Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Σκωτία είναι υποκειμενικά μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, αν σου αρέσουν τα βουνά, οι λίμνες και τα κάστρα. Οι περιοχές που έχουν την επωνυμία Χάιλαντς (υψηλές γαίες) είναι από τις αγαπημένες μου όταν θέλω να εναρμονιστώ με τη φύση του Βορρά. Από αυτή τη χώρα πηγάζουν μεγάλοι μύθοι που ίσως να έχεις ακουστά (βασιλιάς Αρθούρος) και επίσης από τις βόρειες ακτές της έχουν μεταφερθεί διάφορες μεγάλες πέτρες που στέκονται όρθιες (τύπου μενίρ και ντολμέν) σε πολλαπλά σημεία της Αλβιόνας (πιο γνωστό παράδειγμα είναι το Στόουνχετζ) και η ονομασία τους είναι Κρόμλεχ (ήτοι προϊστορικό μεγαλιθικό μνημείο που αποτελείται από ανορθωμένους λίθους τοποθετημένους σε κυκλική διάταξη).

Το καλοκαίρι του 2016 και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου, βρέθηκα στο χωριό Ντραμναντρόχιτ της Σκωτίας. Στα ελληνικά η ονομασία του σημαίνει "η κορυφογραμμή της γέφυρας", αλλά για να καταλάβεις το βαθύτερο νόημα θα στο αναφέρω στα αγγλικά "the ridge of the bridge". Είχα νοικιάσει δωμάτιο στο μικρό τοπικό πανδοχείο, αντί για τα μεγάλα τουριστικά ξενοδοχεία, για ένα μήνα.

Έφτασα το μεσημεράκι της Παρασκευής στο πανδοχείο-ξενώνα παίρνοντας ένα ταξί από την πόλη Ινβέρνες που βρίσκεται 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά. Προπλήρωσα στον ιδιοκτήτη όλο το μήνα και με οδήγησε στο δωμάτιο μου στο δεύτερο όροφο. Αφού τακτοποίησα τις βαλίτσες μου, βγήκα έξω στο χωριό. Περπάτησα τριγύρω για καμιά ώρα, μέχρι που βρήκα μια φάρμα με άλογα. Πήγα προς το στάβλο όπου συνάντησα μια νεαρή κοπέλα ως 25 ετών. Εκείνη ξεσάριζε σανό με μια τσουγκράνα και δε με είχε προσέξει. Φορούσε τζιν παντελόνι και καρό πουκάμισο με μπλε, πράσινους και μαύρους ρόμβους. Αμέσως αντιλήφθηκα ότι ήταν το ταρτάν (είδος υφάσματος) από παραδοσιακό κιλτ φατρίας.

- Με συγχωρείς χαριτωμένη κοπελιά, είπα στη σκοτσέζικη διάλεκτο, μήπως νοικιάζετε άλογα;

Στράφηκε προς το μέρος μου και με εξέτασε με το βλέμμα της. Είχε μεγάλα γαλάζια μάτια και βαθυκόκκινα μαλλιά με μπούκλες που έπεφταν ομοιόμορφα γύρω από το πρόσωπό της και έφταναν μέχρι το στήθος της.

- Άι, απάντησε καταφατικά και στη συνέχεια δήλωσε. Δεν είσαι από τα μέρη μας και μιλάς τη γλώσσα μας άψογα… και με ντόπια προφορά.

- Είχα ταξιδέψει και παλιότερα στα Χάιλαντς. Απολαμβάνω να εκφράζομαι με την τοπική διάλεκτο, της απάντησα.

- Πού διαμένεις; Σε κάποιο ξενοδοχείο;

- Όχι! Στο πανδοχείο του χωριού. Μπορώ να δω τα άλογα που διαθέτεις;

- Ακολούθησε με!

Μπήκαμε στο στάβλο και είδα πέντε φοράδες και δύο πουλάρια. Όλα είχαν καφέ δέρμα και ήταν περιποιημένα στην εντέλεια. Πλησίασα προς μια φοράδα που ήταν ακόμα νεαρή. Το ζωντανό χρεμέτισε και σκούντησε το χώμα με τη δεξιά μπροστινή οπλή του.

