Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Συνέχισα να δουλεύω εκείνη και την επόμενη μέρα, ενώ όπου συναντούσα τη μικρή, στο ξενοδοχείο, μου χαμογελούσε με νόημα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτή, έπιασα και τη φίλη της τη Νέλλη να μου ρίχνει κρυφές ματιές, πράγμα που με έκανε να καταλάβω ότι μάλλον το πουλάκι μου είχε κελαηδήσει. Ανησύχησα μήπως η ιστορία έκανε το γύρο του ξενοδοχείου, άδικα όμως όπως αποδείχτηκε.

Η μέρα κύλησε χωρίς περιπέτειες, και το βράδυ, πήγα στο δωμάτιο μου για να κάνω ένα ντουζάκι, να φύγει λίγο ο ιδρώτας. Όλη την ώρα κοίταζα νευρικά το ρολόι και μου φαινόταν ότι είχε κολλήσει, ενώ καλού κακού πήρα και ένα τηλέφωνο σπίτι, να τσεκάρω τι κάνει η υπόλοιπη οικογένεια, πιο πολύ όμως να σιγουρευτώ ότι δεν θα έχω καμία αιφνιδιαστική συζυγική επίσκεψη. Δεν είχε ξανασυμβεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Με το που έκλεισα το τηλέφωνο, άκουσα διακριτικά χτυπήματα στην πόρτα. Χωρίς να ρωτήσω άνοιξα και είδα τη Λίζ, απ' έξω.

Μου έσκασε φιλάκι, και πέρασε μέσα φουριόζα, κρατούσε μάλιστα και 4 μπουκάλια με ποτά, space καρπούζι όπως μου είπε μετά, να πιούμε. Εγώ φορούσα ακόμα το μπουρνούζι, και ένα κιλοτάκι, ενώ αυτή ένα κοντό παντελονάκι και ένα τιραντέ μπλουζάκι, ενώ είχε πλέξει τα ξανθά μαλλιά της κοτσίδες στο πλάι.

Δεν έχασε και πολύ καιρό, και έκατσε στο κρεβάτι, ενώ εγώ άνοιγα με τα κλειδιά μου τα μπουκάλια με το ποτό και τις έδωσα ένα. Έκατσα και εγώ δίπλα της στο κρεβάτι, και ακουμπήσαμε στον τοίχο και στην αρχή τα λέγαμε. Τη ρώτησα για τη Νέλλη και μου είπε ότι όντως της το είχε πει, χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο όμως. Το ποτό ήταν ελαφρύ, αλλά εγώ είχα διάθεση από πριν, όποτε δεν το πολυχρειαζομουν. Σιγά - σιγά κατάλαβα ότι η μικρή έπαιζε μαζί μου σαν τη γάτα με το ποντίκι, και δεν έκανε καμία κίνηση, όποτε αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω εγώ την αρχή.

Έβαλα λοιπόν το χέρι μου στο μηρό της και άρχισα να τη χαϊδεύω μόνο με τα νύχια, ενώ αυτή συνέχισε να μιλάει για θάλασσες και μπάνια και ότι άλλο της κατέβαινε. Σιγά σιγά ανέβαζα το χέρι μου προς τα πάνω και φτάνοντας στη μέση της έχωσα το χέρι μου μέσα στο παντελονάκι, που ευτυχώς ήταν μόνο με λάστιχο, δεν είχε κουμπιά. Με έκπληξη μου διαπίστωσα, φτάνοντας στο μεταξένιο τρίχωμα της ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Αυτή γύρισε και με κοίταξε στα μάτια, και γέρνοντας με φίλησε στο στόμα, με πάθος.

Με τα χέρια της έλυσε τη ζώνη από το μπουρνούζι μου και το έκανε στο πλάι, έμεινα μόνο με το εσώρουχο. Ανακάθισε, και μου έβγαλε το μπουρνούζι, και μετά μου τράβηξε το κιλοτάκι μέχρι που έμεινα γυμνή, τελείως. Τα μάτια της άστραψαν βλέποντας το αποτριχωμένο μου μουνάκι, και έγλυψε παιχνιδιάρικα τη γλώσσα της. Ενώ έσκυβε όμως την σταμάτησα και της είπα ότι δεν είναι δίκαιο, εγώ να είμαι γυμνή και αυτή να φοράει ακόμα ρούχα, την έσπρωξα λοιπόν στο κρεβάτι, και της έβαλα πρώτα το μπλουζάκι. Μετά την ξάπλωσα και της τράβηξα το παντελόνι, σηκώνοντας ψηλά τα πόδια της.

