Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω. Όλα ξεκίνησαν με την Κατερίνα και την Κατερίνα, δύο κολλητές με το ίδιο όνομα. Κάναμε πολύ παρέα και υπήρχε μια έλξη ερωτική ανάμεσα μας, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Ήμασταν μόνο φίλοι, μέχρι που μια μέρα μου γνωρίζουν μια πολύ καλή τους φίλη, που τη λέγανε και αυτή Κατερίνα.

Ήταν πολύ σέξι και μόλις γνωριστήκαμε ξέραμε ότι θα γίνει κάτι μετάξι μας. Έτσι έγινε. Κάναμε σκληρό σεξ για κανένα μήνα περίπου και είπαμε να κάνουμε σχέση, μέχρι που ήρθαν τα γενέθλια μου. Ιούλιο μήνα, 10 το πρωί, ξυπνάω, ρίχνω ένα πρωινό στην Κατερίνα την κοπέλα μου και πήγα δουλειά. Στη δουλειά με περίμενε μια από της φίλες μου, η Κατερίνα #1. Ήρθε να πει χρόνια πολλά και ταυτόχρονα να με κράξει που έχω εξαφανιστεί με τη φίλη τους τόσο καιρό και τις γράφω από την ημέρα που μου τη γνώρισαν. Ζήτησα συγνώμη και παραδέχθηκα ότι ήταν λάθος μου να ξεχάσω τις κολλητές μου. Μου έδωσε ένα φάκελο για δώρο, με φίλησε και έφυγε. Άνοιξα τον φάκελο και μου έγραφε:

"Μόλις τελειώσεις τη δουλειά έλα σπίτι να πάρεις το δώρο σου"

Χαρούμενος και χωρίς να μου έχει περάσει κάτι πονηρό από το μυαλό, μεσημέρι, στο διάλειμμα μου πήγα σπίτι της κολλητής μου. Χτυπάω την πόρτα και ακούω από μέσα την Κατερίνα να ρωτάει ποιος είναι. Της απάντησα ότι ήμουν εγώ και πήγα για το δώρο μου νομίζοντας ό,τι είναι κάτι βαρύ και δε μπορούσε να μου το φέρει στο μαγαζί. Μόλις άνοιξε η πόρτα είδα την Κατερίνα μισόγυμνη χωρίς να προσπαθεί να κρύψει κάτι πάνω της να μου λέει:

"Περνά μέσα, σήμερα θα αλλάξουν πολλά"

Μπήκα μέσα στο σπίτι νομίζοντας ότι κάνει πλάκα. Μόλις πέρασα στο σαλόνι είχε βάλει στην τηλεόραση να παίζει μια ταινία. Μου είπε να περιμένω 5 λεπτά γιατί έπρεπε να πάρει ένα τηλέφωνο κάπου. Περιμένοντας στο σαλόνι είχα αρχίσει να νιώθω ότι θα πέσει τρελό γαμήσι, από την άλλη προσπαθούσα να πείσω των εαυτό μου ότι μπορεί να είναι στην φαντασία μου όλα αυτά και να μη γίνει τίποτα μετάξι μας γιατί είχαμε χρόνια φιλίας. Μόλις άρχισα να παρακολουθώ την ταινία που έπαιζε στη τηλεόραση για να ξεχαστώ και να ξεκαυλώσω μην τυχόν τη φέρω σε άβολη θέση, κατάλαβα ότι έπαιζε πορνό, όχι σαν τα πορνό που ξέρουμε, κάτι ψαγμένο.

Μέχρι να μιλήσει στο κινητό άρχισα να βλέπω γαμήσια στην TV. Εκεί κατάλαβα ότι η κολλητή μου ήθελε κάτι άλλο από εμένα πέρα από τη φιλιά. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο δεν σκέφτηκα τίποτα, πήγα κατά πάνω της, την κόλλησα στον τοίχο και άρχισα να τη γλείφω παντού. Το μυαλό μου δε σταμάτησε να σκέφτεται ότι ίσος είναι λάθος με μια από τις κολλητές μου να έχω τέτοια εμπειρία ενώ τα έχω και με φίλη της, αλλά η καύλα είχε νικήσει τη σκέψη.

Ήταν τόσο όμορφη και με τα εσώρουχα που φορούσε αναδεικνυόταν το ήδη ωραίο σώμα της. Την ξέσκισα! 6 χρόνια φιλίας καταλήξανε σε ένα απίστευτο γαμήσι γεμάτο οργασμούς και πάθος. Λίγο πριν τελειώσω, γονάτισε και μου είπε ότι ήθελε πολύ καιρό να γευτεί το σπέρμα μου. Την αφίσα να κάνει αυτό που ήθελε. Άρχισε να με τσιμπουκώνει με πάθος, ενώ εγώ σκεφτόμουν ότι σπίτι με περιμένει η κοπέλα μου που ήταν κολλητή της. Μόλις τελείωσα κι εγώ, ντύθηκα άρον-άρον να μην αργήσω να γυρίσω και εκτεθούμε (ήμουν λίγο αγχωμένος με αρκετές τύψεις και ήθελα να φύγω όσο γρηγορότερα μπορούσα).

Όσο ντυνόμουν δεν είπαμε τίποτα με την Κατερίνα #1, μόνο γελούσαμε. Της είπα μόνο ότι θα τα πούμε το βράδυ γιατί είχαμε κανονίσει να βγούμε εγώ με της 2 κολλητές μου Κατερίνες και την κοπέλα μου. Αυτά για το μεσημέρι των γενεθλίων μου.

Ακολουθεί συνέχεια της ιστορία γιατί η μέρα μόλις είχε αρχίσει…
Copyright protected OW ref: 180658Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).