Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά τον φίλο με προνόμια, ήρθε η ώρα να αποκτήσω και μια φίλη με προνόμια! Μάθετε πως...

Για όσους παρακολουθούν τις ιστορίες μου, η παρούσα τοποθετείται φέτος το καλοκαίρι. Είναι η πιο φρέσκια και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα μου εμπειρία, ελπίζω να την απολαύσετε δεόντως.
 
Κατ' αρχάς, να ξέρετε ότι έγραφα άλλη ιστορία που αφορά τις περιπέτειες μου με τον Σ, αλλά προέκυψε αυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
 
Αρχές του καλοκαιριού, μια ξαδέλφη του πρώην άντρα μου, με την οποία κάναμε πολύ παρέα από τότε που ήμασταν στο χωριό και κρατήσαμε τη φιλία μας και μετά τον χωρισμό μου, μου ανακοίνωσε ότι χώρισε (για ακόμη μια φορά) και ότι οι διακοπές της είναι στον αέρα καθώς είχε κλείσει εισιτήρια και διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ερωτικό νησί του Αιγαίου. Μου ζήτησε να πάμε μαζί καθώς δε μπορούσε να πάρει χρήματα πίσω από το ξενοδοχείο σε περίπτωση ακύρωσης. Εγώ χρειαζόμουν λίγες μέρες ξεκούραση μετά όλη αυτή την κατάσταση με την πανδημία. Το βρήκα λοιπόν καλή ιδέα και δέχτηκα με τη προϋπόθεση να πληρώσω τη μισή διαμονή καθώς είχε κλείσει σε πολύ ακριβό ξενοδοχείο.
 
Με τη Μ έχουμε πολλά κοινά. Είναι 8 χρόνια νεότερη μου, αλλά κάναμε πολύ παρέα από μικρές. Παρόλο που παντρεύτηκα την ξάδερφό της, όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα στο γάμο μου, ήταν δίπλα μου, με βοηθούσε παρέχοντάς μου κάλυψη στις αποδράσεις μου από το χωριό για να πάω να βρω τον Σ. Ήξερε για αυτόν, άποψή της ήταν να ζήσω και να απολαύσω όσα δεν είχα ζήσει. Η Μ δεν έχει παντρευτεί. Είναι μια μικρόσωμη όμορφη ξανθιά κοπέλα που τραβάει τα βλέμματα των ανδρών με τις ωραίες αναλογίες του κορμιού της αλλά δυστυχώς μπλέκει πάντα με... (να μη το πω). Δυστυχώς είναι πολύ άτυχη και συνήθως έρχεται πάντα στην αγκαλιά μου για συμπαράσταση. Εγώ αυτόν τον καιρό είμαι μόνη. Με τον Σ έχουμε χαθεί λόγω κορωνοϊού και λόγω της δουλειάς του. Καλοκαίρι του είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούμε.
 
Κανονίζουμε λοιπόν με την Μ διακοπούλες αρχές Ιουλίου. Είχαμε ξαναπάει πιο παλιά πολλές φορές μαζί διακοπές και είχαμε περάσει τέλεια.
 
Την πρώτη μέρα τη φάγαμε στο ταξίδι. Στη διαδρομή μου είπε ότι είχε συμβεί με τον πρώην της και της εκμυστηρεύτηκα και εγώ ότι με τον Σ ξαναβρεθήκαμε και βρισκόμαστε περιστασιακά για σεξ. Μου φάνηκε προς στιγμήν να ζήλεψε λίγο γιατί πάντα θαύμαζε τη σχέση μου μαζί του. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας ήταν αργά και ήμασταν κουρασμένες. Κάναμε ένα μπανάκι, ντυθήκαμε και βγήκαμε για μια βόλτα στη χώρα, για ένα φαγητό και ένα ποτό. Το βράδυ εκείνο πέσαμε ξερές για ύπνο λέγοντας ιστορίες για τους γκόμενους μας.
 
