Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ώρα περασμένη. Το κεφάλι μου πονούσε και τα μάτια μου πρησμένα. Είχε περάσει ένας μήνας από τότε που η κοπέλα μου με είχε αφήσει κι όμως εγώ δεν έλεγα να την ξεπεράσω. Ανέκαθεν ήμουν λιγάκι περισσότερο "μελό" απ όσο χρειαζόταν. Είχα την τάση να πιστεύω σε αιώνιες αγάπες, έρωτες που δεν ξεθώριαζαν ποτέ και μου φάνταζε λιγάκι δύσκολο να δεχτώ το χωρισμό. Εντάξει, δε λέω, τα εννοώ κάθε φορά όλα τα κλαψομουνιάσματα μου, αλλά για καλή μου τύχη δεν κρατάνε και για πολύ. Μονάχα μέχρι να βρω κάτι καινούργιο να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να μου αποσπάσει τη προσοχή.

Ήταν λοιπόν κι εκείνη μια από τις μέρες που πάλευα με τον εαυτό και τις σκέψεις μου προσπαθώντας να ξεχάσω τη Στέλλα. Δεν ήταν εύκολο. Απ’ το μυαλό μου περνούσαν όλες οι όμορφες στιγμές μας, όλα τα φιλιά μας, η πρώτη φορά που κάναμε έρωτα, τα μάτια της, το πάθος της. Χωρίς να το καταλάβω και λιγάκι αδύναμη για να αντισταθώ άρχισα να ονειροπολώ. Στο μυαλό μου ήταν εκείνη εκεί, με άγγιζε, μου χάιδευε απαλά τα μαλλιά και εγώ είχα μείνει ακίνητη, είχα παραδοθεί εντελώς στο δικό της άγγιγμα. "Στέλλα", ψιθύρισα το όνομα της. Μηχανικά έφερα το δεξί μου χέρι στο στήθος μου και τσίμπησα τη δεξιά μου ρώγα με αρκετή δύναμη. Είχε πρηστεί. Η ανάσα μου άρχισε ένα βαραίνει καθώς στη φαντασία μου, το μωρό μου ήταν εκεί, καυλωμένη για μένα.

"Όχι", είπα δυνατά και επιτακτικά στον εαυτό μου. Το story με τη Στέλλα είχε πια τελειώσει. Εκείνη είχε προχωρήσει και ήταν καιρός για μένα να το καταλάβω. Δε θα τελείωνα για εκείνη. Ξαφνικά άρχισα να νιώθω αξιολύπητη. Ήμουν φτιαγμένη, πολύ ερεθισμένη και έτοιμη να αγγίξω τον εαυτό μου. Αισθάνθηκα το μουνάκι μου μούσκεμα. Εκνευρισμένη όμως με τον εαυτό μου σηκώθηκα απ το κρεβάτι και σχεδόν έτρεξα προς το ψυγείο. Αν υπήρχε πράγματι κάτι που θα μ' έκανε να νιώσω καλύτερα εκείνη τη στιγμή, αυτό ήταν παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτα, κατά προτίμηση οικογενειακή συσκευασία. Άνοιξα το ράδιο. Η μουσική τέρμα και βρέθηκα να χορεύω με το παγωτό στο χέρι, τραγουδώντας και κάνοντας αστείες γκριμάτσες αηδίας μπροστά στο καθρέφτη του σαλονιού. Μόνο αφού τελείωσε το τραγούδι έπεσα στον καναπέ, σχεδόν εξουθενωμένη αλλά αυτή τη φορά χαμογελώντας. Σε μια άλλη ζωή θα έπρεπε να ήμουν κλόουν, δεν υπήρχε άλλη εξήγηση.

Μπορεί να είχε μεσολαβήσει αρκετή ώρα αλλά η κάψα ανάμεσα στα πόδια μου δεν έλεγε να περάσει. Αυτή τη φορά ήθελα κάτι απλό, κάτι για να "ξεκαυλώσω". Δεν ήμουν ποτέ φαν της τσόντας, εκτός βέβαια κι αν ήμουν εγώ η ίδια πρωταγωνίστρια, αλλά εκείνη τη στιγμή χρειαζόμουν κάτι να μου αποσπάσει τη προσοχή. Ήθελα να ικανοποιήσω το μουνάκι μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να το κάνω για πάρτη της πρώην μου. Χωρίς να το πολυσκεφτώ μπήκα στο xstream. Μου άρεσε να διαβάζω περιγραφές. Ήμουν πολύ εγκεφαλική και η φαντασία μου οργίαζε κάθε φορά. Βέβαια δεν περίμενα και θαύματα. Ερασιτεχνικές ιστορίες, αλλά ήταν ότι πρέπει για ξεκαύλωμα.

Άνοιξα την πρώτη λεσβιακή ιστορία που έτυχε να βρεθεί μπροστά μου εκείνη τη στιγμή. Δε θέλω να πω πολλά, μόνο όσα χρειάζονται. Είχα δύο δυνατούς οργασμούς διαβάζοντας τη. Δεν άντεξα και διάβασα όλες τις ιστορίες της. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έγραφε. Πρόσεχε τη λεπτομέρεια. Δε βιαζόταν, δε γινόταν όμως και βαρετή. Δε χρειαζόταν να γίνει χυδαία για να ξεσηκώσει ερωτικά τους αναγνώστες της. Δεν το έπαιζε ντίβα, ούτε προσποιούνταν το απόλυτο θηλυκό. Αυτό όμως δεν την έκανε λιγότερο classy. Αντίθετα, άφηνε τον εαυτό της να φανεί ευάλωτη με έναν τρόπο που την ανέβαζε στα μάτια μου. Έβρισκα υπέροχο το φέρσιμό της προς τις κοπέλες που ήταν ερωμένες της. Οι ιστορίες της ξεχώριζαν απ τις λιγούρικες αηδίες που διάβαζα κατά καιρούς. Δεν την ήξερα, δεν ήξερα τίποτα γι' αυτή. Ήξερα όμως ένα πράγμα, εγώ αυτή τη γυναίκα τη θαύμαζα.

Ξαφνικά μια σκέψη ήρθε στο μυαλό μου. "Θέλω να τη γνωρίσω". Με το μυαλό μου άρχισα να πλάθω σενάρια για το πως θα μπορούσα άραγε να την πλησιάσω. Στα γρήγορα έφτιαξα ένα λογαριασμό στο XStream και κατευθείαν μπήκα να χαζέψω το προφίλ της. Μου άρεσαν τα γούστα της και αυτό το κατάλαβα ακόμα περισσότερο όταν είδα τη φώτο προφίλ της. Ξαφνικά και για κάποιο λόγο άρχισε να μου φαντάζει απρόσιτη. Ντιβέ στιλάκι, υπεροπτική και ψηλομύτα. Σε καμία περίπτωση όμως. Απλά ξαφνικά ένιωσα τον εαυτό μου να δειλιάζει μπροστά της. Καλό σημάδι, σήμαινε πως μου άρεσε πολύ. Ανέκαθεν μου άρεσαν οι προκλήσεις και το να επιδιώξω μια γνωριμία μαζί της ήταν κάτι τολμηρό που σίγουρα δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Κάποια στιγμή το προφίλ της έδειξε online. Δεν έχασα ευκαιρία και αμέσως της έστειλα μήνυμα.

«Καλησπέρα, πολύ όμορφες οι ιστορίες σου. Λατρεύω το πόσο περιγραφική είσαι και τη σημασία που δίνεις στις λεπτομέρειες.»

«Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ» , ήρθε η απάντηση.

