Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Αγαπητοί φίλοι η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή και χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2004. Είμαι η Βίκυ, παντρεμένη, ηλικίας 42 ετών, καλοδιατηρημένη, σικάτη και ερωτική. Με τον άντρα μου, που σημειωτέον είναι ο πρώτος μου έρωτας από τα είκοσι μου, δεν έχω μυστικά και συζητάμε τα πάντα ελεύθερα γιατί υπάρχει ο αλληλοσεβασμός.

Μόλις συνέβη το γεγονός τον ενημέρωσα αμέσως και με παρότρυνε να προχωρήσω χωρίς ενδοιασμούς. Το γεγονός αυτό μπορώ να πω ότι άλλαξε μερικώς τη σεξουαλική μου ταυτότητα.

Την εποχή εκείνη αναζητώντας μια απασχόληση εκτός σπιτιού, όχι πως είχα απόλυτη ανάγκη από το οικονομικό, αποφάσισα να ασχοληθώ με τις πωλήσεις καλλυντικών. Σε δυο μήνες δουλειάς, κατόρθωσα να πιάσω ένα στόχο που είχε η εταιρία και ήταν ένα τριήμερο σε Αθήνα - Ναύπλιο. Ντίλερς υπήρχαν από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στην Κατερίνη προστέθηκε στη συντροφιά μας και η κυρία Νίκη.

Ψηλή, μελαχρινή με ωραίο σώμα, στητό στήθος που σίγουρα άνοιγε την όρεξη στους άντρες. Κάθισε στο μπροστινό κάθισμα από μένα. Συστηθήκαμε και αρχίσαμε να συζητάμε πολλά και διάφορα. Όσο περνούσε η ώρα αισθανόμουνα να με μαγνητίζει και κάτι να με κάνει να με κάνει να είμαι συνεχώς κοντά της.. Λίγο πριν φθάσουμε στην Αθήνα με ρώτησε αν δεν έχω κάνει επιλογή με ποια θα κοιμηθώ να κοιμόμαστε μαζί. Αυθόρμητα είπα ναι χωρίς να το καλοσκεφτώ.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και το πρόγραμμα προέβλεπε ξεκούραση και αναχώρηση την άλλη μέρα για το Ναύπλιο. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο (408). Το κρεβάτι ήταν ένα διπλό. Τότε η Νίκη είπε. Πωπω Βίκυ νυφικό κρεβάτι μας έχουν. Τακτοποιήσαμε τα ρούχα μας και η Νίκη ξεντύθηκε τελείως αφήνοντας να φανούν τα κάλλη της. Πέταξε το στρινγκάκι της και το σουτιέν στο πάτωμα και μπήκε για μπάνιο. Είχα πάρα πολλά χρόνια να δω γυμνή γυναίκα μπροστά μου. Μια γλυκιά ανατριχίλα άρχισε να κυριεύει το κορμί μου.

Ασυναίσθητα πήρα στα χέρια μου το στρινγκάκι της και άρχισα να το μυρίζω απολαμβάνοντας τον ιδρώτα της και τα μουνοχύματά της. Ένιωσα τις ρώγες μου να σκληραίνουν. Πήρα αμέσως στον άντρα μου και του είπα τι αντιμετωπίζω πολύ λακωνικά. Σαν να μη συνέβαινε τίποτε μου είπα αν σου αρέσει προχώρα. Σε λίγο βγήκε από το μπάνιο η Νίκη τυλιγμένη με την πετσέτα λέγοντας μου μπες για να χαλαρώσεις. Ξεντύθηκα και μόνο με το κιλοτάκι μου μπήκα στο μπάνιο.