Το επόμενο απόγευμα αφού επιστρέψαμε από την παραλία, μπαίνω για μπανάκι και αφήνω τη Μ στο μπαλκόνι να χαζεύει τη θέα πίνοντας το αγαπημένο της δροσιστικό αφρώδες κρασί. Η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγο, καθώς έπλυνα πετσέτα, μαγιό και όταν βγήκα, με περίμενε ένα σοκ. Η Μ είχε ανοίξει το κινητό μου και διάβαζε την ιστορία που εχω γράψει εδώ, με τη φίλη του Σ και το τρίο που είχαμε κάνει. Δεν της είχα πει τίποτα για τη φάση. Είχα ανοικτό τον περιηγητή στην ιστοσελίδα με την ιστορία και έπεσε πάνω της. Πήγε στο πρώτο μέρος της ιστορίας και κατάλαβε αμέσως ότι η συγγραφέας ήμουν εγώ και συνέχιζε με το δεύτερο κομμάτι με το τρίο. Της άρπαξα το κινητό από το χέρι και τη ρώτησα τι κάνει. Αυτή αναψοκοκκινισμένη με κατηγόρησε ότι μου έκανε πλάτες να βγαίνω με τον γκόμενο και εγώ πλακώθηκα στις παρτούζες και τα λεσβιακά.
 
Μετά το σοκ και για τις δυο μας και από αρκετή κουβέντα της εξήγησα ότι ήταν μια εμπειρία που ήθελα να δοκιμάσω και από τότε δεν ξανάγινε. Μου ζήτησε συγνώμη που πήρε το κινητό μου να περάσει την ώρα της και για τη περιέργειά της και συμφωνήσαμε ότι διάβασε να μείνει στο νησί και να μη χαλάσουμε τις διακοπές μας...
 
Το βράδυ εκείνο βγήκαμε για ποτό. Η Μ το αρχικό σοκ φάνηκε να το ξεπερνάει, δεν το ξανασυζητήσαμε, διασκεδάσαμε και γυρίσαμε στο δωμάτιό μας. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν και οι δυο ψιλοζαλισμένες από τα ποτά. Κάναμε το μπανάκι μας, ανοίξαμε από ένα μπουκαλάκι αφρώδες κρασί και κάτσαμε στη βεράντα μας.
 
- Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες... μου λέει.
 
- Μ.. είπαμε! Πειραματισμός ήταν, ήθελα να ζήσω πρωτόγνωρα πράγματα παρέα με τον Σ.
 
- Και γιατί δεν το συνεχίσατε;
 
- Γιατί ειναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. Μην ξεχνάς πως είμαι μάνα και αυτή ήταν μια ελεύθερη κοπέλα, δίχως σταθερό ερωτικό σύντροφο... της εξηγώ.
 
- Φάνηκε να το απόλαυσες αρκετά...

μου κάνει και της έσκασα ένα πονηρό χαμογελάκι.
 
- Πως ηταν;... συνεχίζει και κολλάω!
 
- Τι εννοείς;... της λέω.
 
- Είναι κάτι που το εχω φανταστεί πολλές φορές, αλλά δεν το εχω τολμήσει. Σε ζηλεύω... μου απαντάει.
 
- Σου εύχομαι κάποια στιγμή να το ζήσεις...

της απαντάω λίγο αμήχανα και προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα γιατί ένιωθα παράξενα. Αλλάξαμε όντως κουβέντα. Όταν το ποτήρι της άδειασε, σηκώθηκε και πήγε και γέμισε και το δικό μου. Όταν μου το έφερε, το άφησε στο τραπέζι και όπως ήμουν στο καναπέ της βεράντας, με πήρε αγκαλιά από πίσω.
 
- Ξέρεις ότι είσαι το άτομο στο κόσμο που γνωρίζει τα πάντα για μένα... θέλω να το ζήσω μαζί σου!
 
Ηταν κάτι το απροσδόκητο για μένα.

- Τι ειναι αυτά που λες;... της κάνω. Δεν είναι τόσο απλό!
 
Την ένιωσα να με σφίγγει πάνω της και ταυτόχρονα η καυτή της ανάσα της στον λαιμό μου με ανατρίχιασε. Τα χέρια μου ασυναίσθητα χάιδεψαν τα μπούτια της.
 
- Στάσου... της λέω. Μετά από αυτό, τίποτα δε θα είναι το ίδιο!
 
- Ότι ζούμε στο νησί, θα μείνει στο νησί, όπως τότε στη Πάρο, θυμάσαι;... μου λέει με σιγανή φωνή.
 
Στην Πάρο, πριν αρκετά χρόνια, πάλι σε διακοπές παρέα, κυριολεκτικά είχαμε ξεσαλώσει. Παρόλο που δεν είχα πάρει ακόμη διαζύγιο, ο άντρας μου δεν έμαθε ποτέ ότι με την Μ κάναμε διαγωνισμό ποια θα κάνει περισσότερα one night stands.

Το μυαλό μου ήταν θολωμένο. Λίγο η καραντίνα, λίγο η έλλειψη ερωτικού συντρόφου, λίγο το κρασί, λίγο το περιβάλλον, είχα αρχίσει να το σκέφτομαι. Γιατί όχι;... εχέμυθη είναι, καθαρή είναι, όμορφη ειναι... λες; Τα χέρια μου από τα μπούτια της χούφτωσαν το όμορφο της κωλαράκι και ταυτόχρονα τα χείλη της ακούμπησαν τον λαιμό μου.
 
- Έχεις ένα φίλο με προνόμια... γιατί να μην έχεις και μια φίλη με προνόμια; Θέλω να το ζήσω... μόνο με εσένα θα το τολμούσα αυτό... μου ψιθυρίζει στο αυτί.
 
Τα χέρια της κατέβηκαν χαμηλά αγγίζοντας το μουνάκι μου πάνω από το σορτσάκι που φορούσα. Στο άγγιγμά της με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ η ανάσα της πρόδωσε την καύλα της. Της τραβάω το χέρι και την κατευθύνω στο δωμάτιο. Το βλέμμα της γεμάτο χαρά για αυτό που θα ακολουθούσε. Την έβαλα να κάτσει στο κρεβάτι. Με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια ταυτόχρονα.
 
Έλα, δεν είμαστε για τέτοια εμείς, συμφωνήσαμε και γελάσαμε ξαπλώνοντας στο κρεβάτι δίπλα η μια στην άλλη. Φάνηκε προς στιγμή προς όλα γκρεμίστηκαν πάνω που το είχα αποφασίσει. Μετά τα γέλια μας όμως, ακολούθησε μια στιγμή ησυχίας και αμηχανίας όπως κοιτάγαμε το ταβάνι ξαπλωμένες. Νιώθω το μουνάκι μου υγρό, ενώ παρατηρώ τη ρώγα της που είχε σκληρύνει και έγραφε στο φανελάκι της. Για μια στιγμή σκέφτηκα, αφού εγώ εχω μουσκέψει τόσο, φαντάσου πως ειναι το δικό της μουνάκι, που το σκέφτεται τόση ώρα. Απλώνω το χέρι μου και το ακουμπάω στο μπούτι της. Φορούσε ένα μποξεράκι του πρώην της που κοιμόταν με αυτό για να είναι άνετη. Έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό μου και μου το οδήγησε στο μουνάκι της πάνω από το μποξεράκι της. Στο άγγιγμά μου την άκουσα να βογκάει απαλά. Ανασηκώνοντας το μποξεράκι πέρασα τα δάκτυλά μου στο πλάι και άγγιξα το μουσκεμένο μουνάκι της. Ήταν τόσο υγρό, που θα μπορούσα να γλιστρήσω μέσα της δυο μου δάκτυλα. Ακούμπησα την κλειτορίδα της και την ένιωσα να πετάγεται ολόκληρη. Γύρισα στο πλάι και την είδα να έχει κλείσει τα μάτια απολαμβάνοντας τα χάδια μου, ενώ τα χέρια της έσφιγγαν το σεντόνι η ανάσα της είχε βαρύνει πολύ ερεθιστικά.

Ανασηκώθηκα και ακούμπησα τα χείλη μου στα δικά της. Ανταποκρίθηκε αμέσως με την γλώσσα της να παίζει με τη δικιά μου. Της κατέβασα λίγο το μποξεράκι και τη χάιδευα με ολόκληρη την παλάμη μου όσο τα χείλη μας ήταν κολλημένα. Ένιωθα τα βογκητά της καύλας της μέσα στο στόμα μου. Την ανασήκωσα και της έβγαλα το φανελάκι και το μποξεράκι, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και ανέβηκα πάνω της. Προσπάθησε να μου ανταποδώσει τα χάδια μου άλλα της ζήτησα να χαλαρώσει να το απολαύσει. Το χέρι μου δε ξεκολλούσε από το καυτό φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της και βρήκα ευκαιρία να παίξω με το στήθος της και τις πανέμορφες μεγάλες της ρώγες. Πάντα τη ζήλευα για αυτές τις ρώγες, τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να τις απολαύσω ρουφώντας τες ασταμάτητα. Οι κραυγούλες καύλας που έβγαζε γινόντουσαν όλο και πιο δυνατές και έβαλα στόχο να τη κάνω να με χύσει στη γλώσσα μου. Κατέβηκα στην κοιλίτσα της γλείφοντας την και φτάνω μπροστά στο μουνάκι της. Προσπαθώ να της ανοίξω τα πόδια και τη βλέπω ανασηκωμένη να με κοιτάει:

- Σίγουρα;... μου κάνει.

Της ανοίγω τα πόδια με δύναμη και σκύβω. Με τη γλώσσα μου αρχίζω να μαζεύω τα ζουμάκια της που είχε πλημμυρίσει. Με το χέρι της μου σπρώχνει το κεφάλι να συνεχίσω, ενώ τα βογκητά της είναι πιο συχνά και δυνατά. Αρχίζω να πιπιλάω την καυλωμένη κλειτορίδα της. Τα δάκτυλά μου πιέζουν ελαφρά τη μουσκεμένη τρυπούλα της ταυτόχρονα. Ήξερα ότι δε θα το αντέξει αυτό και σφράγισα τα χείλη μου γύρω από την κλειτορίδα της. Τη ρούφηξα απαλά και με την άκρη της γλώσσας μου παίζω μαζί της μέσα στο στόμα μου.

- Τι κάνεις;... με τρελαίνεις, δεν το αντέχω αυτό...

ψελλίζει ανάμεσα στα βογκητά της καύλας της, ενώ σπρώχνει το κεφάλι μου και με τα δυο της χέρια να συνεχίσω. Και κάπου εκεί, ξαφνικά, αρχίζει να χτυπιέται χύνοντας με στο ρυθμό που την πιπίλαγα. Για ένα περίεργο λόγο, ένιωσα υπερήφανη που την έκανα να χύσει. Ανασηκώθηκα λίγο και με τράβηξε πάνω.

- Ήταν φοβερό... καταπληκτικό... μου κάνει.

Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο από τα χύσια της, παρόλα αυτά με φίλησε.

- Μ... έχουν δίκιο που με λένε γλυκομούνα ε;

Χαμογέλασα καθώς ήταν όντως πολύ γλυκιά. Πριν ακόμη καλά καλά συνέλθει από τον οργασμό που της χάρισα, μου βγάζει το δικό μου φανελάκι και το υποτυπώδες σορτσάκι που φορούσα, το οποίο είχα μουσκέψει.

- Αν δεν το κάνω καλά, να μου λες... μου κάνει.

- Κάνε ότι νομίζεις, ότι θα ήθελες να σου κάνω...

της λέω και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και με φίλησε ενώ το χέρι της άγγιξε το ζουμερό μουνάκι μου.

- Δεν εχω ξανά αγγίξει γυναίκα, να 'σαι επιεικ...

Δεν την άφησα να ολοκληρώσει με ένα φιλί.

- Συνέχισε... της λέω.

Νόμιζα θα εκραγώ, είχα τόσες μέρες να χύσω, είχα καυλώσει και αφάνταστα με το χύσιμο της Μ. Κατέβηκε στο στήθος μου παίζοντας και δαγκώνοντας τις ρωγίτσες μου. Της έσπρωξα το κεφάλι απαλά να κατέβει το κατάλαβε αμέσως ότι δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τη νιώσω. Ανοίγω τα πόδια μου και σκύβει ανάμεσά τους.

- Έχεις πολύ ωραίο μουνάκι, μου κάνει.

Με τα δάκτυλά μου αποκαλύπτω την κλειτορίδα μου και αρχίζει να μου τη γλείφει απαλά. Νιώθω τα δάκτυλά της να γλιστράνε πάνω στην τρυπούλα μου. Δε θα αντέξω πολύ, είμαι τόσο καυλωμένη.

