Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Λένα είμαι 23 ετών με πολύ μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο. Η Μαρία είναι παιδική μου φίλη πολλά χρόνια. Επειδή μένει στο εξωτερικό είχε πολλά χρόνια να με δει. Όταν με είδε είχε καρφώσει το βλέμμα της στα βυζιά μου. Την ρωτάω αν άλλαξα κι εκείνη μου λέει πως άλλαξα πολύ.

Εγώ όση ώρα μιλούσαμε προσπαθούσα να δει το τάνγκα μου και όλο ακουμπούσα στην μούρη της τα βυζιά μου. Τότε εκείνη μου λέει:

-    «Ρε συ, είσαι να γαμηθούμε και να φωνάξω έναν φίλο μου να μας γυρνάει τσόντα;»

-    «Οκ!», της λέω.

Όταν ήρθε ο φίλος της εκείνη μου έδεσε τα χέρια. Μου βγάζει μονομιάς τα ρούχα και αρχίζει να μου βαράει τα βυζιά. Εγώ είχα καυλώσει με βαράει στα κωλομάγουλα τόσο δυνατά που βόγκηξα. Αρχίζει να μου δαγκώνει τον κώλο.

Μετά με ξαπλώνει και με αλείφει με μερέντα στα βυζιά. Αρχίζει να με γλύφει. Οι ρώγες μου είχαν γίνει σκληρές σαν τσιμέντο. Άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο γλειφομούνι δαγκώνοντας λίγο το μουνί μου.

Ο ξάδελφος της είχε φέρει μαζί και μια σακούλα. Ύστερα την βλέπω να βγάζει απ’ τη σακούλα ένα λουρί για σκυλιά κι έναν πλαστικό πούτσο περίπου 25 εκατοστά. Εγώ τρελάθηκα. Άρχισα να φωνάζω και να της λέω να με λύσει.

Εκείνη με βάζει να κάτσω στα τέσσερα, μου βάζει το λουρί κι ανεβαίνει πάνω μου. Με καβάλησε κανονικά. Χοροπηδούσε πάνω μου. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω για να κατεβεί αλλά αυτή τότε μου χώνει τον 25άρη πούτσο στο μουνί.

Είχα πεθάνει απ’ τον πόνο. Μου τον έβαλε όλο μέσα με την μία. Μου τον έβαζε και τον έβγαζε συνέχεια ώσπου είχα και τον πούτσο στο στόμα αλλά και μου βάζε δάχτυλο στον κώλο. Αφού με δαχτύλωσε κανονικά. Μου τον έβαλε κι όλο στο παρθένο κωλαράκι μου.

Ούρλιαζα από τον πόνο ενώ με γαμούσε κανονικά. Αφού με ξεκώλωσε μου έκανε κι ένα γλειφομούνι για να μαζέψει τα χύσια μου. Όταν τελείωσε το γαμήσι αισθανόμουν υπέροχα.

Περιττό να σας πω ότι μετά με γάμησε κι αυτός που τραβούσε το βίντεο. Η φίλη μου πήρε την τσόντα για να την δείχνει στους φίλους της στο εξωτερικό.

Περιττό να πω ότι μετά απ’ αυτό το γαμήσι ακολούθησαν κι άλλες πολλές τσόντες…
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy