Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η φίλη μου η Gabriella αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στην ευαίσθητη περιοχή της. Για να μην πάει μόνη μου ζήτησε να την συνοδεύσω...

Η φίλη μου η Gabriella αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στην ευαίσθητη περιοχή της. Για να μην πάει μόνη μου ζήτησε να την συνοδεύσω. Βρήκαμε το STUDIO και κλείσαμε ραντεβού για τατουάζ μουνιού την Πέμπτη.
 
Πολλά σχέδια κοίταξε. Της άρεσε μία μικρή πεταλούδα. Ήρθε ο καλλιτέχνης που θα έκανε το τατουάζ και την έβαλε σε μια πολυθρόνα με ανοιχτά τα πόδια. Πρώτη φορά έβλεπα το μουνάκι της και μου άρεσε.
 
Άρχισε να δουλεύει κι εγώ να καυλώνω και να μου μπαίνουν ιδέες. Κράτησε αρκετή ώρα. Εγώ όλο το μουνάκι της κοιτούσα και της μιλούσα αν πονάει και άλλα χαζά.
 
- Όχι… μόνο αισθάνομαι περίεργα μου είπε.
 
Όταν τελείωσε της είπε να μη βρέξει για 2 ημέρες το τατουάζ και να βάζει λίγο λάδι για να απορροφηθεί το μελάνι καλύτερα. Για να την πειράξει της λέει ότι πρέπει να της δίνει νερό της πεταλούδας αλλιώς θα πεθάνει. Ήμουν σε απόσταση περίπου 4 μέτρων μακριά
 
- Έλα να δεις το έργο… μου λέει ο καλλιτέχνης.
 
- Θα το θαυμάσω στο σπίτι και αν χρειαστεί θα του δώσω και νεράκι.
 
Φύγαμε, η φίλη με πήγε σπίτι μου και κανονίσαμε να βρεθούμε για ποτό μετά από 3 μέρες με τους άνδρες μας. Ανταμώσαμε, φαγητό, κρασάκι άφθονο, οι άνδρες μέθυσαν.
 
- Θα κοιμηθείτε εδώ απόψε (διώροφη οικία και οι κρεβατοκάμαρες πάνω)
 
Τούς οδήγησε πάνω. Ώσπου να κατέβει είχαν κοιμηθεί.
 
- Φιλενάδα να δω το τατουάζ σου.
 
- Τέλειο είναι, μου λέει, αλλά ντρέπομαι.
 
- Έλα τώρα… αφού το είδα, αλλά από απόσταση.
 
- ΟΚ… έλα…
 
και με οδήγησε σέ ένα δωμάτιο που είχε τα ρούχα όπου υπήρχε και ένα κρεβάτι. Έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι και κάθισε στο κρεβάτι
 
- Να το βγάλω μια φώτο με το κινητό;
 
- ΟΚ.
 
- Να το ακουμπήσω λίγο;… και έσκυψα κοντά του ώστε να αισθάνεται την ανάσα μου. Της έδωσες νερό της πεταλούδας;
 
- Χα, χα… λάδι είπε να βάζω.
 
- Να σου βάλω αν θες…
 
Άνοιξε ένα ντουλαπάκι και έβγαλε ένα μπουκαλάκι. Έβαλα αρκετό στα δάκτυλά μου ώστε να ξεχειλίσει και άρχισα με κυκλικές κινήσεις να βάζω από πάνω. Το είδα που άρχισε να κυλάει προς το μουνάκι της. Δεν έκανα καμιά κίνηση μέχρι να φτάσει κοντά στην κλειτορίδα της. Μόλις κατάλαβα ότι έφτασε, έκανα πως το μαζεύω από κάτω προς τα επάνω, της λάδωσα όλο το μουνάκι. Έβγαλε βαθύ αναστεναγμό.
 
Αυτό ήταν… άρχισα να της το γλείφω. Πετάξαμε τα ρούχα και αρχίσαμε 69, γλείφαμε η μια την άλλη και δαχτυλονόμασταν. Άνοιξε ένα συρτάρι και έβγαλε ένα διπλό δονητή. Τον καρφώσαμε στις μουνάρες μας και ξεσκιστήκαμε.
 
- Παρθενάκι μου σε ξεσκίζω… μου λέει.
 
Γαμηθήκαμε πολλές φορές. Αφού χύσαμε από 3 φορές και δε μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας, φιληθήκαμε για αρκετή ώρα και πήγαμε πάνω στις κρεβατοκάμαρες μας.
 