Συστηθήκαμε και η συνέχεια κύλησε όμορφα. Μιλήσαμε γενικά, τη ρώτησα για τη ζωή της κι εκείνη για τη δική μου. Είχα σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη, οπότε ήξερα το μέρος. Μου μίλησε για τα αγαπημένα της στέκια κι εγώ για τα δικά μου, τις αγαπημένες της ασχολίες, τα χόμπι μας. Το ύφος της ήταν πάντα χαλαρό, φιλικό και σεμνό, παρ' όλα αυτά όμως δεν έλειπε και μια δόση αμοιβαίου φλερτ απ' τη συζήτηση. Με όμορφο τρόπο προσπαθούσα να την πειράζω και για να σπάσω τον πάγο δεν παρέλειπα και λιγάκι αυτοσαρκασμό. Το κόλπο με τον αυτοσαρκασμό έπιανε πάντα. Με έκανε να μοιάζω κοπέλα με αυτοπεποίθηση, με φιλικό τρόπο πάντα, χωρίς να κάνω το κορίτσι απέναντί μου να με βλέπει σαν απρόσιτη σκύλα. Καταλάβαινα πως απολάμβανε να μιλάει μαζί μου, τουλάχιστον στο γραπτό λόγο και αυτό με έκανε να ελπίζω για κάτι περισσότερο. Αφού πέρασαν μερικές μέρες και πίστευα πως πλέον δε θα καρφωνόμουν, εντελώς αυθόρμητα και με χαλαρό υφάκι και με τη δικαιολογία έτοιμη πως έτσι κι αλλιώς έπρεπε να ανέβω στο πανεπιστήμιο να φτιάξω τα χαρτιά για το μεταπτυχιακό μου, σα να μη τρέχει και τίποτα ρε παιδί μου αν φάω χυλόπιτα πχ, της ζήτησα να βρεθούμε Θεσσαλονίκη για ένα ποτό.
 
«Ρε συ, φαίνεσαι πολύ κομπλέ κοπέλα, το άλλο ΣΚ έρχομαι Θεσσαλονίκη κι έχω σκοπό να κάτσω λίγες μέρες. Αν θες ψήσου για ένα ποτάκι».
 
Το είχα παίξει χαλαρή κι αδιάφορη, όμως η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά με ανυπομονησία καθώς περίμενα την Μαριτίνα να απαντήσει. Περίμενα να αργήσει να μου γράψει. Φανταζόμουν πως θα θελε να νομίσω πως το σκέφτεται, πως ήθελε να το παίξει και λιγάκι δύσκολη. Έκανα λάθος. Η απάντηση ήταν θετική και δεν άργησε πάνω από ένα λεπτό. Αυτά είναι, σκέφτηκα χαρούμενη. Η εβδομάδα για μένα πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Ήμουν πνιγμένη στη δουλειά, κάτι που ήταν σχετικά καλό γιατί μου αποσπούσε την προσοχή απ’ το να σκέφτομαι. Σκέφτομαι υπερβολικά είναι η αλήθεια, αναλύω υπερβολικά τις καταστάσεις και ενώ απ’ τη μια αυτό είναι καλό, απ’ την άλλη πολλές φορές με τραβάει πίσω απ’ το να ζω την καθημερινότητα.
 
Παρασκευή πρωί ξεκίνησα με το αμάξι για Θεσσαλονίκη. Ένιωθα ένα περίεργο συναίσθημα ανυπομονησίας, ανάμεικτο με μια δόση άγχους. Καιρό είχα να βγω πρώτο ραντεβού. Μετά από ένα χρόνο σχέσης και απόλυτης δέσμευσης είχα αρχίσει να ξεχνάω πως γίνεται. Ήθελα πολύ να την εντυπωσιάσω. Έκανα μια γρήγορη ανακεφαλαίωση στο μυαλό μου. Ήξερα πως είχα να κάνω με μια γυναίκα γύρω στα τριάντα, αρκετά μορφωμένη, όμορφη, με ωραίο στιλ, αρκετή θηλυκότητα, πολλές εμπειρίες και ένα πραγματικό ταλέντο στο να γράφει ερωτικές ιστορίες. Απ' την άλλη, εγώ ήμουν μια κοπέλα, αρκετά μικρότερη σε ηλικία, με ωραίο χαμόγελο, αίσθηση του χιούμορ και πολύ θράσος. Εντάξει, θα το ρίξουμε το γκομενάκι απόψε, σκέφτηκα και ξεκαρδίστηκα στα γέλια.
 