- Αυτή δεν είναι στρωμένη ακόμα, μου είπε η κοπέλα. Πρόσεχε!

Πλησίασα και άπλωσα το αριστερό χέρι μου κοιτώντας τη φοράδα στα μάτια. Στη συνέχεια την έπιασα κάτω από το πιγούνι και τη χάιδεψα απαλά στο λαιμό. Το ζώο ηρέμησε και κατέβασε το λαιμό του προς το μέρος μου κάνοντας ένα βήμα κοντά μου. Ένα μήλο εμφανίστηκε στο χέρι μου που είχα κόψει νωρίτερα από μια αγριομηλιά.

- Πώς τη λένε; ρώτησα την κοπέλα.

- Πρίμροουζ, μου απάντησε. Δεν το πιστεύω ότι την ηρέμησες.

- Με αυτήν θα ιππεύσω, της είπα. Καληνύχτα Πριμ! Θα έρθω αύριο να δοκιμάσουμε τις σέλες!

Η φοράδα κούνησε το κεφάλι καταφατικά σα να συμφωνούσε μαζί μου. Η κοπέλα στεκόταν πίσω μου και με κοιτούσε με δέος. Στη συνέχεια έφυγα και περπάτησα μέχρι το κάστρο Άρκχαρτ και τη λίμνη Νες (Λοχ Νες). Γύρισα στο πανδοχείο το βραδάκι.

Στον ισόγειο χώρο του υπήρχαν μεγάλα ξύλινα τετράγωνα τραπέζια και καρέκλες δεμένες με σκοινί. Το πανδοχείο ήταν και η τοπική παμπ του χωριού. Είδα την κοπέλα από τη φάρμα να σερβίρει μπύρες και μεζέδες. Κάθισα σε ένα τραπέζι και παρήγγειλα το πιο παλιό μπουκάλι ουίσκι. Οι ντόπιοι πελάτες "πείραζαν" την Μόραγκ αλλά εκείνη απαντούσε έξυπνα και καυστικά σε κάθε σχόλιο. Με το που μου έφερε το μπουκάλι και το ποτήρι, τα βλέμματα στράφηκαν πάνω μου γιατί το γέμισα μέχρι πάνω και ήπια το πρώτο με μια μεγάλη αργή γουλιά!

- Να σου φέρω να φας κάτι, με ρώτησε η Μόραγκ.

- Όχι ευχαριστώ. Το ουίσκι μου αρκεί. Δεν ήξερα ότι δουλεύεις και εδώ. Αλλά όντας η πιο όμορφη κοπέλα του τόπου…

- Ε… σάστισε λίγο με το κομπλιμέντο. Ευχαριστώ… είπε τελικά και κίνησε προς τη μεριά του γωνιακού πάγκου.

Με τον τρόπο μου τράβηξα προς το μέρος μου τις κουβέντες και τα πειράγματα για την αλλόκοτη ξένη που μιλούσε με ντόπια λαλιά. Κοιτώντας καλύτερα την Μόραγκ αντιλήφθηκα πως είχε σπουδάσει, αλλά κάτι την κρατούσε στο χωριό της. Ίσως οι γονείς της ή οι βαθιές ριζωμένες αντιλήψεις του τόπου. Το υπόλοιπο βράδυ το πέρασα κατεβάζοντας όλο το μπουκάλι και γνωρίζοντας τους ντόπιους κατοίκους.

Την επόμενη μέρα με το που χάραξε είχα σηκωθεί και φορώντας τζιν παντελόνι και πουκάμισο, μετέβηκα στη φάρμα. Πλήρωσα τον πατέρα της Μόραγκ το ενοίκιο του αλόγου και αφού πέρασα ένα πολύπλοκα υφασμένο σάλι που είχα φέρει μαζί μου στην πλάτη της Πρίμροουζ, τη σέλωσα και ανέβηκα με χάρη αμαζόνας.

