Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Υπάρχουν πολλά άτομα που πιστεύουν πως είναι έξυπνα ή σοφά ή ακόμα πως κατέχουν γνώσεις αρκετές. Η εξυπνάδα με τη σοφία διαφέρουν. Και οι γνώσεις ποτέ δεν είναι αρκετές! Κάποιος μου κοκορεύτηκε πως μπορεί να γράψει "κώδικα" λογισμικού. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα τι έλεγε και έπρεπε να ψάξω για να βρω την απάντηση. Δήλωσα σε αυτό το άτομο πως δεν είμαι ικανή να πραγματώσω κάτι τέτοιο, γιατί δεν το έχω σπουδάσει, αλλά ακόμα κι αν το σπούδαζα, δε θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι τέτοιο. Εκείνος έθεσε ότι είναι απαραίτητο για το σήμερα κι εγώ του απάντησα πως το αύριο δεν το γνώριζε.

Κατά καιρούς πολλοί άντρες (ναι μόνο άντρες, γιατί οι γυναίκες είναι πιο σοφές) προσπάθησαν να μου θέσουν ερωτήματα που πίστευαν ότι δεν έχω απαντήσεις ή ότι τουλάχιστον δε θα μπορούσα να τα λύσω. Πίστευαν εν αγνοία τους ότι αυτοί μόνο κάτεχαν τις γνώσεις.

Κάποτε κάποιοι βάλθηκαν να με ρωτήσουν αινίγματα που τα είχαν σκεφτεί πολύ και μάλιστα μου έταξαν αρίφνητους θησαυρούς αν μπορούσα να τα λύσω. Σε περίπτωση δε, που δεν τα έλυνα θα γινόμουν σκλάβα τους. Οι ίδιοι είχαν συγκεντρώσει υλικό από τους σοφότερους άνδρες του κόσμου και για τελευταία δοκιμασία θα μου όριζαν κάτι ακατόρθωτο.

Ο πρώτος γρίφος που μου έθεσαν ήταν μαθηματικού περιεχομένου. Το πρόβλημα είναι εύκολο να λυθεί αν γνωρίζεις από κλάσματα. Ένας χρυσοχόος πριν πεθάνει έκανε όλη την περιουσία του διαμάντια ίδιας αξίας και όρισε να τη μοιράσει στους τρεις γιούς του με την εξής σειρά. Τα μισά στον πρώτο γιο, το ένα τέταρτο στο δεύτερο και το ένα πέμπτο στον τρίτο γιο. Τα διαμάντια όμως ήταν 19.

Θυμάμαι να τους απαντάω πως θα έβαζα εγώ ένα ίδιας αξίας διαμάντι και θα μοίραζα την περιουσία στα τρία τέκνα. Δέκα στον πρώτο, πέντε στον δεύτερο και τέσσερα στον τρίτο γιο. Έτσι θα έπαιρναν τα ορισμένα και θα περίσσευε το διαμάντι το δικό μου.

Στη συνέχεια με ρώτησαν για κάτι που όταν δεν το έχω το θέλω και όταν το έχω επιθυμώ να το δώσω. Πόσο εύκολο να δεχθείς και να δώσεις καλές συμβουλές;

Το τρίτο αίνιγμα θεώρησαν ότι ήταν πολύπλοκο. Υπάρχει ένα κτήριο που ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα τυφλός και βγαίνει από αυτό βλέποντας. Γέλασα με την καρδιά μου όταν τους απάντησα το σχολείο και είδα τη χλωμάδα στα πρόσωπά τους.

Η τέταρτη προσπάθεια τους ανέφερε για το μάντρωμα των οικόσιτων ζώων. Μου έδιναν υλικά για να φτιάξω έναν φράχτη και με ρώτησαν πώς θα τα χρησιμοποιήσω και τι σχήμα θα έχει ο φράχτης μου ώστε να περιβάλει το μεγαλύτερο κομμάτι γης. Μέσα σε ένα λεπτό τους είπα ότι ο φράχτης που θα έφτιαχνα θα ήταν μικρός και γύρω από τον εαυτό μου. Πριν όμως ξεσπάσουν σε κραυγές χαράς, τους δήλωσα ότι εγώ βρισκόμουν έξω από το φράχτη. Τους πήρε αρκετή ώρα μέχρι να το καταλάβουν κι εγώ γευόμουν κρασί από μια χρυσή κούπα, χαμογελώντας ειρωνικά.