Έφτασα Θεσσαλονίκη λίγο πριν μεσημεριάσει. Τηλεφώνησα στον αδερφό μου να παραγγείλει κάτι καλό να φάμε. Εννοείται πως δεν υπήρχε περίπτωση να φάω απ’ τα χεράκια του. Περάσαμε μαζί σχεδόν όλη τη μέρα. Είχα καιρό να τον δω και ήμουν χαρούμενη που μπόρεσα να βρεθώ μαζί του. Γενικά είχα πολύ στενή σχέση με όλα μου τα’ αδέρφια. Με τον Άλκη όμως υπήρχε ένα ακόμα πιο βαθύ δέσιμο. Μπορούσα να του εκμυστηρεύομαι τα πάντα κι εκείνος το ίδιο. Μου μίλησε για την καινούρια του σχέση, για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν με την Αλίκη και εγώ του είπα τα πάντα σχετικά με τη Μαριτίνα. Με βοήθησε μάλιστα να διαλέξω και τι θα βάλω το βράδυ. Πάντα εκτιμούσα μια καλή αντρική γνώμη. Κάποια στιγμή αργότερα μπήκα για ένα ντουζάκι. Έστειλα ένα μήνυμα στη Μαριτίνα, έτσι απλά για να ξέρει πως τη σκέφτομαι. Άφησα το νερό να τρέχει πάνω μου, ενώ στο μυαλό μου έτρεχε η κοπέλα που είχα αποφασίσει πως ήθελα να αποπλανήσω. Μέχρι κι εγώ η ίδια είχα εκστασιαστεί με το θάρρος μου. Συνήθως έριχνα τις κοπέλες με το πόσο ντροπαλή ήμουν. Παραδόξως έβρισκαν γλυκό το πως κοκκίνιζα κάθε φορά που κοιτούσα στα μάτια τη κοπέλα που μου άρεσε ή το πως έψαχνα να βρω κάτι αστείο να πω για να γλιτώσω από τις αμήχανες στιγμές.
 
Σχεδόν μηχανικά, βγήκα απ τη ντουζιέρα και έβαλα μουσική. Μέχρι και να ντυθώ φάνταζε αγγαρεία χωρίς μουσική. Φόρεσα μαύρο brazil εσώρουχο, με μαύρο σουτιέν και από πάνω το κοντό μου ροζ φόρεμα. Στενό στη μέση, ανοιχτό στη λεκάνη. Πρόσεξα ιδιαίτερα το μακιγιάζ μου, βραδινή έξοδος και ήθελα να είμαι προσεγμένη. Μαλλί πρόκα, μαύρη τσάντα, μαύρο τακούνι κι έτοιμη. Έφτασα πρώτη. Δε χρειάστηκε όμως να περιμένω για πολύ. Λίγα λεπτά μετά η Μαριτίνα με χαιρετούσε από μακριά. Της χάρισα το πιο γοητευτικό μου χαμόγελο καθώς της ανταπέδωσα το χαιρετισμό.
 
- Χάρηκα, Μίρκα…
 
της είπα ακόμα χαμογελώντας, μιας και ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν από κοντά.
 
- Μαριτίνα κούκλα μου…
 
απάντησε γελώντας καθώς ένιωθα τα μάτια της να με περιεργάζονται διακριτικά. Φορούσε ένα στενό μαύρο παντελόνι, με μια μπορντό μπλούζα, ανοιχτή στη πλάτη και ένα πολύ όμορφο ασημένιο κολιέ γύρω απ το λαιμό της. Αμέσως ένιωσα την παρουσία της επιβλητική. Δε με ενόχλησε. Αντίθετα, έτσι τη φανταζόμουν απ’ την ημέρα που διάβασα τις ιστορίες της. Επιβλητική, ταυτόχρονα όμως γεμάτη κατανόηση και στοργή. Καθίσαμε σε ένα καφέ μπαρ, χωρίς πολύ κόσμο με χαμηλό φωτισμό και χαλαρή μουσική. Μπορώ να πω πως αισθανόμουν αρκετά αμήχανα και η Μαριτίνα το καταλάβαινε. Δεν είχαμε προλάβει καλά-καλά να παραγγείλουμε και είχε ήδη αρχίσει να με πειράζει.
 
- Βρε εσύ είσαι μια γλύκα, είσαι ένα μικρό, μικρό κοριτσάκι...
 
- Μικρό στο μάτι, μεγάλο...
 