- Ρούφα την, της κάνω, θέλω να σε χύσω!

Αρχίζει ένα παιχνίδι όπως αυτό που της έκανα εγώ πριν λίγο, αλλά πολύ πιο έντονο. Μερικές φορές με πόνεσε είναι η αλήθεια αλλά η κορύφωσή μου ήταν τόσο δυνατή που μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Σπαρταρούσα πάνω στα χείλη της για πολλή ώρα. Χαρούμενη για τον οργασμό που μου πρόσφερε, σηκώθηκε και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί.
 
Δεν πρόλαβα να συνέλθω, είχε ανέβει από πάνω μου σε στάση 69.

- Δεν πιστεύω να μη θες;... μου κάνει.

- Εννοείται ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή, απαντώ.
 
Μου φέρνει το γλυκό ζουμερό μουνάκι της στο πρόσωπό μου και σκύβει ανάμεσα στα πόδια μου. Αρχίζει να παίζει με τα δάκτυλά της με την τρυπούλα μου. Σπρώχνει ένα της δάκτυλο και γλίστρησε με ευκολία μέσα μου ενώ με καθάριζε από τα χυσάκια μου με την γλώσσα της. Το ίδιο έκανα κι εγώ, ενώ την έγλειφα και πάλι. Τα ζουμάκια της ξεχείλιζαν καθώς έχωνα τα δάκτυλά μου μέσα της και τα ρουφούσα πίνοντας τα.
 
Αρχίσαμε να γαμάμε η μια το μουνάκι της άλλης με τα δάκτυλά μας, με τον ίδιο ρυθμό που όλο και αυξανόταν. Χωρίς να πούμε τίποτα, ξέρουμε πως όσο πιο δυνατά και άγριο ξέσκισμα θέλαμε, τόσο αυξάναμε τον ρυθμό και την ένταση. Τα βογκητά μας τα πνίγαμε η μια στο μουνάκι της άλλης και δεν αργήσαμε να έχουμε ένα δυνατό, τέλειο οργασμό. Ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα.

- Απίστευτο, μου κάνει.

- Τέλειο, ότι έπρεπε...

απαντάω. Μου χαμογελάει, της χαμογελάω και εγώ. Μετά από 25 χρόνια γνωριμίας και φιλίας, φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

- Σου πραγματοποιήθηκε η φαντασίωση;

- Ναι, ήταν υπέροχα, ξέρεις... μόνο μαζί σου θα μπορούσα να το κάνω αυτό... μου λέει και μου δίνει ένα φιλί.
 
Καθήσαμε λίγο γυμνούλες στο κρεβάτι κοιτάζοντας η μια την άλλη και σχολιάζοντας την πρώτη της επαφή με γυναίκα. Παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να νιώσει διείσδυση μετά από αυτό. Είναι κάτι που είχα πει και στην προηγούμενη ιστορία μου, ότι χωρίς καυλί, προσωπικά δεν νιώθω 100% γεμάτη. Συμφώνησε μαζί μου ότι θα ήταν το καλύτερο τέλος για την καυτή βραδιά που ζήσαμε. Δυστυχώς, δεν είχα πάρει μαζί μου κάποιο από τα βοηθήματα μου. Μετά σηκωθήκαμε για ένα ντουζάκι. Πήγα πρώτη και την περίμενα να τελειώσει στη βεράντα απολαμβάνοντας λίγο ακόμη από το κρασί. Στη βεράντα, το μάτι μου έπεσε στα ατομικά μπουκαλάκια του αφρώδη οίνου που πίναμε. Είχαν έναν μακρύ και ιδανικό λαιμό για να τα χρησιμοποιήσουμε σαν υποκατάστατο. Η βραδιά δεν είχε τελειώσει! Άδειασα στα ποτήρια μας το περιεχόμενο, τα καθάρισα από το αλουμινόχαρτο, και όταν βγήκε η Μ από το μπάνιο, μπήκα μέσα και τα έπλυνα καλά. Βγαίνω και τα κρύβω κάτω από το μαξιλάρι. Είχα σκοπό να τα χρησιμοποιήσουμε για να ικανοποιήσουμε τις καύλες μας.
 
