρεχαν άφθονα. Είχε υπέροχη γεύση! Το μουνί της είχε σαρκώδη μουνόχειλα και μια κλειτορίδα που έμοιαζε με μικρό πούτσο. Τράβηξα με τα δόντια μου τα μουνόχειλα της και μετά πήρα στο στόμα μου την πρησμένη κλειτορίδα της. Εκείνη πιπιλούσε την δική μου και μου είχε βάλει δύο δάχτυλα και με γαμούσε.

Έβγαλα όλη τη γλώσσα μου έξω και έγλειφα από την κλειτορίδα της μέχρι πίσω την κωλοτρυπιδούλα της και όταν περνούσα από τον κόλπο της, έβαζα λίγο την γλώσσα μου μέσα και την γαμούσα με την άκρη της. Ρουφούσε η μία την άλλη και βογκούσαμε σα σκύλες. Ήταν απίστευτα! Τα μουνιά μας στάζανε όλο και πιο πολύ μέχρι που μου είπε:

-    «Έλα καύλα μου να σε πλακομουνιάσω τώρα!»

Γύρισα μπλέξαμε τα πόδια μας και ήρθαν και ένωσαν τα μουνιά μας. Ένιωθα το υγρό και καυτό μουνί της πάνω στο δικό μου. Τρίβαμε η μία το μουνί της στης άλλης και νιώθαμε τα υγρά μας να ανακατεύονται. Κουνιόμασταν και τριβόμασταν όλο και πιο γρήγορα τραβώντας η μία την άλλη από το βυζί της. Δεν άντεξα και έχυσα με σπασμούς πάνω στο μουνί της Άννας και εκείνη φώναξε:

-    «Θέλω να χύσω στο στόμα σου πουτανάκι μου!!!»

Γύρισα, έκατσα στα τέσσερα και έγλειφα σα σκυλί το μουνί της.

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωωωωωωω! καριόλα! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Χτυπιόταν στο στόμα μου μπρος - πίσω ενώ έχυνε και το πρόσωπό μου είχε γεμίσει με τα ζουμιά από το μουνί της.

Ήταν υπέροχα! Σηκώθηκα και την φίλησα και δοκίμασε από τα υγρά της κάνοντας:

-    «Μμμμμ...»

Μέσα στις μουνομυρωδιές από τα χυσίματά μας αποκοιμηθήκαμε.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).