είπα με προσποιητή αγριάδα, ανασηκώνοντας κιόλας το φρύδι, κάνοντας την Μαριτίνα να γελάσει δυνατά. Για λίγη ώρα μιλούσαμε η μία στην άλλη φλερτάροντας έντονα, με πολλά υπονοούμενα, δίχως όμως καμία μας να κάνει το επόμενο βήμα. Ξέραμε και οι δύο πολύ καλά πως θα συνεχιζόταν η βραδιά. Περιμέναμε όμως. Μου άρεσε το πως η Μαριτίνα δε βιαζόταν. Έκανε υπομονή. Σα να παίζαμε κι οι δυο ένα παιχνίδι που νικήτρια θα έβγαινε εκείνη που θα ανάγκαζε την άλλη να ανοίξει πρώτη τα χαρτιά της. Διάβαζα τις κινήσεις του σώματός της και καταλάβαινα πως με ήθελε, τουλάχιστον όσο την ήθελα εγώ. Τα μάτια της άστραφταν. Της άρεσε πολύ το φλερτ, την είχα ιντριγκάρει και φαινόταν καθαρά.
 
Συζητούσαμε για τις ιστορίες της, για όλα όσα μου άρεσαν πάνω της, για το πόσο θαύμαζα τον τρόπο που έγραφε. Μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά της προς τις άλλες κοπέλες, το πάθος της, ο ερωτισμός της. Κι εκείνη μου έλεγε το πόσο γοητευτική με έβρισκε. Δεν άντεχα και δάγκωνα τα χείλη καθώς μιλούσε. Κι εκείνη σα να ήξερε τι κινήσεις ακριβώς έπρεπε να κάνει με τα δάχτυλά της άγγιζε απαλά το γυμνό μου μπούτι, χαϊδεύοντας με, ερεθίζοντας με αυτό τον τρόπο όλο μου το κορμί. Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Τη ζητούσε όλο μου το σώμα, ήμουν μούσκεμα και ένιωθα τις ρώγες μου πρησμένες.
 
- Μαριτίνα, της είπα με προσποιητή αθωότητα γέρνοντας προς το μέρος της. Σε θέλω, τώρα, δεν αντέχω άλλο.
 
Άφησε ένα γελάκι να ακουστεί και στα μάτια της είδα μια σπίθα ικανοποίησης.
 
- Αφού έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν και αφού δεν αντέχεις άλλο, είπε τόσο χαμηλόφωνα που ίσα που την άκουσα και με βλέμμα πολλά υποσχόμενο… πάμε τώρα σπίτι μου να σου ξεσκίσω το μουνάκι.
 
Έκλεισα ενστικτωδώς τα μάτια μου και άφησα έναν αναστεναγμό καθώς ένιωσα το στομάχι μου να αλλάζει θέση.
 
- Μάλιστα...
 
της είπα χαμογελώντας, χαμηλώνοντας όμως το βλέμμα, παριστάνοντας γελοία πως με το ζόρι υπάκουγα στις προσταγές της. Κατευθυνθήκαμε προς το αμάξι της και όταν φτάσαμε στο πάρκινγκ, αφού με το βλέμμα σκανάραμε την περιοχή για να σιγουρευτούμε πως ήμαστε μόνες, η Μαριτίνα έσκυψε και με φίλησε. Ένα όμως φιλί, γρήγορο γιατί βρισκόμασταν σε δημόσιο χώρο. Σε όλο το δρόμο έμεινα όσο πιο σιωπηλή μπορούσα. Την κοιτούσα κάπως αμήχανα. Εκείνη βέβαια έδειχνε να το διασκεδάζει. Κατά βάθος το διασκέδαζα κι εγώ. Δεν άφηνα όμως τον εαυτό μου ελεύθερο να το δείξει. Μου άρεσε το παιχνίδι που παίζαμε. Είχε καταφέρει να με κάνει να διώξω κάθε άλλη σκέψη απ το μυαλό μου. Είχε κυριαρχήσει πάνω μου με τρόπο τόσο διακριτικό που ούτε εγώ η ίδια δεν κατάλαβα πως έγιναν τα πράγματα. Σίγουρα όμως ήξερα ένα πράγμα. Την ήθελα. Ήθελα εκείνο το βράδυ να γίνω δική της. Είχε κυριαρχήσει απόλυτα πάνω μου και ήθελα να γνωρίζει πως είμαι το τρόπαιο της. Στην αρχή ήμουν η κυνηγός. Οι ρόλοι όμως είχαν αντιστραφεί χωρίς να το καταλάβω. Με είχε κάνει να νιώσω την ανάγκη να την ικανοποιήσω, να πραγματοποιήσω κάθε επιθυμία της. Κι αυτό δεν το είχε καταφέρει τώρα, αλλά πολύ νωρίτερα, όσο ήμουν ακόμα γυμνή στον καναπέ μου κι έπαιζα το μουνί μου για πάρτη της.
 