Γυρνάω από το μπάνιο και τη φωνάζω στο κρεβάτι.

- Ξέρεις, είναι πολλά ακόμη που μπορείς να δοκιμάσεις με γυναίκα, από δονητές, στραπόν, μέχρι ψαλίδι... της κάνω.

- Φαντάζομαι, ελπίζω να με βοηθήσεις να τα δοκιμάσω σαν καλή φίλη με προνόμια που είσαι. Ιδίως η σκέψη πως τρίβεις το μουσκεμένο μουνάκι σου στο δικό μου, με τρελαίνει...

μου κάνει δίνοντάς μου ένα φιλί στο λαιμό μου. Το χέρι μου βρέθηκε να χαϊδεύει ως δια μαγείας στο σφικτό της κωλαράκι τραβώντας την κοντά μου.

- Τώρα...

της ψιθυρίζω στο αυτί. Την σπρώχνω στο κρεβάτι, της βγάζω το κιλοτάκι που ήταν ήδη μουσκεμένο και της ανοίγω τα πόδια. Αρχίζω να τη γλείφω ξανά. Αυτή τη φορά, καρφώνω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της ανοίγοντας τη και ρουφώντας τα ζουμάκια της. Ταυτόχρονα, με τα δάκτυλά μου έτριβα την κλειτορίδα της απαλά, κυκλικά. Την άκουγα να βογκάει από καύλα και είχα καυλώσει κι εγώ αφάνταστα. Απλώνω το χέρι μου κάτω από το μαξιλάρι και βγάζω το μπουκαλάκι. Το σαλιώνω καλά και το ακουμπάω στην μισάνοιχτη τρυπούλα της.

- Ναι, ναι, κάρφωσα το μου, γάμα το μουνάκι μου...

με ικέτευε. Το σπρώχνω αργά μέσα της. Γλίστρησε πολύ εύκολα. Τώρα πλέον, η γλώσσα μου επικεντρώθηκε στην κλειτορίδα της. Ανάμεσα στις κραυγές της καύλας της άπλωσε το χέρι της κάτω από το μαξιλάρι και βρήκε το δεύτερο μπουκαλάκι. Με τράβηξε πάνω της και βρεθήκαμε πάλι σε στάση 69. Τα ζουμάκια μου ξεχείλιζαν από το μουνάκι μου. Δοκίμασε να με γλείψει αλλά πρέπει να πνίγηκε. Έσπρωξε το μπουκάλι μέσα μου και προσπαθούσε να με γλείφει ταυτόχρονα.

- Έτσι, σκίσε με...

της κάνω καθώς ένιωθα να θέλω να τη χύσω ξανά. Το μπουκαλάκι είχε ιδανικά μακρύ λαιμό, γλιστρούσε εύκολα μέσα μου, αλλά το στόμιό του ήταν λίγο πιο χοντρό και ένιωθα σαν να με πηδάει ένα σκληρό καυλί με χοντρό κεφαλάκι. Το ότι η γλώσσα της έπαιζε ασταμάτητα με την κλειτορίδα μου όσο με γαμούσε, με έκανε να βογκάω δυνατά. Πάλι, ο ρυθμός μας είχε συγχρονιστεί, τα μπουκαλάκια είχαν πάρει φωτιά μέσα έξω και κυκλικά και είχαμε έναν ταυτόχρονο, δυνατό οργασμό μέσα σε φωνές.
 
Κατέβηκα από πάνω της και της ανοίγω τα πόδια. Με τόσα χύσια που έχουν τα μουνάκια μας, σκέφτηκα θα ήταν ιδανικό ένα ψαλίδι. Πράγματι, της ανοίγω τα πόδια και φέρνω το μουνάκι μου στο δικό της. Δε το περίμενε, αλλά της άρεσε. Γλιστράγαμε σαν τρελές η μια πάνω στην άλλη. Η αίσθηση ήταν απερίγραπτη, τα κορμιά μας τρέμανε σε κάθε άγγιγμά μας. Την έβλεπα που είχε κλείσει τα μάτια της με το στόμα της μισάνοιχτο από τα βογκητά της να το απολαμβάνει και καύλωνα αφάνταστα. Ήταν η πιο ερεθιστική εικόνα που έχω δει σε γυναίκα. Συνέχισα να τρίβομαι πάνω της. Τα βογκητά μας ήταν και πάλι έντονα.