Όταν τα κατέβασε ξάπλωσα δίπλα της και τη φίλησα στο στόμα, και μετά στο λαιμό και συνέχισα αργά αργά προς τα κάτω. Φιλώντας, γλείύοντας και ρουφώντας, έφτασα στα στηθάκια της, που δεν ήταν και πολύ μεγάλα, και πήρα τη θηλή της στο στόμα μου, προκαλώντας της μια ευχάριστη ανατριχίλα στο σώμα. Τη δάγκωσα απαλά ενώ με το χέρι μου τη χάιδευα απαλά, χαμηλά. Δεν άφησα της άλλη θηλή παραπονεμένη, ήδη είχαν σκληρύνει και είχαν γίνει σαν μικρά κερασάκια. Ανασήκωσα το κεφάλι μου και τις ζούληξα λίγο τις ρώγες στα δάχτυλα μου, και μετά άρχισα με νέα φιλιά να κατεβαίνω πιο νότια.

Έφερε τα χέρια της στο κεφάλι μου και τα μαλλιά μου, προσπαθώντας ελαφρά να με στείλει κατευθείαν προς το γατάκι της, αλλά δεν της έκανα τη χάρη. Καθυστέρησα στη κοιλίτσα της για λίγο και μετά προχώρησα προς τα κάτω αλλά και πάλι προτίμησα να ασχοληθώ με φιλιά και ελαφριά δαγκωνιές με το εσωτερικό των μηρών της. Τελικά πήρα θέση που να με βολεύει καλύτερα και με τη γλώσσα μου άρχισα να εξερευνώ τα πέταλα του μουνιού της και κάθε τόσο ανέβαινα και στο κουμπάκι της, που το περιεργαζόμουν και με τα δάχτυλα μου. Παρατήρησα και πάλι το εντυπωσιακό φούσκωμα στη περιοχή του μουνιού της και ένα έντονο παίξιμο των γοφών της κάθε φορά που ασχολιόμουν με την κλειτορίδα της, ενώ ήδη τα υγρά έκαναν έντονη την παρουσία τους, με τη διακριτική βαριά μυρωδιά τους.

Μάζεψα πολλά με τη γλώσσα μου και τα γεύτηκα, και το έβαλα πείσμα να αυξήσω και άλλο την παραγωγή, τα φιλιά μου και τα πεταρίσματα την γλώσσας και τα ελαφρά δαγκώματα στα υγρά της μουνόχειλα διπλασιάστηκαν. Σηκώνονταν ελαφρά το κεφάλι μου την είδα να έχει κλείσει τα μάτια, και να δαγκώνει ελαφρά το χέρι της και αυτή η εικόνα με καύλωσε αφάνταστα, που έχασα λίγο τον έλεγχο, και χωρίς να το πολυσκεφτώ έβαλα το χέρι μου πιο κάτω και έχωσα το μεγάλο δάχτυλο, με τα υγρά της στον κώλο της.

Ένοιωσα ένα μικρό τίναγμα στο σώμα της αλλά δεν το έβγαλα, αντίθετα έβαλα και αλλά δυο στο τρυφερό της μουνάκι. Συνέχισα έτσι υπομονετικά για λίγο ακόμα και μετά ξανάρχισα το παιχνίδι με την γλώσσα. Αλλά η Λίζ είχε φτάσει πια στα όρια της και κλείνοντας απότομα τους μηρούς της γύρω από το κεφάλι μου, ξέσπασε σε ένα δυνατό οργασμό, προκαλώντας άφθονα υγρά, και ξεσπώντας σε χαμηλόφωνους, κοφτούς λυγμούς, κάτι που με ανησύχησε κάπως. Δε μπορώ να πω ότι γεύτηκα όλα τα υγρά της, αυτό ήταν αδύνατο, αλλά δεν έμεινα παραπονεμένη. Ξάπλωσα δίπλα της χαϊδεύοντας απαλά το μουνάκι της με την παλάμη μου, και όταν ηρέμησε και ξαναβρήκε την αναπνοή της τη ρώτησα, γιατί έκλαιγε, και μου απάντησε, ότι δεν έκλεγε, απλά αυτό της έβγαινε φυσικά κάθε φορά που τελείωνε. Περίεργο αλλά στο κάτω κάτω λεπτομέρεια.