Φτάσαμε στο σπίτι της πριν καλά-καλά το καταλάβω. Η Μαριτίνα έβαλε το δεξί της χέρι γύρω απ' τη μέση μου και με οδήγησε μέσα. Έκλεισε την πόρτα και αμέσως με τράβηξε με δύναμη φιλώντας με με πάθος. Οπισθοχώρησα ένα βήμα για να τη διευκολύνω και ανταποκρίθηκα στο φιλί της. Με το αριστερό μου χέρι την έπιανα απ’ τη μέση, τραβώντας την προς το μέρος μου, ενώ το δεξί μου χέρι βρισκόταν πίσω απ’ τον αυχένα της. Εκείνη είχε φέρει και τα δυο της χέρια γύρω απ’ τον κώλο μου και με χούφτωνε βίαια, υψώνοντας το φόρεμα μου ενώ παράλληλα τραβούσε τη λεκάνη μου πάνω στη δική της. Ένιωθα τα σώματά μας ενωμένα, οι ρώγες μου πέτρα. Της έβγαλα τη μπλούζα γρήγορα αποκαλύπτοντας αυτούς τους υπέροχους κοιλιακούς που μέρες τώρα ανυπομονούσα να δω. Έφερα τα χέρια μου στο στήθος της, με τέτοιο τρόπο ώστε οι δύο αντίχειρές μου να είναι τεντωμένοι πάνω στις ρώγες της ενώ χρησιμοποίησα τα υπόλοιπα δάχτυλα για να της ξεκουμπώσω το σουτιέν.
 
- Όχι πουτανάκι μου, τώρα είσαι δική μου...
 
είπε αρπάζοντας τα χέρια μου βίαια και γυρνώντας με, με το πρόσωπό μου να κοιτάζει τον τοίχο. Μη μπορώντας να κάνω κι αλλιώς, παραδόθηκα ολοκληρωτικά στις διαθέσεις της, αφήνοντάς τη να μου κάνει ότι εκείνη θέλει. Με έβαλε να σηκώσω τα χέρια και μου έβγαλε το φόρεμα. Σταμάτησε λίγο και άρχισε να με περιεργάζεται. Ένιωθα εκτεθειμένη, με την πλάτη στο τοίχο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα και τα τακούνια μου. Άκουγα την ανάσα της βαριά. Δεν τόλμησα όμως να κουνηθώ απ τη θέση μου. Με το χέρι της την ένιωσα να με χαστουκίζει ανάμεσα στα πόδια. Αμέσως κατάλαβα και τούρλωσα τον κώλο μου προς το μέρος της, σκύβοντας ελαφρώς και ανοίγοντας τα πόδια μου ακόμα περισσότερο.
 
- Πολύ ωραία...
 
την άκουσα να λέει επιτακτικά. Προκλητικά έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα σκέλια μου χουφτώνοντάς με με δύναμη.
 
- Κορίτσι μου, το ξέρεις πως το έχεις μουσκέψει το βρακάκι σου;...
 
μου είπε με έναν ελαφρύ τόνο ειρωνείας στη φωνή, κάνοντάς με να καυλώσω ακόμα περισσότερο.
 
- Μάλιστα...
 
απάντησα με ένα ψεύτικο ύφος ντροπής. Η αλήθεια είναι ότι διασκέδαζα τη φάση περισσότερο απ' όσο της έδειχνα.
 