Στις δυτικές πεδιάδες την έβαλα να καλπάσει για μισή ώρα. Η φοράδα φάνηκε να ευχαριστιέται με την ανάπτυξη ταχύτητας. Κατόπιν στρίψαμε βορειοδυτικά προς την κοιλάδα και κατεβήκαμε προς ένα δροσερό ρυάκι. Εκεί την ξεσέλωσα και τη δρόσισα με το κρυσταλλένιο νερό. Την άφησα να χορτάσει και περπατήσαμε σχεδόν πλάι-πλάι διασχίζοντας ένα μεγάλο μέρος του Γκλεν.

Γυρίσαμε στο στάβλο το απόγευμα. Ο πατέρας της Μόραγκ ανησυχούσε, αλλά εκείνη τον διαβεβαίωνε πως θα γυρνούσα πίσω. Αφίππευσα και αφαίρεσα τη σέλα πηγαίνοντας τη στη θέση της. Η Πριμ με ακολουθούσε. Έπειτα την ξύστρισα και την καθάρισα. Στη συνέχεια τη χτένισα για μισή ώρα. Η Μόραγκ θαύμαζε το πόσο εύκολα φρόντιζα για τον καλλωπισμό της φοράδας. Πιάσαμε κουβέντα κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας και έμαθα πως είχε σπουδάσει ιστορία και αρχαιολογία. Θα μπορούσε να γίνει ξεναγός ή κάτι άλλο, αλλά δυστυχώς ο μεγάλος της αδερφός είχε πεθάνει σε τροχαίο ατύχημα και η ίδια γύρισε στη φάρμα να βοηθήσει μιας και ο μικρός αδερφός ήταν μόλις δεκατριών.

- Πάμε μαζί στο πανδοχείο;… τη ρώτησα αφού σταβλίσαμε όλα τα άλογα.

- Πρέπει να κάνω μπάνιο και να αλλάξω, μου απάντησε. Θα σε βρω εκεί.

Δεν είχα σκοπό να την αποπλανήσω αν και την έβρισκα πολλή όμορφη. Δε βρισκόμουν σε εκείνα τα μέρη για αυτό το λόγο. Αλλά εκτός από κάποιους τουρίστες που επισκέπτονταν τη λίμνη και το τοπικό κάστρο, ήταν η μόνη με αρκετή μόρφωση για να με εμπνεύσει και συναρπάσει. Το ύψος της ήταν 1.63 και τα κιλά της στα 54. Είχε γραμμώσεις και μύες λόγω της αγροτικής εργασίας. Η επιδερμίδα της όμως ήταν απαλή και όχι τραχιά. Τα στήθη της ήταν μεγάλα, στρογγυλά και γέμιζαν το στηθόδεσμο. Αν και φορούσε μόνιμα τζιν παντελόνια, οι γραμμώσεις των μηρών της και οι γάμπες της ήταν εξαίσιες και εύφραιναν τους οφθαλμούς μου. Το όνομά της σήμαινε πριγκίπισσα στην Γκαελική διάλεκτο.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκα να χαϊδεύω με το βλέμμα μου τις κινήσεις της στη σάλα του πανδοχείου. Ευτυχώς μπορώ να είμαι πολύ διακριτική, αλλά ταυτόχρονα ένιωσα μια γλυκιά ζεστασιά να ανακινείται από το εσωτερικό μου και που το μπουκάλι ουίσκι δεν έσβησε.

Όταν γύρισα στο δωμάτιο μου, πέταξα τα ρούχα μου αριστερά και δεξιά ενώ βρέθηκα κάτω από το σεντόνι και την ελαφριά κουβέρτα εντελώς γυμνή. Το χέρι μου κινήθηκε από μόνο του προς το μουνάκι μου και άρχισε να τρίβει κυκλικά την κλειτορίδα μου. Η φλόγα έγινε άμεσα πυρκαγιά. Πήρα μια αργή μακρόσυρτη εισπνοή καθώς οι πρώτοι σπασμοί ξεκίνησαν μέσα μου. Το μυαλό μου έφερε το πρόσωπό της στα μάτια μου. Αναστέναξα εκστατικά καθώς άρχισα να χύνω. Δύο λεπτά αργότερα βογκούσα με μεγαλύτερη καύλα. Είχα βάλει τρία δάχτυλα μέσα μου με το ένα χέρι, ενώ το άλλο έτριβε μανιωδώς την κλειτορίδα μου. Δεν με ένοιαζε ποιος θα με άκουγε. Ένας δυνατός οργασμός με συνεπήρε και το όνομά της ξέφυγε από τα χείλη μου. Τα μάτια μου σκούρυναν και συνέχισα να γαμιέμαι με τα δάχτυλα μου με πάθος. Είχε πολύ καιρό να μου συμβεί κάτι τέτοιο! Να αυνανιστώ δηλαδή για κάποια που μόλις είχα γνωρίσει. Το σώμα μου συνέχισε να επιζητά οργασμούς και υπάκουσα στη βούληση του. Για σχεδόν δύο ώρες έπαιζα με τον εαυτό μου και κορύφωνα δυνατά. Όταν επιτέλους ανακουφίστηκα, έκλεισα τα μάτια μου και βυθίστηκα σε ένα όνειρο…