Μόνο αχάριστη βέβαια δεν ήταν η Λίζ, και σύντομα φρόντισε να μου ανταποδώσει την περιποίηση και καλύτερα μάλιστα. Μπορεί να μην ασχολήθηκε πολύ με το υπόλοιπο σώμα αλλά η επίμονη εξερεύνηση της στο άτριχο μουνί μου, με έφερε γρήγορα σε κατάσταση παροξυσμού, και αν μπορούσα θα είχα χώσει με τα χέρια μου ολόκληρο το κεφάλι της στο μουνί μου. Προς το τέλος άφησε τα φιλιά κατά μέρος και έβαλε 2-3 δάχτυλα στο μουνί μου ενώ με το μεγάλο άγγιζε την κλειτορίδα μου, και αυτό το έκανε με επίμονη, και λέγοντας ότι με γαμάει και είμαι δικιά της και ότι θα τρελάνει το μουνί μου. Ούτως η άλλος από κάποια στιγμή και μετά το ένοιωσα να παίρνει φωτιά και ένα μούδιασμα κάλυψε όλη την περιοχή, και όσο και να ήθελα δεν μπορούσα να συγκρατήσω άλλο τον εαυτό μου. Αφέθηκα στο κύμα του οργασμού που σάρωσε τα σπλάχνα μου, και δυστυχώς και μια κραυγή ηδονής, που ευτυχώς δεν άκουσε κανείς ή και αν άκουσε δεν έδωσε σημασία. Με το που τελείωσα η μικρή ξάπλωσε από πάνω μου και με φιλούσε σε όλο το πρόσωπο.

Αποκαμωμένες, σταματήσαμε λίγο και ήπιαμε λίγο από τα ποτά μας, ξαπλωμένες πλάι πλάι. Ασυναίσθητα εγώ είχα ξεχάσει το χέρι μου πάνω στο μουνάκι της, σε ένα πολύ αργό ρυθμό χαδιών, που τελικά μετά από ώρα τη ερέθισαν και πάλι. Ήρθε τότε από πάνω μου και μου άνοιξε τα πόδια γυρίζοντας με ελαφρά στο πλάι, και βάζοντας μου το μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη. Στη συνέχεια προσπάθησε να βρει μια στάση ξαπλώνοντας ελαφρά από πάνω μου, όχι τελείως όμως, έτσι ώστε το μουνάκι της και η κλειτορίδα της να ακουμπάνε πάνω στο δικό μου. Τελικά αν και ήταν φανερό ότι δεν την πολυβόλευε βρήκε μια θέση ώστε να τρίβει το μουνάκι της πάνω στο δικό μου και άρχισε να κινείται πιο αποφασιστικά και πιο βίαια.

Η αίσθηση από τα μουνοπέταλα της, την κλειτορίδα της, τις τρίχες της πάνω στο δικό μου, ήταν απίστευτη, και γρήγορα, είχα φτάσει σε τρομερά επίπεδα ερεθισμού. Και αυτή το ίδιο από ότι έβλεπα. Αυτή τη φορά δεν άντεξα πολύ, αν και ο οργασμός ήταν εξίσου έντονος. Η μικρή όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα και δε σκόπευε να φύγει από πάνω μου αν δεν τελείωνε. Ήμασταν και οι δυο μούσκεμα στον ιδρώτα αλλά αυτή συνέχισε να κινείται πότε πιο αργά αποκαμωμένη, πότε πιο γρήγορα. Εμένα το μουνάκι μου είχε μουδιάσει από την επαφή, αλλά ήταν τόσο όμορφο το θέαμα που μου πρόσφερε με το πρόσωπο της από πάνω μου, κατακόκκινο από τη προσπάθεια, ιδρωμένη, με τις κοτσίδες να παίζουν σαν τρελές, και με τη λαχτάρα στα μάτια για να φτάσει σε οργασμό, που το μόνο που της έλεγα ήταν να με γαμήσει δυνατά και πιο δυνατά, όλο και πιο δυνατά.