- Μείνε εδώ. Όταν γυρίσω θέλω να σε δω γυμνή σ’ αυτή τη στάση. Κατανοητό;
 
- Μάλιστα...
 
απάντησα με ένα ύφος απόλυτης υποταγής. Όσο έλειπε έβγαλα τα εσώρουχα μου και στήθηκα ξανά με το πρόσωπο στον τοίχο στην ίδια στάση που με είχε αφήσει.
 
- Καλό κορίτσι...
 
άκουσα την Μαριτίνα να με πλησιάζει.
 
- Σου είπα πως θα σου ξεσκίσω το μουνί, κι εμένα μου αρέσει να κρατάω το λόγο μου...
 
είπε κι ένιωσα κάτι πλαστικό να μ’ αγγίζει κάτω απ’ τα πόδια κάνοντας όλο μου το κορμί να ανατριχιάζει. Η Μαριτίνα είχε σχεδόν ξαπλώσει πάνω μου, φορώντας ένα στραπ-ον που από στιγμή σε στιγμή θα έμπαινε μέσα μου. Αναστέναξα δυνατά καθώς το πλαστικό αυτό πράγμα άγγιζε τα μουνόχειλα μου, κάνοντάς τα ακόμα πιο μούσκεμα. Με το χέρι της η Μαριτίνα με έβαλε να σηκώσω τη λεκάνη μου πιο ψηλά, τοποθετώντας τη μέση μου λιγάκι χαμηλότερα, με τα χέρια μου αυστηρά πάντα ακουμπισμένα στο τοίχο. Το στραπ-ον γλίστρησε εύκολα μέσα μου. Ήταν η πρώτη φορά που γαμιόμουν με στραπ-ον και μπορώ να πω πως το απολάμβανα. Το αριστερό χέρι της Μαριτίνας μου χούφτωνε βίαια τα βυζιά, ενώ με το δεξί μου τραβούσε με δύναμη τα μαλλιά καθώς αύξανε την ταχύτητα με την οποία με γαμούσε. Η στάση που βρισκόμουν ήταν άβολη, κάτι που με καύλωνε ακόμα πιο πολύ.
 
Την ένιωθα ολόκληρη σκυμμένη πάνω μου, με τον ιδρώτα της να στάζει. Αναστέναζα δυνατά περιμένοντας ένα δυνατό οργασμό. Η Μαριτίνα μάλλον το κατάλαβε γιατί άφησε το βυζί μου κι άρχισε να παίζει δυνατά με την κλειτορίδα μου. Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να ουρλιάξω από ηδονή και καύλα. Και το έκανα. Τελείωσα ταυτόχρονα κολπικά και κλειτοριδικά, ουρλιάζοντας και κάνοντας τα πάντα μούσκεμα. Η Μαριτίνα με γαμούσε μέχρι το κορμί μου να σταματήσει να συσπάται και τότε βγήκε αργά από μέσα μου, φιλώντας με απαλά στην πλάτη και χαϊδεύοντας με σε όλο μου το σώμα.
 
- Ήσουν φοβερή...
 
μου είπε στοργικά φιλώντας με στο λαιμό κάτω απ το αυτί. Με πήρε απ το χέρι και με οδήγησε αργά στην κρεβατοκάμαρα.
 
- Έλα να ξαπλώσουμε λιγάκι...
 
μου είπε. Τη βοήθησα χαμογελώντας να βγάλει το στραπ-ον απ τη μέση της και ξαπλώσαμε κι οι δυο αγκαλίτσα στο υπέρδιπλο κρεβάτι της.
 
- Σε ευχαριστώ, της ψιθύρισα στ’ αυτί. Υπέροχη εμπειρία αυτό που με έκανες να νιώσω.
 