Το ζεστό νερό που έπεφτε επάνω μου με αναστάτωνε. ’ρχισα να χαϊδεύομαι, να τσιμπάω τις ρόγες μου και να βάζω τα δάχτυλά μου στο περιποιημένο μουνάκι μου. Τελείωσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Όταν βγήκα η Νίκη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματα. Τα ανασήκωσε και ήταν τελείως γυμνή, με είπε έλα μωράκι μου στην αγκαλίτσα μου σε θέλω γιατί μου αρέσεις. Τράβηξα τη πετσέτα μου και αυτή άρχισε να με τρώει με τα μάτια της.

Έλα καύλα μου μου είπε σε θέλω γιατί θέλω να το κάνουμε ξετρελάθηκα μαζί σου από τη πρώτη στιγμή που σε είδα. Πρόλαβα να της πω ότι δεν είμαι λεσβία. Η απάντησή της ήταν ούτε και εγώ είμαι και ένα φλογερό της φιλί με έστειλε στον έβδομο ουρανό.. ’ρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει παντού, έπαιζε με τα βυζόμπαλά μου, με έγλυφε στο λαιμό, στα αυτιά και ρουφούσε μα μανία τις σκληρές και μεγάλες μου ρόγες.

Παραδόθηκα στις απαιτήσεις και στις περιποιήσεις της. ’ρχισε να κατεβαίνει έβαλε τη γλώσσα στον αφαλό μου και με δάγκανε ελαφριά όπου έβρισκε. Μούσκεψα, αισθανόμουνα τα χυσάκια μου να τρέχουν. Κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να μου γλύφει τα μπούτια από τη μέσα πλευρά απολαμβάνοντας τη μυρωδιά και τη γεύση από τα χύσια μου. Κάποια στιγμή μου άνοιξε τα ροζ και πρησμένα από την καύλα μουνόχειλά μου και πλησίασε τη γλώσσα της. Πριν ακόμη μου την ακουμπήσει άρχισα να τραντάζουμε. Η κλειτορίδα μου είχε πρηστεί έτοιμη να εκραγεί.

Όταν ακούμπησε τη γλώσσα της και άρχισε να με γλείφει και να τη βάζει βαθιά μέσα τρελάθηκα.Ά’ρχισα να φωνάζω, γάμησε γλύκα μου, σε θέλω μέσα μου κάνε μου το πουτανάκι σου. Τη γλώσσα της διαδέχτηκαν τα δάχτυλά της. Τι ηδονή, τι καύλα άρχισα να σπαρταράω σαν το ψάρι και οι οργασμοί μου να έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλο. Πρωτόγνωρη εμπειρία. Σε λίγο βρεθήκαμε σε ένα ατελείωτο 69 με τη Νίκη από πάνω μου. Της έτρωγα στην κυριολεξία τη μουνάρα της και της έγλειφα τον κώλο της. Σε κάποια στιγμή μου ζήτησε να της βάλω το δάχτυλό μου στον κώλο της.

Άρχισε να χύνει ασταμάτητα. Χαλαρώσαμε, φιληθήκαμε και χωμένη η μια στην αγκαλιά της άλλης μας βρήκε το πρωί. Απ' ότι μου εξομολογήθηκε ήταν κι αυτής η πρώτη φορά. Το τριήμερο πέρασε με αχαλίνωτο σεξ μεταξύ μας. Η εμπειρία αυτή ανέδειξε την αθέατη πλευρά της σεξουαλικής μου ταυτότητας. Όταν γύρισα στο σπίτι μίλησα με τον άντρα μου και του αφηγήθηκα με κάθε λεπτομέρεια την εμπειρία αυτή. Τελειώσαμε με αχαλίνωτο σεξ.

Έκτοτε πιστεύω ότι αγαπάω υπερβολικά την πούτσα αλλά λατρεύω εξίσου και το μουνί. Από τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το ξανααπολαύσω. Με τη Νίκη μιλήσαμε κανά δυο φορές αλλά τίποτε περισσότερο. Την επόμενη φορά που θα τύχει να το κάνω θα επιδιώξω να είμαι με τον άντρα μου γιατί όπως μου είπε θα ήθελε πολύ να με απολαύσει.

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.