(Η μάχη του Καλόντεν είχε αναδείξει τους Άγγλους νικητές και τους Σκοτσέζους Ιακωβίτες χαμένους. Ο Μπόνι Πρινς Τσάρλι προσπαθούσε να το σκάσει, ταξιδεύοντας προς δυσμάς. Οι Στιούαρτ θα έχαναν για πάντα τα δικαιώματα του θρόνου της Αγγλίας. Οι θηριωδίες που ακολούθησαν από μέρους των Άγγλων ήταν οι πιο φρικαλέες στην ιστορία τους. Μικροί λόχοι λεηλατούσαν, έκαιγαν, έσφαζαν και βίαζαν ανεξέλεγκτα. Σε μια καλά κρυμμένη κοιλάδα που περιτριγυριζόταν από δάση και πέτρινους λόφους-βουνά βρήκαν καταφύγιο κάποιες γυναίκες και τα παιδιά τους. Όμως οι Άγγλοι ήταν στο κατόπι τους. Στην απομονωμένη είσοδο της κοιλάδας, οι δεκαεφτά στρατιώτες βρέθηκαν μπροστά σε μια γυναίκα. Ο ήλιος έδυε κι εκείνη είχε ανάψει φωτιά σε έναν κύκλο με στρογγυλές ανορθωμένες πέτρες. Αν εκείνοι οι Άγγλοι ήταν δεισιδαίμονες και γνώριζαν τους ντόπιους θρύλους δε θα τολμούσαν να εισέλθουν ανάμεσα από τις πέτρες. Όμως η λύσσα τους για αίμα και κλεμμένη περιουσία δεν είχε κορεστεί και διάβηκαν αψήφιστα τα όρια των λίθων.
Οι πρώτοι έξι που μπήκαν μέσα, έπιασαν την καρδιά τους και πέθαναν ακαριαία από ανακοπή. Οι υπόλοιποι κοίταξαν σαστισμένοι. Η γυναίκα φορώντας προβιές αρνιών γέλασε ειρωνικά και τους κάλεσε να έρθουν με ένα άγριο κακάρισμα και με τα δάχτυλα της. Εκείνοι δε μπόρεσαν να αντισταθούν στο πανίσχυρο κάλεσμα. Καθώς εισέρχονταν στον κύκλο, τα ρούχα τους έπαιρναν φωτιά, τα όπλα τους θρυμματίζονταν, οι μπότες τους εξαϋλώνονταν. Βρέθηκαν γυμνοί μπροστά της κι εκείνη σηκώθηκε πετώντας με μια ηγεμονική κίνηση τις προβιές από πάνω της. Το κάλλος του προσώπου της και ολόκληρου του κορμιού της δε μπορούσε να περιγραφτεί.
Απότομα οι πούτσες των έντεκα ανδρών σκλήρυναν και τεντώθηκαν. Εκείνη τους πλησίασε και μπήκε ανάμεσα τους. Πολύ σύντομα βρέθηκε με μια πούτσα στο μουνί και μια στον κώλο. Αλλά αντί να βιάζουν οι άντρες αυτή, συνέβαινε το αντίθετο. Η καλλίγραμμη οντότητα απορροφούσε τη ζωική τους ενέργεια και τα κακόβουλα ένστικτα τους. Κάθε φορά που κάποιος εκσπερμάτωνε μέσα της, εκείνη κορύφωνε δυναμικά και ο άντρας έπεφτε άψυχος, ενώ κάποιος άλλος έπαιρνε τη θέση του. Αυτό το περίεργο όργιο δεν κράτησε πάνω από μία ώρα. Η πανσέληνος έλαμψε ψηλά και τα κλεμμένα αγαθά επιστράφηκαν στις οικογένειες των Σκοτσέζων που είχαν βρει καταφύγιο στην κοιλάδα.)