Τελικά με την γνωστή έκφραση στο πρόσωπο της έφτασε σε ένα λυτρωτικό οργασμό, και εγώ ένοιωσα καυτά μουνοχύματα να πλημμυρίζουν την περιοχή γύρω από το μουνί μου. Έπεσε πάνω μου ακουμπώντας στο στήθος μου ενώ εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω της. Μετά από καμιά ώρα και αφού ήπιαμε και τα δεύτερα ποτά, κάναμε ένα ντουζάκι μαζί να φύγει ο ιδρώτας που είχα αρχίσει να κολλάει πάνω μας. Τα παιχνίδια δεν σταμάτησαν στην ντουζιέρα, αλλά εγώ ένοιωθα ότι τα πόδια μου δεν με κρατούσαν καλά καλά έτσι επιστρέψαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Γυρίσαμε αβίαστα σε στάση 69, και αρχίσαμε το παιχνίδι εκ νέου τα παιχνίδια. Εγώ ασχολιόμουν με το όμορφο μουνάκι της, αλλά είχα δώσει περισσότερη βάση στο να της βάζω κωλοδάχτυλο, κάτι που δεν φαινόταν να τη δυσαρεστεί.

Μπήκε μάλιστα και αυτή στο παιχνίδι και γρήγορα ένοιωσα το δάχτυλο της να γλιστράει μέσα μου, εξερευνώντας τους πρώτους πόντους του κώλου μου. Τα παιχνίδι κράτησε αρκετά αφού ταυτόχρονα χαζολογούσαμε και σχολιάζαμε, τις επίμαχες περιοχές. Κάποια στιγμή όμως η μικρή σοβαρεύτηκε και έπεσε με τα μούτρα στο μουνί μου, αρχίζοντας να πιπιλάει επίμονα την κλειτορίδα μου και να χώνει δάχτυλα στην ανυπεράσπιστη τρύπα μου.

Κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να αντέξω και πολύ οπότε και εγώ άφησα τα αστεία και άρχισα να κάνω το ίδιο ελπίζοντας να την προλάβω και να τελειώσει πρώτη, για να την αναγκάσω να ασχοληθεί μετά περισσότερο μαζί μου. Δυστυχώς όμως το μουνί μου είχε άλλη άποψη και αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω καθόλου τον οργασμό, που ήρθε πολύ απότομα αφήνοντας με ξέπνοη από κάτω της. Δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω αυτό ήταν φανερό, η Λίζ όμως δεν πτοήθηκε γύρισε αλλιώς και καβαλώντας το πόδι μου άρχισε να τρίβετε γρήγορα πάνω σε αυτό.

Ήταν ήδη ερεθισμένη όποτε δεν άργησε να αφήσει τα λίγα υγρά της πάνω μου και να ξαπλώσει πλάι μου. Δεν ξέρω αν είχε κουράγιο και για συνέχεια, αλλά εμένα τα μέλη μου είχαν λυθεί. Μάλλον το κατάλαβε γιατί μου χαμογέλασε, γύρισε την πλάτη της προς τα μένα, κόλλησε πάνω μου και πήρε το χέρι μου πάνω από τον ώμο της, και έκλεισε το φως. Έτσι αγκαλιασμένες μας βρήκε το ξημέρωμα να κοιμόμαστε του καλού καιρού. Κάποια στιγμή αυτή ξύπνησε, σηκώθηκε και ντύθηκε, για να πάει στο δωμάτιο της και τότε με ρώτησε αν σε δυο βράδια θα ήθελα να πάω στο δωμάτιο της και να συμμετέχει και η Νέλλη. Δε μου κακοφάνηκε καθόλου η ιδέα και δέχτηκα. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί και έφυγε.

Εγώ έκλεισα τα μάτια μου και αναρωτήθηκα πώς να είναι άραγε να είμαι με δυο κορίτσια στο ίδιο κρεβάτι και κάπου εκεί με ξαναπήρε ο ύπνος.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.