Για κάποιο λόγο δε μπορούσα να ξεκολλήσω από πάνω της. Τώρα ήταν που παρατηρούσα το πόσο πραγματικά πανέμορφη ήταν. Δυσκολευόμουν να πάρω τα μάτια μου απ’ τα δικά της. Δε μπορούσα να σταματήσω να την αγγίζω. Της χάιδευα τα χέρια, τα μαλλάκια. Επεξεργαζόμουν όλο το κορμί της, την έβρισκα υπέροχη. Άρχισα να της φιλώ απαλά ένα-ένα όλα τα δάχτυλα των χεριών. Δε ξέρω πόση ώρα ήμασταν έτσι, απλά να κοιταζόμαστε και να χαϊδευόμαστε, ξέρω όμως πως ήταν υπέροχα. Σκαρφάλωσα πάνω της και άρχισα να τη φιλάω απαλά στο στόμα. Ανταποκρίθηκε. Έπιασα τις ρώγες της και τις ένιωσα να γίνονται πέτρα στα χέρια μου.
 
- Μωρό μου, φίλα με παντού…
 
την άκουσα να μου λέει αναστενάζοντας. Ήταν ακόμα φτιαγμένη από πριν. Κι εγώ είχα σκοπό να της ανταποδώσω όλη την ευχαρίστηση που μου είχε προσφέρει. Της χαμογέλασα αθώα, με μάτια που έλαμπαν. Ήμουν δική της. Χαρά μου να την υπακούω και να ικανοποιώ κάθε επιθυμία της. Άρχισα να της κάνω έρωτα σε όλο της το κορμί. Χάιδευα τα στηθάκια της κι ύστερα τα φιλούσα. Απαλά, δε βιαζόμουν. Η ανάσα της είχε γίνει βαριά και τα φιλιά μου την απογείωναν. Κατέβαινα κάτω, φιλώντας και γλείφοντας τη μέχρι την περιοχή της κοιλιάς κι ύστερα ξανανέβαινα στο στήθος της. Όντως είχε γαμάτους κοιλιακούς. Πιο σκληρούς απ τους δικούς μου που ίσα που φαίνονταν. Τη φιλούσα παντού, στο λαιμό, κάτω απ τα’ αυτί, στο στήθος, στην κοιλιά, στην περιοχή της ήβης. Δεν άγγιζα όμως το μουνάκι της.
 
Κατέβασα το σώμα μου ακόμα πιο κάτω. Άρχισα να τη φιλώ στα πόδια. Από τις γάμπες μέχρι και ανάμεσα στα μπούτια. Εκείνη αναστέναζε δυνατά. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της και μύρισα τα υπέροχα υγρά του μουνιού της. Ήμουν έτοιμη να τη γλείψω. Ήταν όμως ανυπόμονη. Με το χέρι της προσπάθησε να με σπρώξει προς την κλειτορίδα της. Δεν την άφησα. Για να την τιμωρήσω λιγάκι, αντί να τη γλείψω, ανέβηκα πάλι προς τα πάνω και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά και να της δαγκώνω τις ρωγούλες. Ακούγοντας την όμως να αναστενάζει απελπισμένα δεν άντεξα, κατέβηκα κάτω και άρχισα να της γλείφω την κλειτορίδα, με το σαγόνι μου να πιέζει μέσα στον κόλπο της, κοιτάζοντας την πάντα κατευθείαν μέσα στα μάτια. Κουνούσε τη λεκάνη της πάνω κάτω και κατάλαβα πως ζητούσε κάτι ακόμα. Έβαλα το δεξιό μου αντίχειρα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω αργά. Τα μάτια μου πάντα καρφωμένα στα δικά της. Οι αναστεναγμοί της έγιναν πιο έντονοι. Ανέβασα ρυθμό καταλαβαίνοντας πως το μωρό μου ετοιμαζόταν να χύσει.
 
- Τελειώνω...
 
την άκουσα να φωνάζει σπρώχνοντας το κεφάλι μου όσο πιο δυνατά μπορούσε πάνω της. Συνέχισα να τη γλείφω απαλά μέχρι να χύσει πάνω στη γλώσσα μου. Μόνο τότε άρχισα σιγά-σιγά να ανεβαίνω προς τα πάνω, φιλώντας απαλά όλο της το κορμί, μέχρι που έφτασα τα χείλη της.
 
- Σ’ άρεσε;...
 
τη ρώτησα χαμογελώντας όταν έφτασα επιτέλους μπροστά στο πρόσωπό της.
 
- Το λάτρεψα...
 
μου είπε με εκείνα τα μάτια που έλαμπαν.


Copyright Ref Number: 16151180522S008

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.