Άνοιξα τα μάτια μου με πλήρη επίγνωση του τι είχα δει στον ύπνο μου. Ο ήλιος είχε ανατείλει και η σάρκα μου επιζητούσε να κορεστεί με οργασμούς. Πέρασα όλο το πρωί μέχρι την ενδέκατη ώρα να αυνανίζομαι απολαυστικά. Δε χρειαζόμουν να φανταστώ κάτι περίπλοκο. Βρέθηκα να είμαι ανάμεσα σε έντεκα άνδρες. Να έχω μόνιμα δύο πούτσες στον κώλο, τρεις στο μουνί, μία σε κάθε χέρι, δυο στο στόμα και δύο να πιέζονται ανάμεσα στα στήθη μου. Βογκούσα, αναστέναζα και έχυνα δυνατά έχοντας πολλαπλούς οργασμούς που τράνταζαν το σώμα μου. Υγρά έτρεχαν ποτάμι από μέσα μου και μούσκευαν τα σεντόνια και το πάτωμα. Τα μάτια μου ήταν μονίμως σκοτεινά.

Πήγα και έκανα ένα καυτό ντους και στη συνέχεια τύλιξα τα σεντόνια σκουπίζοντας όλα τα υγρά μου. Κατέβηκα και ζήτησα από τον ιδιοκτήτη καθαρά. Ήξερα πως η πανσέληνος θα συνέπιπτε με το θερινό ηλιοστάσιο. Τις επόμενες μέρες τις ξόδεψα για να εντοπίσω την κοιλάδα. Το πρωί πριν το ηλιοστάσιο ανέφερα στη Μόραγκ ότι θα επέστρεφα την επόμενη μέρα. Της ζήτησα να μου δώσει κριθάρι για την Πριμ, ενώ είχα πάρει μαζί μου λουκάνικα για να ψήσω. Εκείνη μου ανέφερε πως δε μπορούσα να κρατήσω το άλογο έξω. Της ζήτησα να έρθει μαζί μου και παραδόξως δέχτηκε.

Χρειάστηκε να καλπάσουμε κάμποσα χιλιόμετρα μέχρι να βρεθούμε στο σωστό σημείο. Την οδήγησα μέσα στην κοιλάδα όπου ποτίσαμε τις φοράδες στο ρυάκι. Κατόπιν γυρίσαμε περπατώντας πίσω στο σημείο που ήταν ορθωμένοι οι αρχαίοι λίθοι. Εγώ κάλμαρα με λόγια τα άλογα και κατόπιν τους βγάλαμε τις σέλες. Στη συνέχεια μαζέψαμε ξύλα και πέτρες και ανάψαμε φωτιά. Αφού βάλαμε τις ταγές στα ζωντανά, καθίσαμε να ψήσουμε τα λουκάνικα που είχα πάρει. Ο ήλιος είχε δύσει από ώρα. Διαπίστωσα με χαρά πως η Μόραγκ δε φοβόταν τους ίσκιους της νύχτας. Συζητούσαμε για άσχετα θέματα όταν έβγαλα το ουίσκι.

- Ξέρεις κάτι;… μου είπε. Στο πανδοχείο έγινε ολόκληρη κουβέντα για το τι έκανες μόνη σου στο δωμάτιο πριν μερικές ημέρες.

- Αυνανίστηκα μέχρι τελικής πτώσης, της απάντησα με χαμόγελο. Οι οργασμοί μου κράτησαν ώρες.

- Ώρες;

- Ναι! Γιατί; Εσύ δεν μπορείς να τους κρατήσεις τόσο πολύ;

- Βασικά...

- Μπορώ να σε μάθω αν θες.

Τα μάγουλα της κοκκίνισαν! Το κεφάλι της στράφηκε αλλού.