Επιτέλους είχε φτάσει η ώρα του πιο δύσκολου αινίγματος. Τους είδα να τρίβουν τα χέρια τους χαιρέκακα και να σκουντούν ο ένας τον άλλο γεμάτη πόθο και λαγνεία.

- Σε προστάζουμε να πιείς όλη τη θάλασσα και θα σου δώσουμε ακόμα παραπάνω από όσα ζήτησες, μου είπαν.

Τους κοίταξα προσεκτικά έναν προς έναν και τους ζήτησα μια κλεψύδρα καιρό για να σκεφτώ πως θα πραγματοποιήσω κάτι τέτοιο. Με το που άδειασε ο τελευταίος κόκκος άμμου σηκώθηκα από τη θέση που καθόμουν και τους είπα:

- Θα πιω όλη τη θάλασσα αρκεί εσείς να σταματήσετε όλα τα ποτάμια που χύνονται σε αυτή, γιατί η προσταγή σας ήταν για αυτήν που είναι τώρα και όχι για αυτήν που θα γίνει μετά.

Τους έπιασε βουβαμάρα και τρόμος! Δεν περίμεναν να λάβουν απάντηση.

- Και τώρα επιθυμώ να μου συντάξετε την περιουσία μου. Όσο για το επιπλέον που μου τάξατε, αυτό είναι όλοι οι σκλάβοι σας για να κουβαλήσουν την περιουσία κι εμένα στην πατρίδα μου.

Την επόμενη ημέρα βρέθηκα στο καραβάνι της επιστροφής. Από την αμύθητη περιουσία που έλαβα, μοίρασα δίκαια στους σκλάβους και τους ελευθέρωσα. Για μένα κράτησα μόνο τα σμαράγδια, τα περιδέραια και τα περιβραχιόνια από χρυσάφι που μου άρεσαν.

Δύο νεαρές κοπέλες ζήτησαν να με υπηρετήσουν, αλλά προσωπικά δεν χρειαζόμουν υπηρέτες ή κάτι άλλο. Τα παρακάλια τους όμως ήταν τόσο συγκινητικά που τις πήρα υπό την προστασία μου, με τον όρο ότι δε θα ήταν σκλάβες. Εκείνες δέχτηκαν και μου ευχήθηκαν τα αγαθά των θεών.

Όταν φτάσαμε στον τόπο που διέμενα, οι ίδιες βάλθηκαν να με κάνουν μπάνιο και στη συνέχεια να μου αλείφουν το σώμα με έλαια. Είχα ξεχάσει πώς ήταν να με ακουμπάει μια γυναίκα και δέχτηκα τα χάδια τους ανταποδίδοντας. Με έμπειρα δάχτυλα και κινήσεις μου χάρισαν απολαυστικούς οργασμούς. Για τρεις μέρες το μόνο που έκαναν ήταν να με πλένουν και να παίζουν με το μουνάκι μου και τα στήθη μου. Ποτέ δε με φίλησαν ή έγλειψαν, αλλά τα επιδέξια δάχτυλα τους εισχωρούσαν μέσα στον κώλο και το μουνάκι μου γαμώντας με ευχάριστα.

Πάνω στην καύλα και την ηδονή είχα αργήσει να διαπιστώσω ότι οι γυναίκες αυτές είχαν εκπαιδευτεί από μικρά κορίτσια στο πώς να προσφέρουν ηδονή. Το σώμα μου απολάμβανε τους απανωτούς οργασμούς που μου προσέφεραν, αλλά το μυαλό μου άρχισε να δουλεύει. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, αυτές οι πρακτικές έπαψαν να υφίστανται. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου τις δίδαξα και πώς να δέχονται ηδονή. Επιπλέον τους τόνισα ότι είναι απαραίτητο για οποιοδήποτε ζευγάρι να αλληλοκαλύπτει τις ανάγκες του εκατέρωθεν.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151021221S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.