- Κοίτα με... της κάνω.

Καρφώνει τα μάτια μου στα δικά μου και αρχίζουμε να κινούμαστε σε ένα τρελό ρυθμό.

- Χύσε με... λέω.

- Χύνω...

λες και κρατιόταν να χύσουμε παρέα, το κορμί της τραντάζεται ολόκληρο και μαζί της τελειώνω κι εγώ. Πέφτουμε στο κρεβάτι αποκαμωμένες, ικανοποιημένες, ευχαριστημένες. Κοιτάζαμε η μια την άλλη. Η βραδιά μας έκλεισε εκεί, ένα ντουζάκι και μας πήρε η ύπνος στο king size κρεβάτι.
 
Το επόμενο πρωινό μας βρήκε αγκαλιά με το ένα πόδι μου πάνω από το κορμί της. Μου χαμογέλασε.

- Καλημέρα... όταν σε ένιωσα να με καβαλάς το πρωί νόμιζα ότι βρήκες στραπόν και χάρηκα, μου κάνει.

Γέλασα, αλλά σοβάρεψα αμέσως. Έπρεπε να συζητήσουμε για ότι έγινε, να βάλουμε κάποιους όρους και όρια αν θέλουμε να ξαναγίνει, αλλιώς να μείνει εκεί, μια τρέλα μίας νύχτας σε ένα ερωτικό νησί ανάμεσα σε δυο μεθυσμένες κολλητές.
 
Ευτυχώς και για τις δυο μας, αποφασίσαμε να βρισκόμαστε ερωτικά χωρίς αυτό να επηρεάζει την προσωπική μας ζωή και τις σχέσεις μας με το αντίθετο φύλλο, όσο περνάμε όμορφα και χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τη φιλία μας όταν αυτό λήξει. Κάτι αντίστοιχο με τη σχέση που έχω με τον Σ δηλαδή. Μια... φίλη με προνόμια.
 
Τις επόμενες 3 μέρες χορτάσαμε οργασμούς με κάθε τρόπο. Τα μπουκαλάκια αποδείχτηκαν θαυματουργά, η συγκεκριμένη μάρκα αφρώδη οίνου έγινε και εμένα η αγαπημένη μου για ακόμη ένα λόγο εκτός από την γεύση της.
 
Στο γυρισμό μας στο πλοίο την έπιασα να με κοιτάει επίμονα.

- Θα γράψεις και την δική μας ιστορία στο XStream;... μου κάνει.

- Ίσως... αν είσαι καλό κορίτσι και εχω χρόνο γιατί όχι;... της απάντησα.

- Θα χύσει πολύς κόσμος... μου απαντά.

- Περισσότερο από όσο χύσαμε εμείς οι δυο αυτές τις 5 μέρες, αποκλείεται...

της απαντάω, και την παίρνω μια αγκαλίτσα κοιτάζοντας το πέλαγος που αφήναμε πίσω μας.
 
Πίσω στη καθημερινότητά μας, προμηθεύτηκα μέσω ιντερνετικού sexshop ένα διπλό ζωνάτο στραπόν με δόνηση. Τις επόμενες ημέρες στα γενέθλιά της μετά τη γιορτή της, αφού την περιποιήθηκα με ένα γλείψιμο φόρεσα το στραπόν και την πήδηξα άγρια. Το γούσταρε τρελά, και το ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο. Το στραπόν έγινε το αγαπημένο μας αξεσουάρ.
 
Βρισκόμαστε ακόμη ερωτικά. Η φλόγα από το νησί δεν έχει σβήσει. Ξέρουμε ότι θα περάσουμε τέλεια μαζί.
 
Ο Σ. ξέρει για τη φάση χωρίς λεπτομέρειες.

Ξέρω ότι θα το διαβάσεις... περιμένω την αντίδρασή σου!

Μ.. είδες;... τελικά, σε έκανα σταρ στο XStream! 💖💖💖

(Περιμένω τα σχόλιά σας)
Ν+Μ


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.