- Μου αρέσεις, συνέχισα. Είσαι πολλή όμορφη κοπέλα. Όχι πως είχα υπολογίσει να σε αποπλανήσω. Ούτε και να φοβάσαι κάτι από εμένα.

- Εγώ δεν έχω πάει…

- Με γυναίκα; Το ξέρω γλυκιά μου Μόραγκ. Αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις μια νέα εμπειρία αν θες. Εγώ είμαι εδώ και διαθέσιμη. Δε θα μας ενοχλήσει κανείς.

Το πρόσωπο της ανασηκώθηκε και κοίταξε προς το μέρος μου. Την είδα να ξεροκαταπίνει, αλλά πλέον τα μάγουλα της είχαν ροδίσει από έξαψη και όχι από ντροπή. Ένευσε καταφατικά. Εγώ σηκώθηκα και έστρωσα τις κουβέρτες που είχαμε πάρει πάνω στα ξερά φύλλα του εδάφους. Στη συνέχεια έβγαλα το πουκάμισο που φορούσα και γύρισα προς το μέρος της. Εκείνη κοίταξε το γυμνό μου στήθος και πήρε μια βαθιά ανάσα γεμάτη λαχτάρα. Πλησίασε προς το μέρος μου, ενώ με τρεμάμενα χέρια ξεκούμπωνε το δικό της πουκάμισο.

Είχε έρθει μισό βήμα μακριά μου, όταν το έβγαλε από τους ώμους της. Εγώ την έπιασα πίσω από τη μέση και έσκυψα ελάχιστα προς το πρόσωπό της. Τα χείλη μου άγγιξαν απαλά τα δικά της και απόθεσαν ένα μικρό φιλί. Η μικρή πριγκίπισσα ανταποκρίθηκε άμεσα και ανταπέδωσε. Ανταλλάξαμε πολλά μικρά τέτοια φιλιά για λίγο. Όταν κατάλαβα πως είχε προετοιμάσει τον εαυτό της, κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της και με τη γλώσσα μου διαπέρασα το στόμα της και βάλθηκα να χαϊδεύω τη δική της με αργές κυκλικές κινήσεις. Εκείνη αναστέναξε και μου ρούφηξε απαλά τη γλώσσα στο στόμα της. Τα χέρια της ανέβηκαν και μου χούφτωσαν τα στήθη, ενώ τα δάχτυλα της πίεσαν ευχάριστα τις καυλωμένες μου θηλές.

Τα δικά μου χέρια βάλθηκαν να ξεκουμπώνουν το παντελόνι και να λύνουν τη ζώνη της αργά. Τα ακροδάχτυλα μου την άγγιζαν απαλά στο στομάχι και τελικά ανασήκωσαν τη φανέλα που φορούσε. Το φιλί μας διακόπηκε για να βγάλω τη φανέλα της και μετά συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά η γλώσσα της εισχώρησε στο δικό μου στόμα. Τα χέρια μου πέρασαν απαλά από όλη τη ραχοκοκκαλιά της από τη μέση έως το σβέρκο, ενώ με μια μικρή επιδέξια κίνηση ξεκούμπωσα το στηθόδεσμο της. Την άγγιζα σε όλα τα ευαίσθητα σημεία της πιέζοντας απαλά. Τα χείλη μας δεν ξεκολλούσαν. Τα χέρια της μου έσφιγγαν τα στήθη. Ο στηθόδεσμος της έπεσε κάτω και τα διπλάσια σε μέγεθος από τα δικά μου βυζιά, απελευθερώθηκαν. Παρόλο τον όγκο τους στέκονταν στητά και περήφανα.