Την άλλη μέρα στο πρωινό…
 
- Ωραία περάσαμε, να το ξανακάνουμε λέει στους άνδρες. Φιλενάδα πάμε τη Δευτέρα στο shopping center;
 
- Εντάξει.
 
- Θα περάσω να σε πάρω!

Τη Δευτέρα η φίλη μου ήρθε και με πήρε στις 11.

- Πού θα πάμε;

- The French Shop… κατάστημα ρουχισμού και εσωρούχων. Θα αγοράσουμε sexy εσώρουχα.

Το μαγαζί είχε πολλά ρούχα. Διαλέξαμε αρκετά και πήγαμε να τα δοκιμάσουμε. Τα δοκιμάσαμε σε κοινό καμαρίνι. Με φίλησε αρκετές φορές στο στόμα και στο στήθος και με χούφτωσε πάνω από τα εσώρουχα. Καύλωσα. Αγοράσαμε από 3 μαύρο κόκκινο και πράσινο.

- Πάμε για φαγητό τώρα δίπλα;

- Οκ…

Αφού φάγαμε και ήπιαμε καφέ μου πρότεινε να πάμε από το σπίτι της. Η ώρα ήταν 3 και οι άνδρες μας επιστρέφουν σπίτι γύρω στις 8 το βράδυ.

- Να βάλουμε ένα λικεράκι;

- Ναι…

Αφού το ήπιαμε…

- Πάμε στην κρεβατοκάμαρα να δοκιμάσουμε τα εσώρουχα

- Ναι…

Όπως τα δοκιμάζαμε με έβαλε και δάκτυλο στο υγρό μουνάκι μου και έβγαλα βαθύ αναστεναγμό…

- Θα σε ξεσκίσω μωρό μου…

- Σε θέλω!

Αρχίσαμε 69 και δαχτυλονόμασταν. Σε κάποια στιγμή έβγαλε ένα μεγάλο μαύρο strap-on και το φόρεσε.

- Τώρα θα σε σκίσει το μαύρο μου καυλί!

Έβαλε λιπαντικό και μου το κάρφωσε απότομα βαθιά μέσα μου.

- Αχ ναι… σκίσε με… είμαι δικιά σου…

Μπαινόβγαινε μέσα μου μέχρι να χύσω σκούζοντας από ηδονή «χύνω η πουτάνα…».

- Τώρα η σειρά σου να με σκίσεις με τον ίδιο δονητή και με τα υγρά σου πάνω του.

Μου τον φόρεσε άνοιξε τα πόδια και με τράβηξε πάνω της. Τον κάρφωσα με δύναμη και άρχισα να τις ψιθυρίζω όπως όταν με καρφώνει ο άνδρας μου.

- Σε σκίζω καργιολάκι!

- Σκίσε με μωρό μου, όλο μέσα…

Την κάρφωνα με δύναμη και την τσιμπούσα τις ρώγες.

- Χύσε το καυλί του άνδρα μου καργιολάκι!

- Θέλω να με χύσει ο άνδρας σου κι εσύ να βλέπεις καργιόλα… μου πετάει. Αν θες γάμα το δικό μου!

Άρχισα να μπαινοβγαίνω με πιο πολύ δύναμη.

- Χύσε καργιόλα στο καυλί μου…

- Χύνω… ακούστηκε να σκούζει σε λίγο.

Μου έβγαλε το strap-on και αρχίσαμε 69 πάλι. Ρουφούσαμε τα υγρά η μια της άλλης. Καυλώσαμε πάλι και αρχίσαμε πλακομούνι.

- Θα σου τον γαμήσω καργιολάκι τον άντρα σου το άλλο Σάββατο μπροστά σου και εσύ θα βλέπεις πως τον τρώω.

Κατά περίεργο τρόπο άρχισα να σαλιώνω το μουνί μου και να το χτυπάω με περισσότερη δύναμη στο δικό της μουνάκι.

- Θέλω να με χύσεις κι εμένα καργιολάκι τώρα.

Χύσαμε σε λίγο σκούζοντας και φιληθήκαμε με πάθος για αρκετή ώρα.

- Το άλλο Σάββατο θα έρθετε για μπάρμπεκιου, να το ξέρεις από τώρα.

- Εγώ εσένα θέλω αλλά πρώτα θα γαμήσω τον άντρα σου και μετά εσένα μπροστά του! Εσύ αν θες γάμησε το δικό μου.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.