Τα χείλη μου ξεκόλλησαν από τα δικά της και σχημάτισαν ένα καυτό μονοπάτι προς το δεξί στήθος. Με το που η γλώσσα μου γαργάλησε τη ρώγα της, εκείνη αναστέναξε δυνατά. Δάγκωσα απαλά όλη τη θηλή και βύζαξα με πάθος. Η Μόραγκ τα έχασε και άρχισε να τελειώνει. Τα χέρια της πήγαν να κατέβουν προς τη λεκάνη της, αλλά τη σταμάτησα. Ήξερα πως κορύφωνε, αλλά δεν ήταν ολοκληρωμένος ο οργασμός της. Αντίθετα πέρασα το δεξί μου χέρι μέσα από το ξεκουμπωμένο παντελόνι και κάτω από το εσώρουχο. Τα δάχτυλα μου άγγιξαν ένα καλοκουρεμένο μουνάκι που η κλειτορίδα του συσπώνταν. Με ευκολία γλίστρησα το μέσο βαθιά μέσα της. Το σώμα της τσιτώθηκε και η λεκάνη της τραντάχτηκε. Οι αναστεναγμοί έγιναν βογκητά και κατόπιν εκστατικές κραυγές.

Με τα χείλη μου ακόμα κολλημένα στο στήθος της, τη βοήθησα να καθίσει και να ξαπλώσει. Ούτε που κατάλαβε πώς το παντελόνι της κατέβηκε στους αστραγάλους μαζί με το κιλοτάκι. Το στόμα μου άλλαξε στήθος και νέα υγρά κύλισαν από μέσα της. Την κρατούσα σε ένα συνεχή οργασμό κι εκείνη σπαρταρούσε με μοναδικό τρόπο κάτω από τα αγγίγματα μου. Τα μάτια της είχαν κλείσει και το κορμί της απελευθέρωνε όλη την καύλα που έκρυβε μέσα της.

Πάνω στην έξαψη της, συγχρονίστηκε και η δική μου. Μέσα σε μια μόνο ανάσα η γλώσσα μου δημιούργησε ένα ποταμάκι από το στήθος έως την κλειτορίδα της. Την έγλειψα κυκλικά για λίγο και κατόπιν αντικατέστησα το δάχτυλο μου με τη γλώσσα μου μέσα της. Τα μάτια της άνοιξαν και γούρλωσαν! Ούρλιαξε εκ νέου από καύλα. Η γλώσσα μου σκλήρυνε και άρχισε να της γαμάει το μουνάκι με μοναδικό τρόπο. Το σώμα της τραντάχτηκε και ένας ακόμα πιο δυνατός και συγκλονιστικός οργασμός ακολούθησε. Άρχισε να ψέλνει προς τα θεία. Τα μάτια μου σκούρυναν απότομα καθώς η ίδια με ακούμπησε με το χέρι της χωρίς να το καταλάβει. Δύο της δάχτυλα βρέθηκαν να ψαλιδίζουν το μουνάκι μου. Εγώ συνέχισα να τη γλείφω και να τη γαμάω με τη γλώσσα μου καθώς έχυνα πάνω στα δάχτυλα της.

Ώρες αργότερα τη σκέπασα με την κουβέρτα και έριξα νέα ξύλα στη φωτιά. Οι δύο φοράδες είχαν ξαπλώσει μερικά μέτρα παραδίπλα μας και κοιμόντουσαν. Η πανσέληνος ξεκίνησε! Στάθηκα στο κέντρο του κύκλου των ογκόλιθων γυμνή και έψαλλα την αρχαία επωδή της Μητέρας με το πρόσωπο στραμμένο στο φεγγάρι και τα χέρια υψωμένα προς το Σείριο και τη Μερόπη (μία από τις Πλειάδες) .

Λίγο αργότερα ξάπλωσα δίπλα στη Μόραγκ και εκείνη μέσα στον ύπνο της βρέθηκε στην αγκαλιά μου. Ακούγοντας την αργή αναπνοή της και τους χτύπους της καρδιάς της νανουρίστηκα και έκλεισα τα μάτια.

Την άλλη μέρα ξύπνησα και σέλωσα τα άλογα. Καλημέρισα τη Μόραγκ με ένα γλυκό φιλί στα χείλη και γυρίσαμε πίσω στο χωριό με ελαφρύ καλπασμό. Όταν βρέθηκα μόνη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κοίταξα το νέο σμαραγδένιο σκαραβαίο που κοσμούσε τον αφαλό μου και χαμογέλασα. Τις υπόλοιπες μέρες της διαμονής μου της πέρασα κυρίως στην αγκαλιά της Μόραγκ, εξερευνώντας διάφορα μέρη των Χάιλαντς.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151301121S011
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).